Jeg bestilte mine varer sent på eftermiddagen - fik bekræftigelse kort efter og Track & Trace nummer til min pakke. Pakken kunne hentes dagen efter om aftenen i en GLS pakkeshop. Alt dette skete... Se mere
Jeg havde bestilt en MTB som af visse årsager var taget af Wiliers program. Derfor tog det lang tid, dog vil jeg sige at personalet har været imødekommende og meget villige til at finde et alternativ... Se mere
Manglede et hjulsæt til min MTB og faldt ved et tilfælde over Bikebuster. Kørte til Svenstrup og fik god vejledning og sidst men ikke mindst så var prisen endnu billigere end hvad nettet havde oplys... Se mere
Købte ny cykel i Bikebuster butikken den 04.06. på første tur (efter 28.5 km) blev geardrop, bagskifter + kæde smadret. Bikebuster nægter at anerkende dette som garanti reparation. Påstår at det er mi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bikebuster grundlagdes i 1995 af den tidligere profesionelle cykelrytter Per Bausager, der i årerne 1977-1984 kørte alle de store cykelløb som Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta d'Espagna, VM, Milano-San Remo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege, Lombardiet Rundt m.fl., samt 35 6-dagesløb. Per Bausager kørte og boede i sin karriere blandt andet 7 år i Italien, i hvilken periode de mange kontakter til den italienske cykelindustri, der nu er hjørnestenen i Bikebuster, blev etableret. Blandt andet var han hjælperytter for Giovanni Battaglin da denne vandt Vuelta d'Espagna og Giro d'Italia. Bikebusters mål har altid været at finde både de nye varer og de gode tilbud på det internationale marked før konkurrenterne - og at sælge dem billigere. En stor rejseaktivitet på fabrikker og hos udenlandske grossister sikrer at Bikebuster altid er på forkant med udviklingen, og ofte er først til at få et godt tilbud. Bikebuster importerer selv de fleste varer og sælger dem videre til dig uden fordyrende mellemled, men samarbejder på visse varegrupper med de bedste danske distributører. Gratis fragt ved køb over 750 kr. Bonusklub. Support 7 dage om ugen
Hurtig levering og super varer
Overskuelig hjemmeside med stort udvalg i kvalitetsvarer til gode priser.
Levering af det bestilte til tiden.
Jeg har handlet flere gange hos Bikebuster og er aldrig blevet skuffet. Der er ofte gode tilbud, og varerne leveres altid til tiden. Senest bestilte jeg en cykelcomputer om formiddagen, og dagen efter havde jeg den med pakkeposten.
Elendig kundeservice
Den 28.12.13 bestilte jeg et sæt skiftegreb som var på tilbud. Da ordren blev ikke leveret efter 1 måned kontaktede jeg kundeservice hvorefter jeg modtog et svar med at greb var i restordre. Dette gentog sig efter 2 måneder. I dag opdage jeg at bikebuster har annulleret ordren, hvilket er gjort uden at informere mig om det.

Besvarelse fra Bikebuster
Super rådgivning
Har været inde og købe ny MTB hos Bikebuster. Service og rådgivning var helt i top!
Dårlig kundeservice
Bikebuster har rigtig gode priser, men kundeservicen er dårlig. Man kan kun kontakte dem via mail, og her er der langsom respons med ukorrekte og mangelfulde oplysninger i forhold til det, der blev spurgt til.
Super internetbutik
Bestilte mine 7 varer kl. 12.12. Fik en mail kl. 13.01 om de var pakket. Kl. 20.53 fik jeg GLS tracking nummer og dagen efter kl. 10.16 en SMS om at varerne kunne afhentes i min lokalbutik.
Varerne levede fuldt ud til min forventning og størrelserne passede.
Jeg har handlet her før og gør det igen...
Fik varerne dagen efter de var bestilt.
Fuldt tilfreds.
Bestilte fra Bikebuster og Bikester samtidig d. 3.6.
Fik mine Bikebuster dele - fælge, dæk og slanger d. 5.
Idag er det d. 10 og mine Bikester ting er endnu ikke kommet.
Kun cykeltøj og overtræksko.
Super service og hurtig levering
Jeg har fået leveret alle mine ordre hurtigt eller som lovet (cyklen fra Italien tog ca. 3 ger). Kan anbefale Bikebuster.dk
Hurtig og god service
Nem og hurtig bestilling af vare. Der er ingen problemer ved afhenting, det virker bare. Leveringen var iøvrigt klar 2 dage før end oplyst da jeg bestilte varen :0)
Væsentlig langsommere levering end angivet
Måtte rykke to gange førend varen blev leveret.
Teamtøjsbestilling svarer ikke på henvendelser, ringer ikke tilbage, umuligt at afgive en ordre
Dette forår forsøgte jeg at bestille teamtøj til en lille gruppe cykelryttere. Der blev stort set aldrig svaret ved henvendelser på mail så jeg måtte supplere med telefoniske henvendelser. Det hjalp men tog tid. Nu har vi så ventet i over to måneder på et bekræftet design så vi kan afgive en bestilling. Der er intet modtaget og når man ringer og rykker lover de at ringe tilbage, men intet sker. Vi har nu opgivet at bestille hos dem og må køre denne sommer uden teamtøj. Resten af webshoppen fungerer fint, har brugt den ved flere lejligheder, mens butikken på Vesterbrogade svinger fra kompetent og venlig til arrogant og uinformativ/kun for de som selv har teknisk indsigt og nørder cykler i dybden - alt efter hvem man ekspederes af. Jeg køber reservedele og andet der, da jeg bor nær butikken, men valgte af disse grunde i sin tid en anden leverandør af cykel.
Superhurtig levering
Hurtig og problemfri behandling af min bestilling. Mere kan man ikke ønske sig.
Enkel bestilling og hurtig levering - Bikebuster
Altid hurtig levering. Konkurrencedygtige priser.
Gode produkter til gode priser
Bikebuster kommer hele tiden med gode tilbud på alt indenfor cykler og tilbehør, og det er bare kvalivarer. Når jeg så bestiller en vare, så er det hurtig og let levering. Prima
Fantastiske produkter til en god pris
Jeg er fantastisk tilfreds med de produkter jeg har købt hos Bikebuster. Produkterne kommer hurtigt frem og beskrivelsen af produkterne svarer til den oplevelse jeg får ved at bruge produkterne. Jeg kan kun anbefale Bikebuster og Deres produkter.
Leveringsproblemer.
Hej
Jeg har netop købt noget hos jer og der kom nogle problemer ud af leveringen da i på ordresedlen har et felt til kommentar og et til beskeder til postvæsenet angående levering. Jeg skrev at pakken kunne sættes i carport elle afleveres til naboen, men der stod ikke noget på pakken fra jer som viste postbudet at det var tilfældet. Det gjorde også at jeg så fik pakken en dag senere.