Jeg bestilte mine varer sent på eftermiddagen - fik bekræftigelse kort efter og Track & Trace nummer til min pakke. Pakken kunne hentes dagen efter om aftenen i en GLS pakkeshop. Alt dette skete... Se mere
Jeg havde bestilt en MTB som af visse årsager var taget af Wiliers program. Derfor tog det lang tid, dog vil jeg sige at personalet har været imødekommende og meget villige til at finde et alternativ... Se mere
Manglede et hjulsæt til min MTB og faldt ved et tilfælde over Bikebuster. Kørte til Svenstrup og fik god vejledning og sidst men ikke mindst så var prisen endnu billigere end hvad nettet havde oplys... Se mere
Købte ny cykel i Bikebuster butikken den 04.06. på første tur (efter 28.5 km) blev geardrop, bagskifter + kæde smadret. Bikebuster nægter at anerkende dette som garanti reparation. Påstår at det er mi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bikebuster grundlagdes i 1995 af den tidligere profesionelle cykelrytter Per Bausager, der i årerne 1977-1984 kørte alle de store cykelløb som Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta d'Espagna, VM, Milano-San Remo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege, Lombardiet Rundt m.fl., samt 35 6-dagesløb. Per Bausager kørte og boede i sin karriere blandt andet 7 år i Italien, i hvilken periode de mange kontakter til den italienske cykelindustri, der nu er hjørnestenen i Bikebuster, blev etableret. Blandt andet var han hjælperytter for Giovanni Battaglin da denne vandt Vuelta d'Espagna og Giro d'Italia. Bikebusters mål har altid været at finde både de nye varer og de gode tilbud på det internationale marked før konkurrenterne - og at sælge dem billigere. En stor rejseaktivitet på fabrikker og hos udenlandske grossister sikrer at Bikebuster altid er på forkant med udviklingen, og ofte er først til at få et godt tilbud. Bikebuster importerer selv de fleste varer og sælger dem videre til dig uden fordyrende mellemled, men samarbejder på visse varegrupper med de bedste danske distributører. Gratis fragt ved køb over 750 kr. Bonusklub. Support 7 dage om ugen
Eftersendelse til ny adresse uden beregning
Jeg købte for 10-12 dage siden diverse artikler til spinning og mtb. Jeg undrede mig lidt over, at pakken var så længe om at nå frem, for Bikebuster havde jo som flot service fortalt mig, hvornår de afsendte pakken, og at jeg kunne tracke den på deres hjemmeside (det kunne jeg dog ikke få til at fungere). Efter en lille uges tid fik jeg mail fra Bikebuster om, at de havde fået pakken retur ("Ukendt på adressen"). Jeg havde desværre glemt at meddele, at jeg netop er flyttet, men Bikebuster eftersendte pakken til min nye adresse uden så meget som at nævne de ekstra portoudgifter og administration. TAK for det! Jeg har tidligere købt diverse cykeltøj m.m. og altid været tilfreds med behandlingen.
MVH Kim C.
Købt tøj der fra, kom inde for 3 dage.
Vil købe der igen😃
Det nye bikebuster
Har bestilt både tøj og briller derfra to gange. Får tingene med det samme og det er virkelig en super service de yder. Fik bestilt nogle bibshorts som ikke passede mig i stropperne, spurgte om det var muligt at komme ud personligt og ombytte da dette var lettest for mig. Det var helt fint, dog endte det med at jeg måtte sende det afsted med GLS da jeg havde en travl periode. Bikebuster sender så en returlabel gratis til mig, så jeg ikke selv skal stå og bakse med det i en butik. Dette kunne andre netbutikker virkelig lærer noget af!
Helt klart anbefales.
Ikke-eksisterende kundeservice
Ligger inde med et gavekort til Bikebuster.dk, som jeg nu har forsøgt at benytte i deres webshop. Undervejs opdager jeg, at instruktionen på gavekortet ikke afspejles af webshoppen, og det reelt er umuligt at benytte gavekortet som tiltænkt.
Næste skridt er ganske naturligt at kontakte Bikebuster.dk i stedet. Indledningsvis skriver jeg en mail, blot for at forhøre mig omkring processen - hvordan gør man, gør jeg noget forkert, er der fejl på sitet, kan de hjælpe, etc. Da jeg ikke modtager noget svar, skriver jeg endnu en mail til Bikebuster.dk, for at rykke for svar - som aldrig kommer. Endelig kontakter jeg dem per telefon, men her oplyser telefonsvareren, at de kan ikke komme til telefonen i øjeblikket, og man skal i stedet sende dem en mail.
Stykke for stykke giver deres "kundeservice" et meget mistænkeligt billede af det nye Bikebuster. Enten har de helt ubegribeligt dårligt styr på hvordan man skruer sin kundeservice sammen, og hvor afhængig enhver virksomhed af denne karakter er, af at netop dette fungerer - eller også spekulerer de med fuldt overlæg i ekstra indtjening, ved at lade deres kunder ramme en mur når det kommer til kundeservice. I tilfælde af salg af gavekort, som efterfølgende ikke kan indløses, er der dog efter al sandsynlighed tale om det sidste, og hertillands kaldes den slags "svindel".
Helt i orden!
Købte en racercykel gennem bikebuster, modtaget i pakke fra italien og alt i orden.
God pris og fed cykel.
Mails blev og opkald blev besvaret.
Tak!
snyd, og god service
Har bestilt look s track carbon pedaler og modtaget almindelige pedaler som koster det halve, er trukket det fulde beløb og de kan ikke kontaktes så jeg kan få pedaler eller penge tilbage, MEN SÅ gav de lyd fra sig og nu skulle der komme nye pedaler og en retur seddel i morgen.
Se så er jeg en glad kunde igen
Dårlig levering og kundesevice
Bestilte varer med 1-3 dages levering. Bestilte torsdag middag, og onsdag kontaktede jeg kundeservice, fik at vide jeg skulle have tålmodighed og de nok skulle komme til min ordre. Her en uge senere ser det dog ud til min ordre ihvertfald er faktureret, spændt på hvornår den lander. Handler nok et andet sted næste gang
Elendig service
Bikebuster kører for tiden med 50 % på alt. Har brugt dem mange gange, men efter reorganisering af firmaet er de åbenbart helt ligeglade med service. Bestilte nogle varer de 18. marts og den 23. marts forespurgte jeg høfligt om hvad der skete med ordren. Det meget korte var var "Orden annulleret" uden yderligere forklaring. Da jeg spurgte om grunden til dette meddelte man mig, at de ikke vidste, hvem der havde annulleret orden, men at den nok aldrig var gået ordentligt igennem. Det passer bare ikke med at jeg har en ordrebekræftelse, der siger noget andet.......Handler ALDRIG hos dem igen. Elendig service!
TILFØJELSE: Bikebuster har nu oplyst at de sender tingene. Det er da rigtigt godt, men kun fordi jeg har henvendt mig til dem en del gange i løbet af dagen.
Cykelcomputer var lige pludselig ikke på lager
Hej
I forbindelse med deres 50%'s udsalv var jeg inde og bestille en Garmin GPS computer. Status på varen var, da jeg bestile den at den var på lager.
Et par dage senere fik jeg så en mail om at leverendøren ikke kunne levere den. Hvad er det for et fup nummer at prøve at bilde sine kunder ind ??? Dette er ikke en særlig venlig måde at behandle sine kunder på !
Overvej om du virkelig vil handle med Bikebuster !!!
Bestilt vare var pludselig ikke på lager
Havde købt en Garmin Edge på "slutspurtsudsalg" hos Bikebuster.dk, men 4 dage senere får jeg en mail: "Vi er desværre udgået for den Garmin Edge du har bestilt - skal vi sende de øvrige varer til dig - eller skal vi annullere ordre nummer XXXXXX også?"
Det virker meget mærkelig da der var 4 stk. på lager da jeg gennemførte bestillingen.
Har ellers tidligere handlet med succes på Bikebuster.dk, men denne oplevelse og de andre dårlige anmeldelser den seneste tid, gør nok at jeg vil finde et andet sted at handle fremover. ØV!
Snyd og bedrag
Bikebuster.dk er uden sammenligning den mest useriøse webbutik jeg har handlet hos. De reklamere ofte med "kanontilbud", men har ingen af varerne på tilbud, når man så bestiller. Det er ikke kun sket en gang.
Udover dette er deres kundeservice er fornærmende ringe og jeg kommer aldrig til at handle hos dem igen.
Falsk markedsføring
Får en mail fra Bikebuster, hvor de reklamerer for en cykeljakke til 300kr og så 30% oveni. Da jeg prøver at bestille varen koster den pludselig 999kr.
Jeg sender en mail og beder om forklaring, og modtager autosvar. Kort tid efter er tilbuddet " udsolgt" eller webside nede midlertidig. Jeg rykker BB for svar, og ønsker at få at vide, hvordan jeg kan købe jakken til annonceret pris. Men stadig autosvar og intet rigtig svar.
Fup og svindel butik efter de nye ejere!
Hold jer langt væk!
god butik
Jeg er meget tilfreds med bikebuster , når man bestiler en vare kommer den hurtig og jeg har ikke oplevet at ikke alle varer var med.
Det er meget let at bestille varer og varen bliver beskrevet så man er klar over hvad det er man køber
Cykelsko leveret dagen efter bestilling
Masser af dårlige anmeldelser her på sitet mod Bikebuster omkring levering og service og lagerbeholdning.
Med lidt bekymring omkring leveringsdygtighed bestilte jeg derfor to par cykelsko i forskellige modeller fra producenten Diadora. Dagen efter blev de leveret med pakkepost. Varerne er som beskrevet på netsiden og leveringstiden er i vinkel. En klar anbefaling og 5 stjerner fra mig.
Ingen service
har forsøgt at komme ikontakt med dem siden den 25 Nov. uden held
Så min anbefalding er at lade være med at handle der da de kun tænker på at tjene penge på konkurs boet og ikke alve nogen form for service til deres kunder.
Dårlig service igen igen
Ved ikke hvorfor jeg gav dem en chance igen efter at være blevet skuffet 2 gange før. Denne gang bestilte jeg bl.a. 2 forskellige 8 gears kasetter, de havde så kun en type 8 gears kasetter på lager, heldigvis den ene af dem jeg havde bestilt. Jeg valgte så bare at købe 2 af den type. Jeg kunne så se på fakturaen at det var den oprindelige bestilling der stod. Jeg gjorde opmærksom på dette, da det ville blive 60 kr. billigere med det jeg fik sendt. De skrev at det ville blive rettet manuelt, betydende at de starter med at trække det oprindelige beløb, for så at sætte de 60 kr. ind hos mig senere. Det skete så ikke og efter en uge spurgte jeg til pengene. Det gjorde jeg så igen en uge efter og en uge senere igen. Bliver totalt ignoreret og så giver man bare op når beløbet ikke er større. Elendig service og nu er det helt sikkert jeg ikke handler der igen.
Bikebuster er gået konkurs - og videresælger dine konkurs varer
Pludselig er mine bonus point væk og jeg kan ikke returnere mine returvarer
Det er ikke god stil og gør det svært at stole på at bikebusters nye ejere overholder returneringsgarantien
Øv, nu må jeg finde en anden og mere sikkert butik at handle i.
ps. tak for de andre kunder som advarer mod køb hos Bikebuster.
Skod virksomhed. dårlig service og flabede medarbejdere
Fraråder at handle hos Bikebuster. De besvare ikke henvendelser, lover at sende vare og der sker ikke noget. Det har jeg oplevet flere gange nu, så jeg lægger ikke flere penge der, De overholder ikke de indgåede aftaler om retur vare, ej heller får man sine penge retur.
så ingen stjerner til dem. (nå man skal åbenbart give 1 stjerne for at bedømme, men den har de ikke fortjent.)
Varen leveret til tiden
God og professionel webshop, jeg bestemt vil bruge igen