Superb gartner- og ad-hoc arbejde i min have.
Gartner John Jørgensen, ejer af Beautifulgarden, har nu været ude hos mig i flere omgange i de sidste 2 år. Jeg har en 1850 m2 grund.
Jeg er virkelig tilfreds med kvaliteten af hans arbejde, hans priser, hans grundighed og hans arbejdsindsats!
Han medbringer en kæmpe trailer så der er rigeligt plads til at "køre væk" uden at skulle køre frem og tilbage til genbrugsstationen eller jord-leverandør unødigt meget.
- I 2020 lagde han 30 m2 rullegræs i min forhave, som dag er blevet til en rigtig flot græsplæne.
- Et par dage senere rev han 15 meter 60-år gammel udslidt ligusterhæk op, og plantede en ny, som nu står står frodig, sund og grøn.
I januar til april 2022 har han foreløbigt lavet følgende for mig:
- Fjernet og bortkørt 3 store fag af et massivt egetræshegn, som var væltet i den sidste storm.
- Fjernet og bortkørt en meget stor udslidt trampolin (4-5 m i diameter, med aluminium stel, som blev skåret op i små stykker).
- Beskåret alle frugttræer, pilebuske, nøddetræer, og rensede alle mine bede, således at det nu, med forårets kommen, er en sand fornøjelse at træde ud på terrassen og nyde udsigten over en velplejet have.
- Udjævnet store "lunker" i græsplæne (efter træfældninger og rodfræsning for 4 år siden), med 1 ton god nyt jord, og græssåning.
Derudover har jeg nu indgået aftale om hæk-klipning mindst een gang om året.
Jeg kan absolut anbefale John som gartner til "private".
Han er grundig, hårdtarbejdende, har rimelige priser. og holder altid sine aftaler.
4. maj 2022