Bikebuster Anmeldelser

1.549

4,0

Jeg bestilte mine varer sent på eftermiddagen - fik bekræftigelse kort efter og Track & Trace nummer til min pakke. Pakken kunne hentes dagen efter om aftenen i en GLS pakkeshop. Alt dette skete... Se mere

Jeg havde bestilt en MTB som af visse årsager var taget af Wiliers program. Derfor tog det lang tid, dog vil jeg sige at personalet har været imødekommende og meget villige til at finde et alternativ... Se mere

Manglede et hjulsæt til min MTB og faldt ved et tilfælde over Bikebuster. Kørte til Svenstrup og fik god vejledning og sidst men ikke mindst så var prisen endnu billigere end hvad nettet havde oplys... Se mere

Købte ny cykel i Bikebuster butikken den 04.06. på første tur (efter 28.5 km) blev geardrop, bagskifter + kæde smadret. Bikebuster nægter at anerkende dette som garanti reparation. Påstår at det er mi... Se mere

1. Butik med cykeltilbehør
  2. Cykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bikebuster grundlagdes i 1995 af den tidligere profesionelle cykelrytter Per Bausager, der i årerne 1977-1984 kørte alle de store cykelløb som Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta d'Espagna, VM, Milano-San Remo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege, Lombardiet Rundt m.fl., samt 35 6-dagesløb. Per Bausager kørte og boede i sin karriere blandt andet 7 år i Italien, i hvilken periode de mange kontakter til den italienske cykelindustri, der nu er hjørnestenen i Bikebuster, blev etableret. Blandt andet var han hjælperytter for Giovanni Battaglin da denne vandt Vuelta d'Espagna og Giro d'Italia. Bikebusters mål har altid været at finde både de nye varer og de gode tilbud på det internationale marked før konkurrenterne - og at sælge dem billigere. En stor rejseaktivitet på fabrikker og hos udenlandske grossister sikrer at Bikebuster altid er på forkant med udviklingen, og ofte er først til at få et godt tilbud. Bikebuster importerer selv de fleste varer og sælger dem videre til dig uden fordyrende mellemled, men samarbejder på visse varegrupper med de bedste danske distributører. Gratis fragt ved køb over 750 kr. Bonusklub. Support 7 dage om ugen

God

2 t anmeldelser

(1.549)

Fup & Fidus tilbud og dårlig service

Jeg har flere gange købt fra deres hjemmeside nogle af deres tilbud, jeg modtager en bekræftelse og kan se flere timer senere at varen stadig står som værende på lager, alligevel modtager jeg dagen efter en mail hvor de skriver at varen er udsolgt, og så bliver man anvist til andre varer.
Fup og Fidus med deres tilbud - de findes ikke på lager selv om det står på hjemmesiden - Tilbud fra Bikebuster skal kun virke som lokkemad for andre varer...
Når man kontakter dem får man samme smørre omkring at "De desværre har haft så stor efterspørgsel..." osv.
Drop Bikebuster, der findes så mange andre seriøse netforhandlere af cykeldele og tøj som kan finde ud af at lave en opdateret hjemmeside og som ikke narrer deres kunder med falske tilbud.

22. september 2014

ingen penge retur.

Min mand har to gange købt varer hos bikebuster og skulle sende retur begge gange. Første gang gik der rigtig lang tid, hvorpå vi fandt noget andet han kunne bruge og så sendte
de det i stedet for penge. Denne gang har vi så også sendt retur, men har efter 3 uger, stadig ikke modtaget penge retur. Hvis man skal købe cykelting på nettet, kan jeg anbefale cyclingshop.dk. De sender penge retur med det samme de har modtaget returvarer, samt betalt fragten også. Lidt ærgerligt for bikebuster da vi har fundet en rigtig fed cykel derinde, men man tør ski næsten ikke købe den. Hvis de ikke engang kan returnere 400 kr, hvordan skal det så ikke gå hvis vi købte cyklen til 20.000 kr og der så var noget galt. Hmm..

Så kan jeg lige opdatere.... Det er så 4 uger siden at de godkendte returvarer, men der er stadig ikke kommet penge retur. Min mand mailede så med dem i onsdags, hvor hun på mail beklagede at vi ikke havde fået pengene endnu, men det ville hun lige gøre med det samme. vi har så været inde og tjekke konto, men pengene er IKKE kommet. Simpelthen for dårligt.
De burde ikke have en netbutik

16. september 2014

Penge udebliver ved returnering - ingen kundeservice

Til potentielle kunder; KØB IKKE HOS Bikebuster. Gør dit køb hos de andre og mere prof. netsteder.

Har returneret cykeljakke 28/8 og ønsket penge krediteret på kort. Men på trods af to henvendelser til kundeservice, er hverken penge returneret eller henvendelser besvaret.

16. september 2014

Køb IKKE hos Bikebuster - > beskæmmende kundeservice

Efter at have købt en MTB hos Bikebuster, inklusiv klargøring konstaterede jeg, at der var flere mangler og defekter:

1) diverse kosmetiske skader på rammen (2. sortering?)
2) forreste skivebremse slæbte på (ikke indstillet)
3) suspension fungerede ikke (ikke indstillet)
4) gearene var ikke indstillet (ikke indstillet)

Efter mere end én uge med mange forsøg på kontakt til Bikebuster (som kun kan kontaktes pr. mail) mhp. tilbagelevering uden at Bikebuster tager noget ansvar, er cyklen fortsat ikke blevet afhentet og jeg har ikke fået købesummen retur.

Jeg vil på det aller kraftigste advare alle mod at anvende Bikebuster, idet de IKKE tager ansvar såfremt der er problemer med produktet.

Den ubetinget dårligste service jeg nogensinde har oplevet ifm. et netkøb.

Morten

14. september 2014

Dårlig leveringsservice

Bestilte en ordre den 07-09-2014. Fik at vide varen var på lager og kunne leveres i løbet af 1-3 dage. I dag den 13-09-2014 er varen stadigvæk ikke leveret og ordren står til "under behandling". Ingen information fra Bikebuster hvorfor varen er forsinket. Det er dårlig kundeservice.

13. september 2014

God Wilier Cykel billigere end i udlandet. Tilbud!

Jeg bestilte en Wilier MTB på nettet. Samt pedaler og skærme på en anden ordre. Pedalerne skulle bruges mest uden kliksko. Men det er de ikke gode til. Der var ikke så mange at vælge imellem. Men kender Bikebuster, som et godt sted, så jeg prøvede dem. Har dog købt andre pedaler på et andet websted. Bikebuster har et outlet i Roskilde og der er de flinke. Både på email og telefonen. Bare ikke hver dag det funker. Generelt et dejligt positivt indtryk.

10. september 2014

Super levering

Stort udvalg i mange prisklasser, overskuelig og nem at søge i.

Fin ekspeditionstid.

Dog sparsom information... F.eks. hvordan man samler cyklen???

4. september 2014

Seriøs netbutik -

Det bliver ikke sidste gang, jeg handler med Bikebuster. Bestilling og betaling forløb uden problemer, og varen kom som lovet, indenfor et par dage.

30. august 2014

Ingen service!

Deres webshop fungerer fint, når man køber noget. Men står man i en situation efterfølgende, hvor man har brug for kundeservice, skal man ikke regne med noget som helst. De er bare ringe!
Man skriver og skriver emails til dem, men intet svar. Man kan ikke ringe til dem, for der findes ikke en telefonisk kundeservice hos dem!
Jeg vil ikke anbefale stedet til andre!

13. august 2014

Dårlig kundeservice, langsom levering, uhøfligt personale

Dette er mit første indlæg og normalt finder jeg disse lidt for overdrevne - men i denne henseende måtte jeg bare give min mening til kende!

Har bestilt cykelgrej hos 3 forskellige hjemmesider. De to leverede dagen efter, mens jeg på 3. dagen venter på Bikebuster sender mine varer.
I ordrebekræftelsen får du ikke et track n' tracenummer, så du har ingen ide om, hvor din vare befinder sig. Heller ikke en mail om, at den er afsendt.

Har skrevet til både info@ samt kundeservice@, men der kommer intet svar. Fuldstændig elendig kundeservice - jeg kan kun anbefale folk, at holde sig fra bikebuster.dk

Ringede til butikken i Aalborg for at få dem til at slå op, hvor min vare befandt sig. Det kunne heller ikke lade sig gøre. Men jeg kunne sende en mail (som jeg allerede havde gjort - 2 gange!)

Jeg er målløs over, at man kan drive forretning på den måde. Håber folk holder sig fra denne butik og i stedet sværger til en seriøs og professionel en af slagsen.

11. august 2014

Hurtigt og effektivt, samt sjældne reservedele

Jeg havde været i kontakt med butikken, hvor jeg købte mine cykelsko og de kunne (ville) ikke hjælpe med en reservedel. Henvendte mig til fabrikanten, som henviste til egen hjemmeside, som ikke havde den del. Fik et tip om at bilkebuster måske havde det. Min sandten om ikke de havde og leverede hurtigt og effektivt.
Fedt.
Ole

6. august 2014

Problematisk returnering og sløje svar

Kan tilslutte mig den bedrøvede del af koret, som fremhæver den elendigt kommunikation fra Bikebusters side.

Det viste sig vanskeligt at få svar fra Bikebuster i forbindelse med en returnering. Butikken vil kun kommunikere med sine kunder pr. mail, hvilket er håbløst, hvis man ikke er i stand til at svare inden for de lovede 24 timer eller overholde aftaler om at sende returlabel.

Dertil oplevede jeg det frustrerende, når en bestilt vare viser sig udsolgt, og butikken sender den resterende ordre uden at forhøre sig herom først.

5. august 2014

Geardrop til MTB

Jeg købte for ca. to år siden en mountainbike fra Wilier. Har været fint tilfreds med cyklen, og grundet uheld skal jeg bruge et nyt geardrop. Det må godt gå lidt tjep da vi gerne vil ud og cykle snarest muligt. Jeg forsøger at ringe til butikken i Roskilde hvor den er købt. På hjemmesiden er telefonnummer oplyst men jeg får konstant fejltone når jeg ringer til nummeret. Har prøvet dagligt gennem en hel uge, og det er sgu under al kritik at de tager deres kunder så lidt seriøst som de åbenbart gør. Fint tænker jeg, så ringer jeg til butikken i Kbh, de oplyser at den har de ikke og kan ikke få, den skal bestilles på webbutikken. Kunne jeg dog bare have gået i en almindelig cykelforretning og købt mit geardrop der, havde jeg gjort det. Men nej Wilier dele kan kun fås hos Bikebuster. Så jeg skriver til kundeservice for man kan jo ikke ringe til nogen, og de er så 10 dage om at svare på om hvilket geardrop der passer til min model. De beder så om et billede for at kunne være sikre, et eller andet sted fair nok, men igen ret underligt de ikke har styr på hvilke dele til de modeller de selv har solgt. Så går der ca. 10 dage igen før jeg får svar efter billedet er sendt. Jeg får at vide det ikke er på lager og de regner med tre uger leveringstid. Nu kommer det fede så. Inde på deres webshop er det så pisse smart at jeg ikke kan bestille varen, betale for den og afvente levering. Nææ nej, i 2014 kan jeg åbenbart først bestille reservedelen når den ligger på lager i webshoppen. Det betyder så at jeg hver eneste dag skal gå ind på deres lortesite og glo efter om de har den på lager eller ej. Helt ærligt?? For det første: et geardrop på en mountainbike er ret sandsynligt noget de fleste kommer til at skifte, og den type der passer til min cykel passer tilsyneladende til ret mange mtb samt racercykler. så hvorfor er det at i ikke har en røvfuld på lager af noget så simpelt som det? For det andet, én ting er at i har den arrogance at man simpelthen bare ikke må kunne komme i kontakt med jer, er det mindste så i kunne gøre ikke at have en seriøs webshop som kan håndtere at man kan bestille en reservedel i ved i skal have på lager igen. Jeg har minimum anbefalet 10 af mine venner at købe cykel hos jer, men den her oplevelse gør bare at jeg intet har tilovers for jer, og jeg bruger aldrig en krone hos jer mere.

9. juli 2014

Ingen service. Ingen kontakt. 3 ugers ventetid for simpel ombytning af defekt leveret forhjul.

-Ingen service
-Ingen kontakt per email
-Ingen kontakt per telefon
-Returlabel for defekt vare bliver ikke sendt
-Er nødt til at køre til Roskilde for at returnere defekt hjul.
-Venter stadig på 3. uge for at modtage hjul til som erstatning for defekt hjul.

Det mest frustrerende er at der ikke bliver svaret på mail og at det er umuligt at komme i kontakt per telefon.

Dårlig oplevelse som jeg ikke kan anbefale

8. juli 2014

Det er alt for dårlig

Bestilte 2 dæk, og fik 2 helt forkerte leveret. Har skrevet en mail til dem, og nu er der gået en uge, og har stadig ikke hørt noget fra dem. Det er for dårlig når man står og mangler de dæk. Der er for uprofessionelt af dem. Tag og køb det i en butik, hvis du står og mangler dem, for det tager alt for langtid hvis de levere det forkerte.

8. juli 2014