Belga Meubelen Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb gisteren gebeld omdat een van de kasten niet aan mekaar te krijgen is ,de gaatjes zijn te klein of zijn er geen zelfs ,ik bel gisteren daarvoor en krijg en hele onbeschoft man aan telefoon (Bru... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vanalles ging mis, late levering, langer dan initieel aangegeven. Steeds zelf bellen voor info, met tamelijk kort antwoord. Bij levering alles als alleenstaande moeten in mekaar bouwen. Het bed werd... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedankt, Belga, voor onze nieuwe woonkamer! We zijn naar de winkel in Vilvoorde geweest en hebben alle meubels die we gekozen hadden direct met ons meegenomen… stoelen, salontafel en tv-meubel waren m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geholpen in Tienen. Verkoper hielp mij meer dan naar behoren en het werd twee weken nadien, afgelopen zaterdag, geleverd. Alles compleet en conform. Netjes aan de deur afgeleverd zoals besp... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med møbler til supermarkeder

Skrevet af virksomheden

WHO ARE WE ? Belga Meubelen cherishes a passion for furniture and is constantly looking for the best price/quality deals on the market. We also import ourselves, so as a customer you can be sure of the best purchase! When it comes to furniture, we are the reference and our enthusiastic team is constantly looking for the latest trends to serve you even better. We have two shops in Tienen and Vilvoorde and proud of our online business. We deliver free in all Belgium if you buy from 500 euro purchase.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 62 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Regelrechte schande!!!!

Ik investeer bijna 4000 euro spaarcenten in nieuwe meubels bij Belga Meubelen in Tienen.
Na zes maanden leuning zetel salon doorgezakt, matras van de boxspring langs twee kanten doorgezakt en verveld...
Ze maken schadedossier op en na twee maanden bellen ze me op om te zeggen dat het probleem met de zetel onze schuld is omdat de kat op de leuning zou hebben gezeten. Ze werken niet meer samen met de fabrikant van de salonzetel en als ik 50 euro betaal kwam er iemand de zetel repareren. De pomp van de bureaustoel werd besteld. en de matras gingen ze verder onderzoeken.
Vorige week einde maart 2021 krijg ik telefoon dat ze niet meer samenwerken met de fabrikant van de matras omdat ze niet tevreden zijn over de kwaliteit van de matras.(Het type dat wij hebben), maar ze bieden mij 169 euro aan die ze van de prijs aftrekken bij aan koop van een nieuwe matras. ( onze matras is 9 maanden oud).
Het is een regelrechte schande en als ze miserie willen kunnen ze die ook krijgen .
Testaankoop is op de hoogte!!!!

28. marts 2021

Goede middag,
Ondanks onze dagelijkse inspanningen is het helaas niet uit te sluiten dat er iets fout kan gaan. Dagelijks zijn wij in de weer om onze klanten verder te helpen. Natuurlijk wanneer een klant verschillende meubelen besteld en alles blijkt een probleem, dan is dat weinig waarschijnlijk. Van onze medewerkers hebben wij vernomen dat ze al uw problemen intussen hebben opgelost.

Zetel besteld online

Zetel besteld online. Na een half jaar en tientallen telefoontjes van mijn kant kwamen ze erachter dat de zetel niet meer werd gemaakt. Ik moest hen dan nog laten zien waar op de site ik de zetel had gevonden... Ik wacht ondertussen al van eind januari op de terugstorting van mijn geld. Ondertussen er al twee keer voor gemaild en altijd krijg ik een excuus. Belga meubelen, nooit meer!

2. marts 2021

Goede middag,
Het is moeilijk werken met de overmacht Covid.19. Onze medewerkers laten ons weten dat de terugstorting is gebeurd; zonder discussie.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Salon en salontafel gekocht.

Salon en salontafel gekocht.
We komen alles zelf ophalen en MOETEN 50€ leveringskosten betalen!! Tot nooit meer!!

Raar!! Jullie boekjaar was reeds afgesloten volgens jullie en konden die 50€ niet meer teruggeven was de uitleg.

27. februar 2021

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, dit is het gekste verhaal ooit. Bij ons betaalt niemand leverkosten als ze zelf afhalen. Mvg, belgameubelen.

Meubels besteld in oktober 2020

Meubels besteld in oktober 2020, ik heb nog steeds niets ontvangen. Ze antwoorden bijna nooit aan de telefoon of mijn e-mails . Ik heb de indruk dat ik dit pakket nooit zal ontvangen ... zeer teleurgesteld, ik raad het ten zeerste af

13. februar 2021

Goede middag,
mails worden dagelijks verwerkt en de telefoon wordt zo veel als mogelijk opgenomen. Als het zeer druk is in de winkel, dan zijn alle medewerkers met klanten en is de telefoon soms niet bewaakt. We herhalen, dit is zeer zeldzaam.
Door overmacht Covid.19 zijn er wereldwijd de grootste problemen in de produktie. Onze excuses als de service niet zo vlot gaat als in niet corona tijden.
U zal uw meubelen zeker ontvangen.

Zeer slechte meubels

Zeer slechte meubels ! Ik koop een complete starter zet en ze geven mij een kast met de gaten van de kast deur om deze vast te steken die te groot zijn geboord en ik krijg geen antwoord op mijn vraag voor een nieuwe kast te krijgen ze zijn gemakkelijk om te betalen maar om Iets te wisselen of klantvriendelijkheid te tonen is het een ramp

28. januar 2021

Goede middag,
Meubelen worden computergestuurd gemaakt in de fabriek. Er kan al eens een fout opduiken maar het boren van gaten is feilloos. Door een foute montage kan het zijn dat men met de verkeerde schroef boort en zo de gaten vergroot.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik vrees dat ik de bovenstaande twee…

Ik vrees dat ik de bovenstaande twee reviews moet bijtreden.

Enorm slechte ervaringen opgedaan met de dienst naverkoop die wij gecontacteerd hadden omdat de levering van onze zetel door Belga Meubelen Brugge maar bleef uitgesteld worden. Nog nooit in mijn leven heb ik zo’n onbeleefde man geweten die in de verkoop werkte. Geen beetje begrip, geen beetje uitleg, zeker geen tegemoetkoming. En we werden gegijzeld door het voorschot dat we al betaald hadden en dat uiteraard niet terugbetaald wordt ook al wacht je al maanden en hoeft het zelfs al niet meer.

Beste tip die ik kan meegeven: koop niet in Belga meubelen (Brugge) en betaal zeker geen voorschot.
In de winkel zijn ze heel vriendelijk tot je tekent voor bestelling.

Ik betaal in het vervolg liever wat meer om een betere service, wat meer vriendelijkheid en een beter eindproduct te krijgen. Nooit meer van mijn leven. Nooit meer! Ik zit in het vervolg nog liever op een omgekeerde bierkrat.

20. januar 2021

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Einde juni hebben wij een hoeksalon…

Einde juni hebben wij een hoeksalon gekocht in tienen. Op eerste zicht heel vriendelijk. De salon dat wij wilden stond niet in toonzaal maar hadden hem op site gezien en dus stelden ze ons gerust dat dat geen probleem was om die te kopen. Zogezegd zo gedaan. Einde augustus gingen ze hel komen leveren, niks gehoord of niks gezien. Telefonisch amper te bereiken en altijd een uitleg die op niks trok. Ze konden ook niet zeggen wanneer die geleverd zou worden. Slechte communicatie en klantvriendelijkheid aan de telefoon ook ver te zoeken. Vandaag na 6 maanden hebben ze hem EINDELIJK komen brengen. NOOIT kopen wij daar nog iets.

16. december 2020

Goede middag,
Door overmacht Covid.19 zijn er onvoorziene levertijden wereldwijd. gelukkig hebben de meeste van onze klanten daar begrip voor. We doen ons uiterste best maar levertijden hebben we niet in de hand op dit moment.

Zootje ongeregeld

Bij aankoop in de winkel, had er al een alarmbelletje moeten rinkelen nadat een andere klant in de winkel al roepend zijn ongenoegen uitte wegens laattijdige levering.
Ook bij ons bijna 3 x zo lang moeten wachten als de voorziene levertijd. De klantendienst stuurt je van links naar rechts en doet loze beloftes. Er is intern géén communicatie en sommige telefonistes moeten hoognodig een opleiding klantenservice gaan volgen.
Bij levering werden de bijzonder zware meubels gewoon afgezet voor de voordeur en dit door 1 man van buitenlandse origine. Fysiek en ergonomisch onverantwoord.
Ten slotte was de levering niet conform bestelling.
Mijn advies? Voor 100-200€ meer heb je een goede service. Bespaar jezelf de wekenlange frustraties en problemen (bij dienst) na verkoop !

7. september 2020

Besvarelse fra Belga Meubelen

Ons advies; als u een gratis levering aan huis krijgt mag u niet te veeleisend zijn.
Zoals u weet, zijn er door overmacht Covid.19 enorme vertragingen en onvoorziene elementen in de produktie. Het is fijn dat onze klanten daar begip voor hebben.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.