Belga Meubelen Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb gisteren gebeld omdat een van de kasten niet aan mekaar te krijgen is ,de gaatjes zijn te klein of zijn er geen zelfs ,ik bel gisteren daarvoor en krijg en hele onbeschoft man aan telefoon (Bru... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vanalles ging mis, late levering, langer dan initieel aangegeven. Steeds zelf bellen voor info, met tamelijk kort antwoord. Bij levering alles als alleenstaande moeten in mekaar bouwen. Het bed werd... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedankt, Belga, voor onze nieuwe woonkamer! We zijn naar de winkel in Vilvoorde geweest en hebben alle meubels die we gekozen hadden direct met ons meegenomen… stoelen, salontafel en tv-meubel waren m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geholpen in Tienen. Verkoper hielp mij meer dan naar behoren en het werd twee weken nadien, afgelopen zaterdag, geleverd. Alles compleet en conform. Netjes aan de deur afgeleverd zoals besp... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med møbler til supermarkeder

Skrevet af virksomheden

WHO ARE WE ? Belga Meubelen cherishes a passion for furniture and is constantly looking for the best price/quality deals on the market. We also import ourselves, so as a customer you can be sure of the best purchase! When it comes to furniture, we are the reference and our enthusiastic team is constantly looking for the latest trends to serve you even better. We have two shops in Tienen and Vilvoorde and proud of our online business. We deliver free in all Belgium if you buy from 500 euro purchase.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 62 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ik had liever 0 sterren gegeven als het…

ik had liever 0 sterren gegeven als het kon.
zeer onvriendelijk personeel in belga meubelen machelen. ik kocht 6 weken geleden een nieuw bed ze leverden een bed gewikkeld in plastiek folie met allemaal sporen van een gemonteerd en dan gedemonteerd bed. ik ben er 100% zeker van dat het een expomodel is. ik ben terug geweest om het bed terug te brengen en vroeg voor een nieuwe. ze weigeren omdat het volgens hen een nieuwe was en er waren er geen meer in stock. zo onvriendelijk en onbegripvol je moet nemen wat je krijgt het is alsof er geen andere winkels bestaan. er is geen after service je moet je plan trekken of je nu blij bent of niet met je aankoop geld krijg je niet terug!!! de politie werd op de hoogte gebracht en de rechtzaak word aan de gang gezet. SCHANDALIG SCHANDALIG!!! ROTSTE WINKEL OOIT.

19. februar 2022

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag. Het verbaast ons dit te lezen. Na onderzoek blijkt dat u weldegelijk een nieuw exemplaar uit onze stock heeft ontvangen. Mogelijk is er bij de montage iets verkeerd gebeurd. Wat u ook vergeet te melden is het feit dat u onze medewerkers bent komen bedreigen. Wij hebben een dienst na verkoop die het uiterste doet voor onze klanten. Mvg, Belgameubelen.

Schandalige "meubel" winkel

Juli 2020 kast besteld en nooit bericht gekregen wanneer de kast kwam maar moesten wel direct alles betalen en na veel bellen en doen kregen we een half jaar later te horen dat zij geschreven hadden op de bestelbon dat ze zogezegd wel hadden gestuurd maar dan ons laten ompraten dat we een bon in de plaats kregen voor andere kast want geld geven ze nooit terug de idioten plus nu februari 2022 opnieuw 2x geweest omdat anderz kast hadden besteld maar kregen nooit antwoord wanneer die kon besteld worden want Brussel dit en dat wouden we ons geld terug en kwamen we een man tegen die ons beloofde dat we ons geld terug gestort krijgen maar dan krijg je mail van de Klantendienst of wat het ook is dat die werknemer het ontkent en we wel een andere kast kunnen kopen maar geld terug geven nee dat kennen ze niet... zo een winkel moet sluiten en die mensen mogen gewoon nooit meer in een winkel werken dat zijn fraudeurs en dikke idioten wij blijven gaan voor ons geld terug te krijgen en hopelijk dat er nooit nog iemand daar iets koopt want je bent je geld kwijt !!

7. februar 2022

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, wij zijn zeer begripvol voor onze klanten. Uit onderzoek leren wij dat u vorig jaar een dressoir bestelt, deze dan na verloop van tijd wijzigt en dan een jaar later uw geld terug vraagt. U begrijp dat we dit als winkel niet kunnen toestaan. Mvg, Belameubelen.

Slechtste aankoop ooit

Slechtste aankoop ooit! Puur brol! Gebruiksaanwijzing trekt op niks, vijzen teveel en degene die je nodig hebt zijn niet te vinden! 4 uur aan bezig geweest om zo’n stom tweedeurskastje in elkaar te zetten, Ikea is een plezier daarentegen! Eenmaal toch min of meer in elkaar geflanst staat ze te wiebelen en er zit nog niks in! Heb nu al veel zin om ze tot brandhout te hakken! Echt schandalig! Sluiten die handel en liefst zo snel mogelijk voordat er nog meer slachtoffers hun geld kwijt zijn!!!!!

10. januar 2022

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, elk meubel wordt in de fabriek gecontroleerd alvorens te verpakken. Kan het zijn dat u bij het monteren iets verkeerd heeft gedaan ? Mvg, Belgameubelen.

Slechtste ervaring ooit

Een bed gekocht in de winkel van BRUGGE en omdat ik binnen mijn budget wilde blijven heeft de verkoper mij lattenbodems meegegeven die niet gemaakt zijn voor het bed die ik heb gekocht. Verkochte artikelen nemen ze niet terug!! Weggesmeten geld... kwaliteit van het bed extreem slecht! + heel onbeleefd personeel! Eerste en laatste keer!

3. januar 2022

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, Belgameubelen Brugge hoort niet tot onze groep. Gelieve uw ongenoegen op het juiste forum te uiten. Mvg, Belgameubelen.

Heel slecht material

Heel slecht material
Geld weggegooid
Ik heb nooit gezien so slecht material

19. december 2021

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, u heeft toch de meubelen kunnen beoordelen in onze winkel ? Mvg, Belgameubelen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Salon in jeanskleur nog mooier dan t staal

Heel tevreden van ons salon in jeanskleur, is nog mooier dan het staal.
Super comfortabel en t nodigt ons elke dag uit om ons te zetelen.

12. november 2021

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, het doet ons heel veel plezier dat u tevreden bent met uw aankoop. Dank je wel voor de mooie punten.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 24 juli een boxspring besteld bij…

Op 24 juli een boxspring besteld bij Belgameubelen Tienen en geleverd gekregen op 18 augustus. Daar wij in onze slaapkamer nog aan het werken waren, hebben we deze op 4 september willen installeren. Bij het uitpakken stelden we vast dat deze beschadigd was en het frame van 1 van de 2 delen geplooid is. Om het bedeinde te installeren moet je de 2 delen in elkaar schuiven maar dat kan niet omdat de afmetingen niet overeenkomen. Na meerdere mails gestuurd te hebben naar Belgameubelen staan we nog altijd even ver en krijgen we geen deftige oplossing. Resultaat: nu 10 oktober kunnen we de boxspring nog altijd niet gebruiken. En dienst na verkoop laat sterk te wensen over.

9. oktober 2021

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, onze dienst na verkoop loopt zoals het hoort. Als een klant lang na de levering beweert dat alles beschadigd is, is dat natuurlijk moeilijk te geloven. Mvg, Belgameubelen.

Belgameubel BRUGGE…

Deze review betreft Belgameubel BRUGGE !!!! Wij bestelden op 27/02/21 een eetplaats, met als voorziene leveringsdatum 6 weken (tussen 5 en 11/04/21), en betaalden het vereiste voorschot. De leveringstermijn verliep en wij namen meermaals op alle mogelijke manieren (tel/mail/bezoek showroom) contact op om te informeren naar de stand van zaken. Hetgeen volgde was een zeer uitgebreide lijst met drogredenen en vervolgens loze beloften ... wat echter niet volgde was de levering !!! De leveringsdatum werd keer op keer met enkele weken uitgesteld tot we uiteindelijk alle vertrouwen in deze firma verloren en bijgevolg de bestelling annuleerden. Op arrogante manier ontkende men de ontvangst van ons aangetekend schrijven en mails terzake ondanks het feit dat ze hierop wel hadden geantwoord. Toen begon het pas goed ... plots bleken de goederen wél ter beschikking … Belgameubel besliste eenzijdig wanneer de levering zou plaatsvinden en eiste dat we alsnog de goederen in ontvangst zouden nemen. Wij hebben volgens hun geen recht op terugbetaling van het betaalde voorschot en bovendien dreigen ze nu met een rechtszaak …. Kortom : dit is een onbetrouwbare meubelzaak die zijn klanten op onbeschofte manier behandeld !!!!

22. august 2021

Belgameubel Brugge

Belgameubel Brugge! Totale uitverkoop!!
We gaan kijken voor 6 stoelen …..en we vinden er met korting omdat het uitverkoop is….super met korting maar 60€….we halen de verkoper erbij en hij komt met zijn bestelboek…hoeveel wil je er? Ik zeg 6….zijn antwoord…geen probleem maar dan moet ik ze bijbestellen en plots was het 78€ voor een stoel….kvraag hoe dat kan wat het staat zo genoteerd….antwoord ….ja het toonzaalmodel mag je hebben voor 60€…..bijbestelling aan meerprijs….ferme uitverkoop!

20. august 2021

SCHANDE SCHANDE SCHANDE

SCHANDE SCHANDE SCHANDE! Een bedrijf? Amateuristische kinderspel eerder! Facebook groep tot het boycotten van belgameubelen is reeds aangemaakt. Testaankoop is op de hoogte en de advocaat is reeds ingeschakeld. Hopelijk kan de faillissementverklaring rap volgen. Zakzetters hoogste graad!

26. juli 2021

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, we bestaan reeds vele jaren omdat we heel veel tevreden klanten hebben, wat is er mis gegaan bij u ? Mvg, Belgameubelen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Meer dan één jaar wachtend op een spiegeldeur en nog steeds, nu einde maart 2022, geen positieve reactie noch mail naar mij of testaankoop ontvangen van hen...

Had meubelen aangekocht (kasten, living, salon, etc...) en deze werden wel op afgesproken tijd in maart 2021 geleverd maar in de inkomhal kast ontbrak een spiegeldeur. Er werd mij beloofd om deze zonder fout na te leveren en te plaatsen maar ik moest hen zelf maandelijks contacteren, via mail, en doen herinneren dat deze deur nog altijd niet geplaatst werd. Telkens werd de fout naar de leverancier geschoven maar met hun leverancier heb ik geen zaken gedaan en deze leverancier heb ik ook niet betaald. Qua communicatie is er een groot gebrek en communicatie heeft niets te maken met de covid die momenteel heerst.
De betaling werd contant in maart tijdens de plaatsing gedaan aan Belga Meubelen dus de service moet van hen komen en niet van hun leverancier. Gisteren 22/7, 5 maand later, werd ik gecontacteerd dat ze de deur enkel vandaag 23/7 kunnen plaatsen en indien dit niet lukt voor mij dat ik dan de afspraak annuleer. Er was zelfs totaal geen begrip dat ik me niet kon vrijmaken op mijn werk wanneer zij dit wensen....
Laat me toe dat Belga Meubelen nalatig is geweest in de service en dat ik zeker akkoord ga met de plaatsing maar dan wel enkele dagen op voorhand wil verwittigd worden en niet voor een voldongen feit geplaatst worden. Dit zou dan toch een teken van begrip, beleefdheid en excuses zijn!
Ik heb begrip dat er door de covid vertraging is maar ik heb geen begrip voor de barslechte communicatie van hen en het voldongen feit van plaatsingsdatum daags voordien. Dit toont nogmaals een gebrek aan professionalisme en klantenservice ! Wij zijn nu February 2022 en nog steeds niets gehoord of ontbrekende deur geplaatst behalve hun digitaal antwoord op deze review....communicatie !!!

23. juli 2021

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, zoals u weet heeft covid.19 wel degelijk te maken met vertragingen en overmacht. Niet alleen in de meubelsector. Externe montageploegen bepalen zelf hun planning met de klanten. Wij krijgen daarover algemeen positieve reacties. Mvg, Belgameubelen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gisteren in Belga meubelen Brugge…

Gisteren in Belga meubelen Brugge eventjes van onze vrijheid beroofd en konden niet meer buiten. Ze hadden de deur op slot gedaan. Ze hebben de politie gebeld omdat we na 1 jaar nog steeds geen meubels hebben en ons voorschot van 700€ terug wilden. Het is nu genoeg geweest en wie samen met ons naar de rechtbank wil stappen om de kosten van de advocaat te delen en deze firma aan te klagen voor hún wanpraktijken kan mij vinden op mess onder de naam Chris a n n y s

4. juli 2021

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, Belgameubelen Brugge heeft met Belgameubelen Tienen en Vilvoorde niets te maken. Wij delen enkel de naam.
Gelieve u tot Brugge te wenden.
Mvg, Belgameubelen Tienen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik vind ze goed!

Ik heb er geen nare gevolgen mee gehad.
Integendeel,ik werd geholpen met de levertijd.De dame aan de telefoon was vriendelijk en zo ook de verkopers.
De meubels zijn degelijk.
Ik ben dus tevreden 🙂

9. juni 2021

Besvarelse fra Belga Meubelen

Goede middag, dank je wel. Het zijn meestal de klanten met onredelijke eisen en concurenten die niet tevreden zijn... Wij zijn blij met klanten zoals u. Mvg, Belgameubelen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Loze belofte en valse afspraken!

Loze belofte en valse afspraken!
Al van vorig jaar zijn we aan het wachten op een correctie van de zetels.
Iedere keer beloven ze om ons te bellen.
We zijn van januari aan het bellen toevallig is de “verantwoordelijk”’er dan net niet.
Ja we gaan hem laten terug bellen.
We zijn ondertussen juni en ieder maand bel ik opnieuw en iedere keer beloven ze om ons weer te bellen.
Ze schuiven de schuld telkens op corona dit corona dat.
Sorry maar dit kan en mag zeker geen maanden duren.

5. juni 2021

Besvarelse fra Belga Meubelen

Beste, welke winkel had u gekocht ?

Belga tienen verschrikkelijk

Belga tienen. Zeer onrespectvol behandeld. Ik vraag verkoopster om naar toilet te mogen gaan. Neen zei ze. Ik zei in weba en budgetmeubelen mocht dit wel. Vraag andere verkoopster zei ze. Die zei wie heeft u gestuurd. Ik zei die andere verkoopster. Ga dan maar terug zei deze. En daarbij ik ben bezig zie je dat niet. Man ik verschoot. Niet naar toilet mogen gaan. Gevolg terug naar Scherpenheuvel. Onderweg café mogen gaan. Het was gisteren zaterdag en een oudere verkoopster met bril op. Zijn de verkoopsters getraind om onvriendelijk te zijn? Want hoor in alle winkels hetzelfde. Ik laat het hier niet bij en ga hoofdzetel bellen. Zouden meerdere mensen moeten doen. Ik ga nooit nog naar Belga winkels

23. maj 2021

Goede middag,
Dit is een onwaarschijnlijk verhaal. Belgameubelen Tienen is net algemeen bekend voor zijn klantvriendelijkheid; daarom ook dat wij reeds vele jaren bestaan en groeien. Met de covid.19 pandemie werd het inderdaad afgeraden om klanten het toilet te laten gebruiken. Niet om onze klanten te jennen; enkel ter bescherming van de klanten en ons personeel. Wij excuseren ons als u zich niet welkom voelde in onze winkel.

Box bedden

Deze winkel is echt slecht op meubelen te kopen want ze zeggen iets en doen iets anders. Heel veel problemen. En geen respect voor de klanten.

7. maj 2021

Goede middag,
Reeds vele jaren spannen wij ons dagelijks in om te streven naar klant tevredenheid. Helaas, ondanks al onze inspanningen, zijn er ook klanten waar het nooit goed genoeg is. Gelukkig is dit een kleine minderheid.
Door overmacht covid.19 hebben we natuurlijk, zoals overal wereldwijd, een moeilijke tijd achter de rug wat betreft levertermijnen en communicatie. Buiten onze wil om verliep de werking moeilijker dan normaal. Wij danken al onze klanten die ons met het nodige begrip hebben bijgestaan.

Klantenservice, dienst naverkoop 0 op 0

Al 2x gebeld met winkel in Brugge, kom telkens bij het onthaal terecht die mij niet kunnen/willen verder helpen met het doorgeven van de afmetingen van mijn bestelde meubels
Als ik vraag mij door te verbinden met de verkoop, blijkt telkens iedereen bezet
"Stuur een mail" is haar advies!!

30. april 2021

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onvriendelijk, en je geld niet waard!

Begin maart naar vilvoorde gereden om een kleerkast te kopen. We hebben gevraagd om een kleerkast dat snel leverbaar was omdat we dringend eentje nodig hadden. We legden ook paar keer de nadruk op dringend. Men beloofde dat de kast binnen de twee weken geleverd ging worden in de winkel.
Niets vermoeden stappen we de winkel buiten blij dat we een kast gevonden hebben.
Twee weken later hadden we nog niets gehoord. We besloten dan maar zelf te bellen en te horen. Er was nog niets toegekomen en ze gingen ons de dag zelf nog bellen om verdere info te geven. Na veel blabla kregen we te horen dat de kast pas midden april geleverd ging worden wegens probleme in de fabriek met coronatoestanden etc.
Midden april nog steeds geen weet van onze kast.. Inmiddels zaten we dus al even zonder.
Een week later 23/04 krijgen we eindelijk telefon dat we onze kast mochten ophalen.
Uiteraard hadde we onze bestelbon tegoed weggestopt en vonden we deze niet terug. Dus we belden speciaal terug om te vragen of dit een probleem was. Via de telefoon zeiden ze dat dat niet erg was en ze het wel in orde maakten omdat ze ook gebeld hadden en dus weten over welke kast etc het gaat. Mijn man is deze gaan ophalen de dag nadien. Klantenservice daar? Alles behalve vriendelijk. Mijn man kwam binnen en legde het allemaal even uit waarna hij antwoord kreeg als: zonder bestelbon krijgt u u kast niet mee. Mijn man dacht heb ik dit nu verkeerd verstaan dus hij vroeg dan maar zijn voorschot terug en dat ze de kast dan zelf konden bijhouden. Ook hierop werd onvriendelijk gereageerd. Zonder bestelbon geen kast en geen voorschot. Mijn man kon bewijzen dat het voorschot echt betaald was via de bankapp maar ook dit was voor meneer niet voldoende.... Hij moest maar naar huis rijden en tegoei zoeken achter de bestelbon. Hij heeft de winkel verlaten, en een andere verkoper merkte dat er iets niet pluis was en sprak hem aan. Na de uitleg werd hij verder geholpen en kreeg hij de kast toch mee. Thuis aangekomen tijdens het ineenzetten van de kast merkten we dat er beschadigingen waren, hiervan hebben we ook meteen fotos genomen en doorgestuurd. De deuren gaan niet goed toe, een deel van de schuif heb je gewoon weer in je hand als je ze open doet. Ik dacht om me telefonisch te informeren maar hier merkte ik echt dat we de slechtste keuze ooit gemaakt hadden om daar wat te kopen. Na vijf keer bellen ging gewoon meteen de band over naar hun openingsuren etc. Na te blijven proberen toch eindelijk iemand dat opnam. Om verder te gaan over het gespren vroeg hij mij of we deze zelf in elkaar gezet hebben of dat dit iemand van het bedrijf gedaan had. Op de bestelbon stond dus ook op dat goederen niet gemonteerd worden door hun. Nadien ik zei dat we dit zelf gedaan hebben (mijn man heeft jaren liften gemaakt voor windmolens) wist meneer me te vertellen dat er een monteur kon gestuurd worden als je geen kasten in elkaar kan steken maar dat die ook betaalt moest worden. Daar was ik helemaal niet mee gediend zo onvriendelijk. Had ook al een mail gestuurd met de schade waarop geantwoord werd om de stukken op het plan aan te duiden op de schabben na kwam dit eigenlijk er op aan op een nieuwe kast. Verder kregen we het verwijd dat we de schade zelf veroorzaakt zouden hebben. (We gaan vooral een kast kopen van 480€ om ze zelf kapot te maken) belachelijk gewoon voor woorden. Het was allemaal onze schuld maar ze gingen zien bij de fabrikant wat ze voor ons nog gingen doen... Daar hoor je dus niets meer van.
Investeer hier je geld niet in, je hebt BARslechte service, heel onvriendelijk onthaal en je ontvangt gewoon meubels die klaar zijn voor het containerpark.
Trap niet in deze verkooppraatjes en bespaar jezelf veel stress.

26. april 2021

Goede middag,
Afhalingen kunnen inderdaad niet zonder uw bestelbon. Onze medewerkers herhalen dit vaak bij de verkoop en dit staat ook heel duidelijk op uw bon vermeld. Wij vinden het dan ook vreemd dat u zich kwaad maakt omdat u de spelregels niet volgt. Afhalen gebeurt natuurlijk op eigen risico. Bij het verlaten van het dépôt zijn uw meubelen in goede staat. De meeste schadegevallen worden tijdens het vervoer of tijdens de montage veroorzaakt. Onze medewerkers willen u alsnog verder helpen en ook dat vindt u niet goed. Algemeen zijn de levertermijnen wereldwijd door overmacht Covid.19 in de war gestuurd, daar kunnen wij niets aan veranderen. U ziet, het is moeilijk om voor iedereen goed te doen ondanks onze inspanningen.

Bestelling zetel

Op vrijdag hebben ze ons laten weten dat er een scheur in de zatel zat die we besteld hadden( deze zetel was al 5 maand op voorand besteld) terwijl het de maandag erop moest toekomen. Ze hebebn dan een vervangzetel gebracht, deze ruikt naar sigaretten en is een zetel die je direct naar het containerpark zou brengen. Nu 6,5 weken later zou hij toekoemen maar nu ( na zelf contact opgenomen te hebben) laten ze weten dat de bestelling vastzit op zee....
Wij zijn helemaal nie ttevreden!

2. april 2021

Goede middag,
Door overmacht Covid.19 zijn er wereldwijd de grootste vertragingen en onregelmatigheden in de produktie. Dit hebben we spijtig genoeg niet in de hand. Gelukkig dat onze meeste klanten daar begrip voor hebben. Prettig is dit voor niemand. Onze excuses als de vervangzetel niet het duurste en nieuwste van onze voorraad was. Wij doen dit ook maar om u verder te helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Half december een bestelling gedaan

Half december een bestelling gedaan. Alles wat ik besteld had was in voorraad in het magazijn vertelde ze me. Deze werd geleverd eind januari. De tafel werd fout geleverd en heb dan meteen een mailtje gestuurd. Heb dan een paar keer naar de winkel zelf gebeld om te vragen wanneer deze fout ging rechtgezet worden. Eerst vertelde ze me aan de telefoon dat mijn tafel beschadigd was en niet konden leveren, en even later had een ze een andere reden waarom deze niet geleverd kon worden. Ik heb verschillende telefoontjes gedaan maar namen nooit op. De laatste keer dat ik gebeld heb ( ongeveer 2 maand na de levering) vertelde ze me dat de tafel geruild zou worden ( is niet gebeurd). Ik ben dan naar de winkel zelf gegaan om uitleg te gaan vragen. Daar stond op mijn bestelbon dat mijn tafel per DPD die dag zou geleverd worden. Tot op heden heb ik daar nog niks van gezien. Ik zet er nooit nog 1 voet binnen, ze zijn het niet waard. Dus bij deze zijn jullie gewaarschuwd. BLIJF ER WEG. 1 ster is bij deze winkel nog te veel.

30. marts 2021

Goede middag,
Zoals u weet zijn er wereldwijd door overmacht Covid.19 de grootste problemen in produktie en transport. U mag ons geloven dat wij niets liever doen dan alles netjes op tijd leveren zoals wij dat in niet Corona tijden altijd hebben gedaan. Natuurlijk gaat er al iets mis en hoe meer men verkoopt, hoe groter de kans helaas. Wij stellen alle dagen al het mogelijke in het werk om u als klant tevreden te stellen. We kunnen gelukkig op het leeuwendeel van onze klanten hun steun en begrip rekenen tijdens deze moeilijke tijden.