Meubelenrobbrecht Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Wat een fantastische ervaring!

Wat een fantastische ervaring vanaf het moment dat je binnenkomt, word je vriendelijk ontvangen zonder dat verkopers opdringerig zijn. Ze nemen echt de tijd om te luisteren, geven eerlijk advies en helpen je om de juiste keuze te maken.

De showroom is groot met een immens aanbod voor alles wat je zoekt. De kwaliteit van de meubels is echt zeer goed en de prijzen top top top.

Ook de levering verliep perfect: stipt, professioneel en met veel zorg voor de meubels. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt op de eerste plaats komt.

Als je op zoek bent naar kwaliteitsmeubelen, een ruime keuze en een uitstekende service, dan kan ik Meubelen Robbrecht alleen maar aanraden. Een echte familiezaak waar vakkennis en klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend zijn. Hier kom ik zonder twijfel opnieuw terug!

17. juli 2026

Zeer teleurgesteld – slechte kwaliteit en nul service

Ik heb onlangs een kleerkast aangekocht van 2m50 voor maar liefst €1000, en ik kan eerlijk zeggen dat dit één van de slechtste aankopen is die ik ooit heb gedaan.

Bij het monteren bleek al snel dat de panelen niet correct waren. Ze pasten niet zoals het hoorde, en het materiaal is van bijzonder slechte kwaliteit. Zelfs een klein duwtje tijdens het in elkaar zetten zorgde al voor beschadigingen en kapotte platen. Uiteindelijk hebben bevriende schrijnwerkers – mensen met kennis van zaken – de kast in elkaar gekregen, maar zelfs zij konden niet vermijden dat het geheel niet correct gemonteerd is door de fouten in de onderdelen.

Het resultaat? Een onstabiele kast, beschadigd op verschillende plaatsen. De handvaten zijn ook al beschadigd en de zwarte lak is op meerdere plekken afgebladderd. Dit is absoluut onaanvaardbaar voor deze prijs.

Wat het nog erger maakt, is de service. Ik heb het bedrijf gecontacteerd, maar zij doen niets om dit op te lossen. Integendeel, ze ontkennen de problemen en schuiven de schuld volledig op ons. Nochtans zie ik in andere reviews dat wij zeker niet de enigen zijn met deze ervaring.

Ik voel me oprecht bedrogen en heb enorm veel spijt van deze aankoop. Door een moeilijke periode (scheiding) heb ik te snel beslist, en dat betreur ik nu enorm.

Mijn advies: bespaar jezelf geld en frustratie en koop je kast ergens anders. Voor de helft van de prijs krijg je elders een veel betere kwaliteit.

15. november 2025

Doorgezakte zetel…

Wij hadden een 3 zit gekocht.na 1,5 jaar is deze doorgezakt en hangt zelfs in het midden op de grond.
Met foto's naar de winkel geweest.
Volgens hun is het geen garantie,dat komt omdat we in de zetel hebben gesprongen??????
Ze bieden wel een herstelden aan,maar dat moeten we dan zelf betalen!!
WAARDOLOZE WINKEL!!!

1. januar 2026

BEDROG

Alles, alleen maar bons laten tekenen en ladderlift en levering rekenen terwijl we het zelf ophalen??? Klungelaars en onbetrouwbaar! NOOIT MEER

4. juni 2025

De winkel verkoopt geen meubels maar…

De winkel verkoopt geen meubels maar bouwpakketten. Je dient zelf persoonlijk af te spreken met monteurs die je enkel telefonisch kan contacteren .Stel dat die de afspraak niet nakomen en je zit met een huis vol bouwpakketten die je dan zelf moet in elkaar steken.... Dit systeem deugt niet.
Garantie bestaat bij hen niet ( " ... wordt niet erkend door de fabrikant .. " ) . Ze zijn specialist in het vinden van redenen om geen garantie te hoeven geven .

6. januar 2025

Er dette din virksomhed?