2,7

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,7

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Offerte gevraagd voor wagen met kluitje…

Offerte gevraagd voor wagen met kluitje in het riet gestuurd 15 min en stond terug aan de buitendeur, buur nieuwe wagen gekocht problemen met ingebouwde GPS werkt niet naar garage Kennis gegaan ook met kluitje in het riet gestuurd antwoord was is eigen aan Dacia slechte GPS kunnen het probleem na 2 keer nog niet op lossen echt heel slechte service zowel naverkoop trekt op niks, nooit raad ik iemand garage Kennis aan

10. september 2025

trieste service na verkoop

Vijf maanden geleden kocht ik hier een tweedehandswagen met de verwachting zorgeloos te kunnen rijden. Helaas bleek al snel dat er problemen waren met de boordcomputer en het accelereren van de wagen. Het infotainmentsysteem werkte onstabiel, viel regelmatig uit en ook het rijgedrag gaf problemen bij het optrekken.
Wat mij nog het meest teleurstelde, was de manier waarop dit nadien werd opgevolgd. Gedurende vier maanden heb ik herhaaldelijk moeten bellen, lang moeten wachten op antwoorden en zijn er verschillende diagnoses en pogingen ondernomen zonder echte oplossing. De communicatie verliep moeizaam en ik had vaak het gevoel zelf achter alles te moeten blijven aanzitten.
Omdat mijn vertrouwen in de wagen volledig weg was, heb ik gevraagd om de auto terug over te nemen in functie van een andere, nieuwere en duurdere wagen uit hun aanbod. De overnameprijs die ik hiervoor kreeg, was echter bijzonder teleurstellend en stond totaal niet in verhouding tot de problemen waarmee ik al maanden zat.
Jammer genoeg heb ik hierdoor het vertrouwen in deze garage verloren. Service na verkoop en klantgericht meedenken heb ik hier onvoldoende ervaren.

6. maj 2026

Echt zo slecht behandeld

Echt zo slecht behandeld! Wij gaan echt NOOOOIT iemand advies geven daar een wagen aan te schaffen.
Gewoon door de telefoon uitgefoeterd worden als je toch niet besluit daar een wagen te v
Bestellen. Echt schandalig, klant vriendelijkheid is echt -0

24. oktober 2025

Zeer teleurgesteld in Garage Kenis…

Zeer teleurgesteld in Garage Kenis Turnhout.

In september 2022 kocht ik bij hen een nieuwe Renault Arkana, in de veronderstelling dat ik hiermee minstens vijf jaar zorgeloos zou kunnen rijden. Het tegendeel bleek waar. De wagen kreeg al snel te maken met ernstige technische problemen (motor, versnellingsbak, brandstofpomp, verwarmingselementen, software …).

Daarnaast werd de renting in de eerste maand foutief op de verkeerde firma ingeschreven door de verkoper ward. als ook bij nader orde een verkeerd advies in gegeven maar het liegt niet aan hem.dit is niet zijn taak.

bij het terugnemen/verkoop van de wagen loopt elke vorm van medewerking allesbehalve vlot.

Een auto met fabrieksgarantie zou zonder discussie correct en klantgericht opgevolgd moeten worden, maar daar is hier geen sprake van. Ik heb bewust gekozen voor een officiële dealer om dit soort problemen te vermijden — helaas is dit een grote ontgoocheling geworden.

Ik wil niemand anders met deze ervaring opzadelen. Voor mij nooit meer Garage Kenis.

9. september 2025

Er dette din virksomhed?