Ik heb gisteren gebeld omdat een van de kasten niet aan mekaar te krijgen is ,de gaatjes zijn te klein of zijn er geen zelfs ,ik bel gisteren daarvoor en krijg en hele onbeschoft man aan telefoon (Bru... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanalles ging mis, late levering, langer dan initieel aangegeven. Steeds zelf bellen voor info, met tamelijk kort antwoord. Bij levering alles als alleenstaande moeten in mekaar bouwen. Het bed werd... Se mere
Virksomheden har svaret
Bedankt, Belga, voor onze nieuwe woonkamer! We zijn naar de winkel in Vilvoorde geweest en hebben alle meubels die we gekozen hadden direct met ons meegenomen… stoelen, salontafel en tv-meubel waren m... Se mere
Snel geholpen in Tienen. Verkoper hielp mij meer dan naar behoren en het werd twee weken nadien, afgelopen zaterdag, geleverd. Alles compleet en conform. Netjes aan de deur afgeleverd zoals besp... Se mere
WHO ARE WE ? Belga Meubelen cherishes a passion for furniture and is constantly looking for the best price/quality deals on the market. We also import ourselves, so as a customer you can be sure of the best purchase! When it comes to furniture, we are the reference and our enthusiastic team is constantly looking for the latest trends to serve you even better. We have two shops in Tienen and Vilvoorde and proud of our online business. We deliver free in all Belgium if you buy from 500 euro purchase.
Machelenstraat 12, 1800, Vilvoorde, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 62 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De mevrouw en de kale man en de oude man zijn allemaal onbeleefd en moeten heropgevoed worden. Doen uit hoogte en geven een nutteloze uitleg die op niks trekt. Ergste van al ze doen alsof ze alles weten terwijl ze helemaal niks weten. Zijn alle drie niet de slimste wat uit hun mond komt is om van te janken. Ze zijn alleen vriendelijk als je iets wilt kopen en een voorschot betaald. Vanaf het moment dat de voorschot betaald is dan zijn ze niet meer bereid om te helpen. Als je geen hoofdpijn en hartpijn wilt dan moet je ver uit hun buurt blijven. Koop u meubels ergens anders waar ze respect hebben voor hun klanten. Nog nooit in mijn leven heb ik zulke mensen meegemaakt, echt een bende onbeleefde mensen bij elkaar

Besvarelse fra Belga Meubelen
Ik heb op 27 juli 2023 een eetkamermeubel besteld en betaald. Er werd een levertijd van 3-4 weken aangegeven. Er is een maand verstreken. Ze hebben mij niet gebeld of geschreven. Ik belde en kreeg te horen dat ik nog drie weken moest wachten. En toen was het weer stil. Na 4 weken heb ik gebeld en werd opnieuw gevraagd om drie weken te wachten. Ik weigerde en de man was onbeleefd tegen mij. Ik schreef een e-mail met een klacht en vervolgens namen ze contact met mij op en leverden de meubels 5 dagen later af.
Het meubilair werd afgeleverd, maar: ten eerste was de achterwand van de kast kapot. Ten tweede hangt de ene kastdeur hoger dan de andere. Ten derde hebben de tafelbladen van twee van de vijf items een andere kleur. Ik heb hierover een e-mail geschreven en kreeg als reactie dat zij mijn foto's zouden doorsturen naar de fabrikant en vervolgens contact met mij zouden opnemen.
Er zijn drie weken verstreken, maar ze hebben me niet gebeld of mijn e-mails beantwoord. Als ik bel, vertellen ze me dat ze me terugbellen en de datum vertellen waarop het meubilair moet worden vervangen. Maar ze bellen niet terug. Dit is schandalig. Ik leef nu al drie maanden zonder meubels. En nu heb ik meubels die ik niet kan gebruiken. Ik heb een huis, geen meubelmagazijn!!! Koop nooit meubels bij Belgamebelen. Het is dagelijkse stress en geld uit het raam gooien. Ik ben van plan contact op te nemen met een advocaat en de relevante diensten.

Besvarelse fra Belga Meubelen
Wij zijn in de winkel gaan kijken voor een zetel. Na er even over nagedacht te hebben we deze online besteld. Na een tijdje krijg ik telefoon over de levering. Het zou in de namiddag plaatsvinden, maar een concreet uur kunnen ze niet geven. Afgesproken dat er 30min voor levering gebeld zou worden. Als mijn vriend langsgaat voor een concreter uur, aangezien de levering op een nieuw adres zou doorgaan en we onze huisbaas ook iets moeten laten weten, beweren ze opeens dat er wel een uur afgesproken is, namelijk tussen 13u en 14u. Bij een online bestelling is de klantvriendelijkheid blijkbaar niet zo belangrijk. De dag nadien om 15u nog steeds niets gehoord, en opeens kunnen ze toch geen uur meer geven. Om 18u nog altijd niks, mijn vriend gaat opnieuw langs en nu zou de camionette in panne hebben gestaan, het is blijkbaar te veel moeite om hierover te communiceren. Na 10min telefoon van de chauffeur dat ze voor het huis staan, maar er niemand aanwezig is, uiteraard niet want er zou een half uur op voorhand gebeld worden. De zetel kunnen we pas over een tijdje zetten, het is maar te hopen dat deze in orde is als ik de rest van de reviews hier lees.
Klantvriendelijkheid via de telefoon en in de winkel krijgt zelfs niet 1 ster. Het is dat alles al betaald was en we verliefd zijn op deze zetel, anders had ik hem geannuleerd. Ik koop hier alleszins nooit meer!!!

Besvarelse fra Belga Meubelen
Heb je ooit nagedacht hoe je geld zou weggooien? Dan ben je bij de juiste firma --> Belga meubelen. Bij Belga Meubel garanderen ze u het om u geld te ontvangen, maar de rest boeit hen niet veel. Kopen bij Belga Meubel?= Geld uit het raam gooien.
Wij hebben 11 juli 2022 een soffa besteld bij Belga Meubelen, deze werd binnen een week geleverd. Bij het uitpakken en het verwijderen van alle verpakpapier en plastic hebben wij gemerkt dat de leer beschadigd was. De leer had meerdere krassen op alle kanten te zien. Was dat het maar dachten we, maar de opberglade was ook een suprise geweest voor ons. Bij het openen van onze berglade hebben we gezien dat er een grote gat was. De opberglade was gewoon kapot met een gigantische gat op de bodem.
Hiervoor hebben we meteen contact opgenomen met de Belga Meubelen. Contact was via mail. Eerst kregen we te horen dat ze dit zo snel mogelijk in orde gingen brengen, maar niets was hier waar.
Het is nu al bijna 8 maanden voorbij, en vanaf het moment dat je contact opneemt met de Belga Meubelen zeggen ze het volgende "Onze excuses voor het ongemak, wij wachten nog op een antwoord van onze leverancier en wachten."
Kan u dat voorstellen? 8 maanden wachten we gewoon op een antwoord van de leverancier, laat staan een oplossing.
Kortom, bestel nooit bij Belga Meubelen. Het is letterlijk oplichterij, geld verspilling. Als gij u toch afvraagt wat je met je geld moet doen, dan kan je dit even goed uit het raam gooien.
Geen service na verkoop!
Geen kwaliteit!
Geen garantie!
Zij hebben gewoon schijt aan u...
Laat u niet foppen alstublieft. Koop liever ergens anders. Meubelzaak YGO is er een goede van bijvoorbeeld. Hier heeft mijn moeder paar dagen geleden kledingkast gekocht. Anyway

Besvarelse fra Belga Meubelen
Hartelijk dank aan Bjorn en Sven die onze meubelen op een uitstekende manier hebben geleverd.
Belga meubelen is absoluut een aanrader

Besvarelse fra Belga Meubelen
Ik ben tevreden met de snelle levering en service van Belga Vilvoorde Shop. Goede kwaliteit voor kleine geld. Ik zal het zaal adviseren aan mijn vrienden en familie! Dank je

Super , klantvriendelijkheid.
We hadden probleem met zetel en werd direct
opgelost. Andere zetel gekozen en zelfs de
zelfde dag nog geleverd.
Daar kunnen VEEL meubelwinkel een voorbeeld
aan nemen.
Zeer tevreden over de aankoop en service.

Besvarelse fra Belga Meubelen
Vlotte service, vriendelijk. Maken tijd om vragen te beantwoorden. Levering op tijd zoals afgesproken, heel correcte prijs als ik vergelijk met de andere winkels! Zeker tevreden, hopelijk tot binnenkort.

Besvarelse fra Belga Meubelen
Thanks to these comments I’m changing my mind from buyin from them!! What s the point of spending a 1k€ from a bed and take a risk of receiving it after several weeks plus damaged!! No thanks I prefer not.

Besvarelse fra Belga Meubelen
Bij de online bestelling staat levering op het gelijkvloers. Men belt mij om het tijdstip van levering door te geven en zegt dan dat het buiten aan de deur gezet zal worden. Ik probeer nog te vragen of er voor getekend moet worden, maar men legt al af. Ik bel terug, en krijg een bijzonder onbeleefde man aan de lijn die ondanks mijn verwijzing naar de levervoorwaarden online gewoon zijn lijntje, bijzonder neerbuigend, herhaalt. Nog nooit meegemaakt. Ik heb mijn bestelling dan geannulleerd.

Besvarelse fra Belga Meubelen
Alles mooi op tijd geleverd.
Pakketen kompleet.
En niets van beschadigingen.
Alles was perfect.
Topwinkel heel tevreden

Besvarelse fra Belga Meubelen
Nog nooit zo’n slechte service gehad! Bestelling on line gedaan, bevestigen gekregen en that’s it. Geen datum van levering, niets. Verschillende mails gestuurd, geen antwoord. Bel je naar de winkel krijg je een bandje te horen dat ze druk bezig zijn in de toonzaal en een mail moet sturen.. ik koop er nooit meer! Ronduit schandalig gewoon. Afzetterij! Reageren via trust pilot gaat blijkbaar wel maar dan kan je niet terug reageren en zo blijft het spelletje maar bezig..

Besvarelse fra Belga Meubelen
Ik had een tijdje geleden een zetel bij hen besteld en laten maken. Er werd me gezegd dat ze de zetel binnen de 8 weken zouden leveren. Na 8 weken krijg ik telefoon dat mijn zetel geleverd zal worden. Mijn oude zetels heb ik dan weggegooid en 1 uur voor de levering kreeg ik telefoon dat de fabrikant de zetel verkeerd heeft gemaakt!!! Daar zat ik dus zonder zetels en moest terug een maand wachten voor mijn nieuwe juiste zetels!!! Ik heb zelf moeten zagen achter vervangzetels en heb de vervangzetels pas na 2 weken gekregen!! Ik werd terug opgebeld na een maand dat ze de nieuwe juiste zetels gingen leveren en dat deze nu wel juist is gemaakt. Toen ik de zetels uitpakte was deze weer verkeerd. Deze werd met stikkingen gemaakt terwijl er op mijn bon stond om deze zonder stikkingen te latenmaken!!!! Dit is SCHANDALIG ik heb dit nooit meegemaakt!!! Nu zijn we 1 week verder en zijn ze nog steeds niet met een oplossing gekomen. Had ik geweten dat dit me zou overkomen zou ik hier nooit hebben besteld!!! Schandalig!!!
Bestelnr: 012784
Kunnen jullie me de nummer van de klantenservice geven?

Besvarelse fra Belga Meubelen
We hebben daar een droomsalon gevonden speciaal in mekaar gezet door hun fabriek,en bij ons thuis geleverd tot aan de deur,na deze levering is de hel begonnen .
Allereerst salon beschadigd op 3 plaatsen,
De geleverde salon is een compleet andere salon,andere zeer harde kussens, sierkussens maar helft geleverd,en wanneer zetelbed wordt uitgetrokken voor gebruik, passen boven stuk en onderstuk niet op mekaar en ontstaat er beschadiging aan de stof,onbruikbaar dus.
Reeds 3 tot 4 maal vriendelijk gevraagd voor een oplossing,steeds sturen ze ons wandelen met de quote we hebben de leverancier op de hoogte gebracht.
Daarmee zijn wij niet verder,wij zouden gewoon graag onze zetel krijgen waarvoor we alles betaald hebben ook .Ze zijn steeds zeer opvliegend en onvriendelijk personeel en directeur,ik verwittig iedereen steek uw geld niet in meubelen van belga ,bedrogen ,beloven van op voorhand.
Ik probeer via test aankoop en de inspecteur hier een oplossing voor te vinden
EN DIT ANTWOORD GEVEN JULLIE STEEDS AAN IEDEREEN ,IS EEN ANTWOORD WAAR NIEMAND IETS MEE IS .
IK HEB AL VERSCHILLENDE MENSEN BIJ MEKAAR MET PROBLEMEN BIJ JULLIE ,SAMEN ZULLEN WE NU EEN ACTIE ONDERNEMEN,ZODAT U EINDELIJK DOET WAT HOORT EN DE KLANTEN DIE HUN ZUURVERDIENDE CENTEN HEBBEN GEGEVEN ,GELUKKIG MAKEN MET HET GEVRAAGDE WAAR ZE VOOR BETAALD HEBBEN

Besvarelse fra Belga Meubelen
Délai d'attente un peu plus long que prévu, mais le service clientèle est sérieux, les livreurs n'hésitent pas à donner un coup de main, et la qualité est top!
Ravie de mon achat!

Besvarelse fra Belga Meubelen
Zelfs niet 1 ster waardig!!! Wat een schande!!! Echt dikke dikke dikke afzetters zijn het! Goed om te verkopen maar service? Awel kheb hier geen woorden voor. Schandalig!!! Vieze mensen zijn het! Echt dat deze winkel nog bestaat, begrijp ik niet! Eerste en laatste keer dat ik hier koop!!!!
MENSEN WEES GEWAARSCHUWD!!!

Besvarelse fra Belga Meubelen
Vendeur qui vous traite de menteur/ vous raccroche au nez....
La veille de la livraison des meubles, il ( le Vendeur au ventre ballonné pour resté gentil ) ( Celui qui raccroche au nez etc... ) Vous appel et vous réclame 100€ en plus sinon vous êtes pas livré où ils déposent les meubles devant la porte ( j'habite au 2eme... ).
Les livreurs/monteurs de meuble.... Mon dieu. La politesse les turaient je pense. Le soucis, on peut pas les dire de dégager sinon vos meubles sont pas monté !
Ah oui, une griffe de plus de 60cm sur mon sol à cause d'eux ( lever un meuble ? Trop compliqué ! vient collègue on nique le sol du client s'est plus marrant )
Il faut pas s'étonner que sur Google s'est un bâtiment brûlé quand on tappe leur nom vu comment ils prennent les gens pour des c*ns!
Évitez les comme la peste...

Besvarelse fra Belga Meubelen
Ik begin nog maar met het pakket in elkaar te steken en het 1e probleem is daar al. Geen enkele plank is genummerd en alle vijzen zitten mooi verpakt in 1 plastic zakje. Vooraleer je eraan begint is het misschien goed om te weten dat je een uurtje extra mag rekenen om alle vijzen te sorteren. Eens dat allemaal gebeurd is kun je dan eindelijk beginnen te werken, maar dan moet je toch maar mooi weer weten welke vijzen welke naam hebben... zo gaan de namen van da21, da22 tot y27. Handig als je dit tijdens het verdelen van de vijzen toch even vermeld door er een klein papiertje bij te steken met de naam erop. Want soms lijken verschillende vijzen verdacht veel op elkaar. Ook leuk om te zien dat men van jou verwacht iets recht te hangen zonder daar de middelen voor te voorzien. 1 gaatje extra maken is aan jou, de fabriek had daar blijkbaar geen zin in. Neem jij dus maar de lat erbij om te meten of beide gaten even ver van de rand zijn zodat het recht kan hangen... Duidelijk koos de fabrikant/Belga Meubelen voor gemak in plaats van service. Een handige harry doet dit allemaal in no time, en dat is voor de gewone persoon allemaal wel te doen, maar waarom laten ze de klant hier tijd in steken als de fabriek hier enkele seconden aan besteed?
De logica is duidelijk ver te zoeken en nog verder te vinden. Hier kan Belga Meubelen zelf niet meer in te hulp schieten. Al is het misschien geen slecht idee om een wel zeer gemakkelijke/voordehandliggende oplossing eens te bekijken voor klanten in de toekomst. Vijzen allemaal samen steken in 1 plastic zak i.p.v. allemaal verschillende plastic zakjes zullen ze wellicht uitleggen als milieubewuste keuzes, en dat zou ik enigszins nog verstaan. Maar steek dan de knoppen van de kast, die wel heel duidelijk de knoppen zijn van de kast, niet allemaal 1 voor 1 apart in een plastic zakje. Kies dan in de plaats voor de moeilijker uit elkaar te houden elementen zoals vijzen en dergelijke! Hoe dan ook, hoe de kast er uit zal zien eens die klaar is; is een andere vraag. Het in elkaar steken is voor een andere dag, ik heb er geen zin meer in...

Besvarelse fra Belga Meubelen
Attention, Service après vente et qualité nul, vendeur et vendeuse irrespectueux et désagréables aucunes politesses. Dés que vous venez pour un problème de défaut après déballage du salon en cuir, voici ce qu'ils disent : envoyez un mail bien sûr qui restera sans réponse encore à ce jours et malgré plusieurs visites au magasin et courriels au siège administratif. Comment voulez-vous voir un problème de hauteur des 2 pieds à l'arrière du salon et une déchirure au niveau du coussin arrière, plus possible d'utiliser le relax électrique, sinon vous faite du rodéo car pas stable ) alors qu'il y' avait le même salon cuir à nouveau dans le magasin ( sois disant la dernière pièce), donc ils ont un business bien rodé afin de vous faire acheté dans l'immédiat, vraiment déçu de ce magasin. De quoi avoir une crise cardiaque avec ses mals honnêtes. Malheureusement les frais d'avocat et d'expertise dépasseront l'achat du salon et ils le savent.

Besvarelse fra Belga Meubelen
Set meubels gekocht: tafel, dressoir, tv-kast en salontafel. Overal was wel ergens iets mis mee, heel slechte kwaliteit. Heb alles door de vingers gezien maar 1 beschading was zo erg en zo zichtbaar dat ik enkel over die beschadiging geklaagd heb. Zou voor het beschadigd onderdeel een nieuw stuk krijgen maar is nog altijd niet gebeurt en dan reageren ze gewoon niet meer op je mails. Schandalig! (Dossier 1843)

Besvarelse fra Belga Meubelen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.