Bauknecht Tørretumbler til 7.000kr holdt kun knap 2 år og 4 måneder. Således præcis ikke dækket af garanti. Da vi havde en forventning om at en sådan burde holde langt længere end de knap 2 år og 4... Se mere
Service Bauknecht opvaskemaskine hvor lågen "falder" lydløst ned. Fået udskiftet låge fjedre, hjalp 5 minutter og nu gal igen, 2 servicemedarbejdere kom og gik igen, det kunne de ikke lave, nu er de... Se mere
Pænt Køle/ Fryseskab i skuret metal som jeg købte som demovare incl buler. Den skurede metal front er dog noget sart (buler) overfor fysiske påvirkninger. Fryser virker fint og opbygger ikke is og f... Se mere
Har købt alle hårde hvidevarer i mærket Bauknecht og vil ikke anbefale dette mærke. Ovne og fryser udgiver en del støj. Display på to ovne og kogeplade er gået i stykker indenfor 2 år. Fik at v... Se mere
Bauknecht har udviklet en ny generation af produkter, der går længere. Takket være teknologier og innovative funktioner kan vores produkter klare tingene med samme lidenskab, eftertanke og opmærksomhed over for detaljer, som du ville lægge i hvert enkelt trin.
Danmark
- www.bauknecht.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ovnen bliver ved med at bippe
jeg har købt en Baukecht kombi-ovn som egentlig virker fint, men når den er færdig med et program, bliver den ved med at bippe indtil man åbner lågen .
Jeg kan ikke se at man kan slå lyden fra ?! -og det er VIRKELIG irriterende, når der er nogen i huset der sover og man ikke lige er i nærheden til at slukke den.
Jeg har i dag d 30.5.23 haft besøg af en sød og dygtig tekniker fra Hvidevareteknik.dk - der har pillet højtaleren ud af ovnen. Så nu er den stille.
Virkelig god service fra Bauknecht. Tak

Virkelig dårlig services
Virkelig dårlig services, man for ikke den hjælp man har brug for! man skal selv betale for en teknikker, som ingen gang vil hjælpe ordentlig! og butikken vil nærmest ikke sende ham ud, dette bliver sidste gang jeg handler ved jer, totalt dårlig stil!

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Fryseskab holdte i 28 måneder…
Vi købte i september 2020 et Bauknecht fryseskabt. Det er defekt nu - og fryser slet ikke nok. Desuden er det fuld af rim - på trods af, at det er et nofrost fryseskab.
Jeg har dags dato ringet til deres kundeservice. Jeg fik to valg: 1) Jeg kunne købe et nyt fryseskab af dem eller 2) Jeg kunne få nummeret til en servicemontør - som jeg selv skab betale for…
Dette på trods af, at de proklamere, der er 5 års garanti (men det gælder angiveligt kun i Tyskland..)
Ser ind i en regning på ihvertfald flere tusinde for et skab, der er lidt over 2 år gammelt.
Køber noget andet næste gang.

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Købte I 2021 et køleskab.
Købte I 2021 et køleskab.. kort tid efter gik det i stykker.. ikke kun 1 gang men hele 3 gange.. 4 gang blev det ombyttert oktober. 2022..
Dette køleskab gik i stykker i sidste uge.. der er ingen hjælp at hente hos kundeservice, som oplyser at der skal en teknikker ud og se på det.. i dag skriver vi mandag og har ikke haft køleskab siden torsdag..
Kan på ingen måde anbefale at købe produkter hos dem..
Man kan ikke få lov til at at tale med deres chef.. om hvem der skal dække udgifter på madvarer som er blevet smidt ud.. i alt for 3000 kr. på de 4 gange..
Virkelig dårlig kundeservice..

Alt for mange problemer
Har købt opvaskemaskine, komfur, ovn og tørretumbler samtidigt. Desværre altsammen fra dette mærke. Det eneste, der ikke er problemer med er tumbleren. Ovnen har vi haft reparatør på tre gange. Ifølge ham åbner vi ovnen forkert. Den skal åbnes helt op meget hurtigt for ikke at opvarme sit eget display, nemlig.. Opvaskemaskinen fungerer, men den vasker ikke rent, og der er så store huller i hylderne, at man ikke kan have små skåle deri eller fx have kopper på nederste hylde. Man kan kun vaske det, de har planlagt. Komfuret varmer ujævnt og indimellem skifter det temperatur uden at blive rørt ved.

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Bauknecht opvaskemaskine - hellere vaske op i hånden
Opdatering - maskinen blev i sidste ende ombyttet uden problemer. Lidt surt forløb og stadig ret ked af maskinens kvalitet. De får dog 3 stjerner for kundeservice.
Købte en Bauknecht opvaskemaskine - model BCIF 5O41 PLEGTS.
Maskinen har været repareret 2 gange for en spuledysse til topkurv/bestikbakke. Har knækket plaststykker til tallerkenholdere i nederste bakke og desuden plaststykke til vinglasholderen i samme bakke. Alle ovenstående har de klaret (undtagen vinglas tingen - orker ikke mere) ved adskillige servicebesøg. Maskinen og afstandsstykkerne i siden er helt ødelagt af at være pillet ud så mange gange - irriterende og bare endnu mere dårlig kvalitet…
Nu drypper den så sorte olie/fedt pletter fra begge lågebeslag på maskinen.
Jeg har aldrig oplevet en maskine så elendig - til trods for at det er en topmodel fra Bauknecht.
Ringede til kundeservice i dag og skal have nyt service besøg i næste uge grundet de sorte oliepletter. Fortalte ham at det var en virkelig elendig maskine og han blev selvfølgelig meget irriteret - sandheden er ilde hørt.
Hans tilbagemelding var at de sorte pletter jeg nu døjede med var fordi jeg havde ødelagt maskinen og forårsaget mekanisk skade på de kære søde beslag. Så fik man den med i hatten!
Jeg er squ forbløffet over deres manglende kvalitet på deres maskine. Har ejet en del andre hårdehvidevarer og har aldrig haft en servicetekniker forbi. Nu er de her for 5 gang på samme maskine.
Vil aldrig anbefale nogen at spilde penge på Bauknecht.
Kæmpe fejlkøb og ville ønske de hentede skidtet og gav pengene retur.
13/04-23:
Har indsendt oplysninger via trustpilot som efterspurgt.

Ny anmeldelse med tak
Jeg er efterfølgende kontaktet af importøren, som har taget sig så fint af min reklamation og derfor ændres min bedømmelse på Trustpilot.
Jeg siger tak - det er stærkt at indrømme uklarheder i kommunikationen og tage det alvorligt.
Dbh
Ulrik

Nyt køleskab med defekter
Får leveret et nyt køleskab, men...
1. Det blå tape der er på alle skuffer er ikke til at få af, der sidder rester der ikke er til at få af.
Heldigvis er Skousen klar og giver mig skuffer fra et tilsvarende køleskab i butikken.
2. Klargøringen går efterfølgende i gang og opdager en revne i hjørnet på køleskabet ÆV.
Konklusion: 1. Brug tape som eks. HP bruger på deres printer og gerne med en slip så det er nemt af få fat i.
2. Kvalitetskontrollen har svigtet - BIG TIME

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Arrogance, magtmisbrug og elendig service
Bauknecht opvaskemaskine i stykker.
Det skal tydeliggøres, at dette opslag KUN vedrører Bauknecht og deres håndtering af sagen - alle andre involverede har ydet super service
Vi kontakter forhandler , der lover at anmelde til producenten og oplyser, at en tekniker vil ringe til os og aftale tid.
Intet sker. Vi kontakter forhandler igen, og de lover igen at ringe til producenten. Service medarbejderen hos producenten ved intet - åh jo den havde forputtet sig.
Service medarbejderen ringer til os. Han er yderst arrogant. Om vi er ved maskinen, for han kan reparere den via telefonen. Vi skal bare med vold trykke palen ind!
Da vi nægter at øve vold på maskinen, bliver Service medarbejderen ubehagelig. Hvis vi ikke vil samarbejde lukker han sagen, det er nemlig ham, der bestemmer!
Vi meddeler service medarbejderen, at da han nu truer, optager vi samtalen.
Pludselig kan han godt bestille tekniker.
Vi aftaler, at teknikeren skal ringe mandag og aftale tid for besøg.
Men
Søndag kl 15.30 tikker en SMS ind med teksten:
Der er bestilt teknikerbesøg mandag kl 9-13
Samtidig modtages en mail med teksten: hvis der aflyses mindre end 24 timer før besøg koster det 950 kroner. Det er fuldstændig uacceptabelt, når der ikke er lavet aftale om besøg. Aftalen er, at teknikeren skal ringe mandag og aftale tid.
Teknikeren er forsøgt kontaktet pr. telefon, men her fås telefonsvarer med beskeden:
Du har ringet uden for vores åbningstid!!!
Mage til magtmisbrug, arrogance og elendig service skal man lede længe efter.

Over 10 mislyde fra køleskab elendig service
Elendig service der lyver om alle de 12 mislyde jeg har filmet fra mit køleskab.
Den ansatte jeg ikke må nævne navnet på har fået over 10 videoer af mig fra lyde der kommer fra mit køleskab. Hans kollega havde før sendt en ud at lave det og der var fuldstændig ro i 14 dage. Derefter kom den ene mislyd igen efter den anden og jeg kontater igen bauknecht og får fat i ham jeg ikke må nævne navnet på. Han mener alle lyde er ganske normale og det er sådan alle køleskabe lyder i år 2023. Skousen hvor det er fra er uenig med ham de tager det retur efter jeg har klaget nu i et halvt år. Ham jeg ikke må nævne navnet på har fået mulighed for at sende videoer at hans køleskab så jeg kan høre at også han har over 10 lyde fra sit køleskab derhjemme men det kan han ikke siger han. FORDI HANS KØKESKAB ER MUSESTILLE SOM ET KØLESKAB BØR VÆRE NÅR DE KØRER SÅ LÆNGE AF GANGEN SOM DE GØR I DAG PGA LILLE KOMPRESSOR.
Og til at slutte skal i vide at baucnecht går meget mere op i denne anmeldelse og om at jeg ikke må nævne navne med mere end at løse de problemer som jeg har fået ved køleskabet hvilket jeg selv har fået løst nu efter et halvt års kamp da der er lavet en ombytning af køleskab. Skousen har smidt deres skod køleskab ud og givet et nyt da de godt kunne se at sådan skal et køleskab slet ikke lyde.
Bauknecht Lyder så hjælpsomme i deres svar som i kan se med at deres kundeservice der gerne vil kontakte mig for at hjælpe. Jamen juhuuu jeg har haft massere kontakt med jeres kundeservice bla ham jeg ikke må nævne navnet på og han lyver jo om de mere end 10 videoer af forskellige lyde jeg har sendt fra køleskabet. Hvad skulle i dog kunne hjælpe mig med denne gang jeg har haft sager med det køleskab 8 måneder. Det er smidt ud nu af skousen og jeg har fået et nyt tak for ingen forståelse overhovedet.
I har flere anmeldelser af folk som har køleskabe fra jer hvor de skriver det larmer som bare pokker. De bruger ord som lyde som fiskekutter og traktor og meget mere og der er bl.a disse lyde jeres kundeservice mener er normale ved et køleskab. I tager det ikke seriøst og tror vi har tid til utallige tekniker og service besøg. Hør her køleskabt var splinter nyt og jeg klagede over det fra dag 1 siden 23 juni 2022 det skal bare retur og jeg skal have et nyt. Det tog mig 8 måneder før jeg fik et nyt. Kære kundeservice i skal ikke diskuterer med os kunder, i skal tage den med jeres direktører og spare os for den tid det tager os at klage over nye ting fra jer. Vi har garanti ellers tager vi den bare i retten kære venner og så hører vi hvad de siger til de mere end 10 video lyd optagelser jeg har fra et køleskab

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Bauknecht ovn elektronik gået 2 gange.
To år og 6 måneder efter at vi købte vores Bauknecht ovn gik elektronikken og garantien dækkede ikke. Kostede 4500,- for at få det skiftet. Fint nok, men nu 6 måneder efter at al elektronik blev skiftet, er den gal igen. Samme problem. Det kan ikke være rigtigt, at en ovn til 8.400,- ikke kan holde. Nu står vi her lørdag og skal have 15 gæster til spisning, ikke særligt smart og mega irriterende. Sidste gang at vi køber Bauknecht!!

Bauknecht = dårlig service
Hvis du har købt hårde hvidevarer fra Bauknecht, så kryds fingre for, at de ikke går i stykker. Jeg har købt en forholdsvis dyr tørretumbler til Black Friday i 2022, som på intet tidspunkt har tørret korrekt. Jeg kontakter butikken jeg har købt den i og de henviser til Bauknecht. Bauknecht sender så et servicefirma ud, for at tjekke om jeg nu har husket at tilslutte el-stikket med jord og for så at bestille en reservedel hjem (nyt printkort). Det var besøg 1. Ved besøg 2 blev det nye printkort monteret. Det hjalp ikke. Så kom der en ny teknikker ud ved besøg 3, for at kigge på maskinen og konstatere, at han ikke kunne gøre mere. Så bliver jeg ringet op af servicefirmaet få dage efter at nu vil de komme ud på besøg 4. og skifte hele bunden af maskinen (varmelegemet) efter ønske fra Bauknecht. Det hjalp heller ikke. Så skrev servicefirmaet til Bauknecht, at maskinen skal ombyttes. Så går der få dage og så ringer servicefirmaet, for at komme ud 5. gang og skifte et andet printkort!!!!. Her sagde jeg stop. Ringede til Bauknecht og bad om en ombytning. Fik at vide, at det kunne man ikke bare sådan lige og nu skulle de have alle rapporterne fra servicefirmaet og så skulle deres ekspert vurdere.
Kære Bauknecht, Købeloven siger klart og tydeligt, at når man har prøvet at udbedre den samme fejl flere gange, så HAR jeg krav på en omlevering/ombytning. Vil I dække de 3 fridage á 2300 kr. jeg har måttet tage for at I kan udbedre jeres fejl, samt den lørdag jeg også måtte være hjemme i to timer for at montøren kunne skifte bunden?
Update efter Bauknecht’s svar:
Kære Bauknecht, har I overhovedet læst min anmeldelse eller er det bare normal kutyme at glide af på kritik? Synes I det er ok med 4 servicebesøg for at løse den samme fejl? Og nej, det er ikke tilfredsstillende at der er endnu en serviceteknikker på vej (5. gang) for at I kan få en åben service rapport, så I måske langt om længe kan ombytte varen.
Havde I prøvet bare det mindste at yde service, så havde I ikke stillet krav om endnu et teknikerbesøg for at I kan få papirarbejdet i orden. Ifølge købeloven har I 2-3 forsøg, nu er det 5. besøg fra jeres side og ingen kompensation for mistede fridage.

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Jeg købte et super køleskab hos Skovse
Jeg købte et super køleskab hos Skovse! Meget tilfreds!

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Jeg har købt en dejlig Bauknecht…
Jeg har købt en dejlig Bauknecht vaskemaskine i Skousen Østerbro

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Fed oplevelse og god service af mahmoud…
Fed oplevelse og god service af mahmoud i skousen østerbro har fået en fantastisk ovn med det hele

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Købt Baukneckt kogeplade med emhætte i…
Købt Baukneckt kogeplade med emhætte i Skousen/Østerbro.
Super model og god service.

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Efter grundig gennemgang af maskinerne…
Efter grundig gennemgang af maskinerne hos Skjousen Østerbro, fandt sælger frem til den korrekte opvaske maskine til mig. Bauknecht er super opvaskemaskine, og lever fuldt op til mine ønsker om lavt støj niveau og god pris.

God betjening
God betjening, rådgivning og søde medarbejder i Skousen på Østerbro, dejligt bauknecht produkter jeg fik købt

Dejlig Bauknecht opvaskemaskine.
Jeg købte en Bauknecht opvasker i December 2022 og vi har været enormt glade for den siden. Opvaskemaskinen blev købt i Skousen Østerbro efter grundig og god rådgivning.