Bauknecht Tørretumbler til 7.000kr holdt kun knap 2 år og 4 måneder. Således præcis ikke dækket af garanti. Da vi havde en forventning om at en sådan burde holde langt længere end de knap 2 år og 4... Se mere

Service Bauknecht opvaskemaskine hvor lågen "falder" lydløst ned. Fået udskiftet låge fjedre, hjalp 5 minutter og nu gal igen, 2 servicemedarbejdere kom og gik igen, det kunne de ikke lave, nu er de... Se mere

Pænt Køle/ Fryseskab i skuret metal som jeg købte som demovare incl buler. Den skurede metal front er dog noget sart (buler) overfor fysiske påvirkninger. Fryser virker fint og opbygger ikke is og f... Se mere

Har købt alle hårde hvidevarer i mærket Bauknecht og vil ikke anbefale dette mærke. Ovne og fryser udgiver en del støj. Display på to ovne og kogeplade er gået i stykker indenfor 2 år. Fik at v... Se mere

1. Hvidevareforretning

Bauknecht har udviklet en ny generation af produkter, der går længere. Takket være teknologier og innovative funktioner kan vores produkter klare tingene med samme lidenskab, eftertanke og opmærksomhed over for detaljer, som du ville lægge i hvert enkelt trin.

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God service gode produkter glade…

God service gode produkter glade medarbejder

18. januar 2023

Hej Anja,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse i butikken. Vi håber, at dit nye Bauknecht produkt vil leve op til dine forventninger.

Fedeste betjening

Fantastisk betjening og rådgivning i Skousen på Østerbro, fed oplevelse og er super glad for de produkter jeg fik købt 👍😃

20. december 2022

Hej Dina,

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse i butikken, og at du er glad for dine nye Bauknecht produkter!

Er meget glad for min opvaskemaskine

Er meget glad for min opvaskemaskine. Meget støjsvag og vasker rent hver gang🙂

27. december 2022

Hej Aneel,

Mange tak for din anmeldelse af os! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med din Bauknecht opvaskemaskine.

Lækkert produkt !

Gid service og super lækkert produkt !

23. januar 2023

Hej Stine,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse, og at du er glad for dit nye Bauknecht produkt.

Skousen var utrolig venlige og vejledte…

Skousen var utrolig venlige og vejledte præcist og professionelt.

17. januar 2023

Hej Puk,

Tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse. Vi håber, at dit nye Bauknecht produkt vil leve op til dine forventninger.

God kylling

God ovn nem betjening

11. januar 2023

Hej Anja,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din Bauknecht ovn!

Jeg købte et køleskab i skousen tilst,

Jeg købte et køleskab i skousen tilst,
Super imødekommende personale og lækkert produkt.

13. januar 2023

Hej Mie,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye Bauknecht køleskab, og at du har fået en god oplevelse i butikken.

Super god vaskemaskine og betjening af…

Super god vaskemaskine og betjening af Søren i Skousen Tilst

16. januar 2023

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med din nye Bauknecht vaskemaskine, og at du har fået en god oplevelse i butikken.

Opvaskemaskine

Hurtig handel

4. januar 2023

Hej jes m,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået en god oplevelse. Vi håber, at din nye Bauknecht opvaskemaskine vil leve op til dine forventninger.

God præsentation

Skousen, Lyngbyvej præsenterede Bauknecht ovnen meget professionelt. Brugen af ovnen har kun været en god fornøjelse. Registrering hos Bauknecht garanti forløb uden problemer.

9. januar 2023

Hej Finn Birger,
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse, og at du er glad for din nye Bauknecht ovn.

Arrogant kundekonsultent, besværligt vaskemaskine... Fortryder køb.

Vaskemaskinen af rigtig dårlig kvalitet, giver problemer hele tiden hvis den skal kun bruges som tørretumbler, f.eks.for våde tøj pga regnvejr. Kundesupport lyder uinteresseret og arrogant, og spilder min tid på at på en masse marketing oplysninger, bagefter svarer han ingen spørgsmål, det orker han ikke. Love at sende brugsanvisning via e-mail ; den har jeg ikke modtaget.

11. januar 2023

Hej Nive,

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi er utroligt kede af din oplevelse og vi vil gøre hvad der skal til for at du får den hjælp du har brug for. Vi har sendt dig en anmodning via Trustpilot, og håber at høre fra dig. Du kan også kontakte os på kkdk@dk.whirlpool.eu, så ringer vi til dig på det telefonnummer, du oplyser. Din brugsanvisning hentes direkte på www.bauknecht.dk under dit produkt.

Vi håber at høre fra dig inden længe, så vi kan finde den bedste måde at hjælpe dig på.

Vi skulle have skiftet alle vores hårde…

Vi skulle have skiftet alle vores hårde hvide varer i forbindelse med nyt køkken. Vi ender med 2 ovne (kombi pg alm) og et fryseskab fra Bauknecht

Fryseren larmer som et ondt år hver halve time - begrundelse den afrimer. Vi kunne få en teknikker ud og kigge på det, men skulle forvente at vi skulle betale for den e service, da det nok ikke var en fejl men bare sådan deres produkter er!

Ovnen kan varme op til 250 g. Men så varm kan den desværre ikke blive. Og beskeden er den svinger i temp hvad er inde for normalen! Fx når den står på 200-210 varmer den kun 180 g.
Der har været et par ‘små’ fejl i oven som en teknikker har lavet - og så må vi se hvor længe det holder. Ud fra anmelderne herinde, forventer jeg ikke vi har ovene særlig længe fra Bauknecht! Vil aldrig vælge det mærke igen!

Vi bad ellers forhandlen om at finde gode produkter til os! Og blev specifik anbefalet dette mærke! Men det fortryder jeg nu at vi takkede ja til. Øv

10. januar 2023

Hej Lillian,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback og for at gøre os opmærksom på dette. Vi er meget kede af at høre om dine oplevelser med flere af vores produkter.

Vi forstår at du føler dig skuffet over produkternes ydelse, jævnfør din beskrivelse. Vi vil meget gerne høre nærmere om din specifikke situation, og hvad der er gået galt, samt hvordan vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Vi har sendt dig en anmodning via Trustpilot, og håber at høre fra dig. Vi takker dig for at tage dig tiden til at dele dine oplevelser med os.

Fantastisk service

Super god service i Skousen Hjørring.

29. december 2022

Hej Emilia,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse i butikken. Vi håber, at dit nye Bauknecht produkt vil leve op til dine forventninger.

Vaskemaskine 😊

Vaskemaskinen blev leveret som aftalt😊
God installation
Ferm installatør

2. januar 2023

Hej Elise,

Tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse. Vi håber, at din nye Bauknecht vaskemaskine vil leve op til dine forventninger og skabe glæde i hverdagen.

Super fin opvaskemaskine med extra…

Super fin opvaskemaskine med extra spuling fra bagsiden af maskinen. Tak for god service til Skousen Tilst.

19. december 2022

Hej Leander,

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback!

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med din nye Bauknecht opvaskemaskine, og at du har fået en god oplevelse i butikken.

Venligt personale i Schousen butikken i…

Venligt personale i Schousen butikken i Viborg Storcenter.

4. januar 2023

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback! Vi er glade for at høre, at du har fået en god oplevelse i butikken.

Super service. Fik lige det fryseskab der passer til vores hjem. Hurtig levering.

8. december 2022

Hej Ulla,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye Bauknecht fryseskab, og at du har fået en god oplevelse.

Hej Anita,

Tak for din anmeldelse af os – vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse, og at du er tilfreds med dit nye Bauknecht produkt.