Bauknecht Tørretumbler til 7.000kr holdt kun knap 2 år og 4 måneder. Således præcis ikke dækket af garanti. Da vi havde en forventning om at en sådan burde holde langt længere end de knap 2 år og 4... Se mere

Service Bauknecht opvaskemaskine hvor lågen "falder" lydløst ned. Fået udskiftet låge fjedre, hjalp 5 minutter og nu gal igen, 2 servicemedarbejdere kom og gik igen, det kunne de ikke lave, nu er de... Se mere

Pænt Køle/ Fryseskab i skuret metal som jeg købte som demovare incl buler. Den skurede metal front er dog noget sart (buler) overfor fysiske påvirkninger. Fryser virker fint og opbygger ikke is og f... Se mere

Har købt alle hårde hvidevarer i mærket Bauknecht og vil ikke anbefale dette mærke. Ovne og fryser udgiver en del støj. Display på to ovne og kogeplade er gået i stykker indenfor 2 år. Fik at v... Se mere

1. Hvidevareforretning

Bauknecht har udviklet en ny generation af produkter, der går længere. Takket være teknologier og innovative funktioner kan vores produkter klare tingene med samme lidenskab, eftertanke og opmærksomhed over for detaljer, som du ville lægge i hvert enkelt trin.

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God kundeservice.

24. oktober 2023

Hej Tanja,

Tak for din positive anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Skousen

Vi havde en reklamation på en opvaskemaskine hvor service firmaet opgav
Skousen tilbød at ombytte så rigtig mange tak siger vi for god service 👍

23. oktober 2023

Hej Flemming P,

Tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med servicen og vi håber, at din nye Bauknecht opvaskemaskine vil leve op til dine forventninger.

10 stjernet service

Jeg fik det fedeste køleskab og med den bedste service fra Mahmoud.

19. oktober 2023

Hej Katrine,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse i butikken, og at du er glad for dit nye Bauknecht køleskab.

Fed kogeplade

Men skal lede længe efter et bedre produkt end den bauknecht kogeplade som min bror købte.

19. oktober 2023

Hej Oscar,

Tak for dine fine ord, og for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse om os. Vi er meget glade for at høre at du synes om vores kogeplade.

God service og hjælp

Klart man altid bliver mistænksomt, når en sælger siger en masse om en maskine imod en anden. Han virkede oprigtig i det han sagde, og ydede en god service på dagen. Med indstilllerings gebyr blev maskinen bragt på 2. Sal og sat op. Dette var nsæsten til UG.

Hej Annika,

Tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med servicen og vi håber, at dit nye Bauknecht produkt vil leve op til dine forventninger.

Amen det jo lækkert nok når personalet…

Amen det jo lækkert nok når personalet ikke ved de er på arbejde men bare hygger og levere service.

Hej Robert,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået en god oplevelse. Vi håber, at dit nye Bauknecht produkt vil leve op til dine forventninger.

Fantastisk service!

Fantastisk service! Jeg er så glad for mit køleskab, alle mine krav er blevet opfyldt. Kan kun anbefales!

Hej Stine,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse, og at du er tilfreds med dit Bauknecht køleskab.

God opvaskere til fornuftige priser…

God opvaskere til fornuftige priser samt støj

16. oktober 2023

Hej,

Mange tak for din anmeldelse af os! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med din Bauknecht opvaskemaskine.

Køber Bauknecht aldrig igen

Da for 2 år og 4 måneder siden gik jeg til Skousen for at købe køleskab, mit største krav var den ikke skulle gå i stykker efter 2 år. Fik at vide at Bauknecht var den rigtige valgt/kvalitets produkt. Pris 8995kr.
Godt efter 2 år havde vi konstateret en dag at temp.i køleskabet var på 7-12 grader og kontaktede jeg Skousen som var meget behjælpelig (en kæmpe ros)med at få kontaktet Bauknecht og få bevilget service besøg. Teknikker har konstateret at køleskab taber gas og det har vist været sådan i længere periode. Køleskabet kunne ikke repareres. Bauknecht ville ikke godkende reklamation, da der var gået over 2 år, men jeg mener køleskab til 9000 kr og mærke som reklameres som kvalitetsprodukt bør ikke gå i stykker efter 2 år. Jeg køber aldrig igen Bauknecht, da den ikke ikke bedre end billig (ikke) kvalitets køleskab. Forskel er bare den er 2-3 gange så dyrt end billigere mærker

12. oktober 2023

Hej Ilona,

Dette ligger udenfor garantien, og vi må derfor se nærmere på din sag, og hvordan vi kan hjælpe dig. Vi undersøger dette internt og vender tilbage, når vi har mere information om sagen.

Skabfryser uden kundeservice

UPDATE:
Bauknecht har svaret og skrevet at de gerne vil kontakte mig. dette er endnu ikke sket.

Jeg købte en skabsfryser til indbygning. efter 5 besøg af serviceteknikker virker fryseren stadig ikke, larmer og iser til i blæseren. Bauknecht Danmark yder absolut ingen kundeservice og bliver ved med at opfinde nye problemer. Pt. er de fleste af mine frysevare tøet op og kundeservice har bestilt service om 14 dage på et nyt problem de har opfundet. køb aldrig Bauknecht. de yder ikke service! fryseren er 6 måneder gammel.

12. september 2023

Hej Kasper,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi beklager meget at høre om din oplevelse.

Vores kundeservice vil gerne have lov til at kontakte dig, og se hvad vi kan hjælpe dig med. Vi har spurgt om dine informationer via Trustpilot, så venligst besvar forespørgslen med dine kontaktoplysninger. Vi håber at høre fra dig.

Køb aldrig Bauknecht produkter !!!

Køb aldrig Bauknecht produkter !!!
Vaskemaskine topbetjent bobler under maling på lågen, efter kun 2 år og 4 måneder og de siger at det vil de ikke dække da de mener at den har været udsat for vand ( det er jo en vaskemaskine så ja der er vand ) eller for høj luftfugtighed . Den står 2 meter fra brusenichen.
🤬🤬🤬

4. september 2023

Hej Ken,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback og for at gøre os opmærksom på dette. Vi beklager din oplevelse med vores produkt.

Støj igen

Støj igen, igen….
Købte en Bauknecht fryseskab i november 2019. Skabet opfyldte vores ønsker om størrelse, energiforbrug og ikke mindst selvafrimende. Juli 22 skulle skabet så repareres pga støj - et eller andet software. Nu igen er fejlen den samme - mega meget støj. Jeg behøver ikke være hvidevarereparatør for at bedømme at det er den samme fejl. Selvom der er 2 års garanti på en reparation skal man trækkes rundt i manegen med et utal af spørgsmål, som nu foreløbig har stået på i tre uger uden et reel svar. Konklution: Aldrig mere Bauknecht…..

12. august 2023

Hej Lars,

Vores kundeservice vil gerne have lov til at kontakte dig, og høre om din sag, samt at se hvad vi kan hjælpe dig med. Vi har spurgt om dine informationer via Trustpilot, så venligst besvar forespørgslen med dine kontaktoplysninger. Vi håber at høre fra dig.

Skuffelse!

Skuffelse!
D. 7.7.2020 købte vi hos Skousen i Vordingborg Bauknecht GKN 2283 fryseskab. Et dejligt skab der levede op til vores krav om størrelse og energivenlighed. Glæden varede kort, for allerede d. 25.8.2021 havde vi behov for rep. af skabet. Det skulle være slukket i 48 timer, men heldigvis havde vi stadigvæk vores Bosch fryseskab der havde "fulgt" os i mere end 20 år uden nogen form for rep. til at opbevare vores frostvarer. Efter rep. havde vi et håb om, at have glæde af skabet i mange år frem uden problemer, så vi sendte vores kære Bosch-skab på genbrugspladsen. Men ak! Her i starten af august i år opstod nøjagtig samme fejl, og vi skal nu fragte vores frostvarer (344Liter) til Skousen i Vordingborg hvor vi kan låne en fryser til rep. er udført d. 16. august. Service fra alle sider har været fin i forbindelse med reklamationen, og jeg er da også udmærket klar over, at vi ikke kan forvente andet end udbedring af skaden, men jeg vil bare på denne måde udtrykke min skuffelse over den manglende kvalitet på et forholdsvis dyrt skab fra en anerkendt leverandør. Det eneste jeg trøster mig med er, at skaderne begge gange er opstået inden for reklamationstiden, og jeg håber at det næste gang også er tilfældet.
Hilsen Per.
En meget skuffet kunde.

7. august 2023

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget at høre om din oplevelse, og vi beklager ulejligheden.

Vi har bedt dig via Trustpilot om flere oplysninger, så vi kan blive klogere på din sag og se hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi håber at høre fra dig snart.

Vil ikke anbefale dette mærke

Ovne og fryser udgiver en del støj.
Display på to ovne og kogeplade er gået i stykker indenfor 2 år. Fik at vide af tekniker, at det er et generelt problem på disse produkter.
En udskiftning af display koster over 3000kr.

Selve brugerfladen på både ovne og kogeplade er heller ikke optimalt. Mange tryk før produkter starter og så slukker display på ovn ved det mindste damp, når ovnen åbnes. Det samme gør sig gældende på komfur, hvis der kommer lidt vand/damp på.

31. juli 2023

Hej Charlotte,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback og for at gøre os opmærksom på dette. Vi beklager meget at høre om din oplevelse.

Elendig fryser

Den kunne ikke fryse nok den frøs kuntil 10 minus så skulle den stå at tø op i 2 dage og så skulle låne fryser så dan er det formået i 2 år 3 måneder så har jeg købt en anden fryser Blomberg

8. juli 2023

Har nu haft vores ovn i snart 4 år

Har nu haft vores ovn i snart 4 år. Fik skiftede displayet 3 gang, stadig problemer med den, nu varmer den ikke på bunden. Nu må jeg se hvordan jeg skal løse det. Synes ikke det er ok ovn under 4 år til Ca 10.000 kr

19. juni 2023

Er den lavet af guld??

Jeg har egentlig været tilfreds med min opvaskemaskine, men da jeg skulle bestille en ny bestikkurv, blev jeg alligevel overrasket.
703 kroner for en bestikkurv...... men det var så inklusiv forsendelse.
Det er jo fuldstændig langt ude..........

14. juni 2023

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om din oplevelse, og vi beklager ulejligheden.