Autodeleshop Anmeldelser

4,1

Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Se mere

Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Se mere

Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Se mere

Ingen bemærkninger til varer, men deres leveringstider!!! Bestiller KUN varer vist som klar til afsende indenfor 24t, MEN, desværre har der fire gange i træk, været forsinkelser, varer bestilt sønda... Se mere

1. nr. 20 af de 23 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super positiv oplevelse, og sparede 33%

Jeg fortog min første ordre hos autodele.dk som er et tysk firma (autodoc), var meget bekymret efter at ha læst negative anmeldelser herinden inden jeg bestilte. Min ordre var kun på ca. 350,- så tænkte jeg ville tag chancen. Vw i Odense skulle have 1.080,- for den tågelygte jeg skulle bruge, det var en original Hella.jeg fandt samme lygte med samme reservedels nr. hos autodele.dk, bestilte. Jeg har netop fået den leveret hurtig og problemfrit, og det er den originale Hella lygte i pakken. Er meget glad og tilfreds, sparede jo omkring 33%.
Kna indtil videre kun anbefale autodele.dk.

27. januar 2017

Tak så meget for din mening!

Himmelråbende ringe service og uforskammet personale.

Jeg er helt sikker på at dem der giver dette firma 5 stjerner ikke har haft noget der er gået galt.
min historie: Jeg køber nogle bremse dele og viskere til min bil.
efter et stykke tid monterer jeg så viskerne (De bedste fra Bosch) den ene visker laver så en bred stribe hvor den ikke renser ordentligt.
jeg tager viskerne af igen og ligger dem tilbage i emballagen.
jeg skriver så til deres reklamations mail. heri spørger jeg om jeg kan få en ny visker i stedet for den defekte, ikke om jeg kan få et nyt sæt eller få pengene tilbage. de beder så om billeder af delen og emballagen, som de får. her er deres efterfølgende svar"
Dear Customer,
If the part was mounted - we cannot accept it back!
Have a pleasant evening!
Best regards, og så navnet

så skriver jeg så tilbage til dem og spørger hvordan jeg skal vide at delen er defekt før den er monteret når der intet unormalt er at se på den.
deres svar : for at kunne gå videre med reklamationen skal jeg fremvise en kvittering på montering og afmontering fra et autoriseret værksted. LOL
jeg er bare glad for at det er småpenge det drejer sig om.
sidst jeg handlede reservedele på nettet hos en konkurrent var der for 6500kr.
mit råd er lad dem beholde deres dele, indtil de lærer at behandle folk ordentligt.
Hilsen Bo

21. januar 2017

Kære Bo,

Mange tak for din feedback, den er vigtig for os, fordi vi ønsker at forbedre vores kundeservice.
Vi beklager meget ulegligheden!
Vi vil gerne beholde dig som vores kunde i fremtiden.

Lad os venligst vide, hvordan vi kan løse problemet!

Med venlig hilsen,
Autodeleshop

Fantastisk gode priser

Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra kendte oem leverandører og no name producenter, vælg selv pris og kvalitet . Man skal dog vide hvad man skal have,dvs. kende sin bil chassisnr type, osv.

har ikke prøvet at returnere,min søn fik dog leveret nogle forkerte bremsebakker og siger at online og tlf rådgivning er håbløs samt talte svensk. fejlleverede dele var dog så billige at han ikke gad returnere dem

Leverer typisk efter 2-3 dage

15. december 2016

Autodeleshop/Autodoc/Bildeleshop

Har snart handler her 15 gange.
Det er yderst sjældent man finder en del andetsteds til bare tilnærmelsesvis samme pris.
Ingen stæder har jeg set tilnærmelsesvis samme udbud.

At finde dele er nemt og overskueligt. Søgeværktøjet er ganske udemærket. Man skal selvfølgelig kige godt efter hvad man køber da dele kan skifte fra stelnummer til stelnummer på ens bilmærke.
Men medkøber man en "safe" købsforsikring 39kr. Er returnering problemfri uden betaling for porto.

Varen sendes altid 1-2 dage efter bestiling.
Har man andre forventninger så skal man handle et andet sted til en helt anden pris.

Onlinehjælp chat etc. er ja værdiløs fuldstændig ligesom i byggemarkeder mm.

Sikkert sted at handle.

1. december 2016

Tak så meget for din mening!

Top firma, er super glad

Bestilte nye gasfjedere til min Honda, imellemtiden blev de åbenbart udsolgt, men jeg fik da istedet en gratis opgradering, til nogle der normalt koster det dobbelte ☺️👍

17. november 2016

Lad være med og købe noget fra denne virksomhed.

Jeg bestilte en katalysator, der var på lager som kunne sendes indenfor 24 timer og havde en levering på 1-2 dage. Dagen efter skriver de der går 2 dage før de kan give mig leveringstidspunktet. Jeg skriver på mail til dem, de skal annullere ordren. Ingen svar
Dagen efter trækker de pengene uden og have sendt den. Skriver en mail ingen og skriver de skal annullere ordren igen og sende mine penge retur. Ingen svar
Samme dag om aften skriver de, at de sender ordren nu. Uden og svar på min annullering.
Mega dårlig kunde service og ingen kommunikation tilbage. Handler aldrig med dem mere kan ikke anbefales på nogen måde.

13. november 2016

Perfekt e-handel

Købte et komplet tandremskit til bilen fra producenten Gates. De kunne levere den ved min hoveddør til ca. 1200,- hvor imod div. reservedelsgrossister skulle have 2500 + moms. Den blev sendt stort set samme dag som ordren blev indgået og kom som aftalt et par dage senere. Alt i alt et ganske fornuftigt firma at handle med.

2. juni 2016

Skod service og forsinkelse

Jeg bestilte kun varer der stod som "afsendes inden 24 timer". Da jeg dagen efter ikke havde fået en meddelelse om at ordren var afsendt, forsøgte jeg at kontakte firmaet på alle tænkelige måder, dog uden held. Jeg sendte til sidst en mail og bad dem annullere bestillingen. De svarede dagen efter og forklarede at der var en vare i restordre som ville komme på lager senere på dagen og min ordre ville blive afsendt straks efter. Jeg skrev igen at jeg ikke ville have varerne og at de skulle annullere. De svarede at min ordre var annulleret og spurgte om jeg ville have pengene sat på min konto hos dem. Det svarede jeg nej til, de spurgte igen om det samme og jeg svarede nej igen ..... Så indtil videre er vi så langt. Venter stadig svar fra dem.

Godt råd til forretningen: Når en kunde skriver " Jeg vil gerne annullere min ordre med ordrenummer: XXXXXXX, beskræft venligst" så skal i uden tøven svare "Naturligvis, din ordre er hermed annulleret. Vi håber du vil handle hos os en anden gang". Alt andet er for dumt og spild af alles tid.

Skod service og skod kommunikation

5. maj 2016

Pas på .....

Der er varer på hjemmesiden, som ikke kan leveres. Og selvom firmaet ved dette, hæves betalingen alligevel på kreditkortet og der bliver gjort et noget uskønt og ihærdigt forsøg på at beholde pengene til senere handel. Der er ventetid på tlf. hotline og selvom hjemmesiden er på dansk er der ingen hjælp at hente på dansk. Ovennævnte er bare ikke ok og jeg ser frem til at modtage mine penge retur uden yderligere. I er ikke I god tro på det tidspunkt pengene hæves ......... det er uklædeligt og uhæderligt ...... og jeg er klar til at gå videre med sagen hvis pengene ikke er retur den 19.4.

18. april 2016

Nem side at handle ved. MEN...

Ingen bemærkninger til varer, men deres leveringstider!!!
Bestiller KUN varer vist som klar til afsende indenfor 24t, MEN, desværre har der fire gange i træk, været forsinkelser, varer bestilt søndag kommer en en uge senere. Eneste kommentar fra dem er: Beklager bla. bla. bla.

21. marts 2016

Fornuftig hjemmeside

Jeg må indrømme at jeg blev noget betænkelig da jeg læste anmeldelserne EFTER jeg havde bestilt mine vare, men jeg bestilte søndag aften, tirsdag fik jeg track & trace, og i dag torsdag modtog jeg varen, så alt i alt en god oplevelse.

4. februar 2016

Perfekt original vare som markedsført på hjemmesiden

Bestilte d. 29/12-15 og d. 7/1-16 blev varen leveret til døren. Bestilte og betalte varen via "autodeleshop.dk", men fik en mail med "Forsendelsesbekræftelse" fra "bildeleshop.dk". Firmaet bag de forskellige sider hedder Autodoc GmbH og ligger i Berlin. De har også siden "autodoc.dk" og andre lignende.

Jeg var mistroisk, også på baggrund af de andre anmeldelser på Trustpilot - og derfor bestilte jeg uden at betale ved købet, men valgte en faktura via Klarna - betal inden 14 dage, så jeg ikke havde penge til gode, hvis nu varen aldrig kom eller det var en forkert vare.

9. januar 2016

Klar anbefaling

Har handlet ved dem et par gange.
Leveringen kan tage 4-8 dage. Men det bliver klart
overgået af de lave priser i forhold til res. forhandlere i dk
- Specielt da jeg fik bestilt forkert - kontaktede dem via hotline og Email
Forsendelsen blev aflyst og pengene som var betalt via paypal kom
retur inden for 2 døgn.

Mvh
John Christensen

24. juli 2015

God Kvalitet, pålidelige og meget hjælpsomme !

Jeg bestilte dele til min Saab 9-3 06' bremser, klodser, udstødning og fjedre til under 3000kr. med forsendelse! hurtig levering (3 dage) og da jeg havde bestilt de forkerte forskiver fik jeg tilbud om at sende dem retur og kompenser mig differencen på de rigtige.

24. oktober 2014

Gode priser og fantastisk service!

Autodeleshop hjalp med at finde de helt rigtige reservedele i høj kvalitet til min bil - og til en lavere pris end reservedele af underlegen kvalitet i Danmark. Hurtig og billig levering lige til døren.

Kan varmt anbefales!

18. september 2014

Super

Har handlet her flere gange. God dansk hjemmeside hvis du altså ved præcis hvad du skal købe. Varerne kommer i løbet af en lille uge.
Prisen er under det halve, af det billigste du kan finde i dk og produkterne er de samme.

7. september 2014

Alt iorden !

Har handlet der mange gange uden problemer ! Altid fået mine vare og altid iorden .
Kan anbefales ! Halv pris iforhold til danske forhandler :)

6. maj 2014