Bildeleekspert Anmeldelser 80

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Reservedele af rigtig god kvalitet og rigtig gode priser. Dog ærgrer det at man praler af kort leveringstid til trods for at jeg til dato har ventet minimum 1 1/2 til 2 uger på at modtage varen. Vil... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vedr mit opslag, så blev jeg i dag ringet op af en sød medarbejder fra Bildeleekspert.dk som venligt lyttede til mit problem. Hun var vældig forstående og tilbød at sende en gratis retur-bon og at ref... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bestilte bremsedele ATE og Textar. Modtog ATE som bestilt med det ene sæt klodser var ikke Textar som bestilt, men Stark i stedet. Dette gør Bildeleekspert uden at informere... Der er jo en gru... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilte startmotor til fin pris i Tyskland. Blev leveret indenfor tre dage (minus weekend hvor pakken hvilede sig hos Post Nord). Helt tilfreds.

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

4,3

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Kontakt

Hvordan kontakter man bildeleekspert ?

21. april 2026

Hello Trine Jensen
We regret you faced all the inconvenience. Please, contact us at trust@bildeleekspert.dk and specify more details in regard to the issue that occurred. We'll be glad to sort everything out for you.
Best Regards,
Bildeleekspert Team.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

nemt at finde delen jeg skulle bruge

nemt at finde delen jeg skulle bruge.
check out fungerer fint.
Der gik desværre lidt mere end de 1-2 dage så jeg måtte udskyde værkstedsarbejdet.

12. august 2025

Hello Michael Rasmussen!

Thank you for your feedback! We’re glad you found the part easily and had a smooth checkout. Sorry about the slight delivery delay—we’ll keep working to improve shipping times.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg er fuldt ud tilfreds med køb

Jeg er fuldt ud tilfreds med køb, hos jer. Jeg har fået mine varer til den aftalte tid.

4. marts 2024

Hello Henry !

Thank you for your feedback.

Have a nice day!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Først det positive

Først det positive, leveringen var hurtig.
Selv om det stod på siden at delen passede til den bil der var søgt på, så var det ikke tilfældet.
Søgning på fabrikat og model, gav mange forslag på jeres side, men ingen passede, viste det sig.
Det må kunne gøres således, at det kun er de dele der passer til den bil der søges på, der kommer frem på siden.

1. december 2023

Hi Henning!
The check by car model is to limit the list of parts to the parts that fir your car model. Please note that the final check for compatibility is possible only with the help of the OEN (Original Equipment Number).
Please get back to us at trust@bildeleekspert.dk to enable us to help you with parts selection.
We look forward to hearing from you.

bestilling d 01-03-2023

nej, de dele jeg bestilte onsdag. der var på lager. er ikke sendt endnu. men pengen reseveret. man kunne jo sende mail med status.

3. november 2023

Hi Jens!
Usually we need 1-2 days to prepare your order.
As soon as the parts are shipped from our warehouse, a notification email with the package tracking number will be sent to you.
We'd appreciate it if you could update your review to let us know if there has been any headway made on this, and if not, if you can let us know more about your issue on trust@bildeleekspert.dk.

Alt perfekt

Alt perfekt, hurtig levering, gode dele, alt som lovet 👍🏻

11. september 2023

Hello Jesper!
Thank you for your kind words and appreciation of the quality of our work.
Your feedback - is the best reward for us.
We are looking forward to seeing you in our online store.
Bildeleekspert Team"

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Forkert sendt produkt og intet…

Forkert sendt produkt og intet telefonnummer at ringe til!

14. februar 2023

Hi Spyridon!
You can find our contact information on our website: https://www.bildeleekspert.dk/om-os IF you faced any issue, please contact us directly with more information and we will gladly help you with this. We'd appreciate it if you could update your review to let us know if there has been any headway made on this, and if not, if you can let me know more about your issue at trust@bildeleekspert.dk.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De trækker penge straks ved bestilling

De trækker penge straks ved bestilling, hvilket ikke er tilladt i Danmark. Der må man først trække pengene når varen afsendes!
Så pas på!

1. september 2022

Dear Morten Hansen,
We regret you faced any inconvenience.
We are based in Germany and this information is publicly available.
If you don't feel comfortable paying in advance, you can choose Klarna payment method.
Feel free to contact us anytime at trust@bildeleekspert.dk and we will be happy to answer your questions.
Best Regards,
Bildeleekspert Team.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Stort øv Købte 2 forlygter og på værkstedet…

Købte 2 forlygter og på værkstedet kunne den ene kun justeres. Skal jeg sende den retur kan jeg lige så godt købe en ny (porto). Skal jeg undvære lygten har jeg ingen bil da man ikke må køre med kun en lygte. Så nu vil jeg se om jeg ikke kan finde en et andet sted og betale prisen for man kan jo købe for billigt

18. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Undgik autodoc pga deres altid meget…

Undgik autodoc pga deres altid meget ustabile leverings tider, men kan se det alligevel kommer derfra i frakturen.

Bliver ikke anbefalet her eller kollegaer.
Spar jeres penge/tid og købe andet sted.

19. maj 2022

Dear Customer,
We are sorry for any inconvenience caused.
Please contact us on trust@bildeleekspert.dk in order to specify issue occurred and we will help you.

Meget fint

Meget fint. Tilfreds

13. maj 2022

Hi Kerimbek !

Thank you for your feedback. We are very happy to know that we were able to surprise and please you!

Bildeleekspert team

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.