Autodeleshop Anmeldelser

4,1

Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Se mere

Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Se mere

Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Se mere

Ingen bemærkninger til varer, men deres leveringstider!!! Bestiller KUN varer vist som klar til afsende indenfor 24t, MEN, desværre har der fire gange i træk, været forsinkelser, varer bestilt sønda... Se mere

1. nr. 20 af de 23 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

28 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super godt alternativ til bildele

Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super.
De kan levere flest alle dele,
De har mange fabrikater at vælge imellem
Delene er billige
Leverancen er meget god (ros til DHL også)
Levering kan ta' lidt mere tid end hvis man går i byen for at købe delen, og fejllevering kan være svær at få kompensation for.
Men alt i alt et super tilbud til os, der prøver at holde biludgifterne nede, ved at reparere vores gamle biler.

25. januar 2019

Havde bestilt Brembo bremser til en…

Havde bestilt Brembo bremser til en Golf 7 samt et sæt bremser til en Mini. Det hele passede og fragten tog ca 6 dage. Jeg havde læst anmeldelser herinde inden jeg bestilte. Tog chancen og det gik fint. Prisen og udvalget er der ingen danske sider der kan matche med.

Inden man bestille skal man undersøge grundigt hvilke dele man skal bruge så man ikke ender i en sur situation. De fleste numre på reservedele går igen.

23. januar 2019

Elendigt foretagende.

Elendigt foretagende.
Bestilte en køler grill til en Ford Mondeo MK3 ved hjælp af indtastning af nummerplade, men har fået en til enten en Fiesta eller en Focus. Ved opringning til firmaet får man indtrykket af, at jeg da må kunne forstå, at de ikke kan holde styr på alle varenr. Kundeservice er der i hvert fald ikke meget af, ej heller en vilje til at løse problemet. Jeg fik dog lov til at returnere den fejlleverede vare, og så kunne jeg jo bare prøve at bestille en anden. Det skal så koste mig 200 kroner i fragt frem og tilbage på en del der koster 198,-

20. december 2018

Kære Kunde,
tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du er utilfreds med betjeningen.
Hos os er det muligt at benytte sig af "Tryg Køb" funktionen. Ved bestillingen betaler man DKK 43 og få mulighed for at sende varerne tilbage til os på vores regning (gælder ikke pladskrævende varer).

Autodeleshop Team

Bestilte for 3811 kr blandende dele

Bestilte for 3811 kr blandende dele - alle på lager. Fik alle delene efter 10 dage (7 hverdage). Nåede at blive lidt nervøs da der ikke skete noget på track & trace, men pludselig var delene i DK og blev leveret dagen efter.

4. december 2018

Åhh det har været hårdt at handle med…

Åhh det har været hårdt at handle med Autodeleshop...Jeg havde et ønske om at få nye bremseklodser og skiver til min bil, hvor jeg valgte shoppen, der både havde en god pris samt udvalg.

Jeg valgte også siden ud fra, at den så danskejet ud og hørte andre havde brugt dem.

Da jeg havde fundet varene (opslag på nummerplade og dobbelt tjekket at bilmodel var rigtig) - blev prisen dog lige en del højere ved afslutningen af købet, da de først pålagde moms der... Det er ikke lovligt, men der fandt jeg ud af at de er tyskejet (Reg No: DE260634589).

Prisen var stadig under de andre steder jeg tjekkede og jeg fortsatte. Delene blev leveret, efter et stykke tid, og min mekaniker kunne nu gå igang. Efter flere forsøg på at regne ud hvorfor det gik galt allerede ved første dæk, fandt de ud af at bremseskiverne var for store!

Nu har jeg skrevet 15 mails og eneste ordlyd i svarene fra siden (som også står bag AUTODOC):
- send biloplysninger (dem har de haft hele tiden)
- send billeder
- send flere billeder
- har du monteret delen og er billederne højopløselige?
- send flere billeder
- vi kan ikke sælge delene igen, hvis du har monteret dem

Der har INGEN løsningsforslag eller dansktalende support været og ringer man op, er det vist et indisk callcenter...

Jeg er så frustreret nu, at jeg må betale 3 gange deres pris for at få delene andet steds (selvom jeg ikke har fået de andre ting returneret endnu), samt få juridisk rådgivning til at få selskabet til at trække ordren tilbage...

Hav MEGET god tålmodighed hvis du ønsker at prøve lykken hos dem og kryds fingre for at de sender de rette dele!

11. oktober 2018

Kære Kunde,
tak for din anmeldelse.
Vi beklager rigtig meget, at du har haft en dårlig oplevelse.
Man kan undgå denne slags problemer ved at kontakte os inden bestilling.
Vi kan bekræfte, at søgning vha. nummerplade eller bildata ikke kan garantere 100 % kompatibilitet, fordi man kan montere forskellige typer bildele med forskellige karakteristika på køretøj og pga. ændringer, der er foretaget af producenten i løbet af årene. Beskrivelsen af varer indeholder OE-numre til sammenligning. Det er altid anbefalende at få tjekket kompatibilitet vha. stelnummer hos vores Kundeservice, der er altid til din rådighed. Man kan udfylde en kontaktformular på vores hjemmeside og vi svarer hurtigst muligt.
Desuden er det muligt at benytte sig af "Tryg Køb" funktionen. Ved bestillingen betaler man DKK 43 og få mulighed for at sende varerne tilbage til os på vores regning (gælder ikke pladskrævende varer).
Når man sender varer retur, bliver pengene overført tilbage til kunden efter vi har modtaget pakken.
Autodeleshop Team

Dårlig Servise.

Dårlig Servise.
Efter at have bestilt et sæt coated bremseskiver i et bestemt fabrikat, så sender de et sæt bremseskiver i et andet fabrikat. Coated er de heller ikke.

Når man så konfronterer firmaet med den forkerte fremsendte vare, så er det stort set alle andres skyld end deres. Ingen beklagelse, undskyldning eller evt. kreditnota.

Priserne på varerne er ok, men service er der intet af overhovedet.

25. juni 2018

Autodeleshop

Trækker pengene på ting de ikke har på lager.

Onsdag d 30 bestiller jeg en masse ting fra butikken i håb om det ikke var som alle andre anmeldser.
Fredag d 1 trækker de pengene for det jeg havde bestilt, hvor jeg så regnede med de også sendte det samme dag.
Tirsdag d 5 kontakter jeg dem fordi de ikke har afsendt varen og jeg føler mig snydt, hvorpå jeg så får svaret at en af de dele som der står på lager på hjemmeside ikke er på lager alligevel. Men alligevel er der blevet trukket penge for varen.
Det var sidste gang jeg bestilte fra denne hjemmeside.

10. juni 2018

Autodeleshop

Har bestilt derfra et par gange uden…

Har bestilt derfra et par gange uden nogen form for problemer. Har dog prøvet hvor jeg har bestilt 3 forskellige filtrere samt noget andet hvor det ikke blev sendt samtidig.. og filterne kom i en pakke hver for sig, lignede en meget besværlig måde og sende pakker på da den første var stor nok til det hele kunne være der. Fragt tiden var højst et par dage :)

15. marts 2018

vi gør vores bedste for at hjælpe dig,
Tak!

ELENDIG Kundeservice!!!

Forfærdelig kundeservice. Der er absolut ingen af de garantier eller løfter de giver på hjemmesiden der holder!
Jeg havde bestilt nye bremseskiver og klodser til min bil, bestilt efter henvisning fra dem og deres side. Jeg bliver anbefalet nogle dele som jeg bestiller. Efter længere tid modtager jeg delene og begiver mig så ud i at montere det hele. Jeg finder under monteringsforsøg ud af at bremseskiverne IKKE passer til min bil alligevel. Frustreret må jeg sætte de gamle dele på, og tager med de samme kontakt til autodeleshop.
Vi har en lang mail korrespondance, hvor de første mails går ud på, at de beder mig tage nogle billeder af at den ikke passer og sende, hvilket jeg udtrykkeligt forklarer at det ikke kan lade sig gøre. Vi skriver videre frem og tilbage og jeg bliver ringet op af Patrick King, en indisk lydende kundeservice medarbejder fra et eksternt firma. Han siger han nok skal hjælpe mig med at få det løst. Dagen efter skriver han at de ikke kan tage min reservedel retur pga monteringsmærker, på trods af at delen er forkert grundet DERES fejlrådgivning.

BESTIL ALDRIG DERFRA!!! I har ingen sikkerhed overhovedet!

27. februar 2018

Vi kontakter dig snart for at løse problemet.

Super Service Gode priser.

Super Service Gode priser.
Har handlet der mange mange gange altid været tilfreds :)
Men ufattelig langsom forsendelse og det tager altid 4 dage før de sender delene, det kunne godt gøres meget bedre, så ville jeg også bestille endnu mere.

17. januar 2018

vi gør vores bedste for at hjælpe dig,
Tak!

Har nu ventet 12 dage

Har nu ventet 12 dage, dette er en fup virksomhed. Må så en tur i banken og få penge retur. Køb aldrig noget i denne shop...

16. december 2017

Offentliggjort 4 minutter siden
Ufattelig dårlig ..
Ufattelig dårlig ... for 4 gang på 6 måneder har jeg fået leveret noget forkert ... denne gang bestilte jeg coated bremse skiver til en høj pris .. og så kommer der et helt andet fabrikat som ikke er coated men bare nogen skod skiver de gerne ville af med .... nu skal jeg sende dem retur og vente op til 3 uger før jeg kan få det der står på ordre bekræftelsen og som jeg har betalt for ... sikke et skodfirma... hvor er den tyske grundighed blevet af ???
Du har købt følgende produkter :
Position Artikel-Nr. Artikelnavn Antal Enkelpris i DKK Totalpris i DKK
1. 1170083 Bremseklodser 1 225,83 225,83
2. 6110148 Bremseskive 2 259,18 518,36
3. Garanti for Trygt Køb 1 39,00 39,00
Samlet pris af varen: 744,19 kr.
Levering: 79,00 kr.
inkl. 25% moms 172,44 kr.

Total: 862,19 kr.

16. november 2017

Kære hr Christiansen,

Autodeleshop

Har kun forsøgt at handele med dem en …

Har kun forsøgt at handele med dem en gang, som også bliver den sidste. Utrolig dårlig service. I første omgang skulle den være sendt med GLS, men 2 dage senere med TNT, som så smider den væk. Da jeg så forsøger at få dem til at løse problemet, skal jeg selv kontakte TNT, som lover levering, men det kommer ikke og ender med at de ikke gider svare på min henvendelse. Derefter tilbage til Atodele, som ikke vil kreditere før de får varen retur fra TNT ( som har smidt det væk) Efter flere forsøg lykkedes det at få dem til at forstå at det er dem der skal løse problemet, 2 uger senere har de stadigvæk ikke sendt pengene retur. så efter 4 uger ingen varer og ingen penge, helt igennem dårlig service og useriøst firma, som på ingen måde kan anbefales..

7. november 2017

dårlig service!

Har bestilt derfra et par gange uden problemer 1 gang med store problemer tog 4 uger før jeg modtog mine vare de blev ved med at sige det var gls der havde smidt det væk men gjorde ikke noget for at hjælpe en og sende noget nyt. Tænkte det kunne være det bare var den ene gang og har nu bestilt noget fra dem igen og ser ud til det er samme historie de kommer med. Kan se den er pakket på deres pakke central men gls har intet modtaget. Elendig service de har.

18. oktober 2017

Kære hr Fogtmann,

Varen kom efter 5 dage

Varen kom efter 5 dage, så super træffes med leveringstiden, når det ny afsendes fra Tyskland... og så er det langt billigere end i DK...

17. oktober 2017

ALDRIG IGEN!

ALDRIG IGEN!

De anbefalede den forkerte del, et hjulleje, dette var beregnet til en bil uden esp, hvilket jeg pr. mail udtrykkeligt gjorde opmærksom på at bilen havde inden. Efter montering kørte bilen 10 meter og vupti, der kom fejlkoden.
På med tester og slette koden, 10 meter og vupti, fejlkode igen.
Nyt leje bestilt hos Chevrolet...monteret og ingen fejlkode.
MEN! Så mailer jeg dem og fortæller om deres fejlagtige anbefaling af delen.
Skiftende kundeservice medarbejdere, der ikke fatter noget som helst, MANGE mails senere vil de se min "mekaniker-licens" for at refundere delen!!! De er fuldkommen vanvittige og gør det kun for at genere!!!
Lang historie kort:
FIND ET ANDET STED AT KØBE DELE!!!
Bildeleshop, autodeleshop osv er alle samme firma....autodoc.
ELENDIGT FIRMA!
"Kundeservicemedarbejdere" er Hanna Benediktsdóttir, Alan Wake (som er den sidst tilkomne og mest belastende) m.fl.

ALDRIG ALDRIG MERE!!!

Der kommer et standardsvar fra Autodoc (bildeleshop, autodeleshop) som er et og samme firma om de vil kontakte mig...dette sker ikke!
KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE FIRMA!

4. oktober 2017

De sender(efter 10 dage) forkerte dele

De sender(efter 10 dage) forkerte dele, selv om der står korrekt reference på sitet hvor man bestiller. Med mindre man betaler 39 kr. ekstra ved bestilling, vil de ikke tage fejllevering tilbage med mindre man selv betaler 275 kr. for forsendelsen! Det er slet ikke den service som man får andre steder, så bliv væk herfra.

NB! Det er Autodoc i ny forklædning med russisk ejer, så check dit Visakort hvis du har handlet her!

15. september 2017