Autodeleshop Anmeldelser

4,1

Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Se mere

Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Se mere

Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Se mere

Ingen bemærkninger til varer, men deres leveringstider!!! Bestiller KUN varer vist som klar til afsende indenfor 24t, MEN, desværre har der fire gange i træk, været forsinkelser, varer bestilt sønda... Se mere

1. nr. 20 af de 23 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

28 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig ekspedition af min ordre.

Autodeleshop ekspederede hurtigt min ordre og sendte varen af sted til mig.
At min pakke så sad fast hos GLS pakkecenter i nogle dage, skal Autodeleshop ikke klandres for.
Jeg har nu fået min pakke leveret, og er særdeles tilfreds med Autodeleshop's behandling og fremsendelse af min bestilte vare.

7. oktober 2020

Kære Leif,
mange tak for dine smukke 5 stjerner!
Din bestilling forventes at blive udleveret i dag. Leveringen til Danmark tager 2-6 arbejdsdage.

Mangler feedback

Har modtaget 2 forlygter til min Mercedes, men den ene var beskadiget i transporten. Har forsøgt at reklamere, men jeg får ingen reaktion på mine mails. Vil bare gerne vide hvordan jeg får den byttet. Hvis mine mails går i spamfilter, hvordan kan jeg så kommunikere ?

Efter jeres opringning er der kommet skred i sagen, og jeg har sendt den defekte forlygte retur, og glæder mig til at modtage en ny i perfekt stand.

23. september 2020

Kære Andreas,
tak for anmeldelsen!

Vi beklager rigtig meget, at forlygten blev beskadiget i trasporten og at vi ikke har svaret hurtigt nok.
Vi har sendt dig en returblanket og venter på den beskadigede del og imens gør en ny bestilling klar til afsendelsen.
Vi beklager ulejligheden!

Autodeleshop Team

Har skrevet til dem tre gange om…

Har skrevet til dem tre gange om forlygter til min Mercedes, har ikke fået nogen respons tilbage. nu finder jeg et andet sted at handle.

15. september 2020

Kære Jørgen,
tak for anmeldelsen.
Vi vil meget gerne svare på dine spørgsmål! Vi beklager, hvis du ikke fik et svar hurtigt nok.
Vi har ringet til dig nogle minutter efter du skrev denne anmeldelse og forhåbentligt besvarede dine spørgsmål.

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid.
Det burde jo ikke være rigtigt, når varerne er på lager?
Man kan jo ikke arbejde med det.
Få det fikset eller ændre jeres leveringsbetingelser.

31. juli 2020

Kære Morten Gregersen,
tak for anmeldelsen.

Vi beklager, at vi ikke kan levere hurtigere i øjeblikket. Dette er en meget travl periode.
Din bestilling er samlet, men venter på sin tur at blive pakket og afsendt.
Leveringen til Danmark efter ordrern er afsendt er 2-6 arbejdsdage.

Autodeleshop Team

Varen passede ikke det er anden gang…

Varen passede ikke det er anden gang jeg har prøvet det

3. juni 2020

Kære Henning,
tak for anmeldelsen!

Man skal huske på, at søgning vha. nummerplade eller bildata ikke kan garantere 100 % kompatibilitet, fordi man kan montere forskellige typer bildele med forskellige karakteristika på køretøj og pga. ændringer, der er foretaget af producenten i løbet af årene.

Derfor indeholder beskrivelsen af varer OEM-numre til sammenligning.

Man bør altid tjekke kompabiliteten vha. OEM nummer.

Hvis man ikke kender OEM nummer, er det altid anbefalende at få tjekket kompatibilitet vha. stelnummer hos vores Kundeservice, der er altid til din rådighed.

Det kan også ske, at vi leverede forkerte dele. Vi skal bruge nogle billeder af delen og pakken for at kunne identificere, hvilke reservedele du har modtaget.

Du er meget velkommen til at skrive til trust@autodeleshop.dk

Fin handel, MEN!

Jeg har handlet med autodeleshop for første gang. Købte en bagpotte til min Audi. Jeg er tilfreds med prisen og varen jeg fik.
Har dog et surt opstød. Betalte 350kr for fragt, men pakken var gået i stykker på trods. Nu er det okay da det bare er en udstødning og den ikke havde taget skade, men tør næsten ikke bestille andet som ikke må tage skade.

29. maj 2020

Kære Elvin,
tak for anmeldelsen!

Vi beklager, at pakken kom beskadiget!
Man betaler DKK 287 for fragt af pladskrævende varer plus almindelig fragt DKK 79.
Hvis varen bliver beskadiget under transporten, åbner man reklamationssag og får penge tilbage.

Ugennemsigtig forretningsmodel!

Ugennemsigtig forretningsmodel!
Med en dansk hjemmesideadresse bliver man overrasket over at opdage at man handler tysk. Desuden kan det undre at ens ordre først bliver behandlet når “pengene er modtaget” efter op til 48 timer efter bestilling. Mistillidsvækkende At autodeleshop.dk Ikke fører samme betalings politik som ALLE andre webshops.
Da jeg nærlæste jeres salgsbetingelser og opdagede denne lange behandlingstid ventede jeg så før jeg begyndte at rykke for min ordre kunne blive afsendt. Efter 3 dage skrev jeg, og blev besvaret hurtigt at De desværre ikke kunne sende min ordre da De ikke havde alle mine bestilte varer på lager.
Jeg kunne vente eller de kunne sende det af min ordre de havde nu, og refundere betalingen for de manglende bremseklodser. Jeg svarede at jeg kunne vente yderligere 3 dage hvis ikke bremseklodserne var kommet kunne I sende resten af ordren uden.
Til dette svarer I (på engelsk) at jeg skal skrive igen Om tre dage for at påminde om mit ønske... jeg fik ikke de bremseklodser.
Så alt i alt:
Alt for meget bøvl, skriveri, tid, irritation. Så jeg finder lige et andet sted at handle næste gang!

29. maj 2020

Kære Morten,
tak for anmeldelsen.

Det er ærgerligt, at din første bestilling ikke gik godt. Vi er kede af, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger!

Man kan finde oplysninger om os på vores hjemmeside, hvor det står, at vi er et tysk firma, som har kunder i mange forskellige lande.

Vi behandler kun betalte ordrer og behandlingstid er normalt 48 timer.

Hvis man vælger bankoverførsel som betalingsmetode, bliver ordren behandlet så snart vi modtager betalingen på vores konto. Normalt tager en overførsel op til 3 arbejdsdage.
Man kan også vælge Klarna. Med Klarna får du altid dine varer, inden du betaler for dem, og du har altid 14 dages betalingstid.
Vi beklager, at bremseklodser du havde bestilt ikke var tilgængelige. Det kan ske og vi har tilbudt dig at afsende ordren uden dem.
Vi beklager ulejligheden!

Billigt og hurtigt

22. maj 2020

Kære Peter,
mange tak for din pæne anmeldelse!

Vi er meget glade du er tilfreds med din købeoplevelse.

Utrolig langsom levering

Utrolig langsom levering, igen,igen,igen.
Har opgivet at handle med jer igen,

17. april 2020

Hej Kurt,
tak for feedback.

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med leveringen.

Selv om der sker forsinkelser i øjeblikket, gik din betilling aldeles udmærket!

Den blev lavet d. 24. marts kl. 20.04 og afsendt d.26. marts efter 40 timer.

Pakken blev udleveret d.30. marts, dvs. selve leveringen tog 2 arbejdsdage.

Vores normale behandlingstid ligger på 48 timer og leveringen til Danmark tager 2-6 arbejdsdage.

God og hurtig service

14. april 2020

Kære Kristian,

mange tak for din pæne anmeldelse!

Vi er meget glade for, at du er tilfreds.

Med venlig hilsen,.

kaliber

to gange sente kaliber til min bil som ikke passede jeg betalte 460 kr for retur
så pas på nå i handler med auto doc mogens kühle

28. marts 2020

Kære Mogens,

tak for anmeldelsen.

Vi er kede af, at du er utifreds med dine købeoplevelser.

Vi påminder igen, at søgning vha. nummerplade eller bildata ikke kan garantere 100 % kompatibilitet, fordi man kan montere forskellige typer bildele med forskellige karakteristika på køretøj og pga. ændringer, der er foretaget af producenten i løbet af årene.

Beskrivelsen af varer indeholder OE-numre til sammenligning.

Det er altid anbefalende at få tjekket kompatibilitet vha. stelnummer hos vores Kundeservice, der er altid til din rådighed.

Desuden er det muligt at benytte sig af "Tryg Køb" funktionen. Ved bestillingen betaler man DKK 43 og få mulighed for at sende ubrugte varer tilbage til os på vores regning (gælder ikke pladskrævende varer).

I dit tilfælde, Mogens, har du aktiveret og betalt for Tryg Købs funktionen. Du skulle skrive til os, at du ville gerne sende varer retur og vi ville have sendt dig en returseddel, så du behøvede ikke at betale fragten selv.

SVINDLERFIRMA

Ku jeg gi minus 10 stjerner så gjorde jeg det!!

Har købt en turbo som iflg. produktbeskrivelsen skulle være helt ny.

Denne turbo bliver monteret af en kompetent person.

Efter 321 kilometer sprænger turboen i luften og ifb. med det ødelægger det også partikelfilteret.
Min mekaniker fortæller at det er en renoveret turbo jeg har købt og ikke en ny som der står i produktbeskrivelsen.

Skriver til dem om problemet og sender den ødelagte turbo hvortil de skriver at det er mit eget problem pga manglende olietilførsel!!

Fakta er at jeg har bestilt en helt ny vare som åbenbart var renoveret og nu fralægger de sig ALT ansvar.

Har en mailkorrespondance der er lige så lang som en fodboldbane og for det ikke ska være løgn har sagen kørt siden start januar og slut marts!!

Har ca 10000kr ude at svømme her men de nægter ALT!!

Vil ABSOLUT aldrig anbefale det svindlerfirma til andre!!

23. marts 2020

Kære Brian,
tak for anmeldelsen!

Efter en undersøgelse har vi udbetalt et beløb til dig selvom dit garantikrav ikke var blevet godkendt. Dette var vores good-will gestus.

Autodeleshop Team

Det bedste sted at handle reservedele

Det bedste sted at handle reservedele. De er så søde til at hjælpe. 5 stjerner slår ikke til ++++++++

13. marts 2020

Kære Laila,

tusind tak for din flotte søde anmeldelse!

Hvor er det inspirerende at få ros!
Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Varen er som den skal være, perfekt...
Mvh. Jens...

5. marts 2020

Kære Jens,

mange tak for den flotte anmeldelse!

Du er glad - vi rer glade )

Audodeleshop Team

Det her firma er simpelthen til grin

Det her firma er simpelthen til grin ! Jeg kan på ingen måde anbefale at handle der ! Jeg har købt for over 10.000kr stumper dernede med meget blandede oplevelser og fået en del forkerte dele leveret også nogen som ikke virkede .men det sidste jeg købte var et nyt koblingssæt af mærket Sachs for under et år siden ca 10.000km
Hoved cylinderen stod af i fredags og jeg skrev med det samme en garanti rapport som Tyske firmaer forlanger da det er et tysk firma og ikke et dansk som man ellers skulle tro når det hedder Autodele.dk
Jeg har også taget billeder og fremsendt reparations faktura fra den mekanikker soim har erstattet hovedcylinderen med en ny fra Sachs denne gang godtnok indkøbt hos FTZ men en del som Autodele.dk også sælger som løsdel
De vil intet have med sagen at gøre så alle deres forvisninger på deres web om erstatning af stumper og arbejds tid på udskifting af disse er crap ! Min opfordring kan kun være hold jer væk ! Som det ses i firmaets svar så vil de ikke dække deres garanti fordi jeg ikke har sendt hele koblings sættet retur men helt ærligt Autodele.dk sælger også løse slavecylindere så hvorfor ikke bare erstatte den del når den kun er den som ødelagt ? Jeg har ikke tænkt mig at lade firmaet slippe for deres forpligtigelser efter dansk lov hvor der er 24 mrd garanti på alt købt efter loven ! Det er som at sammenligne det med hvis jeg havde købt en helt ny bil så får jeg vel heller ikke en ny hvis den er i stykker inden for garantien ?Der skifter man vel også kun den ødelagte del eller ?
Både billeder og faktura er sendt optil flere gange så det er direkte løgn ! Jeg står med en regning på 6000dkr som firmaet efter dansk lov burde erstatte men de forsøger at lyve sig til at slippe for at dække

26. februar 2020

Kære Henning,
tak for din anmeldelse!

Det er rigtigt, at vi er et tysk firma og det fremgår på vores hjemmeside.

Vi beklager, at reservedelen gik i stykker. Det er rigtigt, at du har sendt os de nødvendige garantiblanketen og monteringsfaktura.

Men så har du ikke afmonteret koblingssættet - og en demonteringsfaktura og billeder af den afmonterede reservedel kræves der også.

Man åbner en garantisag for hele sæt, ikke dets enkelte dele. Du har valgt at blive ved med at bruge reservedelen. Det er jo dit valg, men vi var nødt til at lukke din garantisag.

Derfor synes vi ikke din anmeldelse afspejler situationen rigtigt.

Autodeleshop Team

Gode priser og nemt at finde frem til…

Gode priser og nemt at finde frem til de ønskede reservedele. Stort udvalg fremragende

13. januar 2020

Kære Steen,

tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at læse, at du er tilfreds med vores onlineshop. Tak for at have fundet tid til at skrive her.

Autodeleshop Team

Købte en forlygte komplet som ved…

Købte en forlygte komplet som ved modtagelse var itu pga af alt for dårlig emballering på forsendelse. Lygten kostede kr. 6001,11. Den ødelagte del skaffede mit værksted til kr. 420,- hvilket jeg bad via mail om refundering, MEN har aldrig fået svar.

13. januar 2020

Kære Ivan,
tak for din anmeldelse.

Det er en kedelig situation du beskriver og vi kan godt forstå din frustration!

Vi kan desværre ikke finde din henvendelse til os. Som vi har aftalt telefonisk, venter vi på dine billeder af pakken. Vi vil meget gerne finde en løsning!

På forhånd tak!

Gik som forventet.

3. december 2019

Kære Toke,

mange tak for dine 4 stjerner!

Med venlige hilsner,
Autodeleshop Team

Jeg har altid fået rigtig hurtig…

Jeg har altid fået rigtig hurtig levering og kanon service, også hvis man bestiller forkert, så refundere lige så snart dele er kommet frem.
Jeg anbefaler at handle her.

3. december 2019

Kære Ronny,
tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefalingen!
Det sætter vi kæmpestor pris på :)

Bedste hilsner,