Autodeleshop Anmeldelser

4,1

Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Se mere

Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Se mere

Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Se mere

Ingen bemærkninger til varer, men deres leveringstider!!! Bestiller KUN varer vist som klar til afsende indenfor 24t, MEN, desværre har der fire gange i træk, været forsinkelser, varer bestilt sønda... Se mere

1. nr. 20 af de 23 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hurtigt og korrekt

Hurtigt og korrekt. Skulle der være fejl, altid ombytning eller penge retur, nemt og hurtigt.

21. september 2021

Dear Clara Obbekjer,

Thank you so much for rating us 5 stars. Glad to be of service.

Autodeleshop Team

gode varer og til den rigtige pris og…

gode varer og til den rigtige pris og rigtig levering

20. september 2021

Dear Iver,

We are very pleased to read the sincere reviews.
Thank you for choosing our company. We are glad that you were satisfied with everything.

Altid en god oplevelse.

Hurtig levering, god pris og altid det rette produkt.

12. august 2021

Dear Hans Olaf,

Thank you so much for rating us 5 stars. Glad to be of service.

perfekt

perfekt, hvis det skulle være bedre skulle man have penge for at modtage varen.

3. august 2021

Dear Dan Rasmussen,

We really appreciate you taking the time to leave us a 5 star review, thank you.

Best Regards,
Autodeleshop Team

Levering var ikke det hurtigste

Levering var ikke det hurtigste, da det kommer fra udlandet, men produktet og prisen opvejer for resten

30. juli 2021

Dear Mr Pedersen,
Thank you for your kind understanding and patience.
We deeply appreciate you being our customer.

Autodeleshop team

Flot service god kvalitet til en billig…

Flot service god kvalitet til en billig penge stor ros

5. juli 2021

Dear Finn,

Thank you very much for your kind words.
We will continue to delight you with high-quality service.

Dear Andreas,
We apologize if any misunderstanding took place.

Please, specify the issue occurred on trust@autodeleshop.dk.
We'll be happy to help and to improve our service for you.

Best Regards,
Autodeleshop Team

Der er mange problemer med ombytning…

Der er mange problemer med ombytning eller pengene tilbage

7. maj 2021

Dear Bruno Aagesen,
Thank you for your feedback.
If you have any issues or difficulties, feel free to contact us on trust@autodeleshop.dk. Your case will be forwarded to our QC team for a further resolution.
Autodeleshop team

I december 2020 bedømte jeg…

I december 2020 bedømte jeg Autodeleshop's service til værende ikke eksisterende, og det har desværre ikke ændret sig.
Min henvendelse til dem mangler stadig et svar, ud over de standart mails de skriver om at "de vil undersøge sagen" Det skal ikke tage mere end 2 måneder.
Når man bruger penge på at returnere dele til ombytning forventer man også at få pengene retur, eller som et minimum et svar - og det er ikke sket endnu her 19 januar 2021.

19. januar 2021

Hej Seca,
tak for anmeldelsen og en behagelig samtale.

Vi beklager den lange ventetid! Vi har stadig ikke modtaget et svar fra producenten, men har besluttet at udbetale panten selv. Pengene er tilbageført i dag, d.19.01.2021.

Kvalitetskontrol Autodeleshop

God service men de kunne godt gøre noget ved vente tiden på ordre

16. januar 2021

Hej Rene,
mange tak for anmeldelsen!
Vi behandler ordrer inden for 48 timer og selve leveringen til Danmark tager 2-6 hverdage.

Autodeleshop Team

Lidt langsomt levering 5 dage + men i…

Lidt langsomt levering 5 dage + men i de corona tider er det vel at forvente

11. januar 2021

Hej Lars,
mange tak for den pæne anmeldelse.
Vi behandler ordrer inden for 48 timer og leveringen til Danmark tager 2-6 hverdage.
Autodeleshop Team

Autodeleshop.dk er tysk, elendig returnerings mulighed og har ingen service.

Jeg har desværre købt nye vinduesviskere på Autodeleshop.dk.

Jeg tastede min nummerplade ind på deres hjemmeside og købte et par af de dyreste, som de anviste til min bil.

Jeg modtog så pakken, som jeg så lagde i garagen i en måneds tid.

De passede desværre ikke til min bil, da jeg så ville sætte dem på.

Jeg skrev derefter en mail til Autodeleshop.dk.

Svaret jeg fik fra Autodeleshop.dk var super upersonligt og på engelsk. Autodeleshop.dk fortalte mig at mit køb var lavet for over 14 dage siden og at de derfor ikke var interesseret i returnering, selvom de havde anvist mig et forkert produkt. De ville dog gerne sælge mig et ekstra par som passede til min bil..!

Så hvis der er nogen som vil købe et par nye billige vinduesviskere til en Mini Cooper S R56, så sig endelig til.

28. december 2020

Hej Rasmus,
tak for anmeldelsen.
Vi beklager det sene svar!
Vi kontakter dig snarest muligt og finder en løsning.
Lad os dog påminde dig om, at man skal huske på, at søgning vha. nummerplade eller bildata ikke kan garantere 100 % kompatibilitet, fordi man kan montere forskellige typer bildele med forskellige karakteristika på køretøj og pga. ændringer, der er foretaget af producenten i løbet af årene.
Derfor indeholder beskrivelsen af varer OEM-numre til sammenligning.
Man bør altid tjekke kompabiliteten vha. OEM nummer.
Hvis man ikke kender OEM nummer, er det altid anbefalende at få tjekket kompatibilitet vha. stelnummer hos vores Kundeservice, der er altid til din rådighed.

Gode priser

Gode priser, forholdsvis hurtigt levering.

4. november 2020

Hej Mariola,
mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din købeoplevelse.
Autodeleshop Team

God service, langsom levering grundet travlhed

Jeg har tirsdag d. 13. oktober bestilt nogle bremseskiver og -klodser. Alt stod (og står stadig) som værende på lager.

Pakken dog stadig ikke engang afsendt fra dem efter 8 dage.

Edit: Har nu snakket med deres kundeservice som gav en god service og ovenikøbet fandt ud af, at en af delene ikke passede til min bil. Det fik de dog ændret med det samme til en passende del på trods af en lille prisdifference.

Forsinkelsen skyldtes travlhed, og pakken skulle blive sendt snarest.

Så tak for god service til Kim i dansk kundeservice :-)

21. oktober 2020

Kære Philip,

mange tak for anmeldelsen, forståelsen og tålmodighed!
Din bestilling er blevet afsendt d.23. oktober, så du vil modtage den snart.

Hurtig og god ekspedition

Hurtig og god ekspedition, super godt tilfreds.

Peer.

13. oktober 2020

Kære Peer,

Det er herligt at du har haft en god købsoplevelse ved at handle med os.

Vi takker også for de fantastiske flotte stjerner.

Venlig hilsen,