Asfyn Anmeldelser 165

1,8

Super god Service Lars fra kundeservice var flink og hjælpsom - men han måtte stille videre til en Kollega, som jeg mindes hed Henrik, fra Inkasso-afdelingen. Henrik var ligeså god! Godt arbejde ti... Se mere

Har nu flere gange prøvet at komme i kontakt med asfyn. Skrev i november en mail, og har først nu - Januar - fået svar , som i øvrigt ikke var til nogen hjælp overhovedet. Ringede forleden 2,5 time i... Se mere

Jeg har kontaktet Asfyn flere gange siden 6. august 2025 vedrørende en fejl i mine aconto-opkrævninger og gebyrer, men har endnu ikke modtaget et svar. Betalingsfristen er 15. august 2025, så sagen ha... Se mere

Ringer op lige på slaget, hvor telefonerne åbner, men efter en halv time, fandt man det åbenbart stadig ikke nødvendigt at besvare opkaldet. Foruden “musik” var der flere forskellige meddelelser. Den... Se mere

1. Penge og forsikring

Om Asfyn

Administrationsservice Fyn er et kunde- og afregningsselskab, der ejes og administreres af Energi Fyn.

Vi håndterer kundeforhold inden for el, gas, bredbånd, fjernvarme, vand, afløb og renovation. Administrationsservice Fyn består af tre hovedafdelinger: Kundecenter, Inkasso og Afregning.

Håndteringen af fjernvarme, vand, afløb og renovation sker på vegne af og i tæt samarbejde med:
Fjernvarme Fyn, VandCenter Syd, Odense Renovation samt en lang række andre energiselskaber.

De øvrige forsyningsarter håndteres på vegne af Vores Elnet, Energi Fyn Handel og Energi Fyn Bredbånd.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe.

Ring eller skriv til os:
Telefon: 70131900
Mail: kundecenter@asfyn.dk

Åbningstider
Kundecenteret:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30
Vi har lukket i weekender og helligdage.

Teknisk support på fiberbredbånd:
Mandag-fredag: 8:00-21:00
Weekend og helligdage: 10:00-16:00.

1,8

Under middel

Deres fejl, går udover dig.

Jeg lavede kontrakt med dem om at starte d. 1/1 2019, men de lavede en fejl så mit el startede fra dags dato og derved udmeldte mit gamle elselskab. ProblemeT er at jeg har prøvet at kontakte dem i 2 uger nu, for at afmelde mig både på telefon og via mail, men kom ikke igennem før i dag, hvor de indrømmer at de har lavet en fejl, men alligevel går det ud over mig og jeg skal betale en regning på 1000 kr. hvilket ikke er super fedt, når man er på SU.

1. oktober 2018

Har ikke noget dårlig at sige

Har ikke noget dårlig at sige, da jeg vidste slet ikke det var dem det administrerede mine regninger. De har dog fundet mig 2 år efter jeg fraflyttet for at give mig de 700,- jeg betalt for meget. Det er sgu fint nok.

18. september 2018

Uprofessionelt

Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte. Da jeg solgte min lejlighed startede hvad der nærmest minder om en farce. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg og ny ejer, har været i kontakt med jer, for at få mig fjernet fra adressen, for det er åbenbart ikke kutyme at samtaler og aftaler med kunderne, bliver skrevet ned hos administrationsservice Fyn.
Om en måned er det præcis et år siden jeg flyttede, og jeg har lige fået en trussel om at jeg bliver sendt i RKI hvis jeg ikke betaler, for en lejlighed jeg ikke har boet i i et år! Gudskelov solgte jeg min lejlighed til et vennepar, der har arbejdet ligeså hårdt som mig selv, for at få det fikset, og har indvilliget i at betale, i stedet for mig. Hvilket jo er helt korrekt, men som måske kunne have været en kamp, hvis den var solgt til en fremmed.
Alt i alt så har hele oplevelsen med administrationsservice Fyn givet mig oplevelsen af er et totalt uprofessionelt og amatøragtigt firma, der overhoved ikke har styr på hverken dokumentation eller almindelig kundeservice.

P.s. Hvis jeres svar til dette er, at I beklager mig oplevelse, og at jeg er velkommen til at kontakte jeres kundeservice så er svaret for evigt: Ihh tak, men nej tak! Jeg har talt mere end rigeligt med jer!

4. september 2018

Besvarelse fra Asfyn

Hej Karen. Jeg har forsøgt at kontakte dig telefonisk og lagt en besked, at du meget gerne må ringe tilbage. Ser frem til at høre fra dig. vh Anette

Ventede 55 min i telefonkø

Ventede 55 min i telefonkø. Eftersom deres telefontid er 8-16 er det jo nødt til at være i arbejdstiden. Helt urimeligt.

Jeg kan se, jeg ikke er den eneste, der har haft denne oplevelse.
Asfyn, hvad med at oprette et system, hvor man kan trykke 1, og blive ringet på af jer, når det er ens tur i køen.
Det vil sikkert også afhjælpe de stakkels mennesker, der sidder og modtager opkald, og som må blive udsat for skideballer og negativitet. Jeg kan slet ikke forestille mig sådan en arbejdsdag :/

6. august 2018

Besvarelse fra Asfyn

Hej Sisse. Tak for din anmeldelse og vi skal naturligvis beklage den lange ventetid. Vi tager din idé om mulighed for at blive ringet op til overvejelse i en måske forbedret service til vores kunder. Tak for input. Venlig hilsen Anette

Elendigt selskab!!

Jeg har igennem flere år haft energi nord som min el udbyder uden problemer. Lige pludselig får jeg en regning fra Adminstrationsservice Fyn på el, tænker at det må være en fejl og smider regningen ud. Noget tid efter får jeg en ny regning med en rykker på og jeg forsøger gentagne gange at få fat i selskabet via mobil uden held til trods for, at opkaldene strækker sig over mange minutter. Nu skal jeg i fogedretten for at forklare min sag og regningen er efterhånden blevet pænt stor, ca 7000 kr. Det her firma er det vildeste bondefangeri jeg nogensinde har oplevet og det er ikke muligt at komme i kontakt med dem. Jeg har aldrig tilmeldt mig et nyt elselskab og det undre mig at man ikke skal ha noget på skrift ved et evt skifte, hold jer langt væk fra dette plattenslager firma!!

16. juni 2018

Besvarelse fra Asfyn

Hej Simon. Beklager din oplevelse. Vi bestræber os altid på at have tilfredse kunder. Jeg kan desværre ikke drøfte din sag i offentligt fora, men du er velkommen til at kontakte vores Kundecenter på kundecenter@asfyn.dk. vh Anette

El regningen blev dobbelt så stor! Håber alle herinde husker at give Gasel.dk, den samme sviner som her!

El regningen blev dobbelt så stor! Opfordre alle til også at huske at anmelde Gasel.dk her på trustpilot, så ALLE finder ud af hvor meget man bliver snydt!

Og da jeg ringede ind til kundeservice den anden dag, for at høre om min binding, så startede jeg ud som nr. 4 i køen.. 58 minutter senere kommer jeg igennem..
jeg er ikke helt sikker på om medarbejderne vælger at snakke med sine venner og familie i den telefon.. men 20 min pr person? Og jeg skulle høre om noget der tog 2 min .. spild af liv..”

Og nu har jeg lige fået en ny grim regning fra jer, som er DOBBELT så stor, end de sidste 6 regninger (som var dobbelt så store, ift. Hvad andre selskaber har taget fra mig).

Hos SEAS NVE betalte jeg ca. 320 kr. om måneden, det ville have blevet ca. 1.920 kr. for et halvt år hos dem..
Indtil videre de seneste 6. mrd hos jer har jeg betalt 2.696,26 kr.!!!!! For f***ing 6 måneder… Og har modtaget den seneste regning på (WHAT) 1083,26 kr.!! Hvordan kan det passe? For en f***ing 2 værelset lejlighed!! Så hvis jeg betaler den har jeg brugt 3.779,52 kr. for at få strøm fra jer i et halvt år!!! Det er næsten 2.000kr som jeg har spildt ved ikke at have blevet hos SEAS NVE!

Undskyld men bliver sgu sur. Jeres 💩💩💩 sælgere der påstå ”det kan godt betale sig”, også ender man ud man at have betalt 1.859,52 kr., MERE end hvad jeg havde behøvet. Jeg er så bedrøvet!! Det er mange penge for 2 udenboende studerende!!

13. juni 2018

Du kommer aldrig igennem til dem!!!

Nu har jeg prøvet at komme i kontakt med jer siden d.14 maj, dog uden at komme igennem, hverken på mail eller telefon. Jeg har lavet 1 klage på trustpilot d.17 maj, som blev besvaret samme dag, men har dog ikke hørt noget fra jer siden vedrørende min sag.
I har nu sendt mig en rykker med renter på osv, det kan i simpelthen ikke tillade jer, når i ikke engang kan ringe eller kontakter til jeres kunder! Jeg har brug for at snakke med jer, samt melde en flytning inde hos jer, og det har jeg ville siden d.30/4, så jeg betaler ikke en skid før i kontakter mig pr. telefon!!!

29. maj 2018

Jeg overdriver ikke

Jeg overdriver ikke, pt har jeg nu ventet 2 timer & 47 minutter på at komme igennem til kundeservice & jeg venter stadig. Jeg rykker en enkelt plads frem i køen ca hvert 15 minut, hvilket tyder på at kun en person er ansat i kundeservice.
Ringer for at få en forklaring på hvorfor vores regninger pludselig fra Nytår er steget til det Tre dobbelte. Men det er der åbenbart nok også mange andre som gør.
Uanset hvad svar jeg får, så flytter jeg væk fra dette selskab, Spørgsmålet er bare om jeg når at komme igennem inden de lukker kl 16.

14. maj 2018

Besvarelse fra Asfyn

Hej Robin. Beklager den lange ventetid. Der er meget travlt i dag efter helligdagslukning og regningsforfald i morgen. Vi har desværre oven i dette udfordringer med vores telefonssystem, hvor vores leverandør er på sagen. Bliv hængende på telefonen, så vil du blive ekspederet også efter kl 16. vh Anette

Hver gang man modtager en regning

Hver gang man modtager en regning, er det med et rykker gebyr, til trods for det er 1. Regning jeg får. Når man så ringer og gør opmærksom på problemet, får man at vide at man lyver, og det må man jo bare finde sig i, for det kan de sørme ikke gøre noget ved. Jeg bliver desuden gjort opmærksom på at de har monopol på deres såkaldte service, så indirekte kan jeg jo bare pisse i havet, for de er da bedøvende ligeglade. Magen til uacceptabel opførsel fra en kundeservice, har jeg dog aldrig oplevet. Det er for mig fuldstændigt uforståeligt, hvordan sådan et firma kan eksistere! Ikke noget under at de er bedømt til en stjerne herinde, jeg er tilsyneladende ikke den eneste der bliver dårligt behandlet!!

24. marts 2018

Ingen tillid til dem - og dårlig service.

Har desværre haft en meget dårlig oplevelse, som gør at jeg helst gerne vil undgå administrationservice Fyn.

Vi skulle flytte til ny adresse d. 14/7. Derefter fik vi en kreditnota den 1/9, som lød på 5.400 kr. Vores alarmklokker ringer med det samme og vi ringer til administrationservice Fyn. Medarbejderen vælger lige at gennemtjekke regningen og bekræfter at kreditnotaen er fin nok. Vi vælger dog at ringe til dem én gang til, for at få det dobbelttjekket, men også for at få en opgørelse for det. Medarbejder nr. 2 bekræfter også kreditnotaen og sender en opgørelse.

Herfra troede vi alt var fint. Der går næsten 6 måneder uden at der sker noget, så vi begynder selvfølgelig at planlægge ferie og bestille, da vi jo fik de penge.

Pludselig får vi en regning på 5.800 kr., som er en tilbagebetaling af kreditnotaen + en difference. Vi begynder at klage til administrationservice Fyn, som bruger flere timer på at undersøge sagen, og det viser sig at de har lavet en skrivefejl på regningen - som de 2 medarbejdere åbenbart ikke spottede.

Det eneste administrationservice Fyn gør, er at beklage situationen, men der er intet at gøre. Derfor skal vi betale det hele - 6 måneder efter, når vi troede at alt var i orden og stolede på deres medarbejdere.

En undskyldning var bare ikke godt nok, når de alene har lavet en kæmpe fejl. Jeg ved det var deres fejl, da jeg fik en opgørelse fra min portner da jeg fraflyttede, som noterede det rigtige tal.

Stol ikke på medarbejderne - Undersøg det hele selv.

26. februar 2018

Er ikke imponeret over servicen..

Er ikke imponeret over servicen... At aflevere en måleraflæsning kræver en del tålmodighed. Når man kigger på de ydre rammer(ejendommen), så har man måske glemt fokus - kunderne. I stedet for at investere i rammer, så burde I kigge på indholdet. Det kan da ikke være nogen overraskelse at der kommer en del aflæsninger på denne tid. At den digitale platform ikke er i stand til at håndtere det, siger måske lidt om prioriteringen....

2. januar 2018

Besvarelse fra Asfyn

Hej John. Administrationsservice Fyn bestræber sig på, at det skal være så nemt som muligt for at aflevere selvaflæsningen. Jeg vil derfor meget gerne høre mere om, hvilke udfordringer du har oplevet, således at vi har mulighed for at foretage forbedringer. Jeg vil derfor bede dig om at kontakte os på tlf 70131900 eller mail Kundecenter@asfyn.dk. Ser frem til at høre fra dig. Venlig hilsen Anette

Det er simpelthen for ringe

Det er simpelthen for ringe, at man skal rode længe rundt for at kunne aflevere selvaflæsning af vand. Næste gang afleverer jeg min selvaflæsning personligt på Sanderumvej - så tag jer dog sammen !

30. december 2017

Besvarelse fra Asfyn

Hej Niels. Administrationsservice Fyn bestræber sig på, at det skal være så nemt som muligt for at aflevere selvaflæsningen. Vi har i år netop indført to nye muligheder for at aflevere aflæsningen (telefon og sms), således at I kunder har flere valgmuligheder. Jeg vil derfor meget gerne høre mere om, hvilke udfordringer du har oplevet, således at vi har mulighed for at foretage yderligere forbedringer. Jeg vil derfor bede dig om at kontakte os på tlf 70131900 eller mail Kundecenter@asfyn.dk. Ser frem til at høre fra dig. Godt nytår, Anette

Aldrig har jeg oplevet en dårligere …

Aldrig har jeg oplevet en dårligere kundeservice fra et firma!

Jeg ringer ind d. 29/09 for at melde, at jeg fraflytter min nuværende adresse til en anden, da jeg er flyttet.
Og får en fin snak med kundeservice.
D. 01/11 får jeg så en regning og betaler den med det samme over betalings service. En uge senere får jeg en ny regning, og det undre mig, da jeg lige har betalt en regning. Så jeg ringer ind d. 13/11 og får at vide, at jeg ikke har meldt nogen flytning, hvilket jeg jo havde! Får så at vide, at de kan se jeg har ringet ind, men der er ikke rigtig blevet noteret noget. Så får jeg at vide, at de har lavet en fejl, og jeg skal selvfølgelig ikke betale den regning de har sendt for min gamle adresse.
D. 14/11 får jeg så en mail fra den person som jeg havde snakket med omkring min fraflytning d. 01/10 og personen vælger så at skrive til mig, at jeg har sagt, at jeg bare har tilmeldt mig en ny adresse og at vi ikke talte om en fraflytning. Og af den grund har jeg ikke været afmeldt min gamle adresse.

At starte med at sige, at det er deres fejl også bagefter skyde skylden over på mig som kunde, som startede med at sige, at jeg fraflytter min nuværende adresse og vil gerne registere min nye, og at jeg så skal betale for en fejl personen har lavet, som man ikke engang vil stå ved, har jeg ikke ord for! Det gør mig sgu gal!
Alle kan lave fejl, vi er kun mennesker, men at de/ personen ikke engang vil stå ved deres fejl er ALDRIG NOGENSINDE kunden skyld!

Jeg anbefalder ingen at blive kunde hos dem, når det er den behandling man får!

14. november 2017

Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Det er sjældent, at jeg oplever en så dårlig service, som hos jer.

Min kammerat og jeg, som boede sammen med for over ét år siden, modtager mandag d. 18/09/17 en rykker 3, for en regning, som skulle være betalt senest d. 17/08/16. Denne regning skulle være en flytteopgørelse over sidste periode vi boede i vores lejlighed. Dato for rykker 3 er 14/08/17 og til betaling 23/08/17.

Jeg ringer ind for at hører nærmere til fakturaen, og får af vide at rykker 1 og 2 er blevet leveret på den nye adresse, som jeg er flyttet ind på, men jeg har aldrig modtaget nogle fakturaer eller rykkere fra jer. Jeg får af vide, at de er blevet leveret, og rykkerne står stadig ved magt.

Vi leder efter den originale faktura og de 2 rykkere, men kan ikke finde noget i vores gemte papirer. Jeg har gemt alle regninger for den periode, vi har boet i lejligheden. Jeg ringer derefter igen ind til jeres kundeservice, og får af vide, at I vil imødekomme os, og fraskrive rykker 3, men rykker 1 og 2 står stadig ved magt. At I kan være så ligeglad med jeres tidligere kunder eller nuværende kunder, er helt utroligt. At I ikke har styr på, hvor jeres regninger eller rykkere bliver sendt hen, men også, at I ikke følger op på disse. Der er gået over 1 år, siden vi flyttede fra lejligheden! I virker ret så ligeglade, når man snakker med jer over telefonen.

Selvølgelig er jeg da glad for, at I vil imødekomme os, men at vi skal betale for 2 rykkere, som vi aldrig har modtaget, virker absurd.
- For det første forstår jeg ikke hvordan flytteopgørelse kan være på et så højt beløb for det sidste kvartal vi boede i lejligheden. Derudover har jeg fundet 2 yderligere faktura, for samme periode (som begge er betalt). Alle 3 regninger er for perioden 01/04/16 til 30/06/16. Dette står jeg ganske uforståelig overfor, hvorfor vi skal betale 3 regninger, for samme periode, til i alt over 2500,-

Regningen er betalt, og I har fået penge for 2 rykkere, som aldrig er modtaget. Jeg håber I er tilfredse med udfaldet, men vil på det kraftigeste anbefale jer, at tage jeres håndtering af udsendelse af regninger, op til genovervejelse. Jeg kan se at vi ikke er de eneste der har oplevet dette problem.

Jeg håber, at I tager alle de her anmeldelser op og vender dem, så I kan blive bedre i fremtiden. Men for nu, vil jeg absolut ikke anbefale jer, til nogen som helst.

19. september 2017

Utrolig ringe service

Utrolig ringe service. Umuligt at have en dialog med dem. Alle forslag bliver blot fejet til side. Det er ligesom at tale til en dør. Trods de laver fejl virker de komplet ligeglade med at finde en løsning på problemet. Jeg forsøger at finde alternative muligheder for at betale el osv.

9. august 2017

Hej Erik
I vores bestræbelser på hele tiden at forbedre os er vi glade for både ris og ros.
Jeg vil bede dig kontakte os på telefon 70131900, således at vi kan kigge på din sag.
Anette
Kundecentret

Krav vedr. manglende betaling på adresse afdød aldrig har boet på

Har som bobestyrer modtaget krav vedr. min afdøde svigermor - vedr. adresser hun aldrig har boet på, hele familien er dybt berørt over denne frækhed. Har 3 gange ringet og bedt as-fyn sende et brev der bekræfter at der ikke er et krav på de 2 adresser og har sendt 2 mails til den mailadresse der står i brevet. - Men har intet modtaget. - Har forgæves forsøgt at finde et navn på en leder i virksomheden, men det er umuligt, der må da være en eller anden man kan henvende sig til - og som ikke er fuldstændig ligeglad med andres følelser. - Alternativt må vi jo tage fat i pressen, måske kan de hjælpe os med at få kontakt, til en der kan hjælpe os med at få afkræftet det fremsendte krav.

3. august 2017

Hej Annette Nielsen

Jeg skal beklage den oplevelse, som I har haft.

I vil modtage et svar via mail snarest fra os.

Anette

Bondefangeri

Bondefangeri
Meld Jer aldrig ind her, rod i regnskaberne får rykker med gebyr, selvom de havde lovet fra starten at der ikke kom gebyr på, da de var i indkørsels fase HOLDER IKKE HVAD DE LOVER, de sidste gebyrer er blevet betalt og herefter vil jeg høre Forbrugerombudsmanden om Jeres metode er lovlig

24. maj 2017

Hej Britta

Bettina
Kundecentret

Magen til dårlig service og magen til rod.

I september 2016 flyttede vi, og blev derfor tilmeldt Administationsservice Fyn. Forventningen var, at vi skulle betale for noget strøm. Der kom dog aldrig en regning.
I december '16 kom der en besked om, at vi skulle oplyse elforbruget, hvilket vi straks gjorde. Derefter hørte vi intet.
I marts '17 modtog vi et brev om, at de desværre var forsinket med elopgørelsen, men at vi ville høre noget i løbet af april/maj.
I dag kommer der (10.5), til vores store overraskelse, en rykker fra ASFyn.
Jeg kontakter dem, dog med forventningen om, at det vil tage meeeeeget lang tid at komme igennem til dem.
Efter "kun" 10-15 minutters venten, kommer jeg igennem til en medarbejder. Jeg forklarer medarbejderen vores undren, men hun kan straks oplyse, at de har sendt brevet til os den 30.3.17.
Men det må absolut være PostNords skyld, at brevet ikke er nået frem.
Jeg siger, at jeg synes det er en underlig besked at få, og at de vist også har lidt rod i deres ting, eftersom vi har ventet så længe på en opgørelse.
Jeg bliver derefter belært om, at det er helt almindelig procedure.
Og det i hvert fald ikke er deres problem(ansvar).
Hun sletter modvilligt vores fremtidige rykkergebyr, men beklager på intet tidspunkt, ellers siger, at de måske har lavet en fejl.
Jeg tænker bare, at med det rod, vi tidligere har oplevet, er det måske ikke så underligt, hvis ASFyn har rod i deres ting.
Vi vil i hvert fald overveje, om vi skal finde et andet selskab.

10. maj 2017

Hej Marie

I vores bestræbelser efter helt tiden at forbedre os er vi glade for både ris og ros.

Jeg skal beklage, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundecenter.

Vi tager altid feedback fra vores kunder op internt og det vil vi også gøre i dette tilfælde. Skulle du have spørgsmål eller yderligere kommentarer, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefon 70131900.

Bettina
Kundecentret

Jeg har oprettet mig som bruger bare for at advare folk imod AS FYN/GASEL

Jeg har brugt trustpilot over en lang årrække, men har aldrig skrevet en anmeldelse indtil nu. Jeg bliver simpelthen nødt til at gå ind og advare folk imod denne virksomhed.
Jeg blev kontaktet telefonisk af en medarbejder fra GASEL og skiftede selskab efter at det på papiret så fint ud. Jeg skulle selvfølgelig havde tjekket trustpilot først før jeg tog en beslutning. Jeg er så siden hen blevet smidt over til at være kunde hos AS FYN, og det er ikke blevet bedre.
Jeg oplever de samme historier/problemer som alle de andre kunder der har skrevet anmeldelser herinde og vil opfordre folk til også at tjekke Gasel på trustpilot, der har ligeså mange 1 stjernet anmeldelser som AS FYN har.
Jeg er glad for at jeg langt om længe har sluppet af med AS FYN/GASEL og vil anbefale folk til slet ikke at overveje disse svindlere.

23. marts 2017