Super god Service Lars fra kundeservice var flink og hjælpsom - men han måtte stille videre til en Kollega, som jeg mindes hed Henrik, fra Inkasso-afdelingen. Henrik var ligeså god! Godt arbejde ti... Se mere
Om Asfyn
Vi håndterer kundeforhold inden for el, gas, bredbånd, fjernvarme, vand, afløb og renovation. Administrationsservice Fyn består af tre hovedafdelinger: Kundecenter, Inkasso og Afregning.
Håndteringen af fjernvarme, vand, afløb og renovation sker på vegne af og i tæt samarbejde med:
Fjernvarme Fyn, VandCenter Syd, Odense Renovation samt en lang række andre energiselskaber.
De øvrige forsyningsarter håndteres på vegne af Vores Elnet, Energi Fyn Handel og Energi Fyn Bredbånd.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe.
Ring eller skriv til os:
Telefon: 70131900
Mail: kundecenter@asfyn.dk
Åbningstider
Kundecenteret:
Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30
Vi har lukket i weekender og helligdage.
Teknisk support på fiberbredbånd:
Mandag-fredag: 8:00-21:00
Weekend og helligdage: 10:00-16:00.
Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Danmark
- 70131900
- kundecenter@asfyn.dk
- www.asfyn.dk
uacceptabelt
Super god Service
Super god Service
Henrik var ligeså god!
Godt arbejde til teamet:)
Hold jer langt væk fra det her firma
Hold jer langt væk fra det her firma.
Jeg har prøvet dig opse med strøm for to måneder siden hvor hun hævede da hun har skrevet det ned efter fra flytning. Der er så kontaktet mig igen gav du mig yderligere to måneder og en faktura på noget strøm jeg ikke engang har brugt fra en lejlighed som jeg har fraflyttet for tre måneder siden. Jeg Skal betale for strøm i en bolig jeg ikke bor i længere. 4 mdr efter jeg er flyttet. Jeg vil gerne vide hvor jeg kan melde det her selskab for svindel?
Da jeg prøvede at kontakte en medarbejder angående mit problem Så blev jeg talt meget grimt til telefonen og nedladende jeg afbrød ham da han kludrede meget i sin tale og ja jeg var uforstående overfor hvorfor jeg skal betale strøm i to måneder ekstra når det er at jeg har allerede opsagt den for to måneder siden. Det resulterer bare i at medarbejderen blev irriteret og beslutter sig for at snakke som en idiot i telefonen. rådden kundeservice og jeg leder efter et sted jeg kan melde det her firma for svindel da jeg er blevet fuldstændig taget roeven på og talt grimt til. Og det ser ud til på anmeldelserne at folk er en del enige og det giver god mening. Jeg håber virkelig i kommer til stå til regnskab for jeres handlinger og tyverier.
Elendig kundeservice – intet svar trods gentagne henvendelser
Jeg har kontaktet Asfyn flere gange siden 6. august 2025 vedrørende en fejl i mine aconto-opkrævninger og gebyrer, men har endnu ikke modtaget et svar. Betalingsfristen er 15. august 2025, så sagen haster, men alligevel er der ingen, der vender tilbage. Det er helt uacceptabelt, at man som kunde skal vente så længe uden nogen form for tilbagemelding. Denne manglende respons giver et klart indtryk af, at kundeservice ikke er en prioritet hos Asfyn.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Forfærdeligt regningsoverblik
Umuligt at danne overblik over regninger. Jeg ringer ca. hver anden eller tredje måned for at få et overblik. I går kontaktede jeg med samme henvendelse, hvor jeg fik at vide hvad mine regninger lød på, på henholdsvis vand, varme og el. Skyndte mig ind og betale dem, men ca. 24 timer efter samtale, får jeg en ny mail med at ASFYN ikke har modtaget betaling til en regning.
Derudover er det fuldstændig uoverskueligt at danne eget overblik på min side. Man kan klikke ind på 3 forskellige sider, der indeholder lister over alle regninger man har modtaget på kundenr. Der står ikke hvad man har betalt og ikke betalt, så man kan bare have lov til at analysere 25 forskellige regninger for at forstå noget som helst.
Det er irriterende. Og så har de den frækhed at give rykkere når regninger ikke er betalt til tiden. Også selvom at PBS er tilmeldt, men "næh, lige DEN regning er ikke betalt automatisk, så derfor skal du straffes med 100 kr"
Man skulle tro at det er designet intentionelt dårligt for at kunne maksimere rykkergebyrer til kunder. Kan varmt anbefale hvilket som helst andet selskab end dette.

Besvarelse fra Asfyn
Ingen forståelse for service.
Ingen forståelse for service.
En regning der er betalt for længst giver gebyrer på gebyrer.

Besvarelse fra Asfyn
Kommunikations problemer og dyre renter !
Det er totalt inkompetente personer man får i røret når man ringer og de kan ikke engang finde ud af at sende regninger det rigtige sted hen , med det resultat at når man endelig får regningen er der lagt udlånsrente på 11,25 % oveni beløbet , det er svineri og det burde ikke være lovlig !
Nu har jeg haft kontakt med ASfyn og nogle ting er der blevet rettet op på , så de får en stjerne mere

VÆRSTE SELSKAB
VÆRSTE L'rte SELSKAB! Har været kunder hos ASFYN i snart 6 år, og for en gangs skyld så beder jeg dem om at fjerne en rykker for mig, da jeg ikke havde modtaget regningen. Det er stort set den eneste gang jeg nogen sinde har spurgt dem om en tjeneste, og det kunne de ikke engang imødekomme. Navnet var Andreas, og han sad i ''RKI AFDELINGEN''. Han blev ved med at diskutere med mig, og sagde at det ikke var hans problem. Jeg spurgte ham bare om han kunne være menneskelig for den ene gang jeg har bedt dem om en lille tjeneste. Det kunne han ikke imødekomme. Føj en service de har. De tænker udelukkende kun på penge.
Dårlig service
Sidder med boet efter min afdøde mor og kan slet ikke forstå de opkrævninger, Asfyn sender. Opkrævningerne kan i princippet være rigtige nok, men jeg kan ikke komme igennem til Asfyn, selvom det er inden for telefontiden. Telefonen bliver bare 'lagt på'.
Kan absolut ikke anbefale asfyn
Kan absolut ikke anbefale asfyn.
Jeg kan og vil ikke betale min el regning da de mener jeg har brugt for 10.678 kWh på 3 mdr fordi det er hvad måleren står på.
(Da jeg flyttede ind stod måleren på 10.254 og det har jeg billede af.)
Alligevel vil de ha at jeg skal betale for alle 10.000 kWh timer.
Hvilket jeg har nægtet, med det resultat at de lukkede strømmen som straf.
Istedet for at undersøge hvad den stod på da jeg flyttede ind, og kun taksere mig for det jeg faktisk har brugt!
De har gudhjælpe smidt mig i inkasso og det er blevet accepteret at Collectia uden at de har faktisk undersøgt om sagen er legit. Det er ikke første gang Collectia laver det stunt heller.
HOLD JER LANGT VÆK FRA ASFYN, de er DYBT korrupte!

Ønsker du hurtigt svar
Hvis du ønsker et hurtigt svar fra ASFYN, Så opret en trust på dem, det virker instent.
Jeg har i flere måneder forsøgt at nå dem på mail telefon men uden held, siddet i kø som nr. 76 og givet op som nummer 56, blot for at modtage en sms med en tilfredsheds undersøgelse.
NÆÆ skriv en trust for den holder de øje med, det er noget der virker så kom i gang.

Besvarelse fra Asfyn
Telefonsvareren meddelte både på…
Telefonsvareren meddelte både på kr.Himmelfartsdag torsdag den 18/5, og også fredag den 19/5 “ lukket på grund af helligdag”. Kan det oplyses om denne ekstra helligdag er aftalt med Mette Frederiksen.
8 mdr før første regning.fik lukket…
8 mdr før første regning.fik lukket varmen 4 dage før jeg kunne betale.REN MAFIA METODER

Besvarelse fra Asfyn
Jeg havde fået et flytteregnskab og…
Jeg havde fået et flytteregnskab og fået at vide jeg skulle have 4xx tilbage via betalingsservice men dag finder jeg ud af at denne betaling til mig er afvist i min bank. Jeg har ikke hørt noget fra dem men har ringet og skrevet men har ikke fået noget ud af det. Det er simpelthen for dårligt
UNDGÅ for guds skyld dette firma hvis…
UNDGÅ for guds skyld dette firma hvis du kan!
Vi flyttede fra Odense til en by i Jylland. Over et halvt år senere får vi en rykker som er gået til deres inkasso. Problemet er at det første brev vi modtager er det der kommer fra inkassofirmaet. Vi har ikke modtaget den oprindelige regning og heller ikke rykkerne. Vi har dog ikke skiftet mail eller telefonnummer og vi har oplyst vores nye adresse inden vi flyttede. Det viser sig så at vi samtidig havde penge til gode hos dem (som var mere end den oprindelige regning) så de sagde (da vi endelig kom igennem) at det hele var en fejl. Det var så til vores held og havde vi ikke haft penge til gode havde de fortsat inddrivelsen inkl. alle rykkere. Det er simpelthen et fup firma med mafiametoder! Godt vi ikke har noget med dem at gøre mere!
Gider ikke kunderne
Ringer op lige på slaget, hvor telefonerne åbner, men efter en halv time, fandt man det åbenbart stadig ikke nødvendigt at besvare opkaldet. Foruden “musik” var der flere forskellige meddelelser. Den mest passende meddelelse ville have været ….” Vi gider ikke besvare opkald fra kunderne”
En skam, at man ikke kan give minusstjerner.
Ualmindeligt dårligt selskab og dårlig service…
Der står jeg hjælper flest mennesker med ærlig og konstruktiv kritik, så den kommer her: hold jer langt væk fra dette selskab!
Vi har ikke længere gas i vores hus, hvilket vi ikke har haft fra maj måned 2022, derfor får vi en slutopgørelse, som vi selvfølgelig betaler! Derefter får vi penge retur, da vi har betalt for meget - også helt i orden! MEN så får vi en regning mere i slut november 2022 at vi skylder penge til dem som skal betales i start december. Dette forstår vi selvfølgelig ikke og sender mail med spørgsmål til denne regning, da vi ikke kan komme igennem pr. telefon. Der bliver aldrig svaret fra deres side på denne mail og vi prøver igen og igen at komme igennem på telefonen - den ene gang bruger jeg min fridag og giver op efter 6 timers venten på ventemusik i telefonen.. da vi ikke har fået svar, betaler vi ikke bare, nu er der så landet en rykker og jeg venter i spænding på om jeg bliver svaret denne gang - en enkelt forklaring og vi betaler selvfølgelig hvis deres regning er korrekt!
Dårlig stil og dårlig service!
Skandaløs service
Har nu flere gange prøvet at komme i kontakt med asfyn. Skrev i november en mail, og har først nu - Januar - fået svar , som i øvrigt ikke var til nogen hjælp overhovedet. Ringede forleden 2,5 time inden lukketid og fik beskeden om at ringe en anden dag, da køen var for lang????? Har flere gange "trykket 1" med løfte om at blive ringet op af næste ledige medarbejder - Er aldrig blevet ringet op. Skandaløs behandling. Hvis jeg kunne ville jeg give NUL STJERNER - gerne minus. Skammeligt. Diverse medier burde have kendskab til firmaets usle behandling af deres kunder.
Udfordringer ved fraflytning..
Jeg fraflyttede lejemål i sensommers og udlejer stod for opsigelse af gasaftalen da fyret stod aflåst, jeg får efterfølgende en regning, fremfor en slutopgørelse og kontakter pr. mail (tlf var umulig grundet indefrysningsordning mm.). I mailen d. 30.11.2022 får jeg afvide at det ikke er afmeldt og jeg skal kontakte udlejer og få aflæsningen. Udlejer oplyser (efter 2 uger) at de længe har sendt slutaflæsningen men de ikke har fået svar og at der skulle være travlhed. Jeg sender d. 14.12.2022 aflæsningen til asfyn og har endnu ikke hørt noget.. Tilgengæld har jeg pr dags dato modtaget en betalingspåmindelse med trusler om rykkere og renter.... Firmaet er umulige at komme i kontakt med grundet "travlhed". Det har kunderne sku da også i deres hverdag, det kan ikke passe man skal bruge flere timer foran en mobil for at komme igennem. De har desuden valgt at fjerne kø nummeret når man ringer, så nu aner man ikke engang hvor i systemet man er.... er det hvad man på Fyn kalder Administration og service?
Det er fantastisk irriterende…
Har modtaget regning på reparation af vores gasfyr. Har ikke fået repareret vores gasfyr. Jeg kan se at regningen er udskrevet i februar 2022 og sendt via betalingsservice. Det er umuligt at komme i telefonisk kontakt med administrationsservice. Det er ufatteligt, at man kan afbryde kontakten til egne kunder i månedsvis.