Super god Service Lars fra kundeservice var flink og hjælpsom - men han måtte stille videre til en Kollega, som jeg mindes hed Henrik, fra Inkasso-afdelingen. Henrik var ligeså god! Godt arbejde ti... Se mere
Har nu flere gange prøvet at komme i kontakt med asfyn. Skrev i november en mail, og har først nu - Januar - fået svar , som i øvrigt ikke var til nogen hjælp overhovedet. Ringede forleden 2,5 time i... Se mere
Jeg har kontaktet Asfyn flere gange siden 6. august 2025 vedrørende en fejl i mine aconto-opkrævninger og gebyrer, men har endnu ikke modtaget et svar. Betalingsfristen er 15. august 2025, så sagen ha... Se mere
Ringer op lige på slaget, hvor telefonerne åbner, men efter en halv time, fandt man det åbenbart stadig ikke nødvendigt at besvare opkaldet. Foruden “musik” var der flere forskellige meddelelser. Den... Se mere
Om Asfyn
Vi håndterer kundeforhold inden for el, gas, bredbånd, fjernvarme, vand, afløb og renovation. Administrationsservice Fyn består af tre hovedafdelinger: Kundecenter, Inkasso og Afregning.
Håndteringen af fjernvarme, vand, afløb og renovation sker på vegne af og i tæt samarbejde med:
Fjernvarme Fyn, VandCenter Syd, Odense Renovation samt en lang række andre energiselskaber.
De øvrige forsyningsarter håndteres på vegne af Vores Elnet, Energi Fyn Handel og Energi Fyn Bredbånd.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe.
Ring eller skriv til os:
Telefon: 70131900
Mail: kundecenter@asfyn.dk
Åbningstider
Kundecenteret:
Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30
Vi har lukket i weekender og helligdage.
Teknisk support på fiberbredbånd:
Mandag-fredag: 8:00-21:00
Weekend og helligdage: 10:00-16:00.
Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Danmark
- 70131900
- kundecenter@asfyn.dk
- www.asfyn.dk
Ingen regning = rykker og gebyrer
Jeg skrev for over en måned siden pr mail, for at få afklaring omkring en regning der aldrig har været fremsendt til mig, og dermed har i smidt et rykkergebyr på. Jeg har endnu ikke modtaget nogen form for svar.
Nej, jeg sidder ikke i telefon kø, jeg vil have tingene på skrift. Jeg vil ikke have en mundtlig aftale, og da slet ikke når i viser i ikke er til at stole på.

Betalingspåmindelse gas
Den 23. August 2022 modtager jeg med PostNord en betalingspåmindelse fra jer, som I har dateret 8. August 2022. I henviser til en “opgørelse” og skriver at det nok drejer sig om en forglemmelse fra min side.
Det er IKKE en forglemmelse fra mig.
Jeg har aldrig modtaget nogen henvendelse fra jer, så jeg aner ikke, hvad det er for en opgørelse I refererer til.
Jeg ringer flere gange, men får kønummer 59, 45 osv.
Jeg skriver derfor til jer den 23. August 2022 i en mail, hvor jeg beder jer sende mig opgørelsen, så jeg kan se, hvad jeres betalingskrav går ud på.
Vi skriver i dag den 31. August 2022, og jeg har intet hørt fra jer om opgørelsen.
I min morgenpost finder jeg derimod en rykkerskrivelse, hvor I truer med inkasso og store omkostninger.
Jeg må sige, at jeg er vred. Meget vred.
I kan da ikke bare sende kunder betalingspåmindelser og rykkerskrivelser uden at dokumentere jeres tilgodehavende.
Oplys mig venligst navn og telefonnummer på jeres advokat. Så vil jeg af den vej forsøge at finde ud af, hvad det er for et krav I mener at have på mig.
Mit installationnummer er 80006733-01

Elendig hjemmeside
Elendig hjemmeside. Man kan ofte ikke logge på, og endnu oftere mangler data så man ikke kan se sit forbrug fra dagen før.
Hvordan kan det være jeg skal betale en…
Hvordan kan det være jeg skal betale en regning når jeg er gået over til et andet selskab .betalte sidste regning 02072022 og over gik til andet selskab den 010702022 men får regning fra jer til at betale i 8 mdr .der har jo ikke brugt jer .venligst ring mig op Karin Bøgh Runestenen 64 4700 Næstved 81618352

Besvarelse fra Asfyn
Efter 6 måneder da jeg har forladt…
Efter 6 måneder da jeg har forladt boligen, fik jeg en pludselig regninger hvor der stod jeg ikke har betalt og prøvede at stempler mig som en af de RKI, men jeg har jo ALDRIG NOGENSINDE fik en mail fra dem i det seneste 6 måneder og ud af det blå, pludselig jeg har regninger. Det er ren scam!

Besvarelse fra Asfyn
Derfor kalder i det "Kundecenter" og ikke "Kundeservice"
SVAR:
Det er ikke korrekt, når i skriver, at i har henvendt jer til mig! Jeg skrev anmeldelsen 5. august og 11. august havde jeg stadig ikke hørt fra jer. I havde hverken ringet eller skrevet tilbage. Så jeg måtte i kø på jeres telefoner igen! Mangel på respekt for jeres kunders tid, skal man lede længe efter.
Tidligere:
Så Jeg er totalt i chok over, at en virksomhed kan have så stor ringeagt og så lidt respekt for sine kunder tid, at uanset hvad tid på dagen, ugen, måneden eller året, kunden ringer til kundeservice får beskeden, at "Der er ekstraordinær travlhed i vores kundecenter". Den besked skulle jo så nok forklare, hvorfor man er nr. 56 i køen og at man flere timer senere ikke er kommet igennem til en medarbejder. Men når det er hver dag hele året rundt, så er det vel ikke "ekstraordinært". Så er det firmaet, der ikke ansætter nok personale til at betjene kunderne. Jeg forstår nu, hvorfor i kalder det "Kundecenter" og ikke "Kundeservice" - Der er ingen service at spore. I har lavet en fejl og sendt mig 2 regninger på 2 forskellige erhvervsadresser - Og så er det mig, der skal bruge flere timer i telefon-kø for at få problemet løst, som i har lavet. Utroligt!

Besvarelse fra Asfyn
Ufatteligt lang kø + forkert info
Jeg ringer ind, for at få afklaret min el regning som jeg ikke har modtaget endnu, efter jeg havde meldt flytning helt tilbage i Januar, som der af en eller anden årsag ikke var gået ordenligt igennem. Dengang ringede jeg ind og fik lavet en flytning mere, som så gjaldte fra den 28 april.
Denne her gang, har jeg IGEN ikke modtaget nogen regning. Jeg ringer derfor ind og venter i 4 timer på at komme igennem. Jeg får at vide, at regningen sendes hurtigst muligt. Det er fint, jeg beder derefter om et kundenr. og en pinkode. Så jeg kan logge ind og se mit forbrug mm. Det kundenr./pinkode jeg har modtaget er forkert, og jeg kan derfor ikke logge ind.
Jeg er nu nødsaget at skulle sidde i telefon kø i op til 4 timer endnu engang imorgen.

Hold jer LANGT VÆK!!!
Hold jer LANGT VÆK!! Efter adskillige henvendelser ifm flytning bliver de ved med at opkræve ny acontoindbetaling og truer med opkrævningsgebyrer.
De har slet ikke styr på deres administration

Dårlig app
Hvor er det træls, at jeres app ikke virker ok og det er især hen over weekenden, den er værst.
Jeg bruger appen til at se, hvornår jeg skal starte mine elektriske maskiner.

Dårlig app.
Hej. Min side, og min app virker en gang imellem det er træls når man søger efter billig strøm.

Besvarelse fra Asfyn
Jeg føler mig taget ved næsen
Jeg blev ikke ringet op som lovet. Fik ikke den hjælp jeg blev lovet.
Blev opkrævet for mere end jeg skulle.
3 gange øv.

Super elendig kundeservice
Super elendig kundeservice
Det er sjældent man får så dårlig service. Ringer ind for ret simple spørgsmål. Venter i 1 time og 15 min for at høre på en ubehøvlet medarbejde, der har travlt med at fortælle han har arbejdet 30 min over tid og ikke har tid til mig mere. Samtalen varede ikke mere end 2-3 min. Jeg skifter el-selskab og kommer aldrig nogensinde igen. Tror det er anden gang jeg kontakter dem, men så absolut også sidste gang!

Usædvanligt lang ventetid
Usædvanligt lang ventetid, ventede i op mod 4 timer, groteskt

Besvarelse fra Asfyn
Jeg skrev en anmeldelse den 19 maj hvor…
Jeg skrev en anmeldelse den 19 maj hvor jeg klagede over jeg var blevet trukket aconto, selvom jeg var flyttet.
Jeg blev lovet at pengene ville bliver overført til mig i slutningen af sidste uge.
Men jeg har hverken set en opgørelse eller nogle penge på min konto.
De er stadig ikke til at komme i kontakt med på hverken mail eller telefon.
Jeg behøver ikke at snakke med nogen af jer jeg vil bare gerne have de penge i uberettiget har hævet fra min konto.

Besvarelse fra Asfyn
Slet ikke brugervenlige og uhøflige
Jeg har nu været i snak med dem 2 gange og de lytter slet ikke. Begge gange har jeg sagt at jeg gerne ville stoppe med at få deres el, hvorpå jeg har spurgt i samme samtale om de kan bekræfte at jeg er taget af aftalen. Dog får jeg stadig velkomstmails.
Jeg er ny når det kommer til at bo ude, dog er de totalt ligeglade og slet ikke særlig brugervenlige. Ærgelig førstegangsoplevelse.

Besvarelse fra Asfyn
3 timers vente tid fuldstændig…
3 timers vente tid fuldstændig uacceptabelt.
Flere gange oplevet at en ekspedition tog over en halv time
Dårlig service.
Og efter 3 timers venten, var vores spørgsmål om vi ikke kunne få kilowatt ydelsen sat ned, da vedkommende nu kun bruger det halve af den den gamle ydelsen.
Jeg har været naiv, for da vedkommende brugte for for meget blev kilowatt timer automatisk reguleret i den følgende regning, så derfor troede jeg også, at brugte man mindre blev regningen også automatisk reguleret til den ydelse man havde brugt. I det her tilfælde halvdelen af forbruget tidligere og med de høje priser er det jo mange penge.
Men nej det kan ikke lade sig gøre når regningen er udstedt? så skal man ringe ind og sige man vil have sat kilowatt ned, længe før de laver den næste regning.
Husk det hvis i bruger mindre strøm.
Det er kun fleksibet en vej. Nemlig når du bruger for meget strøm.
Linda lægteskov.

Fuldstændig udueligt og inkompetent
Jeg får pludselig en regning/rykker i min postkasse på vand/afløb men de har på intet tidspunkt sendt noget som helst på dette. Mailer man til dem får man intet svar. Inkompetent Udueligt og amatøragtigt. AsFyn er åbenbart begyndt at benytte medarbejdere der intet ved om det de er ansat til . Det er så utrolig ringe det her at det burde forbydes at have sådan nogle til at administrere forbrug der indgår i folks økonomi, det kan jo være farligt.

Simpelthen for dårligt...
Simpelthen for dårligt...
Uendelige undskyldninger om øget travlhed på telefonerne tæller bare ikke når man igen og igen skal være nummer 1 i køen fra det sekund du ringer til halve og hele timer senere hvor du stadig er nummer 1.
Jeg har aldrig modtaget en regning, men får dog lov til at betale på PBS hver kvartal, det fungerer fint.
Jeg kan ikke se mit forbrug da jeg ikke må logge på selvbetjeningssiden uden at have et væld af numre og pinkoder som alle står i de regninger jeg ikke får.
Jeg har skrevet til dem på mail for over en måned siden og har stadig ikke fået svar.
Idag er det så 3 gang at jeg forsøger at ringe ind - og efter 35 minutter kom jeg endeligt igennem, kunne få numrene, der desværre så ikke virkede fordi der er driftforstyrrelse pt.
Om det så er lige så rigtigt som den øgede travlhed på telefonen vil vise sig når jeg prøver igen senere.
Alt ialt ikke noget jeg er synderligt imponeret over og da heller ikke noget jeg vil anbefale andre.

FUSK hele vejen
FUSK hele vejen, HOLD dig væk hvis du ikke vil have 4 dobbelt din regning..
Vi bor to mennesker i en lejlighed, vores første par strømregninger lå på 350-600 kr, hvilek var fint, de steg sidenhen til 1200, hvilket jeg synes var i overkanten, men fortsatte og pludselig stod regningen konsekvent på 2000 kr.
Jeg har en underbo, med 3 unge gutter, de laver seperat mad, har tre fjernsyn kørende, spiller computer, Playstation etc etc.
Deres strømregning ligger på 1400.
Min søster der bor i et 240 m2 hus, med carport, alt i hvidevare, barn og to biler, betaler 700 kr. I samme måned.
Jeg har skrevet utallige mails til jer, INTET svar, det er en fysisk umulighed at nå igennem til jeres kundesupport, da i vel kun har 1 medarbejder til det?
Jeg går i gang med en dyberegående undersøgelse af det her, for vi bruger næsten ingen el apparater, et tv, 3 lamper og en støvsuger 10 min om dagen, vi sparer meget, men vi sparer ikke for at i skal stjæle vores penge..

Ufine metoder
Vi ringer og oplyser, at vi flytter til Kina og derfor skal udleje vores hus. ASF vælger ikke at bruge de PBS aftaler vi har, og der bliver derfor ikke betalt for renovation på vores bolig.
ASF vælger at sende fysiske regninger til den adresse vi allerede har oplyst, at vi er flyttet fra og ikke oplyse os herom på mail eller telefon. Først 8 måneder efter bliver vi kontaktet af inkasso, og så kan de pludselig godt finde ud af at skrive på mail og sms. Naturligvis efter 460kr i gebyr. Jeg forklarer vores situation til Maria Pedersen i inkasso, men hun er tydeligvis født til at være inkassomedarbejder og kan derfor ikke lytte til helt almindelig fornuftig dialog.
Tilføjelse efter svar: Mine udfordringer med asfyn er bestemt ikke løst, som I skriver i jeres svar. Jeg gav blot op over for nyttesløs monolog fra jeres inkasso, og jeg kommer til at give jer dårlige fremadrettet.