Super god Service Lars fra kundeservice var flink og hjælpsom - men han måtte stille videre til en Kollega, som jeg mindes hed Henrik, fra Inkasso-afdelingen. Henrik var ligeså god! Godt arbejde ti... Se mere
Har nu flere gange prøvet at komme i kontakt med asfyn. Skrev i november en mail, og har først nu - Januar - fået svar , som i øvrigt ikke var til nogen hjælp overhovedet. Ringede forleden 2,5 time i... Se mere
Jeg har kontaktet Asfyn flere gange siden 6. august 2025 vedrørende en fejl i mine aconto-opkrævninger og gebyrer, men har endnu ikke modtaget et svar. Betalingsfristen er 15. august 2025, så sagen ha... Se mere
Ringer op lige på slaget, hvor telefonerne åbner, men efter en halv time, fandt man det åbenbart stadig ikke nødvendigt at besvare opkaldet. Foruden “musik” var der flere forskellige meddelelser. Den... Se mere
Om Asfyn
Vi håndterer kundeforhold inden for el, gas, bredbånd, fjernvarme, vand, afløb og renovation. Administrationsservice Fyn består af tre hovedafdelinger: Kundecenter, Inkasso og Afregning.
Håndteringen af fjernvarme, vand, afløb og renovation sker på vegne af og i tæt samarbejde med:
Fjernvarme Fyn, VandCenter Syd, Odense Renovation samt en lang række andre energiselskaber.
De øvrige forsyningsarter håndteres på vegne af Vores Elnet, Energi Fyn Handel og Energi Fyn Bredbånd.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe.
Ring eller skriv til os:
Telefon: 70131900
Mail: kundecenter@asfyn.dk
Åbningstider
Kundecenteret:
Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30
Vi har lukket i weekender og helligdage.
Teknisk support på fiberbredbånd:
Mandag-fredag: 8:00-21:00
Weekend og helligdage: 10:00-16:00.
Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Danmark
- 70131900
- kundecenter@asfyn.dk
- www.asfyn.dk
Umulig kommunikation
Modtog en regning som jeg ikke forstod hvad var, da jeg var flyttet ud for 5måneder siden, skrev så en mail til dem at jeg havde annulleret deres betalingsservice, efter 2 måneder har jeg ikke fået svar på min mail men bare modtaget rykkere i postkassen. Umulige at få fat i telefonen også
Erklær jer konkurs hvis i ikke kan passe jeres firma!
Jeg ville ønske man kunne give minus stjerner. Jeg har nu både Emailet, ringet og skrevet i jeres kontakt formular angående en regning. Og lige nu siddet på venteliste i jeres tlf i en time. Har prøvet at ringe hvor jeg trykkede på ring tilbage. INGEN RINGEDE. og nu truer i med at lukke for strømmen. I kunne i det mindste tage jeres forbandede tlfer eller erklære jer konkurs når i ikke kan passe jeres forretning
Regning efter flytning og ingen kundeservice
Opkrævede regning, efter jeg var flyttet og havde meddelt flytning til dem. Prøver så at få fat i kundeservice, og de er helt umulige at få fat på. Har i to dage prøvet deres medarbejder vil ringe når de bliver ledig, hvilket åbenbart aldrig er sket. Sidder nu og lytter på ventemusik i 30+ min indtil videre.
Humbug og svindel
Humbug og svindel - få ik gas fra det firma - kan ikke komme igennem hverken på mail eller tlf og… nej det er ik kun i dag.
Jeg vil ha mine penge… skal jeg gå til pressen, politianmelde eller????
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Ublu regninger
Har prøvet at ringe lå først i kø 20 min ,blev så smidt af og det er som om nummeret ikke eksisterer når man ringer op igen.
Der er kommet lukkemeddelelse fordi der ikke er blevet betalt dobbelt aconto forbrug...slutopgørelse er kommet for en måned siden...under al kritik...rykkergebyrer kl 2 -3 natten til selve betalingsdagen...Det burde hedde Gebyrservice Fyn....Kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne...

Simpelthen for vildt
Simpelthen for vildt.
Har nu i 2 mdr. forsøgt kontakt. Skrevet til dem flere gange.
Får betalingspåmindelser for regninger jeg ikke aner hvad er for og kan ikke finde dem nogen steder på deres hjemmesider.
I chok over det her kan foregå i 2022. Seriøst. Lad mig nu for h. komme igennem til en eller anden.
Wow det er dårlig service 😱venter…
Wow det er dårlig service 😱venter stadig i kø !! Efter snart en time. De bliver ved med at sige tryk 1, og du bliver ringet op, det tør jeg ikke 😱sidste gang var jeg nr 99 i køen !!!
Den mest flabet virksomhed skal der…
Den mest flabet virksomhed skal der ledes længe efter.
De svare ikke e-mail eller telefonisk.
Modtager pludslig en besked om jeg…
Modtager pludslig en besked om jeg skylder 1800 kr. på trods af jeg aldrig nogensinde har været kunde ved dem, og på trods af jeg heller aldrig har været i dialog med dem, hvordan det er sket vil jeg gerne vide. Har aldrig modtaget noget fra dem før der lige pludslig manglede betaling for et selvskab jeg aldrig har hørt om. Jeg skriver mails som ikke bliver reageret på, og ringer men de tager ikke i mod opkald.
Administrationen er brudt sammen
Administrationen er brudt sammen. Hvis man vil se sin regning og sit abonnement på el, kan man ikke logge sig ind. Firmaet tilbyder NemId, hvilket ophørte med at fungere d. 1/11 (i dag er det den 22/11). OK. Telefon til selskabet, og efter at være gået igennem telefonslusen "Der er flere opkald end vores system kan klare" DYT, DYT. OK.OK. Så en mail - "svartider på 2-4 uger".
Det er simpelthen umuligt at komme…
Det er simpelthen umuligt at komme igennem på tlf. til dem. Skriver man en mail er der 4-6 uger svar ventetid!
Kom til at trykke forkert da jeg ringede, kom igennem med det samme, når det drejede sig om indfrysning???
Jeg skulle have delt en høj varmeregning i 3, i disse vanvittige dyre tider, det har ikke været et problem før! Mod gebyr selvfølgelig. Medarbejderen jeg talte med sagde at jeg i løbet af nogle dage ville få svar på mail. Fik mail samme dag, som jeg desværre ikke læste før 1 dag efter, jeg skulle give svar senest næste morgen kl.8!! 15 timer efter mailen var sendt. Og jeg har prøvet at komme igennem på deres tlf. i 14 dage! Det kunne kun lade sig gøre at få afdragsordning, hvis jeg betalte et afdrag samme dag som afdragsmailen kom. De har ingen som helst forståelse for mennesker der sidder hårdt i det, det er cool cash det handler om! Kundevenlighed kender de ikke til ! de sparker på nogle der ligger ned! Første gang min regning blev delt, skulle jeg betale 265 kr. i gebyr. Når man læser deres gebyr regler, må de kun opkræve 100 kr. ! Så alt i alt en meget dårlig anmeldelse!
Der er noget helt galt her!
Der er noget helt galt her!
ASFYN er helt umulige at kontakte. Jeg har nu i over en måned forsøgt at kontakte ASFYN. De reagerer ikke på telefonopkald, mails og fysiske breve. Når man forsøger at ringe dem op bliver man (altid - uanset tidspunkt) mødt med svaret "vi modtager mange opkald prøv igen senere"
Det er simpelthen ikke i orden!
Jeg har tilbage til d 21/9 skrevet til…
Jeg har tilbage til d 21/9 skrevet til jer, da vi havde fået en gasregning, hvor m3 var sat alt for højt. Jeg har endnu ikke hørt fra jer, og jeg har sidenhen skrevet endnu en mail og skrevet til evida. Jeg har ikke i sinde at betale for 250m3 for 3 måneder, når jeg kan aflæse og se vi ikke bruger mere end 1m3 pr dag. Jeg har forsøgt at komme igennem pr telefon til både jer og evida uden held. Hvordan tænker i lige jeres kundeservice er? Jeg tænker det kan trænge til en opstramning!
Det rene shitshow
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Vi har af flere omgange fået regninger, som vi slet ikke skulle have haft, og som de har forsøgt at trække på MobilePay alligevel- Denne gang er det dog (utroligt nok) blevet VÆRRE.
Vi får en besked om en regning med forfald 3/10 den 6/10, altså efter forfaldsdatoen. Ligeledes er den forsøgt trukket på MobilePay, men OGSÅ efter forfaldsdatoen, nemlig den 4/10. Altså har vi ikke fået nogen form for information om denne regning, før EFTER forfaldsdatoen, hvilket er under al kritik, idet vi nu står med en regning, der (nærmest pr. automatik) er pålagt rykkergebyrer.
Ydermere har vi også fået regning for Amazon Prime og Viaplay i denne regning på intet mindre end 950kr, hvor vi har været inde og afmelde begge dele selv tidligere. At de så bliver VED med at trække pengene er uacceptabelt.

Besvarelse fra Asfyn
Siden 4 uger venter jeg på et svar fra…
Siden 4 uger venter jeg på et svar fra supporten.
Efter denne oplevelse trækker jeg mig som kunde hos dem.
Men de har åbenbart ressourcer til at svare her, på trustpilot?
Og nej, jeg vil ikke kontaktes.
Sagen er afsluttet, så I har 1 kunde mindre=mindre arbejde for jer. Win/win situation.

Stor undren
Det er med undren, at jeg på denne side ser, at en Kenneth skriver, at ASfyn uden held har forsøgt at kontakte mig.
Ingen- som i ingen- har kontaktet mig fra dette opkrævnings firma.
Mange har gennem tiden fået dette samme svar. Er de så heller ikke blevet kontaktet?

Elendig service og manglende svar
Elendig service og manglende svar
Staten burde overtage selskabet
Jeg har fra flyttet fra lejligheden men…
Jeg har fra flyttet fra lejligheden men jeg har modtaget regning for periode efter jeg er flyttet. Jeg ringer til kundeservice jeg sider nu 2 timer på telefon og stadig jeg er nummer 99 i køen på telefonen☹️☹️☹️☹️☹️

Hold jer fra dem
Hold jer fra dem, og få alt på skrift. Efter 2 år bøvler jeg stadig med dem. 🤬

Kø i 4 timer.
Kø i 4 timer.
Jeg skriv en mail 4/8 regne med af man får et svar inden for par dag det gjort man ikke så jeg tænke man Helle ringe til jer kl 10:45 sidde i kø i 4 timer jeg syns ikke det er rigtig man skal sidde så lange tide i kø. Det er virkelige dårlige service af dem. Ende skal de ansatte flere så man ikke skal sidde i lang tide i kø og svar folk tilbage ved mail når man skriv til dem.