Asfyn Anmeldelser 165

1,8

Super god Service Lars fra kundeservice var flink og hjælpsom - men han måtte stille videre til en Kollega, som jeg mindes hed Henrik, fra Inkasso-afdelingen. Henrik var ligeså god! Godt arbejde ti... Se mere

Har nu flere gange prøvet at komme i kontakt med asfyn. Skrev i november en mail, og har først nu - Januar - fået svar , som i øvrigt ikke var til nogen hjælp overhovedet. Ringede forleden 2,5 time i... Se mere

Jeg har kontaktet Asfyn flere gange siden 6. august 2025 vedrørende en fejl i mine aconto-opkrævninger og gebyrer, men har endnu ikke modtaget et svar. Betalingsfristen er 15. august 2025, så sagen ha... Se mere

Ringer op lige på slaget, hvor telefonerne åbner, men efter en halv time, fandt man det åbenbart stadig ikke nødvendigt at besvare opkaldet. Foruden “musik” var der flere forskellige meddelelser. Den... Se mere

1. Penge og forsikring

Om Asfyn

Administrationsservice Fyn er et kunde- og afregningsselskab, der ejes og administreres af Energi Fyn.

Vi håndterer kundeforhold inden for el, gas, bredbånd, fjernvarme, vand, afløb og renovation. Administrationsservice Fyn består af tre hovedafdelinger: Kundecenter, Inkasso og Afregning.

Håndteringen af fjernvarme, vand, afløb og renovation sker på vegne af og i tæt samarbejde med:
Fjernvarme Fyn, VandCenter Syd, Odense Renovation samt en lang række andre energiselskaber.

De øvrige forsyningsarter håndteres på vegne af Vores Elnet, Energi Fyn Handel og Energi Fyn Bredbånd.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe.

Ring eller skriv til os:
Telefon: 70131900
Mail: kundecenter@asfyn.dk

Åbningstider
Kundecenteret:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30
Vi har lukket i weekender og helligdage.

Teknisk support på fiberbredbånd:
Mandag-fredag: 8:00-21:00
Weekend og helligdage: 10:00-16:00.

1,8

Under middel

Der findes stadig god kundeservice....

Efter en noget langhåret periode med flere fejl i fakturering på både El og Gas, samt inkasso varsler - fik jeg en meget hjælpsom og kompetent medarbejder i tale. Stor ros til hende og hendes hjælpsomhed i en ellers kedelig sag...

16. marts 2020

Hej Maria,

Dejligt at høre, at vi fik udfordringerne løst.

Kan vi være behjælpelig med noget en anden god gang, må du endelig tage fat på os igen.

Mega frustreret.

Har et utal af gange prøvet at ringe, og stået i kø som nummer et, fire, fem, ni osv. Efter 30 min med samme nummer i køen orker man bare ikke længere. Henvendte mig først på mail hvor man får besked om at de prøver på at svare på 2 dage, dog max fem. Nu er vi noget over en uge, og intet svar. De sender regninger for el vi køber af andet selvskab, det ulovligt. Vi har derudover bestilt fibernet hvor vi skulle få et opkald inden for en uge og få en forklaring for planer i vores område, det er en måned siden at den uge udløb.
Vildt at sådan et stort selvskab har så dårlig rating, og det er surt at jeg må smide en stemme med i puljen. Når man ikke svare på ulovlig og urigtig fakturering, ikke engang indenfor maximal svar tid, får man en stjerne.

26. februar 2020

Hej Hjalte,

Tak for din anmeldelse og konstruktive feedback.

Vi stræber hver dag efter at servicere vores kunder hurtigst muligt, så derfor er oplevelsen du beskriver meget beklagelig og ikke den standard vi ønsker. Jeg kan forstå på min kollega, at I nu har været i dialog.

Er tingene, mod forventning, endnu ikke løst, så må du endelig vende retur til os igen.

M.v.h. Kenneth

Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Der er styr på intet i virksomheden. Inkompetencen er intet mindre end imponerende. Nogle gange skal man tænke på at der skal være et job til alle i landet - de dummest vi har i arbejdsstyrken arbejder åbenbart for Adminstation Fyn. Medarbejderne er næsvise og på ingen måde hjælpelige. Pinligt.

20. februar 2020

Hej Mattis,

Vi har prøvet at kontakte dig direkte, da vi selvfølgelig gerne vil have en snak med dig om din anmeldelse, således at vi kan lære af det.

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du vil i dialog med os.

M.v.h. Kenneth

simpelthen det mest uduelige firma jeg…

simpelthen det mest uduelige firma jeg har været i fingrene på. mit forbrug er sat voldsomt højt, og kun flabet svar når man ringer til dem.. har fået lukket for gas på et af mine ejendomme på trods af regningen var betalt, rykkere og rykkergebyr virker til og være standard på deres fakturaer, nu står jeg så med en opgørelse med 80000kr for meget betalt, der har de så modregnet næste regning og sendt en betalingspåmindelse på samme regning. er spændt på om og hvornår jeg får de penge retur.

18. februar 2020

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du har oplevet os som flabet og uduelig - det er absolut ikke den måde vi ønsker at optræde på.

Jeg kan forstå på min kollega, at I nu har fået klaret din udfordring. Såfremt at tingene mod forventning ikke er løst, så må du endelig ringe eller skrive til os igen.

"Du er nummer 1 i køen"

"Du er nummer 1 i køen", ja det har jeg været nu i 10 minutter, men der er måske kaffepause? Min tålmodighed rækker ikke længere.

18. februar 2020

Hej Niels.

Vi er desværre i den situation for tiden, at kunder kan hænge i kø i 10 minutter.
Vi stræber hver dag på at svare så hurtigt som muligt, men må også erkende at der er dage, hvor telefonerne er mange.

Det er kun godt at du skriver det, således vi kan lære af disse travle perioder.

Ring endelig til os igen, eller skriv en mail til os.

Bandit Firma

Få besked hver måned at jeg skal betale el regningen for et lejlighed jeg ikke bor I længere, fik meldt flytning men det havde de så ikke registret. I kan Ikke få en krone mere ud af mig!

7. februar 2020

Hej SGeneral,

Har prøvet at skrive til dig, da vi gerne vil i dialog med dig, men desværre uden held.

Tag meget gerne fat i os, så vi kan få løst din problematik. Såfremt en flytning ikke er lavet korrekt, så skal vi selvfølgelig have rettet fejlen.

Fin service

Har netop måttet have fat i deres kundeservice i forbindelse med en faktura, jeg ikke havde adgang til. Kom igennem på cirka 5 minutter og fik god og hjælpsom service, så indtil videre har jeg intet at brokke mig over. :)

14. januar 2020

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse og fine stjerner - dem sætter vi stor pris på.

Dejligt at læse om din oplevelse med os, og skulle du igen få brug for os, så ring endelig ind til os.

M.v.h. Kenneth

Gammel girokort til betaling ?!!!

dags dato 13.01.2020 fået tilsendt girokort til betaling 17.06.2019 !????

13. januar 2020

Hej Nick.
Det er meget beklageligt.
Men vores printleverandør har ved en fejl genudskrevet tidligere fakturaer. Du bedes venligst se bort fra fakturaen.
Vi er i gang med at kommunikere omkring dette via mail og brev til alle kunder, som er berørt heraf.
Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Kan ikke anbefales

Opdateret 19-01-2020:

Det er så fint i kan reagere når man skriver her - måske skulle i fokusere lidt på jeres kundeservice pr. mail/tlf. i stedet for. Jeg har skrevet en mail som svar på opgørelsen og intet hørt. Det var den 09-01-2020 kl. 8.45.

Jeg vil simpelthen ikke acceptere at lege bank for jer, som det har været tilfældet i hele perioden. Nu må der snart komme styr på det - i kunne i det mindste svare på min mail. Jeres ref. er CRM:0091000005679.
-----------------------------------------------------------

Vi har efter en ordentlig gang bøvl flyttet vores aftale til OK.

Nu mangler vi blot en opgørelse på vores konto ved AS Fyn, men den lader vente på sig. Jeg er af den klare overbevisning at vi har penge tilgode, men vi har absolut intet hørt fra dem i 3 måneder.

Der er meget lang svar tid på mail til deres kundeservice.

Det virker som om der ikke rigtig er styr på noget.

Kan bestemt ikke anbefale AS Fyn til andre.

7. januar 2020

Hej Kenneth,

Jeg kan forstå på mine kolleger, at sagen er igang med at blive løst. Så sent som i morges er seneste opdatering sket på din sag, og vi knokler for at sagen snarest er løst.

Ring eller skriv endelig til os, hvis din opgørelse ikke er ved dig indenfor overskuelig fremtid.

Amatør arbejde..

Amatør arbejde... Efter 2 år kommer de med en "korrektion på tidligere fremsendt fakture" på over 700kr!. Vi bor ikke engang på den adresse mere, og de kunne åbenbart ikke lige overskue at lave en ordentlig slutopgørelse på vores gamle adresse.

Talte med dem i Onsdags hvor jeg fik afvide at hun ville sende både slutopgørelsen og fakturan fra den periode hvor hvor de åbenbart har krævet for lidt. Fik intet. Ringede i dag og talte med en anden medarbejder som sagde hun ville sende det. Men det tager tid at finde og sende de oplysninger jeg ville have, hvilket undrer mig lidt når de tydeligvis kan finde ud af at sende regninger ud, så må de jo også have en "sag" på mig og min kone kørende.

8. november 2019

Hej Mathias,

Jeg har prøvet at skrive til dig for at komme dybere ned i sagen, men desværre ikke hørt fra dig.
Såfremt at du har gerne vil uddybe ovenstående, så tag endelig fat i os.

M.v.h. Kenneth

Kan ikke anbefales, utrolig langsom kundeservice

Har ikke andet en dårlige erfaringer med ASFYN.

Vi har modtaget dobbelt-regning da de efter sigende har skiftet IT-system. Fair nok. Men jeg betaler ikke for det samme 2 gange, og har derfor bedt om at få krediteret og udbetalt de penge jeg har tilgode ved ASFYN, før jeg betaler den nye regning.

02-09-2019 Første kontakt blev taget til selskabet pr.. telefon. Kundeservice oplyser at manglende udbetaling skyldes manglende CPR nummer i deres system. Dette oplyses og aftalen afsluttes.

06-09-2019 Mail sendes til kundeservice for opfølgning.

13-09-2019 Kundeservice kontaktes pr. telefon. Ventetid ca. 45 min. Jeg bliver bedt om at betale min regning, men jeg afviser jvf. tidligere fremsendte email. Jeg får af vide at vi bliver rykket frem i køen for udbetaling (efter længere tids argumentering) - vores tilgodehavende forventes overført indenfor 2 uger. Det oplyses endvidere at der jo også er mange der skylder dem penge - hvorfor er det mit problem?

07-10-2019 Afventer stadig at modtage tilgodehavende på vores konto.

Hertil skal det nævnes at den første faktura dækker 3 måneder. Den næste dækker 6 måneder (hvor de 3 er dem som allerede er betalt). Her har de så været så smarte at hæve prisen med ca. 40 øre. Så nu skal vi lige pludselig betale mere også.

Det må blive til 1 stjerne.

7. oktober 2019

Hej Kenneth,

Tak fordi du at delte din mening med os.

Jeg kan forstå på min kollega, at I igår mandag havde samtale, hvor det hele blev snakket igennem, og vi har taget input med videre.

Såfremt at du måtte have flere spørgsmål, så vend endelig retur igen.

M.v.h.

Kenneth

Ikke styr på en skid

Ikke styr på en skid. Godt vi snart er ude af kløerne på dem. De kan ikke svare på nogle spørgsmål fyldestgørende omkring regning service aftale m.m

Efter behagelig samtale med Alexander, får i en lidt bedre rating.

2. oktober 2019

Hej Thomas,

Tak fordi du at delte din mening med os.

Jeg kan forstå, både på dig og Alexander, at I nu har haft en behagelig samtale, hvor det hele er snakket igennem.

Såfremt at du måtte have flere input til dette, så vend endelig retur.

M.v.h.

Kenneth

De har ikke styr på noget!

Efter at have ventet i 45 minutter på at komme igennem, lykkedes det endelig. Desværre kan jeg kun sige at de andre anmeldelser her har ret.

Jeg fik en rykker for nylig (September 2019) for ikke at have betalt for en årsopgørelse over gas fra 2018. Nu var det bare sådan, at jeg rent faktisk aldrig fik en årsopgørelse. I Februar fik jeg sat penge ind på min konto fordi jeg i 2018 havde betalt for meget for gas ved Energi Fyn. Det viste sig at de lavede en fejl og satte for mange penge ind, som de så nu vil have tilbage.

Det er måske naivt af mig ikke at rykke for en årsopgørelse, men for det meste når man får penge tilbage, så er det da meget naturligt for de fleste bare at sige fedt og så videre i livet. Det er måske naivt at tænke at de har styr på tingene og hvis de skylder mig penge, så er det dem de sætter ind og det er det rigtige beløb.

Det var det så ikke, tværtimod, det var 6000 for meget!!!!

Jeg vil gerne betale dem deres penge tilbage for den fejl DE har lavet. Fint nok! Men syntes det er vildt dårligt, at der ikke har været noget kommunikation fra dem hele 2019 vedrørende fejlen og nu kræver de pengene tilbage omgående. Jeg fik dog lige en frist på 2 uger mere og så tog de rykker gebyret tilbage.

Vedr. deres manglende kommunikation, mente de ikke det var deres fejl. Der nåede de at skylde skylden på min Bank for ikke at vedhæfte en årsopgørelse og Post Danmark for ikke at aflevere den senere opkrævning på tilbagebetaling.

Den korte er, DE lavede en fejl, som de har brugt 9 måneder på at fikse, men når jeg endelig høre om fejlen får jeg 2 uger!!!

30. september 2019

Hej Sara,

Tak fordi at du delte din mening med os.

Jeg har prøvet at skrive til dig, da vi ikke har dit telefon nummer. Vi vil rigtig gerne i dialog med dig, så vi kan få en snak om hvad der er sket i dit tilfælde.

M.v.h. Kenneth

Jeg har aldrig oplevet så dårligt et…

Jeg har aldrig oplevet så dårligt et firma, som skulle fremstå som en servicevirksomhed. Det sidste de bekymrer sig om er kunderne. Der er fejl i min flytteopgørelse, hvor jeg bliver opkrævet et nyt a conto beløb for gas efter at jeg er fraflyttet adressen, og da det så endelig går op for dem at de har lavet en fejl, efter utallige henvendelser på telefon(ikke muligt at komme igennem) og på mail, får jeg endelig en flytteopgørelse. Her er der så trukket et gebyr på 100 kr, af et beløb de har opkrævet for meget, fordi jeg ikke har indbetalt det tidligere nævnte fejlagtige a conto beløb for gas.
Hører galskaben aldrig op. Hvem fører tilsyn med en sådan mangel på kompetencer.

30. september 2019

Hej Bjarne.

Tak fordi du deler din mening med os.

Vi er utrolig kede af den måde flytningen skete på, og kan i den forbindelse forstå på kollega, at I nu har fundet en løsning sammen.

Vi kan kun beklage fejlen, og skulle fejlen, mod forventning, ikke været rettet, så skriv endelig retur,
eller ring til os. Vi ringer selvfølgelig også gerne dig op.

M.v.h. Kenneth

Dårlig oplevelse med denne virksomhed

Jeg har i en længerevarende periode haft problemer med at betale mine regninger, jeg ringer så til selskabet for nogle måneder siden for at spørge hvor mine regninger bliver af. Så jeg bliver tilmeldt med en bruger da de siger der ikke er nogen aftale tilmeldt på vores adresse. Derefter får min mor en regning, hvor de så fortæller både min mor og jeg er tilmeldt adressen. Jeg skal så betale en kæmpe regning som jeg aldrig har modtaget en regning på, jeg får den midt i maj måned med et gebyr på 100kr fordi den ikke er blevet betalt til tiden, men jeg har aldrig set skyggen af den oprindelige regning. (hverken på mail m. post) Jeg ringer til selskabet og fortæller jeg aldrig har modtaget den oprindelige regning, de beklager da de ikke har sendt noget til mig før de sender rykkeren. Jeg har derefter dårlig oplevelse med kundeservice og deres service generelt. Jeg bliver rettet på hver gang jeg fortæller min regning er på 1300kr, da jeg runder op. Damen fra kundeservice bliver ved med at sige et tusinde tohundrede halvfems og femoghalvfjerds øre. (1290,75 i stedet for 1300). Det viser hvor useriøse de er, når hun bruger mere tid på at rette mig, i stedet for at lytte til mit reelle problem. Jeg vil meget gerne gå mere i dybden med min oplevelse, men jeg er ikke sikker på der er nok plads her på siden. Lad mig bare sige, på nuværende tidspunkt leder jeg efter et nyt elselskab.

2. juni 2019

Hej Luz
Tak for din anmeldelse. Vi vil meget gerne have tilfredse kunder og vil derfor meget gerne i dialog med dig.
Jeg skal derfor bede dig om at kontakte vores koordinator i Kundecentret.
Anette

Utrolig dårlig oplevelse af dette…

Utrolig dårlig oplevelse af dette firmas håndtering af en opsigelse eller man skulle næste sige mangel på håndtering.

El & Gas abonnement bliver gennem min ejendomsmægler opsagt skriftligt pr. mail. til administrations service Fyn d.10/7-2018.
godt halvanden måned efter modtager jeg en regning fra deres administration på El & Gas. og skriver så igen selv til dem d.3/9-2018.
og minder dem om at de har modtaget en mail fra min ejendomsmægler på salg af hus og derfor opsigelse af aftaler.
derefter kontakter jeg selskabet mindst en gang om måneden telefonisk for at minde dem om denne opsigelse og at de skal stoppe med at sende mig regninger.
dette sker ikke og d.10/11-2018 taler jeg med dem telefonisk og de give mig besked om at der er sket en fejl og de ville få styr på det.
glad tror jeg det nu er klaret. men nææææhhh nej nu modtager jeg så en opgørelse for ... og hold nu fast perioden 13/7-2018 til 22/11-2018 for gas forbrug på en adresse jeg fraflyttede d.10/7-2018 og overleverede til ny ejer d.13/7-2018. så administrations service Fyn mener jeg skal betale for gasforbrug den nye husejer har ????
jeg opdager så kun dette fordi deres inkasso afdeling nu sender mig en rykker !!!!! og nu afventer jeg så deres behandling af sagen.

men indtil nu får de denne vurdering ifht. deres håndtering af denne sag. det er under al kritik. hold jer fra dette, med mindre man godt kan lide udfordringer.

20. februar 2019

Besvarelse fra Asfyn

Hej Jacob. Beklager den oplevelse du har haft. Vi ser på din sag med det samme og du kan forvente svar fra os hurtigt, således at din sag kan blive håndteret. Venlig hilsen Anette

Jeg har aldrig i mit liv været udsat…

Jeg har aldrig i mit liv været udsat for så dårlig service. Tager 100 lange og bredde for at komme igennem i tlf og så har de ikke styr på noget som helst.
De regninger jeg får og betaler passer overhovedet ikke med det der står på MIN SIDE PÅ MIN PROFIL PÅ DERES WWW hvor jeg skal kunne holde øje med mit forbrug og lignende. Beløbene er laver end dem jeg har betalt igennem mange år så er ved og blive irriteret over at jeg skal prøve og kontakte dem og når jeg så har brugt oceaner af tid på og forklare og sige så sker der intet.
Men hvis jeg kom til og skylde dem penge så skal jeg vel betale gebyr for at de skal bruge deres tid på at skrive til mig.
Vil da glæde mig til administration Fyn begynder og betale mig for alt den tid jeg bruger i deres ventekø og på at tjekke alt det der ikke passer.
Men nej nej de siger vi har fået nyt system og det driller.
Jeg skal give dem driller, jeg er ikke system fejlretter hos dem så stop de dårlige undskyldninger og host op med noget kompensation for mine spildte arbejdstimer i der tlf og lignende.

10. februar 2019

Hej Henrik.
Jeg skal beklage, hvis du mener, at du har modtaget forkert regning, hvilket vi naturligvis meget gerne vil være med til at udrede hurtigst muligt. For at vi kan gøre dette, har vi behov for at vide din adresse. Jeg skal derfor bede dig sende en mail til kundecenter@asfyn.dk eller svare på den besked du også vil modtage.

Elendig service

Elendig service! Jeg solgte mit sommerhus sidste efterår og alt gik glat, lige bortset fra det at komme ud af aftalerne med Administrationsservice Fyn. På deres hjemmeside kan man kun melde "flytning" hvis man samtidig melder sig til en ny adresse. Ikke lige relevant, når man sælger et sommerhus! I telefonen får man ikke hjælp, hvis man orker ventetiden. Svaret til mig var, at jeg først ville slippe ud af aftalen, når den nye ejer tilmeldte sig. Jeg giver det videre til den nye ejer, at han skal få sig tilmeldt, og glemmer så den sag.

I januar får jeg så en rykker for manglende aflæsning af vandmåler. Jeg skriver en mail til asfyn, men har nu efter 14 dage ikke fået noget svar. Derfor ringer jeg i dag igen til kundeservice. Kort fortalt, så har den nye ejer ikke tilmeldt sig for vand/afløb, så jeg hænger stadig på regningen, og hvis jeg ikke vil betale, går det til inkasso.

Det sjove er, at asfyn udmærket ved, at huset har skiftet ejer, for flytning af el-aftale er nemlig blevet registreret.

Hvorfor skal jeg være gidsel? Hvorfor hæfter jeg for forbrug i et hus jeg ikke ejer?

28. januar 2019

Besvarelse fra Asfyn

Hej Peder. Beklager den oplevelse du har haft. Jeg har sendt dig en besked, som jeg vil bede dig svare på, således at vi kan hjælpe dig. Vi ønsker vores kunder får den bedst mulige service, hvorfor der naturligvis følges op på din henvendelse for at se hvor i vores processer der er sket en fejl. Venlig hilsen Anette

SVINDEL FIRMA!! HOLD JER VÆK FRA DET!!

Har kun dårligt at sige om dette firma.

Jeg flyttede fra min adresse og ringede som aftalt og meddelte min flytning og alt virkede fint. Efter lidt tid fik jeg den ene regning efter den anden og når jeg kontaktede dem fik jeg bare besked på at rive dem i stykker og at det var de nye tilflyttere der skulle betale den. Dette skete dog aldrig og de kunne lige pludselig ikke huske vores aftale, så nu er den røget til inkasso og jeg er tvunget til at betale for noget jeg ikke har brugt.

Hold jer langt væk fra de svindlere, så deres skod biks forhåbentlig går nedenom og hjem.

21. december 2018