Har haft en rigtig god oplevelse med americandreams! Tøjet er super flot og af god kvalitet og leveringen var hurtig. Kundeservicen var også virkelig hjælpsom. Jeg handler helt sikkert her igen!

Jeg har for år tilbage købt den smukkeste jakke, som jeg stadig er meget glad for! Idag har jeg så modtaget to strikke trøjer som virkelig er lækre. De smukkeste farver og god kvalitet. Jeg h... Se mere

Købte samme vare i flere størrelser, som jeg normalt gør på andre tøjsider, da jeg altid svinger mellem størrelserne. Dog skal man selv betale returfragten, hvilket jeg synes er noget vås. Derudover v... Se mere

Bestemt ikke engang én stjerne værd. Fik fuldkommen elendig kundeservice af én der kalder sig "AD". Købte en jakke, der kort tid efter kommer på 50%, hvilke er mega dårlig stil. Da jeg modtager... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En af Danmarks mest populære webshops inden for tøj, sko og accessories til kvinder. Americandreams har over 350.000 følgere på de sociale medier, og holder en tæt kundekontakt.

3,0

Middel

MEGET tilfreds 🩷

Jeg havde set et billede fra en person på Instagram, med en strik jeg gerne ville have. 😍
Men kunne ikke se hvad stylen hed.
Jeg spurgte kundeservice til råd omkring dette og fik hurtig hjælp 👍🏼🤩

6. februar 2025

Skønt strik og rigtig god kundeservice!

Skønt strik og en rigtig god kundeservice! Jeg har fået den flotteste sweater i en rigtig god kvalitet. Jeg havde også bestilt et par nederdele men returnerede dem. Jeg fik straks mine penge tilbage. Man kan købe en returlabel på deres side hvis man skriver "retur" i søgefeltet. :)

15. marts 2023

Super flotte farverige produkter

Super flotte farverige produkter, hurtig levering og god service fra personalet! Har idag chattet med kundeservice og fået en rabatkode som jeg kunne bruge på den ordre jeg allerede havde lavet. Det er virkelig god service👍 Har lige modtaget min meget flotte Fiona jakke i den flotteste orange farve🧡samt maya Hue i samme skønne farve og kvalitet🧡Vil altid anbefale Americandreams til alle jeg kender🥰

10. november 2022

Værre end Kina kvalitet!

De har super fint tøj - men det er på INGEN måde pengene værd! Det er så dårlig kvalitet! Selv Kina kvalitet ville næsten være bedre! 4 ud af 5 ordre jeg har lagt det seneste år - har jeg måtte sende retur på reklamation. Der er næsten altid pletter, huller, fejl eller lignende. Så sent som i forgårs da jeg modtog en pakke - et par jeans med fejl (ingen hul til at lukke knappen på jeansene) samt en buksedragt med pletter. Udover det havde jeg bestilt en buksedragt mere, som de åbenbart ikke havde alligevel?
Jeg her skrevet til dem, men ingen respons endnu.. Gider ikke købe herfra igen, det simpelthen sidste gang nu..

27. september 2022
Americandreams-logo

Besvarelse fra Americandreams

Hello Louise, to identify your order and your problem please send us an email to info@americandreams.dk with your products images and your order. Then we can see a problem, comment it and make further steps.
Kind regards,
Americandreams

Jeg har handlet hos Americandreams et…

Jeg har handlet hos Americandreams et utal af gange, har 4 lange kjoler derfra, 5 korte + 2 sæt og en strik, og jeg er yderst tilfreds, så undre mig over de anmeldelser der ligge herinde.
Samt har jeg aldrig haft problemer med at kontakte dem på mail.
Tøjet er lækker kvalitet

27. august 2022

Tøj i rigtig dårlig kvalitet

Tøj i rigtig dårlig kvalitet. Vil ikke kæbe herfra igen. Wish-lignede tøj.

10. marts 2022
Americandreams-logo

Besvarelse fra Americandreams

Hej Line
Vi kan i vores system ikke se nogen kunde med dit navn. Har du bestilt under et andet navn/efternavn?
Hvis vi kan hjælpe med noget, er du velkommen til at sende os en mail på info@americandreams.dk :)
Louise // Americandreams

Skulle rykke for at få penge retur - legendarisk dårlig kundeservice!

Venter stadig en måned efter på at få pengene tilbage for en returvare. Jeg hat skrevet på mail, FB, Insta uden de svare. Men man burde jo ikke skulle rykke for det. Samtidig ligger de opslag op fra modemessen, så de er jo aktive, det er simpelthen så provokerende!!

Opdatering hvis der er andre der har problemer: Jeg fik først svar efter at have skrevet anmeldelse og kontaktet dem på Email, FB og Instagram på alle måder. De skriver så, at de ikke checker beskeder på Instagram og at min refundering er endt i error og at jeg jo bare kunne ringe til kundeservice. Ingen undskyldning eller beklagelse! Pengene gik heldigvis ind hurtigt herefter, men WOW hvor er det legendarisk ringe service at man skal rykke for at få sine retmæssige penge retur og bruge jeg ved ikke hvor lang tid på at komme i kontakt med dem for at gøre dem opmærksomme på det.

3. februar 2022

Hvor er det trist

Hvor er det trist at man skal anmelde hjemmesiden dårligt for at få et svar.. Ringere kundeservice har jeg aldrig oplevet. Har mailet mange gange vedr en retur-sag. Til sidst sendte jeg DEN MEGET DYRE cardigan retur, med en håndskrevet seddel med hvad jeg ville bytte til.. Har aldrig hørt fra dem og har heller ikke modtaget min vare..
En virksomhed kan aldrig overleve uden god kundeservice - så held og Lykke med det..
Venter stadig på min vare til en værdi af ca 1400kr..

26. januar 2022

Køb kun hvis du ikke vil returnere

Ingen kunderservice. Køb ikke noget her medmindre du er HELT sikker på det ikke skal returneres. Du kan nemlig ikke få fat i dem og den returlabel du køber gennem deres side modtager du aldrig.

RETTELSE:
Kundeservice ringede til mig og fortalte at de ingen kundeservice har over Facebook og at den mail jeg har sendt ikke blev modtaget grundet deres fakturaserver - derfor har de gennem denne anmeldelse fundet frem til mig og sendt mig returlabel manuelt. Derfor har jeg nu ændret i anmeldelsen.

RETTELSE (IGEN):
Jeg har nu stadig en måned efter jeg sendte vareren retur ikke fået mine penge tilbage. Jeg skrev til dem d. 9/11 om at jeg intet havde hørt og fik svar d. 10/11 om at jeg indenfor et par dage ville modtage en mail om at de havde modtaget returneringen. Der er nu d. 24/11 stadig intet sket. Jeg sendte en mail d. 22/11 igen for at høre hvor langt de var, den er endnu ikke besvaret. Jeg håber virkelig jeg får mine penge retur.

RETTELSE: mine penge er langt om længe kommet retur.

20. oktober 2021

Dårlig kundeservice

Jeg har i over en måned prøvet på at returnere et par bukser.
De skriver, at de vil sende mig en returlabel, som jeg ikke har fået, og nu svarer de slet ikke på min henvendelser længere.
VIRKELIG dårlig kundeservice!

22. september 2021

Frustrerende returneringssystem

Jeg står i den situation at jeg ønsker at returnere en strik, købt hos Americandreams.dk. Jeg køber derfor et returlabel fra AD til 59,- søndag d. 5/9, og får en ordrebekræftelse på mail med det samme, dog intet returlabel. Jeg kontakter derfor kundeservice på mail om mandagen d. 6/9, som fortæller at der har været en fejl i deres system og at det vil blive sendt ud manuelt samme dag. Dette sker dog ikke.

D. 8/9 skriver jeg til dem igen, og får at vide at systemet burde køre igen, og at mit returlabel kommer i dag. - Dog er det eneste jeg bliver ved med at få på mail, en bekræftelse på at min ordre er blevet sendt, og at den snart kan trackes. Intet returlabel.

Jeg bliver ved med at påpege dette overfor kundeservice, samt sende billeder af hvilken mail jeg modtager, og at denne altså intet label indeholder. Men de holder fast i at de sender det afsted flere gange. Jeg tænker at det er deres system, der driller, for det de tror de sender, kommer i hvert fald ikke ud.

Uanset hvad så er det utrolig frustrerende som kunde at tingene ikke fungerer. Især når det drejer sig om en strik til 1.199,- og kun 14 dages returret. - Jeg har derfor nu opgivet, og må selv gå ind og købe endnu et returlabel hos GLS selv, og håbe på at returneringen forløber uden problemer...

*Opdatering.
Jeg blev efter min anmeldelse på Trustpilot ringet op af virksomheden, som sendte mig et returlabel manuelt.

9. september 2021

intet hørt i 4 uger efter returnering…

intet hørt i 4 uger efter returnering af strik d. 26. Maj (med AD retur label) og jeg kan se at I har modtaget pakken med GLS d. 28. Maj kl. 7.59 - MEN ingen svar på mail eller penge retur??? Intet..Kundeservice?? Men der er da liv på deres sociale medier, måske I skal bruge noget mere tid på Jeres kunder istedet... Hilsen Pia, en skuffet AmericanDreams kunde

22. juni 2021

DE TRAK PENGENE TO GANGE

Da American Dreams har været så frække, at slette min tidligere anmeldelse, sætter jeg den ind igen. Værste oplevelse nogensinde. Jeg sidder med en meget dårlig fornemmelse i maven efter at have handlet hos Americandreams og jeg gør det ALDRIG mere! Jeg ville finde en kjole til nytår og som så mange andre unge piger ville jeg gerne skille mig ud. Jeg falder over siden Americandreams og falder for deres unikke stil. Jeg finder en blå palliet kjole som er på tilbud til 234,- kr og forelsker mig straks i den! Jeg må simpelthen eje den! Nu er jeg virkelig dårlig til at handle på nettet, jeg HADER ikke at stå i en fysisk butik. Derfor er jeg også en flittig bruger af trustpilot, som jeg også tjekkede inden jeg lavede min ordre. Der var dog ingen alarmklokker der ringede efter et godt kig rundt på trustpilot og jeg bestilte kjolen. Jeg startede med at spørge omkring størrelsen i deres direkte kundechat, hvilket jeg personligt synes er virkelig god service! Jeg bestilte kjolen, men da jeg havde indtastet mine kortoplysninger og trykket "betal" gik der noget galt. Jeg blev bange eftersom jeg i forvejen er utryg ved at handle over nettet. Jeg skrev til dem over deres chat og fortalte dem hvad de skulle bruge for at tjekke om min ordre var gået igennem. Det var den ikke. De forsikrede mig om at jeg bare skulle lave en ny ordre, hvilket jeg gjorde. Den gik også igennem og alt var fint. Indtil jeg opdager at beløbet er reserveret to gange på min konto. Jeg ringer ind til deres kundeservice og jeg snakker med en dame som forsikrer mig om at det er umuligt for dem at trække pengene to gange og at jeg bare skal vente, så vil de ekstra beløb forsvinde af sig selv. Ved årsskiftet, er begge beløb blevet trukket fra mit kort. Jeg kontakter dem igen og får samme smøre om at det ikke kan lade sig gøre. Jeg kontakter min bank, som ikke kan stille noget op når nu americandreams.dk ikke vil forklare hvad der er sket. Det sidste jeg kunne gøre var at sende en mail til Americandreams, med bevismaterialet for at beløbet altså VAR blevet trukket to gange! Det er nu 14 dage siden og jeg har stadig intet hørt. Mega trist oplevelse og jeg vil råde folk til at finde et andet sted og handle, selvom deres tøj er flot. Jeg gider ihvertfald ikke få trukket flere penge end jeg har givet lov til!!!!

14. juni 2021

Fejl på ordre

Jeg havde førhen modtaget forkerte solbriller, hvor at jeg derefter fik tilsendt de rigtige - hvilket var helt fint. Jeg modtog også en kjole som ikke var færdig (modtog den med nåle i), hvor jeg kun fik en undskyldning fra dem.

Jeg bestilte senere hen mere tøj, hvor at jeg igen modtog en forkert varer (taske). Jeg skrev derfor til dem, men fik at vide jeg bare skulle sende tasken retur, hvilket ikke var muligt for mig. Jeg bad om pengene tilbage eller den taske jeg bestilte, men det kunne de ikke forstå.

19. maj 2021