Har haft en rigtig god oplevelse med americandreams! Tøjet er super flot og af god kvalitet og leveringen var hurtig. Kundeservicen var også virkelig hjælpsom. Jeg handler helt sikkert her igen!
Jeg har for år tilbage købt den smukkeste jakke, som jeg stadig er meget glad for! Idag har jeg så modtaget to strikke trøjer som virkelig er lækre. De smukkeste farver og god kvalitet. Jeg h... Se mere
Købte samme vare i flere størrelser, som jeg normalt gør på andre tøjsider, da jeg altid svinger mellem størrelserne. Dog skal man selv betale returfragten, hvilket jeg synes er noget vås. Derudover v... Se mere
Bestemt ikke engang én stjerne værd. Fik fuldkommen elendig kundeservice af én der kalder sig "AD". Købte en jakke, der kort tid efter kommer på 50%, hvilke er mega dårlig stil. Da jeg modtager... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
En af Danmarks mest populære webshops inden for tøj, sko og accessories til kvinder. Americandreams har over 350.000 følgere på de sociale medier, og holder en tæt kundekontakt.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super god service og hurtigt svar
Super god service og hurtigt svar. Bestilte en jakke i for stor en størrelse, men det var intet problem at bytte. Desuden var det en lækker kvalitet. Kan klart anbefales, at købe tøj fra deres hjemmeside.
Jeg modtog en jakke fra americandreams…
Jeg modtog en jakke fra americandreams i julegave.
Pga tvivl om størrelse, skrev jeg til AD, der var meget hurtige til at vende tilbage - de svarede samme dag.
Jeg fik tilbudt at finde en anden jakke, og skulle denne evt. være 200 kr. dyre end den jeg havde fået, skulle jeg ikke tænke over det, det dækkede de.
Det er længe siden, at jeg har mødt sådan en dejlig kundeservice, som jeg blev mødt med her.
De får alle mine varmeste anbefalinger og jeg vender helt klart tilbage en anden god gang!
Virkelig god service og hurtig…
Virkelig god service og hurtig levering. Bestilte søndag og tirsdag modtog jeg pakken, trods julepakkekaos☺️ Har desuden oplevet hurtig svar på mine spørgsmål på mail. Kan helt klart anbefale American dreams shoppen👍🏻🎄

Besvarelse fra Americandreams
Dejlig service, specielt her op til jul
Jeg havde bestilt en pakke tre uger tidligere og havde stadig ikke fået pakken... Kontaktede GLS for at høre hvad der skete med den, men de sendte mig videre til forhandler og mente problemet lå der? Det viste sig at pakken var blev hentet med GLS, men pakken havde jeg ikke modtaget?
De var super søde i kundeservice (Marianne) og prøvede at hjælpe mig med at finde den, hvilket dog ikke var muligt... Men søde som de var kunne jeg selv få lov at vælge noget andet på hjemmesiden, ligegyldig hvad jeg ville have. De var simpelthen så søde! Helt klart en anbefaling værd!!
Stort skulderklap til Marianna. Hun var super imødekommende, hjælpsom og hurtig til at finde en løsning. Virkelig gerne flere af dig, tak!

Stort skulderklap til Marianna
Stort skulderklap til Marianna. Hun er altid meget imødekommende, hjælpsom og hurtig til at finde en løsning. Flere af dig, tak! :-)

Super god kundeservice
Super god kundeservice.
Jeg ringede ind for at høre til en julegave jeg havde bestilt. Den havde ligget nogle dage hos gls uden der var sket noget og jeg skulle bruge den hurtigt da jeg skulle hjem til jul.
De tilbød mig så at sende en ny forsendelse afsted med det samme og endda til en anden adresse så pakken kom dertil hvor jeg skulle holde jul. Super god stil og behagelig hjælp.

Rigtig god service
Rigtig god service
Super god betjening og nem at komme i kontakt med.
Det har været en rigtig god oplevelse, selvom jeg fik tilsendt den forkerte jakke i første omgang, så var det rigtig nemt at få den byttet rundt og rigtig god hjælp hele vejen igennem.
Kun rosende ord herfra.
Super service og vildt sød betjening
Super service og vildt sød betjening.
Vandt en vildt lækker jakke via instergram og fik en lille lækker gave med oveni. Helt klart en side jeg vil bestille fra fremover.
Kæmpe fiasko
Kvaliteten er virkelig dårlig og alt for misvisende størrelser. Bestilte en buksedragt som var helt gennemsigtig og alt for kort til overkroppen. Derudover svarer de ikke på mail og en returlabel koster 60 kroner hvilket er sygt overpris. Vil ikke anbefale dem og råder jer til aldrig at købe der fra!!!!!

Besvarelse fra Americandreams
Modtog min ordre allerede dagen efter…
Modtog min ordre allerede dagen efter jeg bestilte den, skulle så bytte til en anden str og det var ingen problem - de er så søde og medgørlige👌🏼
Varmeste anbefalinger herfra
Tusind tak for en god betjening👍🙏🌹
Fantastisk service og lækkert tøj
Jeg har handlet flere gange hos americandreams, og er altid fuldt tilfreds. Tøjet er af super lækker kvalitet, hurtig levering samt god service når man henvender sig til deres kundeservice. De varmeste anbefalinger herfra!
Super fin kundeservice og hjælp
Super fin kundeservice og hjælp. Jeg købte en kjole som ikke passede mig i størrelse, da jeg er meget høj. Men da jeg ringede til dem var de super behjælpelige og sendte mig en ny kjole i den rigtige størrelse 😊🌸
Dårlig kvalitet (made in china) til ekstreme overpriser
Jeg købte en jakke til 1799 kr - til den pris forventer jeg en jakke af god kvalitet! Jeg købte jakken for over 1 måned siden. Efter 1 dag er sygningen i siden af jakken gået op - firmaet sender den til skrædder. Jeg henter jakken 14 dage senere - og har den i 2 dage. Jakkens syning går op i hele højre lomme - jeg ønsker pengene tilbage, men kan ikke få det. Den bliver sendt til skrædder igen. Jeg henter den igen 1 uge efter - her tjekker sælger og jeg så jakken sammen. Nu er hele syningen i den anden side af jakken gået op.. Jeg bliver her oprigtigt irriteret! Jeg står med en forholdsvis dyr jakke, jeg ikke har brugt. Jakken er elendig kvalitet og jeg kan ikke få refunderet mit beløb.. sælger kan godt forstå min frustration, og ringer firmaet op - og her går American Dreams endelig med til at refundere mine penge.
Jeg synes det er voldsomt at man kan tage så ekstreme overpriser, for noget der er i så dårlig kvalitet. Derudover kan jeg ikke forstå at man ikke tilbagekalder produktet - nu hvor man er bevidst om at der er fejl på et stort parti af dem..
Alt i alt.. har det bare været en rigtig øv oplevelse.

Besvarelse fra Americandreams
Bestemt ikke engang én stjerne værd
Bestemt ikke engang én stjerne værd.
Fik fuldkommen elendig kundeservice af én der kalder sig "AD".
Købte en jakke, der kort tid efter kommer på 50%, hvilke er mega dårlig stil. Da jeg modtager jakken har den et kæmpe hul i lommen, så rigtig dårlig kvalitet.
De vil gerne have folk laver en god anmeldelse på Trustpilot, derfor tilbyder de dem et par gratis slippers med i ordren.
Handler der bestemt aldrig igen, og vil ikke anbefale.

Retter op på deres fejl
Bestilte en pakke for over en uge siden, som ikke er kommet, hvilket desværre er lidt ærgerligt. Ringede så dog derind idag og fik en rigtigt positiv respons fra americandreams. Hun ville sende en ny pakke med det samme, og så fik jeg den oven i købet til den tilbudspris der var kommet i mellemtiden, med et par slippers med oven i prisen. Synes det blev behandlet professionelt, så tak for det.
Jeg har for nyligt bestilt en vest, som der har været rigtig lang leveringstid på. Dog har American Dreams sendt mig et par slippers gratis med i min ordre, da jeg har været meget tålmodig.
God service og kunden er i fokus.
Jeg købte jakken Sarah Lang Faux Fur
Jeg købte jakken Sarah Lang Faux Fur, den mistede en knappe og fik derfor tilsendt en ny knappe - derudover fik jeg tilbudt et par sko Lou Faux Fur Slippers. Super god service, kan klart anbefales :-)
Oplevede super god kundeservice
Oplevede super god kundeservice, da jeg ringede ind til Americandreams.dk for at høre detaljer omkring min ordre:)
Jeg ringede til virksomheden angående en bestilling
Jeg ringede til virksomheden angående en bestilling, og jeg kom i snak med den sødeste medarbejder. Hun svarede venligt på alle mine spørgsmål, og var i det hele taget meget imødekommende og forstående.
Virkelig god oplevelse med kundeservice.