Het hout lijkt mij goed, maar om 6:18 uur een mail krijgen die je natuurlijk niet leest omdat je slaapt, en een half uur later wakker worden gebeld door de chauffeur dat hij voor de deur staat - dat k... Se mere
Zeer tevreden met het beukenhout. Ligt deels binnen, ruikt heerlijk, geen spinnen. Maakt erg gemakkelijk aan. Drie blokken branden minimaal 70 a 80 minuten! Mooi, gezellig , groot vuur. En er springen... Se mere
Eerste keer bestelling gedaan via 123Hout, en heb geen enkele reden tot klagen. Makkelijke website, betaling zo geregeld en de volgende ochtend keurig m’n pallet op de stoep! Zeker niet de duurste voo... Se mere
123Hout heeft altijd een ruime keuze. Hoewel alle houtsoorten een 'mooi vlammenspel' hebben, wordt er toch duidelijk aangegeven wat het best geschikt is met betrekking tot kachel of haard.. Het bela... Se mere
Nederlands goedkope online haardhout leverancier met de bijzonder eenvoudige 1.2..3... stappen formule. 1) plaats uw bestelling online. 2) geef aan wanneer u bezorgd wilt hebben. 3) wij komen bezorgen op uw gewenste datum. 123hout.nl zo simpel kan het zijn.
Reaal 9h, 0561-712007, Emmeloord, Holland
- 0561-712007
- info@123hout.nl
- www.123hout.nl
super geregeld
Twin is gemonteerd
De haardhoutberging Twin kwam in een handzaam pakket. Het in elkaar zetten was eenvoudig.
Klant is meer dan koning
Zeer overzichtelijke site. Duidelijk qua keuze mogelijkheden en prijzen. Uitstekende communicatie en levering. Aanrader en zeker voor vervolgbestellingen bovenaan mijn lijstje.
Ze komen de leverdag helemaal niet na
Ze komen de leverdag helemaal niet na. Heel de dag laten wachten zonder iets te laten weten. Bel je zelf even en zeggen dan vrolijk dat ze niet meer gaan komen.
Moest niemand nog hout kopen!

Besvarelse fra 123hout
De beste man die het bracht heeft zijn…
De beste man die het bracht heeft zijn uiterste best gedaan om het perfect af te leveren! Het hout zat in mooie pallets. Goed voor direct gebruik!
Helemaal top
Helemaal top. Alleen jammer dat er een actie is nadat ik mijn bestelling deed waarbij deze niet meer meetelt in de actie.
Snel geleverd!
Bestelling en levering prima volgens…
Bestelling en levering prima volgens afspraak. B- keuze hout van goede Qualiteit. De chauffeur was bij het afladen en plaatsen van de Paletten zeer onhandig en kreeg deze niet in de garage gezet. Verkeerde palletwagen mee met te korte vork.
Levering conform afspraken
Levering conform afspraken! Zo hoort het dus :-)
Prima hout met uitstekende vochtigheid (<12%)
Prima levering twin houtopslag.
Prima dienst makkelijk te bestellen.
Prima dienst makkelijk te bestellen en snel geleverd. Keurig op het achtererf gezet. Prima dienst en hout zeer tevreden.
Prima hout alleen hele grote blokken af…
Prima hout alleen hele grote blokken af en toe hoopte op meer eikenhout in de gemengde zak verder goed stookbaar
Hartelijk dank
Nou dit is niet ovengedroogd…
Nou dit is niet ovengedroogd kachelhout, veel te vochtig ongeveer 30 a 35% vochtgemeten.
Op hun site geven ze aan gemiddeld 15%.
Slechte kwaliteit geeft door het hoge vochtgehalte ook weinig warmte af en veel rook.

Besvarelse fra 123hout
Wederom ben ik heel erg tevreden
Wederom ben ik heel erg tevreden. Klantenservice is goed bereikbaar en heel klantvriendelijk. Kwaliteit van het hout is klasse! 123hout, ik raad het iedereen aan!