123hout Anmeldelser

1.694

4,2

Het hout lijkt mij goed, maar om 6:18 uur een mail krijgen die je natuurlijk niet leest omdat je slaapt, en een half uur later wakker worden gebeld door de chauffeur dat hij voor de deur staat - dat k... Se mere

Zeer tevreden met het beukenhout. Ligt deels binnen, ruikt heerlijk, geen spinnen. Maakt erg gemakkelijk aan. Drie blokken branden minimaal 70 a 80 minuten! Mooi, gezellig , groot vuur. En er springen... Se mere

Eerste keer bestelling gedaan via 123Hout, en heb geen enkele reden tot klagen. Makkelijke website, betaling zo geregeld en de volgende ochtend keurig m’n pallet op de stoep! Zeker niet de duurste voo... Se mere

123Hout heeft altijd een ruime keuze. Hoewel alle houtsoorten een 'mooi vlammenspel' hebben, wordt er toch duidelijk aangegeven wat het best geschikt is met betrekking tot kachel of haard.. Het bela... Se mere

1. Leverandør af optændingsbrænde

Nederlands goedkope online haardhout leverancier met de bijzonder eenvoudige 1.2..3... stappen formule. 1) plaats uw bestelling online. 2) geef aan wanneer u bezorgd wilt hebben. 3) wij komen bezorgen op uw gewenste datum. 123hout.nl zo simpel kan het zijn.

God

2 t anmeldelser

(1.694)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ze komen de leverdag helemaal niet na

Ze komen de leverdag helemaal niet na. Heel de dag laten wachten zonder iets te laten weten. Bel je zelf even en zeggen dan vrolijk dat ze niet meer gaan komen.

Moest niemand nog hout kopen!

4. juni 2021
123hout-logo

Besvarelse fra 123hout

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Onze excuses dat u onze service niet fijn heeft ervaren.
Bij enkele zendingen is het bij ons pas later bekend dat de uitlevering - om wat voor reden dan ook - niet gaat lukken. Onze excuses hiervoor.

Desondanks veel stookplezier gewenst!

Met warme groet,

123hout.nl

Bestelling en levering prima volgens…

Bestelling en levering prima volgens afspraak. B- keuze hout van goede Qualiteit. De chauffeur was bij het afladen en plaatsen van de Paletten zeer onhandig en kreeg deze niet in de garage gezet. Verkeerde palletwagen mee met te korte vork.

17. maj 2021

Nou dit is niet ovengedroogd…

Nou dit is niet ovengedroogd kachelhout, veel te vochtig ongeveer 30 a 35% vochtgemeten.
Op hun site geven ze aan gemiddeld 15%.
Slechte kwaliteit geeft door het hoge vochtgehalte ook weinig warmte af en veel rook.

30. april 2021
123hout-logo

Besvarelse fra 123hout

Beste klant,

Onze excuses dat het hout niet droog genoeg is. Dit hoort inderdaad niet het geval te zijn.
Heeft u dit ook al kenbaar gemaakt aan onze klantenservice?
Zo niet, dan wil ik u vragen een aantal foto's te sturen naar info@123hout.nl.
Dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

123hout.nl