Wash World - Viborg - Falkevej Anmeldelser

Falkevej 25, 8800 Viborg, DK

Min lokale WW er af nyere dato og fungere fuldt tilfredsstillende, dog har jeg oplevet andre steder hvor bilen næsten var mere beskidt efter vasken! En skam der ikke kan opretholdes samme kvalitet... Se mere

Selve vasken var god som sædvanligt! Men det er meget - som i rigtig meget - irriterende, at man kun kan vaske mellem kl. 7 og 22. Samtidig med, at der næsten altid er en af vasketunnellerne, der e... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Falkevej 25, 8800, Viborg, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.859 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God vask og tørring

29. januar 2025

Hej Dorte,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Det er skønt at høre, at både vask og tørring levede op til forventningerne. Vi glæder os til at se dig igen! 🚗✨

Tørrer ikke godt

29. januar 2025

Hej Jens

Tak for din anmeldelse! Jeg beklager, hvis tørringen ikke helt levede op til dine forventninger. Hvis du oplever problemer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre! 😊🚘

Kø kø

Den ene var lukket så der var kø

28. januar 2025

Hej Niels.

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, selvom der var lidt kø, fordi en af banerne var lukket. Vi beklager ulejligheden og arbejder altid på at sikre, at alt kører så smidigt som muligt. Tak for din tålmodighed – vi håber at se dig igen snart! 🚗✨

jacob

Jeg er træt af at der tit er lang kø…

Jeg er træt af at der tit er lang kø fordi det kun er den ene hal der virker.

22. januar 2025

Hej Hans!
Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende med lange køer, når kun den ene hal er i drift. Jeg beklager de gener, det har medført, og sørger for, at din feedback bliver sendt videre. Vi arbejder altid på at minimere nedetid og sikre, at alt fungerer optimalt.
Tak for at du gjorde os opmærksomme på det, og skriv endelig igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe med! 😊

Hurtig vask

Hurtig vask, måske for hurtigt, da den ikke vasker ordentligt rent, og efter tørringen er bilen stadig meget våd

17. januar 2025

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej

Tak for din anmeldelse, Torben! Vi er glade for, at du oplevede en hurtig vask, men vi beklager, at resultatet ikke levede op til forventningerne. Vi vil meget gerne se nærmere på dette, så vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice. Tak for at dele din oplevelse med os!

Ahad 🚗✨

fin vask men lidt dårlig tørring vand…

fin vask men lidt dårlig tørring vand på ruder

18. januar 2025

Hej Hans,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med selve vasken. Jeg beklager dog, at tørringen ikke helt levede op til forventningerne. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service, og din feedback hjælper os med at blive bedre.
Vi håber at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang! 🚗✨
Venlig hilsen,
Lana

Næsten aldrig kø...

Næsten aldrig kø.... billigt
Vasker godt
Tørre knap så godt

18. december 2024

Hej Anders,
Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både prisen og selve vasken – og skønt, at der næsten aldrig er kø! Jeg forstår dog, at tørringen kunne være bedre, og jeg vil sørge for at dele din feedback, så vi kan forbedre oplevelsen.
Tak igen for din tid, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Aden

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at bagenden af din bil ikke blev ordentligt vasket. Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via hjemmesidens "Hjælp"-sektion, så vi kan hjælpe dig videre med sagen.

Benny

Vasker ikke ordentlig

Vasker ikke ordentlig

3. december 2024

Hej Sonja,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at vasken ikke levede op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via "Hjælp" på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning.

Vi er altid her for at hjælpe og sikre, at du får en bedre oplevelse fremover.

Imran

Det var hurtigt afr få vasket

Det hele var nyt. Vasken gik hurtigt og var effektivt

28. november 2024

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej

Hej! Jørn. Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐ Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse med vores vask – hurtig og effektivt er præcis, hvad vi sigter efter!

Jacob 😊

Pris og kvalitet hænger ikke altid…

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, i jeres tilfælde er det til den positive side 👍

24. november 2024

Hej Niels
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du oplever, at vi leverer høj kvalitet til en god pris – det betyder meget for os at få sådan en feedback.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du skal vaske bilen!
Sophie

Bilen bliver ikke ordentlig ren

Bilen bliver ikke ordentlig ren. På basis produkt overvejer at afmelde abonnement. Mon der snart kommer en hal i Hobro?

19. november 2024

Hej,
Tak for din anmeldelse og feedback. Det er ærgerligt at høre, at bilen ikke bliver ordentligt ren med basisproduktet. Jeg vil anbefale dig at kontakte vores kundeservice via hjælpesektionen på hjemmesiden, så vi kan undersøge det nærmere og hjælpe dig videre.
Vi har desværre ingen konkrete planer for en hal i Hobro lige nu, men vi noterer os din interesse!
Sophie

Det gjorde ikke mere end det skulle

Det gjorde ikke mere end det skulle - vaske bilen..

15. november 2024

Hej Jens,

Det virker til, at du ikke har haft den mest optimale oplevelse i vaskehallen. Det er vi kede af, da vi altid ønsker at give vores kunder en god oplevelse.
Vi arbejder hele tiden på at optimere vores service, så vi ville værdsætte det, hvis du skriver til os på [https://washworld.dk/hjaelp og](https://washworld.dk/hjaelp og) beskriver din oplevelse, eller kommer med forslag til forbedring.

Jasmin.

Super

Vasker helt perfect

10. november 2024

Hej, Mark
Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig at høre, at vasken var helt perfekt. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang bilen skal shines op 🚗✨

Benny

Vaskehal Viborg syd

Jeg bruger den sydlige vaskehal i Viborg og oplever desværre gang på gang at enten den ene eller begge maskiner være ude af drift. Jeg mener faktisk ikke at jeg får det jeg betaler for i mit månedlige abonnement. Der er vel kun 3-4 km imellem de to vaskehaller i Viborg, og alligevel skal jeg opkræves ekstra for at vaske når, den jeg "skal" bruge er defekt.
2-3 gange har jeg oplevet maskinen går i stå midt i en vask af bilen, det har jeg alligevel aldrig oplevet andre vaskehaller
gøre.
Overvejer kraftigt at droppe mit abonnement igen, da prisen er steget men driftssikkerheden går desværre den anden vej.

31. oktober 2024

Hej Søren,
Tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå din frustration over de gentagne driftsproblemer i vaskehallen – det er ikke optimalt, når du som abonnent oplever nedetid og udfordringer midt i en vask. Vi arbejder på at forbedre driften og sætter pris på din feedback, som hjælper os med at blive bedre.

Wash World

Ikke tilfredsstillende

Hverken vask eller tørreprogram lever op til forventning. Uanset hvilket tilvalgsprodukt der tilkøbes bliver bilen hverken helt ren er tør. Har haft abonnement på 2 biler, som nu bliver opsagt.

27. oktober 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at vask og tørreprogram ikke har levet op til dine forventninger, og at tilvalgsprodukterne ikke har givet det ønskede resultat. Din feedback er vigtig, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service.

Hvis der er noget vi kan hjælpe med, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice.

Den er fint som den er

Den er fint som den er

22. oktober 2024

Hej Shahd.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice washworld.dk/hjaelp.

Du ønskes en rigtig god dag.
Kirsten. Wash World.

Dårlig Servis

i er bare op af bakke i ville ikke høre sandheden så Farvel og tak for 6års samarbejde.
Med Venlig Hilsen.
Morten Sigaard Rasmussen

18. oktober 2024

Hej Morten,

Jeg beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via vores hjemmeside. De vil sørge for, at vi finder en løsning på problemet.

Amalie

Vaskehal i styker.

Er tilfreds med vasken af min bil, men oplever meget tid at en af vaskehaller er i styker, om må køre igen.

7. oktober 2024

Hej Svend

Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vasken. Vi beklager dog, at du har oplevet udfordringer med vaskehallerne. Hvis du oplever lignende problemer fremover, er du meget velkommen til at kontakte os via kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Mert

Den vasker godt

Den vasker godt, men den tørre a h til

28. september 2024

Hej Jan

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken, men vi er kede af, at tørringen ikke var helt i top. Hvis du oplever problemer med tørringen fremover, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe. Vi anbefaler også, at du tager en klud med til at tørre de sidste dråber af, for at få det bedste resultat.

Martin