Wash World - Viborg - Falkevej Anmeldelser

Falkevej 25, 8800 Viborg, DK

Min lokale WW er af nyere dato og fungere fuldt tilfredsstillende, dog har jeg oplevet andre steder hvor bilen næsten var mere beskidt efter vasken! En skam der ikke kan opretholdes samme kvalitet... Se mere

Jeg bruger den sydlige vaskehal i Viborg og oplever desværre gang på gang at enten den ene eller begge maskiner være ude af drift. Jeg mener faktisk ikke at jeg får det jeg betaler for i mit måned... Se mere

Selve vasken var god som sædvanligt! Men det er meget - som i rigtig meget - irriterende, at man kun kan vaske mellem kl. 7 og 22. Samtidig med, at der næsten altid er en af vasketunnellerne, der e... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Falkevej 25, 8800, Viborg, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.861 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Altid nemt at komme til

22. september 2024

Hej Søren,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!
Jeg er glad for at høre, at det er nemt at komme til på vores vaskeanlæg.

Vi ser frem til at vaske din bil igen.

Sophie

Bilvask

Kort ventetid

18. september 2024

Hej Anita,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at ventetiden er kort. Lad os endelig vide, hvad vi kan gøre for at fortjene de 5 stjerner næste gang. 😊

Yahya

bilvask

Vi har et abb. til 99kr og det lever på ingen måde op til forventningerne. Meget kort vask og dårlig tørring

17. september 2024

Hej! Leif

Tak for din ærlige feedback. Jeg er ked af at høre, at vores abonnement til 99 kr. ikke lever op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan se nærmere på din oplevelse og hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Jacob

Hej igen

Hej igen, nu har jeg prøvet i 1 1/2 år at få jer til at få lavet lysstander på Vognmagervej 21, tidliger Lastvogn værksted, men der sker ikke noget, og det er ganske utroligt at vi skal stå ude i et industriområde om aften når der er mørkt og vi vil forvaske bilen det er ikke særlig trygt og står der uden lys, men i er åbenbart lige glade og kom ikke og sig i ikke har hørt om de dårlige forhold før , men OK jeg kan godt se at i spare en masse vask og en masse penge på den den politik også når der står på jeres monitor at en tekniker er tilkaldt er det jo ikke rigtig, da man kan se er der kun er mugligt at bruge en vaske maskine over hele Weekenden Så står de der igen om mandagen og man kan ikke få vasket fordi der er vedligehold hold på maskinerne. Og (PS) i vil en gerne til byde ældre borger i dette samfund en utryghed ved og stå her i de mørke efterår for at spare penge eller retter sagt tjene penge, Per Bisgaard.

13. september 2024

Hej Per,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine bekymringer. Jeg forstår godt, at det er frustrerende at opleve disse problemer, og at manglende lys gør det utrygt. Din feedback om forholdene på Vognmagervej er vigtig, og vi beklager, at det ikke er blevet løst endnu. Vi vil igen tage din besked videre til de rette folk, så vi kan forbedre situationen.

Tørring

Mangelfuld Tørring af bil

8. september 2024

Hej Lars.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os. Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://formcrafts.com/a/acpmpuz - og medsender billeder af bilen (evt. næste gang du vasker). Så vil kundeservice undersøge dette, og vende tilbage med svar.

Okay godt

Det var en okay

1. september 2024

Hej Ebrima.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag.
Kirsten. Wash World

Den billigste vask er ikke andet end et…

Den billigste vask er ikke andet end et strøg med børsterne og lige efter lufttørring… ikke meget man får for 100 kr 🤔

26. august 2024

Hej Tina.

Jeg vil anbefale at du sender en mail til vores kundeservice: https://formcrafts.com/a/acpmpuz og medsender billeder af bilen, så kan vores kundeservice vurdere om vaskeresultatet lever op en Standard vask.

Hurtig og let !!

2. august 2024

Hej Alex,

Vi er glade for at høre, at du fandt det hurtigt og let!

Mark

Hej Dennis,

Vi er glade for at høre, at begge haller var brugbare for dig. Din feedback er meget værdsat!

Mark

Basis er alt for kort tid

Basis er meget kort og vaske ikke grundet min bil..

27. juni 2024

Hej Michelle,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at Basis-vasken ikke levede op til dine forventninger. Du er velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Lana

Jeg er glad for mit medlemskab nemt og…

Jeg er glad for mit medlemskab nemt og billig og er lige i nærheden af hvor jeg bor en tilfreds kunde MVH Ivan Aarup.

20. juni 2024

Hej Ivan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit medlemskab og vores service. Det betyder meget for os at have tilfredse kunder som dig.

Ahad

Tørring

Fin vask
Skidt tørring

19. juni 2024

Hej Grønkjær.

Mht til din anmeldelse af skidt tørring, vil jeg anbefale, at du sender en mail til Washworld.dk/hjaelp med billeder af bilen efter tørring, så vil de undersøge det, og vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt.

Kirsten. Wash World.

Så nemt at alle kan deltage

Meget let at anvende. Grundig vask med flot resultat.

7. juni 2024

Hej Søren,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du finder vores vask let at anvende og er tilfreds med det flotte resultat. 😊

Jeg ønsker dig en dejlig weekend!

Vasken var fin

Vasken var fin, men tørring af bilen er for dårlig samt masser af dråber der drypper ned på bilen inden man køre ud.

10. maj 2024

Hej,

Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Yahya

Tørrer slet ikke bilen nok

Tørrer slet ikke bilen nok, og så ser den værre ud end før vask. Ellers fint til prisen

22. maj 2024

Hej Peter.

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Venligst vedhæft billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Super nemt

Super nemt, vasker ok..

16. maj 2024

Hej Jørgen,

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag.

Alt er godt som plejer

Alt er godt som plejer

13. maj 2024

Hej Robert.

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Kirsten. Wash World.

Har lige haft min bil i vaskehallen til…

Har lige haft min bil i vaskehallen til en vask til 109kr. Da jeg kommer ud igen, er bilen stadig møg beskidt fra midt på bildøren og ned, hele vejen rundt! Virkelig dårlig vask og hammer pris for meget til vaskekvalitet. Jeg kommer ikke igen.

3. maj 2024

Hej Tina,

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Lana

Det var en god oplevelse ,og den kan…

Det var en god oplevelse ,og den kan anbefales til andre.

21. april 2024

Hej,