Min lokale WW er af nyere dato og fungere fuldt tilfredsstillende, dog har jeg oplevet andre steder hvor bilen næsten var mere beskidt efter vasken! En skam der ikke kan opretholdes samme kvalitet... Se mere
Falkevej 25, 8800 Viborg, DK
Jeg bruger den sydlige vaskehal i Viborg og oplever desværre gang på gang at enten den ene eller begge maskiner være ude af drift. Jeg mener faktisk ikke at jeg får det jeg betaler for i mit måned... Se mere
Vasker bilen ren men den sidste stjerne gives ikke da der mangler vand,sæbe og børst udenfor vaskehallen. Jeg har en bil hvor bagruden ikke bliver vasket ren på det øverste stykke
Falkevej 25, 8800, Viborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej
Selve vasken var god som sædvanligt! Men det er meget - som i rigtig meget - irriterende, at man kun kan vaske mellem kl. 7 og 22. Samtidig med, at der næsten altid er en af vasketunnellerne, der er lukket - med besked om at en tekniker er på vej. Helt ærligt - da jeg tilmeldte mig WashWorld for over 6 år siden kunne man vaske 24/7 - og det passede mig fint da jeg gerne ville vaske tidligt om morgenen. Nu vasker jeg kun 1 gang om ugen HØJEST - fordi der næsten altid er kø - og med en tunnel lukket - når man kommer ned til vaskeanlægget. Jeg føler ikke jeg får mere end det halve af hvad jeg købte, betalte og blev stillet i udsigt, da jeg tilmeldte mig WashWorld.
Den kritik må I tage til efterretning!
Men vasken i dag var OK - så vidt så godt.

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej
beliggenheden er fint til mig. har ikke noget at klage over mht. vask af bilen

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej
Har vasket bilen med ringe resultat
får desværre ikke lige ikke taget et billede af det, og den del er mit ansvar, det er jeg med på
Men at jeg så bliver trukket for selvsamme ringe vask 2 gange ! Er da for ringe, og at de ikke kan refundere beløbet uden billede dokumentation er så et argument for ikke at refundere beløbet for den ekstra vask jeg har betalt men ikke fået, jeg betaler via nummerplade og i må da kunne se at den kun er scannet en gang
Nul stjerner kunne man ikke give jer men det er det jeg vil give

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej
Tillykke med lukke dag nummer 85 i jeres vaskehal på Vognmagervej i Viborg 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej
Jeg fik hurtig hjælp til de udfordringer jeg havde i forbindelse med min vask. Rigtig søde medarbejdere!

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej
Kommer ikke helt ind i krogene, mangler en spand med sæbe og en børste

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej
Altid nemt at vaske bilen og det virker som det skal

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej
Det sker ofte at der mangler sæbe og tørrer ikke rigtig

Besvarelse fra Wash World - Viborg - Falkevej
Det var rart at i fik nummerpladen registreret til mit abonnement, men det er lidt træls at man ikke kan ringe ind til jer pr. Tlf nummer for jeg skulle vente en hel dag inden det blev rettet til , men ellers fint