Wash World - Roskilde - Byleddet Anmeldelser

Byleddet 2, 4000 Roskilde, DK

Møder tit en lukket hal pga fejl ** Tørrer umådelig dårligt, især varevogne** Har oplevet gentagne sensorfejl i hal 1 med uforklarligt driftstop med varevogn* Har i en lang periode kørt med snavset va... Se mere

Det er utroligt nemt at køre hen til standeren (mine arme er dog for korte ☺️) og markere hvilken vask, man ønsker. Bilens nummerplade er aflæst og så trækkes det automatisk fra ens kreditkort. Jeg ha... Se mere

Elsker Vaskehalen, og bruger den jævnligt.dey er skønt med nummerpladeløsning🤗 Nogle gange kunne jeg dog godt tænke mig at tavlerne(man trykker sig ind på) virkede lidt bedre. Har sommetider svært v... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Byleddet 2, 4000, Roskilde, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.865 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vasketundlerne er ofte lukket pga rep

Vasketundlerne er ofte lukket pga rep
Ligeledes skal der snart betales ekstra for de mindste ting

13. september 2023

Hej Jan,

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis du har oplevet udfordringer med vores vaskehaller. Vi gør vores bedste for at vedligeholde dem, men nogle gange kan der opstå tekniske problemer. Vi arbejder også på at optimere vores tjeneste for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil gerne sikre, at du får den service, du forventer.

Midt i mellem….

Synes ikke kvaliteten er helt god og tørringen er ret dårlig.

Hbad med en pakke til 2-3 biler?

15. september 2023

Hej [Navn],

Tak for din feedback. Vi arbejder løbende på at forbedre kvaliteten af vores vaskehaller, herunder tørringsprocessen. Vi vil tage dine kommentarer i betragtning og stræber efter at levere en bedre oplevelse.

Kø er et stort problem

Vaskekvaliteten er vel middel. Bilen bliver nogenlunde ren men ikke på nogen måde tør. Den ene af de to tunneler er for ofte lukket for service. Man skal gøre sig MEGET umage for at undgå kø. Ofte kører man væk fordi selve køtiden er alt for lang = anlæggene er ofte underdimensionerede. Det gælder bl.a Roskilde.

Lander på 2-3 stjerner, skal man være venlig bliver det så 3.

7. september 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse med 3 stjerner og din ærlige feedback. Vi værdsætter din indsigt i vaskekvaliteten og udfordringerne ved tørring samt de lange køtider.

Vi tager din feedback alvorligt, og vi vil arbejde på at forbedre vores service i de områder, hvor der er udfordringer med kapacitet og ventetid. Vores mål er at levere en mere effektiv og tilfredsstillende oplevelse for vores kunder.

Vi sætter pris på din tålmodighed og ærlighed, og vi håber, at du vil se forbedringer i fremtiden.

Der er tit lang kø

Der er tit lang kø, fordi Den ene vask er ude af drift.

Før hen kunne man se hvor lang tid der var tilbage på de enkelte vaskehaller, det var godt.

Tørringen er ikke fantastisk.

10. september 2023

Hej Mikkel

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Hvis du oplever driftstop ude på lokationen, kan du ringe ind på vores akuttelefon. Tlf.nr. står oplyst ude på terminalen og inde i vaskehallen. Du kan også gå ind på vores hjemmeside og finde din vaskehal på https://washworld.dk/find-wash-world-vaskehal - der vil der stå oplyst, hvis vaskehallen er nede.

Øv oplevekse

Det dejligt at man bare kan køre hen og den læser ens nummerplade. Men når det er sagt så er deres vaskehaller ret dårlige tit, der er altid en hal der ikke virker på stedet. Og hvis man tager en man tror der virker og køre ind og den går igang men så det kun sprøjter sæbevand på bilen men skylder og tør ikke bilen.
Så stod med en bil med hvide sæberester på bilen og kunne ikke få vasket bil før der var gået en time i deres system.

Og det er sket før. Så synes man skulle have lov til at vaske sin bil igen ligeefter og få lov til at bruge den anden hal. Så man ikke skal vente en hel time

3. september 2023

Hej Kathrine,

Det virker som om, du ikke har haft en særlig god oplevelse hos os. Det er vi selvfølgelig kede af, da vi altid stræber mod at yde den bedste service til vores kunder. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til vores kundeservice og beskrive din oplevelse, så vi kan give vores kunder den bedste oplevelse.

Lana

Bilen bliver ikke tør ved almindelig…

Bilen bliver ikke tør ved almindelig vask.
Der er for ofte kun en vaskehal til benyttelse da den anden vaskehal er ude af drift.

28. august 2023

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet

Hej Niels, tak for din anmeldelse.

Ved an Basisvask bliver bilen ikke tør, da den lette tørring kun blæser de største dråber af bilen. Hvis du ønsker en grundigere tørring, kan du altid vælge en af de større vaske.

Wash World

Ofte er den ene af de to vaskehaller…

Ofte er den ene af de to vaskehaller ude af drift hvilket er lig med lang ventetid ved den tilbageværende vaskehal, eller at man ikke vælger at vaske.

25. august 2023

Hej Kelvin,

Vi beklager dybt de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med nedbrud og service på vores lokation.

Vi forstår, at når man arbejder med teknologi, kan der desværre opstå uforudsigelige problemer og driftsforstyrrelser. Selvom vi gør vores bedste for at sikre en stabil og pålidelig service, er der tilfælde, hvor tingene ikke går som planlagt, og vi beklager, hvis det har medført ulejlighed for dig.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi arbejder hårdt på at forbedre vores tekniske infrastruktur og optimere vores service for at minimere nedetid og forstyrrelser i fremtiden. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse i denne situation.

Cecilie

Super nemt og billig

26. august 2023

Hej Bettina

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at du også er en tilfreds kunde hos os!
Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Gentagne gange vaskehaller lukkede/virkningfsløse

Gentagne gange opleves at vaskehallerne ikke fungerer. Det gælder primært vaskehallen ved LIDL i Roskilde og i mindre grad på Ringstedvej (også Roskilde).
Det er ganske enkelt ikke holdbart, og jeg overvejer at skifte til anden løsning.
'Herudover er vaskene kortet ret meget af, så kvaliteten er faldet væsentligt.

24. august 2023

Hej Søren,

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Makan

Alt for ofte ude af drift

Når den vasker så er jeg tilfreds med resultatet. Men alt for ofte virker kun den ene ud af to vaskehaller, hvilke betyder at der altid er kø

3. juli 2023

Hej Martin

Wash World

hal i roskilde ved Lidl er ofte ude af…

hal i roskilde ved Lidl er ofte ude af drift.Hjulbørster er slidte.Tørre ikke ordentlig .Vask er set bedere hos anden leverandør

22. juli 2023

Hej Jimmy

Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, og/eller beskrive hvad du mener er fejl og mangler ved vaskehallen.
Så vil vi meget gerne kigge nærmere på det hele.

Julie

Der er næsten altid lang kø og den ene…

Der er næsten altid lang kø og den ene af de 2 bilvaske er lukket.

Hej Sanne,

Det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt at der er kø - det kan desværre forekomme da Roskilde Byleddet, er en af vores travleste lokationen.

Jeg beklager selvfølgelig de gener det har måtte medfører ellers ville vi glæde os til at vaske sin bil igen!

Cecilie

Udemærket

Udemærket og ok

25. juni 2023

Hej Mogens

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

Julie

Er godt tilfreds med pris og resultat…

Er godt tilfreds med pris og resultat men undrer mig er der er forskel på 2 vaskehaller den ene engang vask og engang tørring den anden 2gange af det hele det er samme by Roskilde

Hej Henrik

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.
Der kan forekomme forskelle på visse lokationer, da der er forskel på nogen af maskinerne. Dog gør vi altid vores bedste for at tilpasse programmerne og kemien i produkterne, så de er så tæt på hinanden som muligt.

Julie

Fordi bilens hjul ikke bliver vasket…

Fordi bilens hjul ikke bliver vasket helt rene mvh Finn

Kære Finn,

Vi er kede af at du oplever at hjulene ikke bliver helt rene. Det er desværre et af de steder på bilen, som vaskemaskinen har svært ved at nå ind. Man kan med fordel bruge håndbørsten ved vaskehallen inden man kører i vaskehallen.

Tit i stykker

Tit i stykker måtte køre derfra i dag med skum på hele bilen igen. Den anden bil vask var også nede. Så kunne jeg køre ud på Ringstedvej og vaske den med et tillæg på 10 kr. det droppede jeg så 2 stjerner her fra

15. juni 2023

Hej Robert

Hvis du har oplevet at vasken har efterladt skum på hele bilen, så kan jeg kun opfordre dig til at skrive til kundeservice for det er i hvert fald ikke meningen.
I de tilfælde ville du selvfølgelig heller ikke skulle betale de 10 kr ekstra i gæstegebyret, det ville vi naturligvis kreditere dig eller vi kunne starte vasken for dig ude ved den anden vaskehal hvis du ringede til akuttelefonen.

Ude af drift

Alt for ofte er den ene af de to vaskehaller ude af drift. Derfor lang kø.

Hej Mogens

Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at gøre ventetiden ved vaskehallerne så lille som mulig, og vi håber vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang.

Julie

Vi er meget tilfreds med wash world har…

Vi er meget tilfreds med wash world har brugt det i 5 år nu . Til tid lidt kø ved vaskehal .

Hej Pernille

Tak for de fire fine stjerner, og hvor er det skønt at høre at I har været med os så længe :-)
Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at gøre ventetiden ved vaskehallen så lille som mulig, men det er nogen gange uundgåeligt med ventetid.

Dårligste bilvask ever..

Prøvede for første gang washworld i Roskilde og endte med at min sorte bil havde hvide kalklignende pletter all over.
Nok den dårligste bilvask jeg har prøver ever.

Hej Jesper.

Øv, det lyder som om, at du har haft en ærgerlig oplevelse i vaskehallen. Det beklager vi.

Jeg må bede dig om at gå ind på vores hjemmeside, og reklamere for vasken, og så skal vi nok finde en løsning sammen.