Møder tit en lukket hal pga fejl ** Tørrer umådelig dårligt, især varevogne** Har oplevet gentagne sensorfejl i hal 1 med uforklarligt driftstop med varevogn* Har i en lang periode kørt med snavset va... Se mere
Byleddet 2, 4000 Roskilde, DK
Det er utroligt nemt at køre hen til standeren (mine arme er dog for korte ☺️) og markere hvilken vask, man ønsker. Bilens nummerplade er aflæst og så trækkes det automatisk fra ens kreditkort. Jeg ha... Se mere
Elsker Vaskehalen, og bruger den jævnligt.dey er skønt med nummerpladeløsning🤗 Nogle gange kunne jeg dog godt tænke mig at tavlerne(man trykker sig ind på) virkede lidt bedre. Har sommetider svært v... Se mere
Byleddet 2, 4000, Roskilde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Vasketundlerne er ofte lukket pga rep
Ligeledes skal der snart betales ekstra for de mindste ting

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Synes ikke kvaliteten er helt god og tørringen er ret dårlig.
Hbad med en pakke til 2-3 biler?

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Vaskekvaliteten er vel middel. Bilen bliver nogenlunde ren men ikke på nogen måde tør. Den ene af de to tunneler er for ofte lukket for service. Man skal gøre sig MEGET umage for at undgå kø. Ofte kører man væk fordi selve køtiden er alt for lang = anlæggene er ofte underdimensionerede. Det gælder bl.a Roskilde.
Lander på 2-3 stjerner, skal man være venlig bliver det så 3.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Der er tit lang kø, fordi Den ene vask er ude af drift.
Før hen kunne man se hvor lang tid der var tilbage på de enkelte vaskehaller, det var godt.
Tørringen er ikke fantastisk.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Det dejligt at man bare kan køre hen og den læser ens nummerplade. Men når det er sagt så er deres vaskehaller ret dårlige tit, der er altid en hal der ikke virker på stedet. Og hvis man tager en man tror der virker og køre ind og den går igang men så det kun sprøjter sæbevand på bilen men skylder og tør ikke bilen.
Så stod med en bil med hvide sæberester på bilen og kunne ikke få vasket bil før der var gået en time i deres system.
Og det er sket før. Så synes man skulle have lov til at vaske sin bil igen ligeefter og få lov til at bruge den anden hal. Så man ikke skal vente en hel time

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Bilen bliver ikke tør ved almindelig vask.
Der er for ofte kun en vaskehal til benyttelse da den anden vaskehal er ude af drift.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Ofte er den ene af de to vaskehaller ude af drift hvilket er lig med lang ventetid ved den tilbageværende vaskehal, eller at man ikke vælger at vaske.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Gentagne gange opleves at vaskehallerne ikke fungerer. Det gælder primært vaskehallen ved LIDL i Roskilde og i mindre grad på Ringstedvej (også Roskilde).
Det er ganske enkelt ikke holdbart, og jeg overvejer at skifte til anden løsning.
'Herudover er vaskene kortet ret meget af, så kvaliteten er faldet væsentligt.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Når den vasker så er jeg tilfreds med resultatet. Men alt for ofte virker kun den ene ud af to vaskehaller, hvilke betyder at der altid er kø

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
hal i roskilde ved Lidl er ofte ude af drift.Hjulbørster er slidte.Tørre ikke ordentlig .Vask er set bedere hos anden leverandør

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Der er næsten altid lang kø og den ene af de 2 bilvaske er lukket.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Er godt tilfreds med pris og resultat men undrer mig er der er forskel på 2 vaskehaller den ene engang vask og engang tørring den anden 2gange af det hele det er samme by Roskilde

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Fordi bilens hjul ikke bliver vasket helt rene mvh Finn

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Tit i stykker måtte køre derfra i dag med skum på hele bilen igen. Den anden bil vask var også nede. Så kunne jeg køre ud på Ringstedvej og vaske den med et tillæg på 10 kr. det droppede jeg så 2 stjerner her fra

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Vi er meget tilfreds med wash world har brugt det i 5 år nu . Til tid lidt kø ved vaskehal .

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet
Prøvede for første gang washworld i Roskilde og endte med at min sorte bil havde hvide kalklignende pletter all over.
Nok den dårligste bilvask jeg har prøver ever.