Wash World - Roskilde - Byleddet Anmeldelser 254

3,7

Byleddet 2, 4000 Roskilde, DK

Møder tit en lukket hal pga fejl ** Tørrer umådelig dårligt, især varevogne** Har oplevet gentagne sensorfejl i hal 1 med uforklarligt driftstop med varevogn* Har i en lang periode kørt med snavset va... Se mere

Jeg generelt meget tilfreds ifht pris-kvalitet. Ind imellem er sæberester eller er det kalkrester på bilen efter vask. Jeres system fungerer rigtigt godt, nemt at komme til og hurtig nummerplade a... Se mere

Vaskekvaliteten er vel middel. Bilen bliver nogenlunde ren men ikke på nogen måde tør. Den ene af de to tunneler er for ofte lukket for service. Man skal gøre sig MEGET umage for at undgå kø. Ofte k... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Byleddet 2, 4000, Roskilde, Danmark

3,7

Middel

Rigtig pæn vask og en god tørring.

Rigtig pæn vask og en god tørring.

17. maj 2026

Hej Mogens
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner 😊
Jeg er rigtig glad for at høre, at du var tilfreds med både vasken og tørringen. Det betyder meget for os, at bilen står flot og ren, når du kører videre 🚗✨
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Wash World.
Sara 🫧

Godt koncept

Godt koncept.
Er steget i pris og ofte er den ene vaskehal lukket

13. maj 2026

Hej Michael
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 😊
Jeg er glad for at høre, at du synes godt om konceptet.
Jeg forstår samtidig godt, at det kan være frustrerende, når den ene vaskehal ofte er lukket, og at priserne er steget. Vi arbejder løbende på at vedligeholde og forbedre vores anlæg, så vi kan sikre en stabil og god vaskeoplevelse for vores kunder.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – den tager vi med videre.

Altid glad for en ren bil

Altid glad for en ren bil

7. maj 2026

Hej Pia
Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Der er bare noget særligt ved en nyvasket bil, og jeg er rigtig glad for at høre, at vi kan være med til at gøre hverdagen lidt bedre.
Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen til endnu en ren bil 🚗✨

Alt 👍

God og nem vask

27. april 2026

Hej Amir 🌞
Tusind tak for din anmeldelse – det er jeg rigtig glad for at høre! Det er skønt, at du oplever vasken som både god og nem 👍
Vi håber at se dig igen snart!
Sara 🚗🫧

Jeg generelt meget tilfreds ifht…

Jeres system fungerer rigtigt godt, nemt at komme til og hurtig nummerplade aflæsning.

5. april 2026

Hej Lars, 🫧
Tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for! Det er skønt at høre, at du generelt er tilfreds med forholdet mellem pris og kvalitet, og at du oplever vores system som nemt og hurtigt at bruge.
Vi kan godt forstå, at det er ærgerligt med rester på bilen efter vask. Vi arbejder løbende på at optimere både kemi og skylning, så resultatet bliver endnu bedre hver gang.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får en endnu bedre oplevelse næste gang. 🚗
Sara fra Wash World 😁

Nemt med nummerpladeskanner og…

Nemt med nummerpladeskanner og efterfølgende betaling.

23. marts 2026

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐
Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en nem og smidig oplevelse med nummerpladescanneren og den efterfølgende betaling – det er netop sådan, jeg ønsker, det skal fungere.
Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og jeg håber, vi får lov til at se dig igen snart 🚗✨
Sara

Ok som sædvanlig

20. marts 2026

Hej,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder mig at høre, at det lever op til dine forventninger hver gang 😊
Med venlig hilsen,

Nemt og effektivt

Nemt og effektivt

19. marts 2026

Hej,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du er meget tilfreds 😊
Du er altid meget velkommen igen.
Jasmin 🚗✨

Vask

God oplevelse som altid

11. januar 2026

Hej Birgit

Tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at du som altid har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen! 🚗✨

Bil vask er okay.

Bil vask er okay.
men trist at man kommer til en vaske hal og så er den i stykker, det sker desværre tit.

13. januar 2026

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet

Hej Martin, tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at selve bilvasken lever op til forventningerne. Vi arbejder løbende på at forbedre driftssikkerheden, og din feedback hjælper os i den retning.
Benjamin

Desværre oplever jeg at den ene Wash…

Desværre oplever jeg at den ene Wash Worlds vaskehal er lukket pga tekniske problemer. Køen er altid lang og når du kører din bil endeligt ind i den vaskehal som nu fungerer, vaskeresultatet er meget ringe. Det sker selvom du vælger gulvvask!
Jeg skriver til dem for at klage, men du får ikke et svar!
Derfor kun et stjerne til dem 😕

2. januar 2026

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet

Hej Khalil, tak for din anmeldelse – og hvor er det ærgerligt at høre om din oplevelse.
Det lyder frustrerende både med den lange ventetid og det utilfredsstillende vaskeresultat, især når du har tilvalgt gulvvask. Det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig videre, så jeg anbefaler, at du kontakter kundeservice via Hjælp-sektionen på washworld.dk. De tager imod alle henvendelser og følger op derfra.
Hvis du oplever tekniske fejl, eller hvis en vask slet ikke starter, må du meget gerne bruge nødtelefonen på stedet – så får du hurtig hjælp i øjeblikket.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Vaskehallen vasker ikke bunden af…

Vaskehallen vasker ikke bunden af bilen. AI svar retur når man klager over vasken. Deres svar var forvask før du køre den ind. I mit tilfælde skulle jeg vaske hele vejen rundt om bilen inden jeg bruger vaskehallen.

11. december 2025

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet

Hej Michael, tak for din anmeldelse. Det lyder som en frustrerende oplevelse, og jeg vil meget gerne hjælpe dig videre. Hvis du har oplevet, at vaskeresultatet ikke levede op til forventningerne, anbefaler jeg, at du kontakter kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – så ser vi nærmere på sagen.
Skulle du en anden gang opleve en fejl under selve vasken, eller hvis vaskehallen slet ikke starter, så brug gerne nødtelefonen med det samme – så kan vi hjælpe dig med det samme.
Jeg står klar til at hjælpe, hvis du har brug for det!

Erlighed

Jeg har altid en god oplevelse i wash world når der er oppen eller ledige

14. december 2025

Hej Rene

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det er fedt at høre, at du altid har en god oplevelse hos Wash World.
Det betyder meget for os 🚗✨

Vi ser frem til at vaske din bil igen!

For lidt tørring

Vask virker fint men for lidt tørring - 1 gang mere frem og tilbage vil gøre den samlede oplevelse perfekt

22. november 2025

Hej Birger,
  Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Dejligt at høre, at selve vasken fungerede godt. Jeg sender din feedback om tørringen videre til vores team – vi arbejder løbende på at forbedre helhedsoplevelsen, og din kommentar er en stor hjælp. Tak fordi du valgte os!
De bedste hilsner,
Imran

Ren og pæn

Ren og pæn, støvsugning virkede denne gang.

21. november 2025

Hej Jack.
Tusind tak for de 5 stjerner! Jeg er glad for at høre, at både vask og støvsugning levede op til forventningerne denne gang – det betyder meget for os
Aden

Generelt meget tilfreds og positivt…

Generelt meget tilfreds og positivt med flere valgmuligheder i forbindelse med vask

1. juli 2025

Hej Birgit,

Tak for din anmeldelse ⭐️

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken og udvalget af muligheder 🚗💦

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

INGEN KØ 😀

Alt spillede bare som forventet, og ingen kø her om aftenen

14. oktober 2025

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet

Tusind tak for de 5 stjerner, Tom! Hvor er det dejligt at høre, at alt forløb som forventet – og uden kø, endda! Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse.
Med venlig hilsen,
Benjamin

Var forbi jeres vaskehal i håb om en ren bil!!!

Var forbi jeres vaskehal i håb om at køre derfra med en ren bil , købte vasken til 89 kr, dette skete dog slet ikke, måtte hjem og håndvaske ikke vaskede områder rene.. Det var nok sidste gang jeg bruger Wash World !!

1. september 2025

Hej Peter
Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at vasken ikke levede op til dine forventninger, og at du måtte vaske efter selv – det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være.
Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via “Hjælp”-sektionen på hjemmesiden, så de kan hjælpe dig videre med din oplevelse. Jeg hjælper dig naturligvis gerne på vej, hvis du har brug for det.
De bedste hilsner,

Nemt med nummerpladelæsning

Det er utroligt nemt at køre hen til standeren (mine arme er dog for korte ☺️) og markere hvilken vask, man ønsker. Bilens nummerplade er aflæst og så trækkes det automatisk fra ens kreditkort. Jeg har ikke abonnement, men det fungerer alligevel smertefrit.

10. august 2025

Hej Henrik.
Tusind tak for din positive anmeldelse – det er dejligt at høre, at du oplever vores nummerpladeløsning som nem og velfungerende, også uden abonnement. Vi er glade for, at det gør din bilvask lettere, og vi glæder os til at se dig igen!

Dårlig vask og service

Jeg vasket min bil hos dem det forgik uden sæbe jeg ringet til dem og svaret var uvenlige og hun lagt på før vi er færdige med samtalen

14. august 2025

Hej Salah
Jeg beklager, at du har oplevet både en dårlig vask uden tilstrækkelig sæbe og en ubehagelig kundeserviceoplevelse.
Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Derfor vil jeg anbefale, at du indsender en reklamation via vores formular. Gå gerne ind på vores hjemmeside under “Reklamation over vaskekvalitet” — der kan du uploade dine billeder af vaskeresultatet samt betalingsdokumentation (kvittering eller kontoudtog) help.washworld.dk
Vi vil behandle din sag hurtigst muligt og vender tilbage, så snart vi har gennemgået materialet. Din feedback er vigtig for os – særligt når det gælder mødet med kundeservice, da det hjælper os med at forbedre os.