Wash World - Roskilde - Byleddet Anmeldelser

Byleddet 2, 4000 Roskilde, DK

Møder tit en lukket hal pga fejl ** Tørrer umådelig dårligt, især varevogne** Har oplevet gentagne sensorfejl i hal 1 med uforklarligt driftstop med varevogn* Har i en lang periode kørt med snavset va... Se mere

Vaskekvaliteten er vel middel. Bilen bliver nogenlunde ren men ikke på nogen måde tør. Den ene af de to tunneler er for ofte lukket for service. Man skal gøre sig MEGET umage for at undgå kø. Ofte k... Se mere

Det er utroligt nemt at køre hen til standeren (mine arme er dog for korte ☺️) og markere hvilken vask, man ønsker. Bilens nummerplade er aflæst og så trækkes det automatisk fra ens kreditkort. Jeg ha... Se mere

Elsker Vaskehalen, og bruger den jævnligt.dey er skønt med nummerpladeløsning🤗 Nogle gange kunne jeg dog godt tænke mig at tavlerne(man trykker sig ind på) virkede lidt bedre. Har sommetider svært v... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Byleddet 2, 4000, Roskilde, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.861 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fin vask til rimelige penge

Fin vask til rimelige penge. Det eneste, der indimellem “knirker” lidt er, at vasken på Byleddet i Roskilde tit er i stykker

14. april 2024

Hej Morten.

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.
Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Jeg vil ønsker dig en god dag herfra.
Kirsten. Wash World.

Altid en af de to vaskehal er ud af…

Altid en af vaskehalen er ud af drift.

13. april 2024

Hej,
Jeg beklager, at du har haft denne ærgerlige oplevelse.

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Hvis du oplever driftstop ude på lokationen, kan du ringe ind på vores akuttelefon. Tlf.nr. står oplyst ude på terminalen og inde i vaskehallen. Du kan også gå ind på vores hjemmeside og finde din vaskehal på https://washworld.dk/find-wash-world-vaskehal - der vil der stå oplyst, hvis vaskehallen er nede.

Ahad

Vaskehallen har nu lavet dårlige…

Vaskehallen har nu lavet dårlige bilvask flere gange.

Lader til at være et tilbagevendende problem.

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse og de to stjerner.
Vi beklager dybt, at du har haft gentagne dårlige oplevelser med vores bilvask.
Det er bestemt ikke den standard eller oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback alvorligt og ønsker at undersøge og adressere disse problemer hurtigst muligt. For at vi kan tilbyde den mest direkte assistance og finde en løsning, bedes du kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside https://washworld.dk/hjaelp.

Cathrine🚗

Hej Claus,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag.

Jasmin.

Der var ikke noget sæbe i og vaskede…

Der var ikke noget sæbe i og vaskede slet ikke tæt nok op af bilen.

Hej Marie,

Det lyder som om, at du har haft en ærgerlig oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os.

Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, hvor du kan beskrive din oplevelse. Vores kundeservice vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.

Jasmin.

Hverken vasker eller tørrer ordentligt

Hverken vasker eller tørrer ordentligt. De fleste gange er er 1 ud af 2 haller ude af drift.

Hej Christina.

Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", og medsend foto af bilen efter vask / tørring, så vil de behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Glad når automaterne ikke er ude af drift.

Halvdelen af mit forsøg på at vaske bilen bliver ikke til noget, fordi vaskeautomaterne er ide af drift.
Vasker ikke ideelt - panelerne er stadig snavsede efter vask

6. april 2024

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på disse udfordringer. Vi beklager, at du har oplevet problemer med vaskeautomaternes tilgængelighed og effektivitet. Vi stræber efter at sikre, at alle vores kunder får en problemfri og tilfredsstillende vask hver gang. Dine observationer er værdifulde for os, da de hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre. For at adressere dine specifikke problemer effektivt og for at vi kan tage yderligere skridt for at løse dem, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside.

Ahad

Generelt synes at anlægget tørrer meget…

Generelt synes at anlægget tørrer meget ringe, og i dag synes jeg slet ikke den blev ren. Ofte er der altid noget der ikke virker som hvor langtids der er tilbage på bilen i haller og i dag kørte porten op og i hele tiden.

6. april 2024

Hej Inge ,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi beklager at høre, at du har oplevet problemer med tørringen og renligheden af din bil, samt tekniske udfordringer i vores anlæg. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi tager dine bekymringer alvorligt. For specifik assistance og for at sikre, at dine oplevelser bliver adresseret korrekt, beder vi dig kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside. Her kan du få den nødvendige opfølgning og hjælp.

thx for hlp

thx for hlp.

5. april 2024

Hello,

Thank you for the five stars and your feedback. We're glad we could assist you.

Best regards,
Ahad

Anlægget var igen ude af drift

Anlægget var igen ude af drift. Stoppede under vask og måtte afbrydes.

3. april 2024

Hej Lars.

Det er en ærgerlig oplevelse du har haft i vores vaskehal. Hvis dette sker igen, så venligst skriv til vores kundeservice: washworld.dk og fortæl om din oplevelse.

3 Stjerner

Er hvad det kan blive til på en god dag… Alt for ofte virker den ene eller begge vaskehaller ikke og nu sættes prisen op igen… Hænger ikke helt sammen.

29. marts 2024

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med tilgængeligheden af vores vaskehaller og de seneste prisændringer. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service og faciliteter for at sikre, at de lever op til vores kunders forventninger. Dine oplevelser er vigtige for os, og vi tager din feedback til efterretning. For yderligere assistance, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice gennem 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Ahad

Mangler sæbe begge siderne af bilen er…

Mangler sæbe begge siderne af bilen er slet ikke blevet renset

28. marts 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at høre, at din vask ikke levede op til forventningerne, og at bilen manglede rengøring på begge sider. Dette er bestemt ikke standarden for vores service. For at vi kan adressere dette problem og hjælpe dig bedst muligt, vil det være meget hjælpsomt, hvis du kunne kontakte vores kundeservice gennem washworld.dk under "Vaskehal og reklamation". Her kan du give detaljerede oplysninger om din oplevelse, så vi kan arbejde hen imod en løsning.

En ok vask ok

26. marts 2024

Hej Kate,

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept. Vi ser frem til at vaske din bil igen.

Berivan

Non stop-problemer

Non stop-problemer i Roskilde. Der er uden undtagelse ALTID problemer med vaske der er gået i stykker. Lige nu sidder jeg i kø i Roskilde med endnu en vask der igen er brudt sammen. Jeg må give op 3 ud af 4 gange. Og med den nye prisstigning er det nu endegyldigt slut

28. marts 2024

Hej,

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration og er her for at hjælpe med eventuelle specifikke problemer, du måtte have stødt på i vores vaskehal. Hvis dette er tilfældet, bedes du kontakte vores kundeservice gennem 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside for yderligere assistance.

Lana

Wash World var tidligere en OK vask til…

Wash World var tidligere en OK vask til prisen. Man skulle bare forvaske bilen manuelt,specielt bagenden af bilen. Men efter den netop annonceret prisstigning på ikke mindre end 45% er det måske på tide at se sig om efter en bedre eller billigere bilvask.

24. marts 2024

Hej,

Tak for at dele dine bekymringer med os.
Vi forstår fuldt ud dine betænkeligheder angående prisstigningerne, særligt i lyset af dine forventninger til kvalitet og tilgængelighed.

Vores team arbejder uophørligt på at sikre, at vores vaskehaller både er af høj kvalitet og tilgængelige, når du har brug for dem.
Vi tager din feedback alvorligt, da den hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre os.

Det er vores prioritet at vedligeholde og opgradere vores faciliteter kontinuerligt for at undgå nedetid og sikre, at vores service lever op til de standarder, vores kunder forventer og fortjener.
Vi beklager, hvis din nylige oplevelse ikke har afspejlet dette mål.
Vi vil meget gerne undersøge de specifikke omstændigheder, du har oplevet.

Venligst kontakt vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside, så vi kan yde dig den nødvendige assistance og adressere dine bekymringer direkte.

Cathrine🚗

Lever ikke op til det de lover og hvad jeg betaler for

Jeg oplever desværre at kundeservice ikke vil gøre noget ved: man køre forgæves mange gange over samlet 1 år brug, vaskehal er ude af drift. som medføre lang kø som man må opgive.

Så jeg får ikke det jeg betaler for.

Kundeservise skriver bare i copy paste beskeder som handler om hvad deres målsætning er.

sagsnummer: 153403

9. marts 2024

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi beklager dybt de gentagne udfordringer, du har oplevet med vores vaskehal og din oplevelse med kundeservice. Jeg vil rigtig gerne tage et nærmere kig på din sag og finde en løsning på problemet. Det er selvfølgelig ikke meningen, at du skal føle dig overset.

Lana

Fremragende selskab og har et godt…

Fremragende selskab og har et godt omdømme, og de har ikke svig i deres forhold til kunder, hilsner til jer alle 👍😘😘😘😘😘👌👌👌👌👌

20. marts 2024

Hej Shaheen,

Hjertelig tak for din fremragende anmeldelse og alle de positive emojis! Vi er utroligt glade for at høre om din positive oplevelse og anerkendelsen af vores omdømme og kundeforhold. Din tilfredshed og tillid betyder alt for os. Vi ser frem til fortsat at leve op til dine forventninger. 😊

Yderst ringe resultat.

Prøvet denne vaskehal (nr.2) for første gang. Bilen er ikke vasket og heller ikke tørret. Tørreprocessen varede ca. 10 sekunder. Resultatet er det dårligste jeg har set for en vaskehal til biler. De efterfølgende biler var vasket med samme resultat som min bil.
Det er sidste gang jeg benytter wash world.

21. marts 2024

Hej René,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med vaskehallen. Det lyder bestemt ikke som den standard, vi stræber efter. For at adressere dette problem og sikre, at det ikke sker igen, vil vi sætte pris på, hvis du kunne kontakte vores kundeservice gennem vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden. Det vil give os mulighed for at undersøge sagen nærmere og finde en løsning for dig.

Jasmin.

Den ene hal var ude af drift

Den ene hal var ude af drift. Min bil var plettet.

17. marts 2024

Hej Bodil,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager ulejligheden med den ude af drift halvdel og de pletter på din bil. Vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt. For assistance eller en løsning, kontakt os venligst på https://washworld.dk/hjaelp.