Wash World - Roskilde - Byleddet Anmeldelser

Byleddet 2, 4000 Roskilde, DK

Møder tit en lukket hal pga fejl ** Tørrer umådelig dårligt, især varevogne** Har oplevet gentagne sensorfejl i hal 1 med uforklarligt driftstop med varevogn* Har i en lang periode kørt med snavset va... Se mere

Vaskekvaliteten er vel middel. Bilen bliver nogenlunde ren men ikke på nogen måde tør. Den ene af de to tunneler er for ofte lukket for service. Man skal gøre sig MEGET umage for at undgå kø. Ofte k... Se mere

Det er utroligt nemt at køre hen til standeren (mine arme er dog for korte ☺️) og markere hvilken vask, man ønsker. Bilens nummerplade er aflæst og så trækkes det automatisk fra ens kreditkort. Jeg ha... Se mere

Elsker Vaskehalen, og bruger den jævnligt.dey er skønt med nummerpladeløsning🤗 Nogle gange kunne jeg dog godt tænke mig at tavlerne(man trykker sig ind på) virkede lidt bedre. Har sommetider svært v... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Byleddet 2, 4000, Roskilde, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.859 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har en Toyota C-Hr og kører den i…

Jeg har en Toyota C-Hr og kører den i Roskilde vaskehal, det kom ikke engang ind og røre hverken sideruder eller bagrude så bilen var møgbeskidt efter den kom ud plus at der var vand overalt på den som den slet ikke kunne blæse af og gav 109 kr for en premiumvask det var bestemt sidste gang jeg har brugt vaskehal fra Wash World

7. september 2024

Hej Christian,

Tak for din feedback. Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har haft en så skuffende oplevelse med premiumvasken. Det lyder som om, noget er gået galt, og det vil vi meget gerne se nærmere på. Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan hjælpe dig videre.

Muhammad

Nye koste fejer bedst

Nye koste fejer bedst - nye vaskehaller ka' noget. God duft, ren bil, ingen kø!

2. september 2024

Hej Silva
Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

De bedste hilsner, Wash World

Valgte all inklusive

Valgte all inklusive, med et tillæg på 90kr. Måtte bruge viskere efter vask, og fælge var ikke rene selv om jeg havde vasket dem i hånden først. Blæseren kører alt for hurtigst og blæser for svagt, er samtidigt for langt væk fra bilen. Det er en ommer.

30. august 2024

Hej Torben,

Tak for din feedback. Det lyder som om, at din oplevelse med vores vask ikke levede op til forventningerne, og det beklager jeg. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, og din feedback er vigtig for os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Lana

Bil og især fælge blev ikke rene

Bil og især fælge blev ikke rene. Tørringen var så dårlig at jeg skulle bruge viskere for overhovedet at kunne se ud af forruden pga våd “voks” for at køre ud af vaskehallen. Ydermere så oprettede jeg mig som abb. I starten af måneden. Derefter har den ene vaskehal været under renovation hvilket har gjort at jeg kun har brugt mit abb. 1 gang efter jeg oprettede det, da der altid er kø til de. Tilbageværende vaskehal. Havde aldrig tegnet abb. Hvis jeg havde vidst at at vaskehallen ville være på halv kraft i fkere uger. Føler mig super “ført bag lyset”(andre ord ikke tilladt her)

21. juli 2024

Hej Mikkel,

Jeg beklager at høre om din ærgerlige oplevelse i vaskehallen og med ventetiden i Roskilde.

Jeg sørger for at du bliver kontaktet på mail inden for de næste par dage vedrørende dette.

Sophie

Ombygning gør jo lidt ved oplevelsen.

Ombygning gør jo lidt ved oplevelsen.
Så svært at give mere end 3 p.t.

16. juli 2024

Hej, Michael

Tak for din feedback. Vi forstår, at ombygningen kan påvirke oplevelsen, og vi arbejder hårdt på at forbedre vores faciliteter. Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse i fremtiden og ser frem til din næste vask.
Kan oplyse der kommer helt nye maskiner på lokationen i fremtiden, som vi glæder os til at tilbyde dig at gøre brug af fremover

For at gå mere i dybden omkring din oplevelse, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via. Hjælpsektionen på vores hjemmeside.

Jacob

hastigheden

14. juli 2024

Hej Steen,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med hastigheden af vores service. Din feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til at vaske din bil igen.

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig

11. juli 2024

Hej, Mikael

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Jacob

Hurtig vask

3. juli 2024

Hej Bent,

Mange tak for de 5 stjerner! Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger. 🚗✨.

Lana

Normalt perfekt - men ingen undervogsskyl muligt!

Normalt perfekt, men denne gang fik jeg ikke mulighed for at vælge ekstra undervognsskyl, og da jeg er jæger og havde kørt i terrænet var det vigtigt.

23. juni 2024

Hej [Kundens Navn],

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at du ikke kunne vælge ekstra undervognsskyl denne gang. Vi anbefaler, at du prøver igen ved din næste vask.

Wash world

De er konstant en af vaskehallerne der…

De er konstant en af vaskehallerne der er ude af drift, og de fleste gange er det begge 2.
Selv om jeg har guld vask er vasken og tRfringen så dårlig at det er spild af penge

25. juni 2024

Hej Jørgen,

Jeg beklager meget at høre om din dårlige oplevelse med vores vaskehaller og guldvask. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan undersøge problemet og hjælpe dig bedst muligt.

Wash World

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at bilen blev ren.
Vi arbejder løbende på at forbedre vores tjenester og din feedback er meget værdifuld for os. Hvis du har yderligere kommentarer eller forslag, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at der manglede sæbe i din vask om mandagen. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få løst problemet. Kontakt venligst vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside, så sørger vi for at hjælpe dig.

Wash world

Billig - men stadig ikke ok😟

Jeg synes (stadig), at der for ofte er nedbrud/stop i vasketunnelerne. Det er ikke det store problem i dagligdagen, men det er svært at "planlægge"🙁
Der mangler en støvsuger! Skråt måtterenseren, som alligevel ikke har fungeret længe.
Prisen er ok - ellers havde jeg fundet en anden vask for længe siden.

4. juni 2024

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet. Kontakt venligst vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig videre.

Ahad

Fik to ridser i lakken på side ved…

Fik to ridser i lakken på side ved venstre sidespejl.
En lille rids og en længere rids.

25. maj 2024

Hej Annie,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om ridserne på din bil. Skader håndteres af vores eksterne sagsbehandler, Van Ameyde. Du kan komme i kontakt med dem via washworld.dk/hjaelp, ved at lave en skadeanmeldelse.

Denne er virkelig dårlig

Denne er virkelig dårlig! I forhold til den anden i har i Roskilde på ringstedvej. Følte slet ikke min bil var blevet ordentlig vasket og virkelig dårlig tørret.
Fix det

11. maj 2024

Hej Anja,

Det lyder som en dårlig oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig altid at give vores kunder en god oplevelse. Jeg vil derfor anbefale, at du skriver til vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

Hej Kirsten,

Tak for den fine anmeldelse! Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

Lana

Vaskemaskinen er MEGT tit defekt og…

Vaskemaskinen er MEGT tit defekt og vasker ikke som den på Ringstedvej. Har haft flere af jeres produkter.

10. maj 2024

Hej,

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med vaskehallen. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Lana

Der er oftere og oftere driftsstop

Der er oftere og oftere driftsstop. Manglende vedligehold ? Samme fejl igen igen igen byleddet roskilde.

7. april 2024

Hej Jakob.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Bilen er glad

Den vasket bilen ok.

27. april 2024

Hej Jeanet,

Rigtig god dag.

De bedste hilsener,
WashWorld

Den ene vaskehal lukkede ik helt op da…

Den ene vaskehal lukkede ik helt op da bilen skulle ind og portene kørte op og ned mens bilen blev vaskede. Jeg kørte ik ind men i den anden kø og der virkede det fint

14. april 2024

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Byleddet

Tak for din feedback. Vi beklager udfordringerne med den ene vaskehal, hvor portene ikke åbnede helt. Vi vil undersøge dette nærmere for at sikre, at det ikke sker igen. Vi er glade for at høre, at den anden kø fungerede fint for dig. Vi sætter pris på din forståelse og håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang. Tak for din tilbagemelding.
Mvh
Muhammad