Waitly Anmeldelser

4,3

Jeg har prøvet at opsige mit abonnement flere gange via jeres chat men der er ingen der svarer. Jeg kan ikke få adgang til min konto fordi når jeg beder om at få en mail med ny adgangskode så får jeg... Se mere

Efter en endeløs korrespondance med en chatbot, kom en fysisk person på banen, og det var godt. Mit problem blev løst omgående.

Jeg havde problemer med at indbetale det årlige beløb på min venteliste. Da jeg kontaktede Waitly fik jeg med det sammen et kompetent svar fra Dagmar, der guidede mig til en løsning så beløbet blev be... Se mere

Kan klart anbefale Waitly. Isabella derfra har været utrolig hjælpsom, og fixet et dobbelt rod jeg ikke engang vidste jeg havde, hurtigt nemt og med "smil" under hele processen. Tak Isabella for d... Se mere

1. Softwareleverandør

Waitly is a digital platform for fair and transparent waiting and interest lists in the housing market. Tenants and buyers can secure their place on waiting or interest lists with just a few clicks, track their position in real time, and receive automatic updates throughout the process. For landlords, property managers, and housing cooperatives, Waitly offers fully automated management of waiting and interest lists, including streamlined communication with applicants. Managing applicants has never been easier – enabling efficient handling, reduced administrative work, transparent communication, and a better experience for prospective tenants and buyers.

Det tager typisk over 1 måned at svare

4,3

Havde spørgsmål vedrørende betaling og…

Havde spørgsmål vedrørende betaling og har fået super og hurtig service fra Dagmar. Tak!

19. maj 2026

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse og 5x🌟

Vi er glade for at høre, at du fik hurtigt og super service fra vores support, så du kunne så svar på dine spørgsmål vedrørende betaling.
Det ligger os altid på sinde at besvare henvendelser hurtigt og grundigt.

Du ønskes en god pinse fra hele Team Waitly😁

Hurtig respons og god hjælp

Jeg fik hurtig respons og god instruktion i, hvad jeg skulle gøre.
Meget betryggende.
Tak for hjælpen.
Mvh Søren Søndergaard

12. maj 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩

Det er dejligt at høre, at du fik hurtig respons og god instruktion til det, du havde behov for. Vi er glade for, at det var betryggende.

Du ønskes en dejlig pinse af hele Team Waitly🤗

Fik hurtigt svar på mit problem også…

Fik hurtigt svar på mit problem også selvom det var i weekenden.

1. maj 2026

Hej Helle

Tak for din anmeldelse og stjernerne🌟

Vi er glade for at høre, at du fik hjælp til at løse dit problem selv i weekenden. Vi forsøger altid at besvare henvendelser hurtigst muligt.

Du ønskes en dejlig dag fra Team Waitly🤗

Jeg fik hurtig hjælp til skift af…

Jeg fik hurtig hjælp til skift af betalingsoplysningen, tak 🤗

27. april 2026

Hej Mathilde

Tak for din anmeldelse og de 5x🌟

Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp til at ændre dine betalingsoplysninger. Vi forsøger altid at yde hurtig hjælp i sådanne situationer, så man kan få styr på dine betalinger.

Du ønskes en god weekend fra hele Team Waitly🤗

Hurtig og præcise hjælp.

Hurtig og præcise hjælp.

27. april 2026

Hej Jónas

Tak for din anmeldelse og stjernerne🌟🌟🌟🌟🌟

Det er dejligt at høre, at du fik den nødvendige hjælp hurtigt.

Fungerer upåklageligt.

Fungerer upåklageligt.
Listen er nem og overskuelig. Man er ikke i tvivl om, hvad man skal gøre, når man får et tilbud, og det er let at følge processen undervejs med tilbud, fremvisning, accept osv.

16. april 2026

Hej Pia

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner🤩

Vi er glade for at høre, at du finder det let at navigere på siden og at det fungerer upåklageligt. Det er netop en af vores mål at gøre det let og overskueligt at følge med i placeringer og tilbud, så det er dejligt at høre, at det lykkes.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗

Pga nyt Dankort var der problemer med…

Pga nyt Dankort var der problemer med at få betalingen igennem. Dagmar gav konkret og brugbar hjælp, så det kørte igen indenfor et par dage.

14. april 2026

Hej Ditte

Tak for din anmeldelse og de 5x🌟

Vi er glade for at høre, at du fik den nødvendige hjælp til at løse dit betalingsproblem. Det ligger os altid på sinde at yde hurtig og brugbar support i tilfælde som dette.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly☀️

Sød tålmodig Dagmar der hjalp da jeg…

Sød tålmodig Dagmar der hjalp da jeg skulle have nyt betalingskort tilknyttet :-)

6. april 2026

Hej Eva

Tak for din anmeldelse og de 5x🌟

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores support og blev mødt af en sød og tålmodig medarbejder, så du kunne få styr på dine betalinger.

Du ønskes en dejlig weekend af hele Team Waitly☀️

Rigtig god service af Dagmar

27. marts 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse og stjernerne 🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er glade for at høre, at du fik rigtig god service da du var i kontakt med vores support. Vi stræber altid efter at yde den nødvendige hjælp hurtigt.

Snyde firma

Er begyndt at tro, at det bare er en pengemaskine, der æder penge. Jeg har været skrevet op i mange år og har aldrig modtaget et boligtilbud.Man får jo ikke bekræftelse fra de andelsforeninger, man er skrevet op i, det er nok det, jeg synes, er mest underligt. Lige noget for kontant DR🤔

30. marts 2026

Hej Lina

Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi har forsøgt at kontakte dig for at følge op på din anmeldelse, men vi har desværre ikke modtaget svar tilbage. Vi håber, at du ser svaret her på Trustpilot, og eventuelt følger op.

Som oplyst i mailen, tilbyder Waitly blot den platform, hvorfra ventelisterne håndteres, men det er altid administrator/forening, der opretter de annoncer, der sendes ud. Waitly har derfor ingen indflydelse på antallet eller hyppigheden af annoncer, der sendes ud.

Man modtager altid en bekræftelsesmail fra Waitly, når man tilmelder sig en liste, og efterfølgende vil man ligeledes modtage mails vedrørende nye tilbud, betaling samt løbende opdateringer omkring placering på listen.

Vi har undersøgt dine opskrivning, og der kan vi se, at der har været påbegyndt tilmelding på flere forskellige lister, men tilmelding er kun gennemført og betalt for én liste. Denne har du selv afmeldt tilbage i 2024. I tiden, hvor du var tilmeldt listen, modtog du flere boligtilbud, og du har også registreret svar på flere af tilbuddene via Waitly.

Hvis der er noget ved din anmeldelse, som vi har misforstået, eller som du ønsker at uddybe, må du endelig vende tilbage. Du kan kontakte os på mail support@waitly.dk.

Hvis du har andre ting, vi kan gøre bedre, er du velkommen til at skrive tilbage, og ellers håber vi, at du vil genoverveje din anmeldelse og antallet af stjerner, du har givet os.

God dag til dig fra hele Team Waitly🌟

Røg ud af listen pga mistet visa kort…

Røg ud af listen pga mistet visa kort men fik virkelig dejlig og hurtig hjælp og blev gendannet 👏god service

27. marts 2026

Hej Martin

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩

Vi er glade for at høre, at du fik god og hurtig hjælp til dine udfordringer med betaling, så du kunne bevare din opskrivning.
Vi stræber altid efter at yde god service og hurtigt kunne hjælpe med henvendelser som din.

Du ønskes en dejlig sommer fra hele Team Waitly☀️

Jeg har fået den bedste service hos Waitly. Jeg har betalt dobbelt af en eller anden årsag hvilket Isabella fik ordnet med lynhurtigt svar og tilbage betaling af pengene .

18. marts 2026

Hej Berit

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🌟

Vi er glade for at høre, at du fik god service og hurtig hjælp med at løse dine problemer med betaling. Vi stræber altid efter at yde god og hurtig support til henvendelser som din.

Hele Team Waitly ønsker dig en god påske🐣

En pengemaskine med sites

En pengemaskine med sites, som konstant ikke virker

Hej

Tak for din anmeldelse og feedback.

Det er korrekt, at vi på tidspunktet for din anmeldelse oplevede nogle tekniske udfordringer, der forårsagede problemer med at tilmelde sig én specifik liste. Udfordringen er siden blevet løst, og vi har evalueret hændelsen internt, så vi kan forhindre lignende tilfælde i fremtiden.

Vi beklager naturligvis de gener, det medførte.

Jeg vil gerne understrege, at er det gratis at oprette en profil på Waitly, og det eneste man betaler for, er de lister, man vælger at skrive sig op på.
Det er en normal og kendt praksis især på andelsboligmarkedet, at man betaler et gebyr for at skrive sig på en venteliste.

Waitly er en platform, hvorfra boligadministratorer/foreninger kan administrere deres ventelister, og hvor man som opskreven kan have et samlet overblik over de ventelister, hvor man er opskrevet. Inden man skriver sig op og betaler, forsøger vi altid at give mest mulig information om listerne, så man kan træffe beslutningen på et oplyst grundlag.
I Waitly har vi derfor ikke indflydelse på, hvordan foreningerne prissætter ventelistegebyret.

God dag fra hele Team Waitly😊

Et opskrivnings-site der ikke kan klare…

Et opskrivnings-site der ikke kan klare den trafik der opstår når der åbnes for opskrivning.
Spild af tid og penge.

Hej Lars

Håbløs hjemmeside

Jeg gad godt at kunne benytte denne tjeneste, men har nu i over en halv time udelukkende fået "504 Gateway Time-out", når jeg har forsøgt at melde mig til nogle af ventelisterne. Det er jo håbløst.

Hej Trine

God dag fra hele Team Waitly😊

Hurtig og brugbart svar på forespørgsel.

9. marts 2026

Hej Holger

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🥳

Vi er glade for at høre, at du fik hurtigt og brugbart svar, da du henvendte dig til vores support. Det er netop noget, vi altid stræber efter, når vi besvarer de henvendelser, som vi modtager.

Jeg er medlem af Waitly+

Jeg er medlem af Waitly+, og jeg må sige, at hjemmesiden er forfærdelig. Nogle gange kan man næsten ikke finde en ledig adresse. Selv efter jeg logger ind, står der altid, at jeg skal logge ind, når jeg søger efter en ejendom (hvis jeg overhovedet kan finde listen). Mange links giver mig en 404-side, og for ikke at nævne, at man ikke kan søge efter ejendomme, der har eksterne lister åbne, så man skal bruge en masse tid på at klikke rundt for at finde et par ejendomme, der har dem. Meget spildtid for en service, der koster penge. Med alt det der, føles deres e-mails, der informerer om en ledig plads på en lukket liste, som et fupnummer. Listen lukkes, selv før man kan åbne linket 2 sekunder efter, man har modtaget e-mailen. Jeg bruger den stadig, da det stort set er den eneste mulighed, men lad os se det i øjnene. Det virker ikke optimalt.

8. marts 2026

Hej Jalena

Tak for din feedback og anmeldelse af Waitly.

Vi har bedt om dine kontaktoplysninger gennem Trustpilot, så vi kunne følge op på din anmeldelse, men vi har desværre ikke modtaget dem. Derfor håber vi, at du ser dette svar, og eventuelt tager kontakt til os.

I udgangspunktet er det gratis at benytte Waitly og Waitly+ er et tillægsabonnement, der giver fordele som mails, når der er ledige pladser på lister og tidlige nyheder omkring nye lister og foreninger. Funktionerne, man betaler for, er derfor ikke direkte relateret til brug af hjemmesiden.
Selvom vi naturligvis forstår din frustration, vil vi blot forsikre dig om, at dit abonnement fortsat fungerer efter hensigten.

Det er helt korrekt, at man i øjeblikket ikke kan filtrere søgning af ejendomme efter, hvor der er åbne lister. Vi arbejder løbende med at forbedre platformen, og det er et ønske, vi har noteret os. Dette er hverken muligt med eller uden Waitly+ og er ikke beskrevet som en del af de fordele, du tilkøber med abonnementet.

Efterspørgslen på at blive skrevet op på ventelister er enormt stor. Derfor kan man opleve, at de pladser, man modtager mails omkring kl 07, bliver fyldt kort efter, mailen er modtaget. Det kan naturligvis være en ærgerlig oplevelse, at man ikke får en af pladserne, men det skyldes blot den store efterspørgsel.

Vi ønsker dig al held med din boligsøgning🏡
Team Waitly

Godt servis

Godt servis

6. marts 2026

Hej Bilal

Tak for din anmeldelse og stjernerne🌟

Vi er glade for at høre, at du fik god service. Vi forsøger altid at yde hurtig, venlig og grundig support, når vi modtager henvendelser.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly🤗

God og hurtig support ved…

God og hurtig support ved betallingssvanskeligheder. Tak til Dagmar.

5. marts 2026

Hej Vibeke

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩

Vi er glade for at høre, at du fik god og hurtig hjælp til at løse dine udfordringer med betaling. Det er os altid på sinde at besvare hurtigt og grundigt, så man får den nødvendige hjælp i tide.

Fantastisk system

Fantastisk system, dog lidt dyrt ved tilmelding af flere lister.

5. marts 2026

Hej Annemette

Tak for din anmeldelse og stjernerne🌟

Det er godt at høre, at du oplever systemet som fantastisk. Vi kan godt forstå, at det kan være dyrt at skrive sig op på flere ventelister. Det dog er ikke Waitly, der bestemmer størrelsen på de enkelte gebyrer, dette er op til altid administrator af listen.