Waitly Anmeldelser

4,3

Efter en endeløs korrespondance med en chatbot, kom en fysisk person på banen, og det var godt. Mit problem blev løst omgående.

Kan klart anbefale Waitly. Isabella derfra har været utrolig hjælpsom, og fixet et dobbelt rod jeg ikke engang vidste jeg havde, hurtigt nemt og med "smil" under hele processen. Tak Isabella for d... Se mere

1. Softwareleverandør

Waitly is a digital platform for fair and transparent waiting and interest lists in the housing market. Tenants and buyers can secure their place on waiting or interest lists with just a few clicks, track their position in real time, and receive automatic updates throughout the process. For landlords, property managers, and housing cooperatives, Waitly offers fully automated management of waiting and interest lists, including streamlined communication with applicants. Managing applicants has never been easier – enabling efficient handling, reduced administrative work, transparent communication, and a better experience for prospective tenants and buyers.

Det tager typisk over 1 måned at svare

Brugbart svar

25. august 2026

Jeg har prøvet at opsige mit abonnement…

Jeg har prøvet at opsige mit abonnement flere gange via jeres chat men der er ingen der svarer. Jeg kan ikke få adgang til min konto fordi når jeg beder om at få en mail med ny adgangskode så får jeg den ikke. Jeg vil gerne opsige.

31. juli 2026

Dagmar fra Waitly

Dagmar fra Waitly, vente hurtigt tilbage med svar på mine spørgsmål

11. august 2026

Hej Eline

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩

Vi er glade for at høre, at du fik hurtigt svar på din henvendelse til vores support. Vi forsøger netop at besvare henvendelser hurtigt og grundigt, og det er dejligt at høre, når det lykkes.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗

Jeg havde problemer med at indbetale…

Jeg havde problemer med at indbetale det årlige beløb på min venteliste. Da jeg kontaktede Waitly fik jeg med det sammen et kompetent svar fra Dagmar, der guidede mig til en løsning så beløbet blev betalt med det samme og jeg fik en faktura hurtigere end jeg kunne nå at blinke med øjnene. Tusind tak for den gode oplevelse.

4. august 2026

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse og stjernerne ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp til at løse dine betalingsproblemet. Vi ved, at man kan blive nervøs for sine tilmeldinger, når der er problemer med betaling, og vi forsøger altid at hjælpe, så hurtigt vi kan i disse tilfælde.

Du ønskes en dejlig weekend fra hele Team Waitly🥳

Gode til at hjælpe ved spg og tvivl :)

Gode til at hjælpe ved spg og tvivl :)

30. juli 2026

Hej Ulricce

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner🤩

Vi er glade for, at du fik besvaret dine spørgsmål godt, vi ønsker altid at hjælpe, når der opstår spørgsmål og tvivl.

God weekend til dig fra hele Team Waitly🤗

Jeg har været yderst tilfreds med jer…

Jeg har været yderst tilfreds med jer og er super glad for min nye lejlighedhed som jeg glæder mig til at flytte ind i har altid fået positive svar og beskeder fra jer. Mvh Birgit Berthelsen

27. juli 2026

Hej Birgit

Tak for din anmeldelse og de 5x ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du fandt din bolig gennem Waitly🤩
Vi er glade for, at det har været tilfreds med at benytte Waitly i din boligsøgning, og du undervejs har haft positive oplevelser med vores kommunikation og support.

Tillykke med dit nye hjem fra hele Team Waitly🏡

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Hurtig hjælp og sød medarbejder (Isabella)

28. juli 2026

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🌟

Det er godt at høre, at du havde en meget positiv oplevelse, da du var i kontakt med vores support. Vi forsøger netop at give den nødvendige hjælp både hurtigt og venligt.

God sensommer til dig fra hele Team Waitly☀️

Hurtig hjælp ved kontakt til support

22. juli 2026

Hej Carina

Tak for din anmeldelse og stjernerne🌟

Det er dejligt, at du fik hurtig hjælp, da du var i kontakt med vores support. Vi forsøger altid at behandle henvendelser hurtigt, så I får den nødvendige hjælp i tide.

Du ønskes en dejlig sommer fra hele Team Waitly☀️

Jeg fik en rigtig god oplevelse via…

Jeg fik en rigtig god oplevelse via deres chat/kundesupport ved medarbejder Isabella.

Hun var rigtig hurtig til at løse min udfordring, og informerede omkring mine juridiske rettigheder vedr. en opskrivning.

God og præcis kommunikation

21. juli 2026

Hej Louis

Tak for din anmeldelse og de 5x 🌟

Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i kontakten med vores support, og at du hurtigt fik hjælp til at løse problemet samt grundig information om dine rettigheder ved god og præcis kommunikation.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗

Kan klart anbefale Waitly

Kan klart anbefale Waitly.
Tak Isabella for den fine service :)

17. juli 2026

Hej Camilla

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner🌟

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores support som superhjælpsom og fik hurtigt svar på hjælp til både at opdage og løse problemet.

Du ønskes en dejlig sommer fra hele Team Waitly☀️

Fem store stjerner til Dagmar for…

Fem store stjerner til Dagmar for hurtig og kompetent hjælp og en meget venlig måde at svare på 😊

16. juli 2026

Hej Susanne

Tak for de fine ord og de 5 stjerner🌟

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores supportteam, og at de var både hurtig og kompetent og alt sammen i en venlig tone.
Det er alt sammen værdier, som vi stræber efter at efterleve i besvarelserne af alle de henvendelser, vi modtager.

Du ønskes en dejlig sommer fra hele Team Waitly🤗

Jeg giver også 5 stjerner for sådan et…

Jeg giver også 5 stjerner for sådan et sødt og hjælpsomt personale.
Tusind tak for hjælpen.

14. juli 2026

Hej Susanne

Tak for de søde ord og de 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores supportteam, og at de var både søde og hjælpsomme. Vi bestræber os altid på at give den nødvendige hjælp hurtigt og i øjenhøjde, så det er dejligt at høre, at det lykkes.

Du ønskes en dejlig sommer fra hele Team Waitly🏖️

God service og hurtigt svar

God kundeservice og hurtigt svar

14. juli 2026

Hej Camilla

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner🌟

Vi er glade for at høre, at du oplevede god kundeservice og fik hurtigt svar på din henvendelse. Vi stræber altid efter at give grundig og hurtig hjælp på de henvendelser, vi modtager.

Du ønskes en dejlig sommer fra hele Team Waitly☀️

Jeg sender ⭐⭐⭐⭐⭐til Dagmar for alt…

Jeg sender ⭐⭐⭐⭐⭐til Dagmar for alt hjælpe mig, da jeg havde fået oprette mig med forkert mail og samtidig fået skrevet mig op til den samme andelsforening 2 gange

7. juli 2026

Hej Anni

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner🌟

Vi er glade for at høre, at du fik den nødvendige hjælp så du nu står korrekt opskrevet.

Tak!

Jeg fik super hjælp med at få ryddet op efter egne fejl i indtil flere tilmeldinger, meget værdsat.

25. juni 2026

Hej Stine

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner🤩

Det er godt at høre, at du fik den nødvendige hjælp til at rette de fejl, der var opstået med tilmeldingerne. Det kan jo ske for os alle, og vi er glade for at kunne hjælpe, når det er nødvendigt.

Virkelig god kundeservice

Jeg har oplevet virkelig god, relevant og i- dybden kundeservice hos Waitly 🙂

18. juni 2026

Hej Le

Tak for anmeldelsen og de fine ord🌟

Vi er glade for, at det var en positiv oplevelse at være i kontakt med vores kundeservice, og at du fik god og relevant hjælp. Vi forsøger altid at besvare de spørgsmål, vi modtager, grundigt, så det er dejligt at høre, at det lykkes.

Du ønskes en dejlig sommer fra hele Team Waitly🏖️

Afmelding af abonnement

Det ikke lykkes med af afmelde mit abonnement på trods af mange forsøg. De bliver ved med at trække penge fra min konto og de er ikke til at komme igennem til jeres kunde service

18. juni 2026

Hej Emilie

Vi har anmodet om dine kontaktoplysninger, for at kunne komme sagen nærmere og hjælpe dig. Desværre har vi ikke modtaget dem, så vi håber, at du ser svaret her og kontakter os.

For at afmelde et abonnement, skal man blot logge ind på sin profil og klikke "Slet tilmelding". Dette gælder både for opskrivninger og for Waitly+.
Når du opsiger en tilmelding, afmeldes betalingsaftalen naturligvis samtidig.
Dette er forklaret i vores brugerguide her: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/articles/20042094390684-L%C3%A6r-mere-om-dine-opskrivninger

Det er ærgerligt, at det har været svært at finde de forskellige muligheder for at komme i kontakt med vores support. Du kan altid oprette en henvendelse her: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/requests/new eller kontakte os på mail support@waitly.dk.

Som nævnt håber vi, at du ser dette svar og rækker ud til os, så vi kan hjælpe dig videre.

Venlig hilsen,
Team Waitly

At jeg kan stole påtil at stole på dem

At jeg kan stole på dem

3. juni 2026

Hej Ane

Tak for din anmeldelse og stjernerne🤩

Vi er glade for at høre, at du føler, at du kan stole på Waitly. Vi forsøger netop at skabe gennemsigtighed og øge tilliden på ventelisterne, så det er dejligt at høre, når det lykkes.

Hurtig og behagelig kundeservice 🤩

22. maj 2026

Hej

Tak for din anmeldelse og stjernerne⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores kundeservice som behagelig og hurtig. Det er noget, vi altid stræber efter.

Du ønskes en dejlig pinse fra hele Team Waitly☀️