Havde en service rep aftale, havde misset en betaling for 6 mdr siden. kørte til skoda, der fortalte at aftalen ikke længere var aktiv. tiltrods for det har de da glædeligt modtaget 430 kr om mdr. de... Se mere
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Park Alle 350A 1. sal,, 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Leasede en bil i juni måned og da mit kørselsbehov ændrer sig lige før jul henvender jeg mig for at høre om muligheden for at komme ud af aftalen.
Normalt binder man sig for 11 måneder og jeg var derfor indstillet på at betale et rimeligt gebyr herfor 5 måneder før tid.
VW vender så tilbage med et gebyr som ikke er langt fra det som svarer til bare at beholde bilen 🤔🤔
Virkelig ringe kundeservice - så tænk jer om inden I tegner en aftale for det er ingen fleksibilitet.

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Valgte Semler Finans fordi det skulle være nemt og uden bævl. Men selvfølgelig det skulle vise sig at være alt andet end nemt. Man bliver tilbudt 2 måneders gratis forsikring og at man kan vente med starte at afdrage til efter 1-1-2024 og alt er godt. Men blækket var endnu ikke tørt, før Semler havde glemt alt om dette, og sendte den første opkrævning. Kundeservice og sælger er fuldstændig ligeglade og ignorere en. Status er pt at de har accepteret en måneds gratis forsikring men nægter stadigvæk at overholde aftalen. Man skal åbenbart i retten og foran en dommer, før de vil overholde deres egen aftale. HVORFOR skal man bruge tid på sådan noget p**!
Totalt ligegyldig kommentar fra Semler, der skal forsøge at vise de ikke er ligeglade med deres kunder.....

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Det er desværre ikke muligt at give 0 stjerner, så derfor er jeg nødt til at give 1, selvom det ikke er med min gode vilje.
Jeg afleverede en bil, jeg havde leaset til bilsalg i Ballerup slut oktober og hold nu op en oplevelse det har været/er.
Sagen er desværre ikke afsluttet, fordi der åbenbart ingen voksne til stede i den her proces er.
Først og fremmest fik jeg desværre et stenslag i forruden tilbage i maj (Uden for synsfeltet). Dette kontaktede jeg forsikringen omkring med det samme og fik fikset på Audis eget værksted. De vurderede det til at være pænt og holdbart og uden problemer. Det er fortsat pænt og er hverken løbet eller noget siden.
Bilsalg vil så alligevel have skiftet hele ruden og have mig til at betale for det. Selvom Audis værksted selv har handlet og vurderet som de har. Jeg har kontaktet værkstedet efterfølgende, som giver mig ret i, at det virker meget mærkeligt og ikke helt på sin plads af bilsalg. De vil jo tydeligvis bare tjene en masse penge, som jeg skal betale for, at de kan.
Derudover var der pludselig en ridse i venstre side på bilen EFTER jeg havde afleveret den, som de beskylder mig for og vil have mig til at betale for. Jeg har sendt billeder som bevis på, at den ikke var der lige inden jeg kørte derud. Dette ignorerer de fuldstændig og forholder sig slet ikke til.
Lige meget hvem jeg kontakter i hele den her proces, bliver jeg kastet rundt og får at vide, at de ikke kan gøre noget uden noget fra nogen andre. Når jeg så sætter de tre involverede parter på samme mail omkring hele sagen med beviser på alt, bliver det fortsat ignoreret og jeg bliver bare bedt om at betale.
Derudover bliver jeg beskyldt for at lyve, bliver ignoreret, kastet rundt i manegen, fordi ingen vil tage noget ansvar og personalet var møg ubehøvlet, da jeg var ude at aflevere bilen.
Hver gang jeg er i kontakt med semler finans forholder de sig ikke til det jeg skriver, vedlægger af beviser, de beskylder mig for at lyve, tager ikke ansvar og er komplet uprofessionelle i den her proces.
Mit tålmodighed er fuldstændig væk og jeg har absolut intet pænt at sige om den her oplevelse eller samler finans.
Hele den her oplevelse og proces er under al kritik og mangler simpelthen nogle voksne der tager noget ansvar! Det ville klæde de svindler firma jeg kæmper med pt., både samler finans og Bilsalg. Hold jer langt væk fra det her svindel firma.

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Efter afslag til finansiering af bil, kontaktede jeg jer, da det var mig helt uforstående, efter en fin samtale med en medarbejder, hvor jeg sku udfylde et budget samt sende dokumentation for mine ekstra indtægter, blev finansiering godkendt. Super god og hurtig ekspedition 24 timer efter jeg tog kontakt, fik jeg en tilbagemelding på, at alt var ok. Måske man skal følge et afslag op med en direkte kontakt, så kunden ikke selv aktivt skal følge op.

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Formentlig det mest inkompetente leasing firma jeg har oplevet til dato.

PAS PÅ.!!!
Helt igennem uprofessionelt
Her underskriver jeg service aftale kontrakt i god tro og overholder egne forpligtelser.
Da jeg så beder om manglende vilkår et par måneder efter, kan de ikke finde ud af at fremsende.
Nu skal hele kontrakten annulleres og genunderskives. Ellers kan de ikke sende serviceaftale vilkår

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Det var helt igennem en behagelig samtale og fandt hurtigt en løsning.🤗🤗

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Altid en meget professionel og konstruktiv tilgang. Og god service

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Top Service og mega hurtig respons med svar

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Er det normal kutyme at Selmer Finans betaler P afgifter uden at informerer deres kunder, (JA DET ER DET)
Som i sikkert ved er det ikke alle P selskaber der placerer en seddel på bilen,
men simpelt hen bare sender en betalingsafgift med et billede af bilens nummerplade,
og når de så sender den til Selmer Finans så betaler I bare uden videre og sætter beløbet på leasing fakturaen og opkræver et gebyr oven i på 150 kr.
I burde have kontaktet parkeringsselskabet og bedt dem sende opkrævningen til os som er bruger af bilen, I har frataget os muligheden for at opdage at vi faktisk havde fået en P afgift og samtidig muligheden over at klage over afgiften. Det er dybt uprofessionelt.
Vi har skrevet til jer flere gange, i løbet af de sidste 4 uger men I undlader simpelthen at svare på vores henvendelser.
Semler Finans har været meget imødekommende og alle ovenstående problemer er løst mange tak.

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Vi ansøgte og fik finansiering til en brugt VW Passat via VW Højbjerg i Aarhus og har været meget tilfredse med hele processen. Der var ingen problemer og jeg synes det var nemt at følge processen.

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
For et år siden indgik min kone & jeg en leasingaftale med Volkswagen Semler Finans Danmark.
Alt lige fra ansøgning herom og nu aflevering har kørt uden problemer, Tænker det hjælper at passe lidt på det man har lånt mere så der ikke kommer nogen grimme overraskelser den dag man aflevere bilen ;-)
Semler Finans har ligeledes vært fine til at svare på de spørgsmål jeg nu måtte have haft, Så jeg vil på ingen måde afvise at jeg om nogle år når jeg er klar til ny bil igen vil benytte mig at Volkswagen Semler Finans Danmark nok engang.
Så jeg vil slut af med at sige Tak for lån af bil, Det har været en fornøjelse...
Vh.
Thomas R

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Aldrig har jeg oplevet så ubehøvlet medarbejder. Jeg ansøger om en leasing af en Cupra BORN, til 4400 om måneden. Den afviser i, pga for lidt indtjenening, den “lille indtjenening” er 33.000+ 25.000 med et rådighedsbeløb på næsten 20 sammenlagt. Dog godkendte i for en måned siden, den 02.06.23 af jeg kunne lease en Audi A3, til 6000 om måneden? Hvor er logikken? Er godkendt til en Audi A3, med den samme økonomi, som denne blev sendt ind med, i vil ikke flytte godkendelsen, og i vil ikke godkende på ny, medmindre man skal hele cirkusset igennem igen. Virkelig dårlig kundeservice. I kan se ID nr. og at i har godkendt den anden, den 02.06, men nægter alle former for hjælp?

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Hurtig og kompetent handling. De bedste oplevelser herfra, fra start til slut.

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Hvis du selv har pengene, vil Semler Finans gerne hjælpe dig. Det har været en meget bøvlet og dårligt digitalt understøttet proces at tigge om at få lov at låne halvdelen af prisen på en brugt bil. Det er lige før de spørger om du ikke bruger for meget tandpasta. Men Semler er vel bare underdogs i noget større. Selv når du søger gennem din egen bank, havner du hos dem der står bag Semler.

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Utroligt hurtig og god service. Efterspurgte diverse dokumenter og tilrettede alt i høj fart. Meget tilfreds.

Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Tak til jer for en rigtig fin oplevelse vedrørende den manglende leasingkontrakt.
Grundet et headset af middelmådig karakter fik jeg kaldt Memet for Mikkel mere end en gang, Det beklager jeg oprigtigt.
Glæder mig til at være kunde hos jer det næste års tid.
God dag til jer
Dennis