Vinylpladen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 118 anmeldelser, var de fleste anmeldere nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fortæller ofte, at der er et rigtig stort udvalg af musikplader, og at bestillingerne bliver leveret utrolig hurtigt frem til døren. Mange forbrugere nævner desuden, at pladerne altid er forsvarligt pakket ind, hvilket gør, at de som regel modtages i helt perfekt stand uden nogen skader. Dog nævnte nogle personer, at de oplevede en lang ventetid på at få svar, samt at flere forsendelser blev forsinkede. Visse købere oplevede desuden at modtage forkerte varer, eller at produkterne desværre havde en utilstrækkelig kvalitet ved modtagelsen.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produkt, idet mange forbrugere roser fair priser og forsvarligt... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydig oplevelser med leveringsservice, hvor nogle oplever lynhurtig levering og... Se mere

Order

Kunder havde tvetydig oplevelser med ordre, da forbrugere oplevede hurtig levering af varer inden for få... Se mere

Response time

Kunder deler negativ meninger om svartid og oplever ofte lang ventetid, hvor henvendelser forbliver... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kvaliteten af deres køb. Mens nogle anmeldere roser... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte 5 plader med gavepapir mandag d. 15/12. På vinylpladens hjemmeside står der 1-2 dages levering på disse plader, jeg er meget omhyggelig med at vælge nogen de har på lager. Onsdag d.... Se mere

Jeg synes altid det er en fornøjelse at bestille herinde fra, servicen har jeg aldrig haft problemer med. og pladerne kommer altid til tiden. desuden er de i top stand når de kommer:)

Det var god kvalitet og lyder utroligt godt men det tag lidt tid for at komme frem til pakke huset men ellers alt god ved pladerne.

Bestilte to plader nogle dage før jul med aftenlevering, men de blev ikke leveret den pågældende aften, selvom jeg var hjemme og fik besked om, at de var leveret. Kontaktede fragtfirmaet uden noget re... Se mere

1. Musikbutik

Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

179 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fine priser dårlig kundeservice

Fine priser, godt med inder og yder sleeves. Ikke særlig god hjemme side dårlige muligeheder for at lave præcise søgninger. Ikke særlig god information om pladerne mangler nummer info.

Deres leveringstider overholdes slet ikke og jeg tænker ikke på at de samler til bunke så det er den sidste plade der er klar der afgøre levering. 4-12 dage er for mig ALDRIG 4 dage men 12+ har oplevede det helt op til 2 måneder uden nøglen lyd fra dem.

Deres svar er håbløst svar udebliver helt eller skal rykkes 2,3,5,6 gange for. Simpelthen en elendig behandling af kunderne. Jeg vil gerne købe fra en dansk butik men når kundeservice er så dårlig så giver det ikke meget mening

Opdateret efter svar:
Jeg syntes sådan set deres svar siger det hele. Jeg har lidt svært ved at forstå hvilken dialog de gerne vil have jeg indgår med dem.
Jeg skriver her inde og får svar inden for 24 timer. Jeg har forsat ikke fået svar på de 4 mails jeg har sendt den første for 10 dage siden.
Det smarte havde nok været at sørge for at svare mig der ordrenumrene var vedlagt så de kunne sagtens havde fundet dem. Nu biker det så kun endnu mere kikset man kan svare her men forsat ikke svare henvendelser.

9. september 2026

Hej Rasmus.

Tak for din anmeldelse, omend du har mange negative nedslagspunkter. Det er vi selvfølgelig ikke er så glade for, da vi selvfølgelig gerne vil have, at vores kunder har en god oplevelser hos os.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med de gratis inner og ydersleeves, men vil gerne høre lidt mere fra dig ang. de andre punkter, så vi har lidt bedre forståelse for, hvad det er du har oplevet, så vi har mulighed for at forbedre det.

Hvad det det specifikt du har oplevet med dine søgninger, som ikke fungerede?
Hvad mener du med nummer info? Er det tracklisten?

Hvis du har lyst til at vende tilbage til os med den information, er du meget velkommen til at gøre det på support@vinylpladen.dk

Det er selvfølgelig ikke rimeligt, at du skal vente så længe på svar fra os, når du henvender dig over mail. Det er slet ikke den stadard, som vi vil have. Nu har vi jo været i dialog med dig mange gange over det seneste års tid, og det er jo heldigvis heller ikke tilfældet hver gang.

Vores leveringstider holder i 95% tilfælde, så der kan man selvfølgelig være uheldig. Og det er klart, at jo større en ordre man laver, jo større er muligheden for, at man rammer en plade som kan havne i restordre, eller på anden måde bliver forsinket fra vores leverandører.
Det beklager vi naturligvis - vi gør altid, alt hvad vi kan, for at undgå forsinkelser.

Du er som sagt meget velkomment til at skrive til os med de konkrete eksempler, så vi har mulighed for at gå videre med det.

Håber vi får lov at betjene dig igen en anden gang.

Hej Rasmus.

Ja, det kan du da have ret i. Men det er ikke den samme, som sidder og svare på kundehenvendelser, som også svare på trustpilot anmeldelser. Og der var jo ikke nogen grund til at forsinke den enes arbejde, for at vente på den anden.

Det jeg spørger ind til er, hvilke problemer du havde oplevet med søgningerne på hjemmesiden. Det synes jeg ikke fremgår af dine henvendelser. Den info som du eftersprøger ang. dine køb af brugte plader, lader også til at være tilgængelig på hjemmesiden, men ikke på kvitteringen. Så er der noget andet du har manglet ved din søgning på hjemmesiden?

Jeg synes egentlig det er nogle helt regulære og konstruktive spørgsmål.

Vi beklager selvfølgelig, hvis du har opfattet det anerledes.

Dag til dag levering

Dag til dag levering. Omhyggeligt pakket.
Fantastisk handels oplevelse

16. september 2026

Hej Carsten.

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Vi sidder klar til at hjælpe en anden gang.

Forudbestilt plade kom aldrig

Jeg har tit handlet hos Vinylpladen både online og i butikken uden problemer. I juni forudbestilte jeg dog en signeret vinyl, som skulle udkomme i 29. august. Knap 2 uger efter udgivelsesdatoen havde jeg stadig ikke hørt noget fra Vinylpladen, så jeg kontakter dem selv for at høre, hvad der lige sker. Flere dage senere får jeg svar om, at de desværre ikke har flere (?) signerede udgaver af albummet. De tilbyder at sende mig den almindelige udgave eller at annullere min ordre, hvilket jeg vælger. Igen gik der flere dage før jeg fik mit valg bekræftet af deres medarbejder. Er mega skuffet og synes også det er for dårligt, at jeg selv har skulle kontakte dem. Havde jeg hørt noget hvis jeg bare havde ventet flere uger endnu? Konklusionen er, at jeg vil råde til at være varsom ved forudbestillinger, særligt hvis det er til gave, og i så fald vælge at handle et andet sted, samt at være obs på at deres online kundeservice ikke er den hurtigste.

14. september 2026

Hej Marie.

Tak for din anmeldelse, på trods af det lidt ærgerlige forløb.

Man skal desværre altid være varsom med forudbestillinger - især de meget efterspurgte af dem. Den signerede Alex Warren udkom desværre i et meget lille oplag, og vi ved(ligesom alle andre forhandlere) aldrig hvor mange vi får, før vi får dem. Derfor er det altid med en vis usikkerhed når man forudbestiller limiterede plader. Derfor skriver vi også altid en note på netop disse plader:

"Note: Limiteret forudbestilling - Vi kan ikke garantere, at vi modtager nok til alle. Eksemplarer fordeles efter bestillingstidspunkt. Hvis vi modtager et antal under vores forventning, nedjusteres bestillinger til 1. stk. pr. kunde."

Så det er desværre en risiki vi må leve med, på trods af, at der altid er nogle som bliver skuffede. Da vi altid vil være helt sikre på, at vi ikke får flere, inden vi kontakter kunder med den ærgerlige besked, kan der godt gå lidt tid fra pladens udgivelse til, til vi sender en besked ud angående pladen. Derfor den lidt forlængede ventetid, inden du fik noget at vide.

At du så også skulle vente yderligere på at få dit nye valg bekræftet, kan jeg kun beklage.

Håber det giver mening.

Vinylpladen

Jeg har lige købt tæt på 20 vinyler…

Jeg har lige købt tæt på 20 vinyler derfra. Desværre er der 4 af dem, der hakker (nyproduceret). Og jeg har skrevet til dem både på mail og insta. Ingen respons. Så jeg køber mine vinyler et nyt sted herfra.

Update: er I venlige at fjerne mit navn. Det er ikke særlig prof af jer.
Jeg har fået et bedrevidende svar fra jer. Vi har styr på vores pladespiller, vinyler og teknik. Og kvaliteten på pladerne er bare ikke god nok.

Normalt brokker jeg mig ikke. Og lader ting passere. Men lige her, hvor heg har brugt mange penge. Så er det bare ikke iorden. Men jeg må blot konstatere, at hjælpen ikke er der. Hvad jeg hedder er iøvrigt ikke relevant for sagen.

31. august 2026

Hej Fru Koch.

Tak for dine mange køb, og vi beklager at du oplever fejl på flere af pladerne. Vi har jo som sådan ikke rigtig noget med produktionen af pladerne at gøre, så det er svært for os, at kvalitetstjekke pladerne inden vi sælger dem, da vi jo får dem de samme steder fra som alle andre, nemlig pladerselskaberne, og deres underleverandører.

Når man oplever fejl på plader, så tjekker vi naturligvis om, fejlen kunne skyldes andre ting, fx. pladespillerens indstillinger(hvilket vi oplever oftes er kilden til at man oplever fejl på en plade)
Og ellers tilbyder vi selvfølgelig altid en reklamation, hvilket du naturligvis også her mulighed, hvilket jeg kan se, at min kollega også har tilbudt dig.

Den mulighed står naturligvis stadig åben for dig.

Beklager endnu engang den ærgerlige oplevelse.

Opdateret svar:
Jeg er ikke sikker på, hvad du mener med "bedrevidende". Vi har bedt dig om, at tjekke din pladespillere for de mest gængse fejl, hvilket vi beder alle, som henvender sig ang. fejl i afspilningerne, om, da det løser 80% af alle henvendelser Så det gjorde vi naturligvis også med dig. Derudover så bedte vi om nogle billeder eller video af afspilningen fejler - noget som vi dog ikke har modtaget. Så vi forsøger skam at hjælpe jer - men det kræver også, at vi modtager lidt mere information.

Vi brugte bevist kun dit fornavn, og kan se, at du bruger et andet efternavn i din ordre end det, du identificere dig med her på trustpilot. Så det var ingen farer for, at du kunne indentificeres.

Opdateret svar:
Vi sidder klar til at hjælpe dig - det har vi gjort hele tiden. Der er bare en helt almindelig procedure, som alle kunder, der henvender sig med reklamationer, skal igennem.

Nej, dit navn har ikke relevans for sagen - det synes jeg heller ikke vi har sagt.

DK pladewebshop, der leverer som lovet

Min 3. eller 4. bestilling er lige landet og alt var i top. Bestilte plader, der ikke var på lager, men de kom indenfor den tid der stod på siden, pakket forsvarligt ind og til en fin pris.
Klasse!

11. september 2026

Hej Morten.

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi pris på!

Vi sidder klar til at hjælpe dig igen en anden gang.

Vinylpladen

Lang leveringstid og ingen service

Utrolig lang leveringstid, der ikke passer med det de skriver på hjemmesiden. Læg hertil dårlig/ingen service.

12. september 2026

Hej Claus.

Jeg kan godt se, at du har haft et ægerligt forløb med den ene plade, som viste sig at bliver forsinket. 98% af alle ordre kommer frem inden for den forventet leveringstid, men nogle gange, så rammer man desværre ind i en plade eller en leverance, som driller.

Det beklager vi naturligvis.

Håber du kigger forbi en anden gang, så vi kan for lov at bevise, at vi sagtens kan levere til tiden og at vores service niveau er højere end, hvad du har oplevet.

Vi beklager endnu en gang.

Kan ikke anbefale

Kan ikke anbefale. Ik fordi jeg ikke er itivl om jeg kommer til at modtage mit produkt. Men mere fordi der abselout ingen information er om forventet leveringstid. Købt Pre order på B’day. Som udkom 4 september. I dag d 11 september, venter jeg stadigvæk på at høre fra dem. På trods af jeg kan se mange andre vinyl forhandler har modtaget albummet hjem..

11. september 2026

Hej Christoffer.

Det er korrekt, at vi ikke fik kommunikeret ud til dig, at pladen blev forsinket fra pladeselskabet. De rykkede den i først omgang til 11. sep. og inden vi fik den - gik der desværre lidt ekstra dage. Det skulle vi naturligvis har kommunikeret ud.

Det beklager vi naturligvis.

Vi håber vi kan få lov at betjene dig en anden gang, så vi kan bevise, at der var tale om en enlig svale.

Vinylpladen

Endnu en god kundeoplevelse hos…

Endnu en god kundeoplevelse hos Vinylpladen.
Meget fint udvalg, rimelige priser og hurtig levering (vare var på lager).

31. august 2026

Hej Anne.

Tak for din anmeldelse!

Er glad for at høre, at du har haft en god oplevelser ved at handle hos os. Vi håber vi kan få lov til, at betjene dig igen en anden gang.

Vinylpladen

Jeg fandt en plade hos vinylpladen

Jeg fandt en plade hos vinylpladen, som jeg har ledt efter i flere år. Jeg bestilte den og forventede faktisk at de ville skrive at de ikke havde den alligevel. MEN pladen kom til pakkeudleveringsstedet allerede 2 dage efter bestillingen.

19. august 2026

Hej Iben.

Ja, vi har masser af plader, som ikke er så nemme at finde andre steder. Så vi er glade for, at vi havde lige netop havde den du manglede.
Sig endelig til en anden gang.

Vinypladen

Perfekt!

Super hurtig ekspedition og alt i skønneste orden. Som ekstra plus medfulgte der plastikcovers til mine lp'er samt ekstra inderlommer. Det er god service.

18. august 2026

Besvarelse fra Vinylpladen

Tak for din fine anmeldelse - det er værdsat.

Godt at høre, at du blev glad for de ekstra sleeves.

Håber vi kan hjælpe en anden gang.

Vinylpladen

Alting var som sædvanlig i top

Alting var som sædvanlig i top . Både levering og produkter. Vil helt sikkert handle hos Vinylpladen igen👍👍👍

8. august 2026

Hej Tom.

Det er vi glade for at høre.
Sig til, hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.

Det er bare veldig bra

5. juni 2026

Hej Mikkel.

Tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for.

Sig endelig til, hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden gang.

VH
Vinylpladen

Mit foretrukne sted at bestille…

Mit foretrukne sted at bestille vinylplader.
Jeg har bestilt fra Vinylpladen.com op til flere gange de sidste år. Der er et stort udvalg, pakkerne er altid pakket forsvarligt ind og leveringen er lynhurtig! En klar anbefaling herfra :-D

28. juli 2026

Hej Signe.

Tak for din din fine anmeldelse - den er vi glade for.

Sig endelig til, hvis vi kan betjene dig en anden gang.

Vinylpladen

God webshop - dårlig fragt politik

God webshop med god information om musikken. Hurtig levering, hvis pladerne er på lager.
Én detalje er trist:
Du skal købe 5 enheder for at få fri fragt.
F.eks. The Beatles 1960-1966 og The Beatles 1967-1970 koster 1299 kr i alt og indeholder 6 lp'er. Det burde give fri fragt.
Okay, indrømmet, 39 kr i fragt er ikke alverden. Det er princippet. Det er sjældent at finde en webshop, hvor der ikke er fri fragt, når man køber for 1299,- kr.

29. juli 2026

Hej med dig.

Tak fir din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med informationen og den hurtige levering.

Vi har valgt denne løsning på fragten, både for at gøre noget andet end alle andre, men også fordi at en gratis fragt jo gerne skulle udløses af en ordre der er god fortjeneste på, for så er det selvfølgelig helt fair. Men på trods af, at et bokssæt har en høj pris, så er fortjenesten på den, desværre ikke altid særlig god.
Så derfor har vi valgt at sammensætte det lidt anerledes.

Men vi er bekendte med, at det kan skabe noget utilfredshed, hvis man ikke kender til sammenhængen.

Håber det giver mening.

God dag

Vinylpladen

Alt som forventet mht kvalitet af…

Alt som forventet mht kvalitet af plader og super hurtig levering. Kan kun anbefales

19. juli 2026

Hej Klaus.

Tak for din fine anmeldelse.
Den er værdsat.
Vi glæder os til at betjene dig igen.

God dag

Vinylpladen

Det var rigtig fint og hurtigt alt i…

Det var rigtig fint og hurtigt alt i alt en god oplevelse

15. juli 2026

Hej Simon.

Tak for den fine anmeldelser - det er vi glade for at høre.

Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe igen en anden gang.

Fantaelse og dejlig hurlig serceve

Fantaelse og dejlig hurlig serceve
😀😀😀

8. juli 2026

Hej Nick.

Det er lige præcis det vi går efter, så det er godt at høre, at det også er din opfattelse:-)

Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med noget en anden gang.

Vinylpladen

Har aldrig haft problemer med…

Har aldrig haft problemer med Vinylpladen. Har købt selv, og har også fået i gave derfra, helt uden problemer. Kan anbefales.

24. december 2025

Hej Alexander.

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft flere gode oplevelser ved at modtage plader fra os.

Sig endelig til, hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden gang.