Bengans Skivbutik Anmeldelser 99

1. Musikbutik
  2. DVD-butik
  3. Butik der sælger tøj med tryk
  4. Pladeselskab

Bengans Record Store is the largest and most well-assorted record store in all of the Nordic countries. We can offer an extraordinary experience for all music lovers.

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Efter at modtaget en pakke med 4 CDer…

Efter at modtaget en pakke med 4 CDer hvor af 3 af dem var totalt skadet, plast coveret og papir delen for og bag var totalt skadet, jeg tog kontakt med 2 muligheder og billeder.

Her modtog man bare en kold besked om at man kunne sende tingene tilbage hvor efter man kunne for penge eller nye vare retur eller 15% rabat på de ødelagte vare.

Ingen beklagelse eller andet, det er simpelthen ringe man ikke tager ansvar for den måde man har pakket varene, den har ikke været tilstrækkelig her og man tilbyder kun belastende løsninger for modtager, jeg har ikke engang fået dækket fragten på den løsning jeg tog.

Aldrig mere kunde her og heller ej CDON som var mellem mand.

3. november 2022

Plader med fejl igen og igen...

Har købt 7 LPer gennem CDON over flere ordrer. Der var fejl på tre af dem. Man får så tilbudt 15% discount ved reklamation og eller det fulde beløb, som dog indebærer, at man skal bruge tid på at sende pladen retur - samt betale fragt igen for at genbestile.
Bengans svarer ikke på, at jeg 2. og 3. gang gør opmærksom på, at det er frustrerende som kunde igen oplever fejl, men sender blot standardsvar :(

Da jeg skulle genbestille en af pladerne var den ikke længere på tilbud, så jeg måtte give 1/4 mere af prisen.

Det virker, som om Bengans bevidst køber 2. sorteringsvarer og håber den går...

4. juli 2022

Sælger vare de ikke kan levere

Bestille 7 artikler. Efter en måned for jeg at vide at 5 ud af de 7 artikler ikke kan levres alligevel. Jeg siger at jeg gerne vil annullere ordren da det har et sæt jeg købte og ikke kun vil af 2/7 af et sæt. Men inden se havde læst min mail, var det sendt afsted. Tænker det kunne være en ide at SPØRGE om man stadig var interesseret i ens ordre nu hvor OVER HALVDELEN ikke kunne leveres.

24. februar 2022

LP kan ikke leveres - får først besked en måned efter

Jeg bestilte 5. januar to LP'er på CDON, og fandt så ud af, at de leveres af den svenske samarbejdspartner Bengans.

Der stod godt nok, at leveringstiden var "10 til 30 dage", men det var fint nok. Så længe mine varer ankommer, kan jeg godt leve med længere leveringstid.

Sådan gik det dog ikke, for tirsdag 1. februar fik jeg besked om, at den ene LP ikke leveres. Det er, hvad det er, men at det skal tage næsten én måned at finde ud af, er simpelthen ikke godt nok! Den slags skal man helst orientere køberen om allerede dagen efter, at ordren er lagt.

Det værste er næsten, at når jeg går ind på CDONs hjemmeside, står den omtalte LP stadig på lager til bestilling hos Bengangs.

Så alt i alt en dårlig købsoplevelse med meget ringe kommunikation undervejs (eller mangel på samme).

4. februar 2022
Vis anmeldelser på alle sprog (99 anmeldelser)