2,3

Under middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Trækker pengene 3 uger før afsendelse!

Afgav en ordre på en håndfuld 4k film, hvor seneste film først udgives d.6 marts, hvorefter hele ordren ville blive sendt samlet. Dette var jeg indforstået med, og kunne godt vente. Jeg valgte at betale med kort, som på normalvis - ikke noget qliro fis med faktura og noget.

Her tirsdag d.18 februar har de så trukket pengene for hele ordren, og ikke én af tingene er blevet afsendt. Fik fat i Alexander fra deres kundeservice, som med en meget nedladende attitude siger, at jeg selv har valgt og godkendt omgående betaling, man betaler fanme ikke før ordren er afsendt, og deles en ordre op betales der kun for det der ER blevet afsendt!

Ordren er nu annulleret, så nu må vi se om de er lige så hurtige til at sende pengene retur som de var til at trække dem!

Spar jer selv for megen bøvl og hovedpine og foretag jeres køb andetsteds, det er ikke værd at "spare" 50kr på en film eller LP for så at skulle døje med det her!

Jeg handler der ALDRIG igen, og vil kraftigt fraråde andre i at handle der! Ikke skyggen af kundeservice eksisterer ved Ginza!

Som noget positivt fik jeg mine penge retur inden for to bankdage, så den del er da i det mindste positivt.

18. februar 2025
Ginza.se-logo

Besvarelse fra Ginza.se

Hej! Vid kortbetalning reserveras beloppet direkt, även om varan skickas senare – det är standard hos alla e-handlare. Vi får inte tillgång till pengarna förrän ordern skickas. Vi beklagar att detta inte framgick tydligare och tar med oss din feedback för att förbättra kommunikationen framöver.

Er hurtigt blevet en af mine ynglingsbutikker.

Jeg har handlet flere gange hos denne butik og har hver gang været imponeret over deres store udvalg af DVD'er og Blu-ray film, mange med dansk tale eller undertekster, til virkelig gode priser. Leveringen har været intet mindre end fremragende - selv med forsendelser fra midten af Sverige har jeg modtaget mine pakker i pakkeshoppen på mindre end 10 timer fra bestillingen blev afgivet.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle film indeholder dansk tale eller undertekster. Så et lille tip er at læse produktbeskrivelsen grundigt og tjekke bagcoveret for at sikre, at filmen opfylder dine sprogkrav.

Det eneste, jeg ville ønske, var anderledes, er webstedets sprog. Selvom de er aktive på pricerunner.dk, er hjemmesiden primært på svensk. En dansk version af hjemmesiden ville være en stor forbedring. Derudover ville det være fantastisk, hvis de udvidede deres datasheets med flere sprogbeskrivelser og tilbød filtrering på sprog. Måske kunne de integrere information fra IMDb eller lignende services for at forbedre søgning på titler på andre sprog.

I alt er jeg rigtig glad for at handle her og vil varmt anbefale dem til enhver filmelsker. De fortjener helt sikkert 4 ud af 5 stjerner!

14. januar 2024

Det var godt nok dårlig service

Det var godt nok dårlig service!

Jeg var her herinde med min lillesøster så købte jeg buffet og min lillesøster købte sushi + buffet. Så ville jeg smage et stykke sushi fra hende, så kommer en af medarbejderne ned og siger jeg ikke må spise det stykke sushi for ellers skal jeg betale 148kr… prøv og slap af man jeg ville smage et stykke sushi og så sidder alle de andre medarbejdere holder øje med os, så jeg ikke kommer til at spise et stykke sushi.

Fy for dælen. Her kommer jeg skam ikke igen, ovenikøbet også dårlig mad… kyllingen var ikke stegt ordentligt og jeg fandt et hår i sushien som min lillesøster fik. Det kunne man tydeligt se i risen.

31. august 2022

Ginza har en del film med danske undertekster jeg ikke kan finde hos danske forhandlere

Som filmelsker er det interessant at opleve, hvor stor forskel der kan være på hvilke film der importeres i hhv. Danmark og Sverige, og endnu en gang måtte jeg ud på det svenske marked for at finde de ønskede film - med danske undertekster.
Transporten fra Sverige til Danmark med Postnord tog dog noget længere tid end forventet, 11 dage fra bestilling til modtagelse, så den samlede handel får 3 stjerner.

25. august 2021

18.September bestilte jeg 2 plader

18.September bestilte jeg 2 plader. Ud for pladerne stod at leveringstid var 3-6 dage. 2 veckor senere fik jeg en mail om at den ene ikke var på lager (!)
(og den anden ville de inte levere før den første kom hjem).
Efter en månad skrev jeg til dem, men fortfarende kunne de intet sige om levering. Jeg ventede en månad mere, og fortfarende intet ny. Så de foreslog om jeg ville købe en anden, hvilket jeg nu har gjort.

a) 10 ugers leveringstid på en plade som jeg inte kan få. Hvorfor annoncerer Ginza med en plade der kan leveres indenfor 6 dage, når den inte findes. Dropshipping sucks. Specielt når man averterer falskt.
Och skivan står fortfarende på hemsidan med 3-6 dages levering!
b) Den skiva jeg så var nødt til at køpe - på samme beløb- er en uofficiel plade. trode inte det var legalt at sælge uofficielle plader. Och i det mindste bør man informere om det!

Jeg har handlet på nettet med over 2000 transaktioner men det her er min værste oplevelse.
Om jeg kunne give minus 3 stjerner gjorde jeg det. Absolut sidste gang jeg har handlet hos Ginza.

27. november 2017

God service!

Jeg købte en vare til Nintendo Wii, som ikke virkede. Til at starte med ville kundeservice dog have jeg selv tog kontakt til producenten, men efter jeg skrev de måtte tage sig af det, fik jeg tilbud om at sende varen tilbage. Jeg modtog en returblanket og fik alle pengene retur - også fragten til DK.
Super service! :D

29. marts 2010
Vis anmeldelser på alle sprog (273 anmeldelser)