Jeg bestilte 5 plader med gavepapir mandag d. 15/12. På vinylpladens hjemmeside står der 1-2 dages levering på disse plader, jeg er meget omhyggelig med at vælge nogen de har på lager. Onsdag d.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no
Jens Juuls Vej 28, 8260, Viby J, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned

Besvarelse fra Vinylpladen
Der gik al for lang leveringstid og den var tiltænkt som en julegave, men den nåede først frem i det nye år.
Jeg prøvede at ringe til dem ved flere lejligheder men kom ikke igennem.
Jeg handler ikke ved dem igen

Besvarelse fra Vinylpladen
Jeg oplevede lidt problemer med leveringen, da pakken ikke var kommet efter en uge. Jeg kontaktede Vinylpladen.dk, og de svarede hurtigt og tog fat i Bring med det samme. Bring sagde, at der kunne gå 5–10 hverdage, fordi de skulle finde pakken, men jeg endte med at modtage den allerede dagen efter.
God kundeservice og hurtig hjælp, selvom der var problemer med fragten. Jeg handler gerne her igen.

Besvarelse fra Vinylpladen
God behandling af pladerne, godt beskyttet, god info omkring afsendelse og aflevering
Alt i alt - godt

Besvarelse fra Vinylpladen
Hurtig og korrekt levering. Alt var som forventet

Besvarelse fra Vinylpladen
Super service og godt udvalg af plader.
Modtog en sms om at mine plader var på vej og denne sms var indledt med “Mojn” - det fortjener alle dage 5 stjerner.
Det er sgu dårlig service når man bestiller fra jeres hjemmeside så bliver varen sendt med BRING 39kr. Men hvis man ønsker at returnere varen igen, så kan man kun sendes retur med GLS som koster 49kr. D.v.s at jeg betaler mere for at sende den retur end jeg gør for at modtage.. Varen er derfor endt med at blive meget dyrere end beregnet.

Besvarelse fra Vinylpladen
Solidt pakket ind. Hurtig afsendt.
Yderst tilfreds 👍
Nåede det til juleaften og modtageren blev så glad😊
Bestilte to plader nogle dage før jul med aftenlevering, men de blev ikke leveret den pågældende aften, selvom jeg var hjemme og fik besked om, at de var leveret. Kontaktede fragtfirmaet uden noget resultat og skrev derefter til Vinylpladen, som svarede straks og lovede at få løst problemet inden jul. Da pakken stadig ikke var dukket op den 23., antog jeg, at det var for sent, men Vinylpladen sørgede for at sende de to plader igen med ekspresfragt, og jeg modtog dem den 23. om aftenen. Det er virkelig god service!
Fantastisk priser, service og lynhurtigt levering.
Top service
Sen bestilling og den var tidligt næste dag. Top top
Jeg bestilte en plade den 5/12 og har ikke hørt noget. Jeg oplever som andre her på siden at der ikke bliver svaret på henvendelse og telefonen er lukket også på hverdage op til jul. Så tak for at jeg nu står uden julegave

Besvarelse fra Vinylpladen
Jeg bestilte pakken i fredags og fik den om søndagen. Mega hurtig levering og perfekt kvalitet❤️
Onsdag d. 17/12 har jeg intet fået udover bekræftelsen, jeg skriver derfor til dem og spørger om de snart sender varene, da det snart er jul, og det er gaver til mine børn.
Fredag d. 19/12 har jeg stadig intet fået, hverken svar eller meddelelse om mine varer er pakket og sendt afsted. Jeg prøver derfor at ringe til dem, bare for at finde ud af de har lukket telefonerne indtil 2. januar. Men at jeg kan se status på hjemmeside (ja, der står intet er sket) og jeg kan skrive til dem. Det gør jeg så igen, men jeg har stadig ikke fået svar på min første henvendelse.
Man kan slet ikke regne med hvad der står på hjemmesiden, og det er umuligt at henvende sig til dem.
OPDATERING (rettet fra 1 stjerne til 4): De har undskyldt oplevelsen, og svaret rigtig fint (omænd forsinket) på min henvendelse. Jeg får nok pakken før jul, heldigvis.