Jeg bestilte 5 plader med gavepapir mandag d. 15/12. På vinylpladens hjemmeside står der 1-2 dages levering på disse plader, jeg er meget omhyggelig med at vælge nogen de har på lager. Onsdag d.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no
Jens Juuls Vej 28, 8260, Viby J, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Dårlig kundeservice. Lover levering 1-2 hverdage. Trods kontakt til kundeservice blev pakken ikke sendt, og jeg måtte ud et andet sted af skaffe pladen, da det var en gave.

Besvarelse fra Vinylpladen
Jeg bestilte nogle LP'er til min nevø. Prisen var god og de var på lager, så de kunne sendes med det samme 👍
Pakken var klar til afhentning allerede dagen efter afsendelse 👍
Jeg kan varmt anbefale vinylpladen.dk 🙂
😎 og fint indpakket
Køber 100procent der fra igen
Jeg købte en LP plade som skulle være god kvalitet.
Men den ene side havde meget dybe ridser og kan ikke afspilles.
Det er hvad der kan ske.
Men efter at have kontaktet Vinylpladen 2 gange med reklamation, har jeg stadig intet hørt fra dem.

Besvarelse fra Vinylpladen
God service, skarpe priser og bredt udvalg, 5 stjerner herfra! Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos vinylpladen, og så sender de vinylerne forsvarligt afsted.
total amatør virksomhed. Der er ikke styr på en fed banan bestilte den 26. december og har ikke hørt en skid fra dem den der 14 dages levering. 2 måneder senere har jeg ikke set skyggen af min plade. Aldrig køb her fra det en flok amatører. Plus kundeservice er helt lost og har ikke styr på en skid

Besvarelse fra Vinylpladen
jeg har købt en "månen er min ven" med "mas" vinylplade som jeg har betalt ca 280 kr for. jeg købte dette produkt den 16 januar (snart en måned) og produktet er endnu ikke kommet. pengene er trukket fra mit kort og der kommer aldrig nogle pakke til min dør. dette er en scam...

Besvarelse fra Vinylpladen
Du kan ikke returnere noget for hvis du gør så tager det så så så så så så så så lang tid altså sover de bare på arbejdet og når du så endelig får den så lyder deres lper så ringe

Besvarelse fra Vinylpladen
Modtog forsendelsen to dage efter jeg bestilte pladen. Fin service.
Jeg har bestilt en lp plade for 10 dage siden. På de 10 dage er ordren kun blevet placeret. Leverandørene har simpelthen ikke formået at få den pakket og sendt afsted i al den tid...

Besvarelse fra Vinylpladen
Jeg har bestilt en lp den 16-1-26. Bestillingen er hverken afsendt eller på nogen måder behandlet af firmaet. Jeg har kontaktet firmaet 2 gange for en status og jeg får intet svar.
Utrolig dårlig service!
Stor mangel på information! - der står nemlig ingen steder at i slet ikke ligger inde med varen på jeres lager og at den først skal afsendes fra leverandøren og så til jeres lager før i sender dem ud. Varen er ikke afsendt af leverandøren i dag på 12. dagen.

Besvarelse fra Vinylpladen
Bestilte mine vinyler, 2 dage senere er de leveret i perfekt stand, jeg fik endda 2 vinyl sleeves med i købet gratis.
Det var god kvalitet og lyder utroligt godt men det tag lidt tid for at komme frem til pakke huset men ellers alt god ved pladerne.

Besvarelse fra Vinylpladen
Det er vigtigt godt kvalitet og lyd godt men det to bare lidt tid for at ankomme til pakke huset men ellers alt godt
Bestilte en plade d. 12 december og varen står stadig som; "Varer sendt af leverandør". Har prøvet at komme i kontakt med deres support via email et par gange, dette har ikke vist sig muligt.
Jeg ville prøve at købe fra et andet sted :)