Vinylpladen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 115 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder er rigtig glade for at handle her og peger på, at det store udvalg af plader er fantastisk, og at indpakningen altid er solid og forsvarlig. De fleste oplever desuden, at forsendelsen fungerer problemfrit, og at bestillingerne når hurtigt frem til døren i helt perfekt stand uden nogen skader. Nogle anmeldere var ikke glade for de uventede forsinkelser i leveringstiden, hvilket ofte skabte store problemer, når pladerne skulle bruges som tidsfølsomme gaver. Anderledes oplevede flere også, at der manglede vigtig information om forsendelsen, eller at de modtog forkerte varer uden tilstrækkelig hjælp.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet og oplevelserne med køb af vinylplader. Mens mange kunder... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder delivery_service tvetydig, da mange oplever lynhurtig levering og forsvarligt indpakkede... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med deres ordrer. Mange anmeldere udtrykker stor frustration... Se mere

Response time

Kunder oplevede stor frustration over lang ventetid og manglende svar på deres henvendelser. Flere anmeldere... Se mere

Quality

Kunder deler stor tilfredshed med kvaliteten af de modtagne vinylplader og emballagen. Forbrugere roser den... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte 5 plader med gavepapir mandag d. 15/12. På vinylpladens hjemmeside står der 1-2 dages levering på disse plader, jeg er meget omhyggelig med at vælge nogen de har på lager. Onsdag d.... Se mere

Jeg synes altid det er en fornøjelse at bestille herinde fra, servicen har jeg aldrig haft problemer med. og pladerne kommer altid til tiden. desuden er de i top stand når de kommer:)

Det var god kvalitet og lyder utroligt godt men det tag lidt tid for at komme frem til pakke huset men ellers alt god ved pladerne.

Mit foretrukne sted at bestille vinylplader. Jeg har bestilt fra Vinylpladen.com op til flere gange de sidste år. Der er et stort udvalg, pakkerne er altid pakket forsvarligt ind og leveringen er ly... Se mere

1. Musikbutik

Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

3,7

Bestilte mandag aften, fik leveret torsdag. Pakket godt ind så alt i alt en god oplevelse 😊

25. maj 2026

Hej Jane.

Tak for din fine anmeldelse. Er glad for at høre, at du har haft en god oplevelser ved at handle hos os.

Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med noget en anden gang.

God weekend.

Vinylpladen

DÅRLIG SERVICE & LANG VENTETID på noget…

DÅRLIG SERVICE & LANG VENTETID på noget som jeg aldrig modtog!

Jeg lavede en bestilling men hørte aldrig fra dem selvom jeg skrev til dem flere gange.
Jeg tjekkede om de havde sendt pladen til mig, men de havde ikke engang fået den hjem.
Det er nu OVER 11 dage siden jeg lavede min bestilling..
Jeg har annulleret ordren og køber ALDRIG fra denne side igen.

15. maj 2026

Hej Mass.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Pladen du købte, havde en leveringstid på 4-12 hverdage. Da du henvendte dig var leveringsfristen stadig flere dage fra at bliver overskredet - og derfor havde vi endnu ikke kontaktet dig.
Vi beklager, at vi ikke var hurtige nok til at vende tilbage på din henvendelse, men vi svare naturligvis på alle så hurtig som vi kan, i den rækkefølge som henvendelserne kommer ind.

Vi beklager at pladen viste sig ikke at kunne leveres - sådan sker det desværre ofte med plader, som er meget limiterede, når efterspørgslen overstiger udbuddet. Vi forsøger altid, at skaffe så eksemplarer til alle vores kunder - men det lykkes desværre ikke altid. Det beklager vi naturligvis.

God dag.

Havde bestilt to vinyler til en gave

Havde bestilt to vinyler til en gave, med forventet leverings d. 25/5, men intet dukker op. D 29/5 tager jeg kontakt til dem og får besked på at den ene plade var beskadiget og de venter på en anden, det er som sådan fair nok, det kan ske, men er temmelig utilfreds med de ikke melder noget ud, og undskylder for problemet, jeg skal selv tage kontakt og find ud af problemet. Nu står jeg så uden gave, med plader jeg ikke aner hvornår dukker op. Dårlig service, er virkelig skuffet

29. maj 2026

Hej Stephanie.

Tak for dit køb. Det er helt korrekt - vi skulle have taget fat i dig, da vi modtog din plade med et beskadiget cover og informeret dig om forsinkelsen. Det er ikke godt nok og det beklager vi. Vi har selvfølgelig bestilt en ny til dig, men leveringstiden på endnu et eksemplar er desværre den samme som den første, så det kan trække lidt ud. Det beklager vi naturligvis også.

Vi vil arbejde på, at der bliver bedre formidlet, når plader ankommer til os fra vores leverandører med skader.
Vi beklager endnu engang.

Håber du har lyst til at besøge vores shop igen en anden gang, så vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse.

Hurtig levering. Problemfrit. 👍🤩

27. maj 2026

Besvarelse fra Vinylpladen

Tak for din anmeldelse! Det er vi glade for at høre!

Super service 👍

Super service 👍
Dejlig solid og kraftig emballage, som beskytter LP'erne! 👌
Fin gavepose 🎁

13. maj 2026

Besvarelse fra Vinylpladen

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at det bliver taget godt imod!

bestilte en plade den 8/5-26

bestilte en plade den 8/5-26. Leveringstid stod til 1-5 hverdage. Det viste sig at, de ikke havde den på lager, trods, det var det der stod på hjemmesidenm men nu er det ændret og de har stadig ikke fået den på lager, og har nu ændret leveringstiden til 4-12 hverdage uden at informere mig. Har forgævet forsøgt at kontakte dem men efter 3 dage dage har jeg endnu ikke fået svar.

16. maj 2026

Hej Nicoline.

Tak for at levere yderligere oplysninger til os. Vi har dog ikke fået nogle ordre, hverken fra den angivede email, eller med det ordrenummer, som du har sendt. Så det er lidt svært for os at forholde os til din henvendelse, når der ikke kan spores en ordre frem på dine oplysninger.

Hvis du har benyttet en anden email, eller har et korrekt ordrenummer, skal vi gerne svare på din henvendelse.

God dag.

levering og lager status holder ikke

Bestilte onsdag, og pakken kom tirsdag i næste uge. Deres store reklamation med 1-2 dages levering holdt, hvis ikke helt. Især når man skulle bruge den hurtigt. Efter et par dage fik jeg så en besked om, at den ene af de to ting, jeg havde bestilt, så ikke alligevel var på lager, mega fedt, når det var en gave. Så ja, ikke en særlig fed oplevelse.

28. april 2026

Hej Eske

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – jeg er ked af at høre, at den ikke har været god.

Jeg beklager, at vi ikke har kunnet levere inden for den forventede leveringstid.
At lagerstatus på den ene vare desuden ikke var korrekt, er meget uheldigt og naturligvis ikke tilfredsstillende.

Jeg forstår fuldt ud din utilfredshed, især da det drejede sig om en tidskritisk situation.

Vi tager din feedback til os og håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Bestilte 2 vinyler kl

Bestilte 2 vinyler kl. 22- de blev leveret dagen efter kl. 19:15. Det kan vist ikke gøres hurtigere😉 De var tilmed købt til en skarp pris👍🏻

23. april 2026

Som vinylsamler har jeg handlet med en…

Som vinylsamler har jeg handlet med en del andre pladebutikker men jeg kan konstatere at når forsendelsen forsinkes er der god respons og da jeg modtog en forsendelse med DAO hvor pladen var knækket bytter de uden problemer. Desuden er det behageligt at møde ligesindede lp nørder hos Vinylpladens personale

23. april 2026

De snyder med deres priser.

De snyder med deres priser.
Blev snydt for flere hundrede kroner ved et køb på en vinyl med Sorl Sol.
Har sendt dem en mail uden at få svar.
Vil ikke anbefale andre at købe plader her fra!

9. april 2026

Hej Marie

Jeg er ked af at høre, at du er utilfreds med din oplevelse hos os, jeg kan dog ikke genkende din beskrivelse.

Vores priser fastsættes ud fra en konkret vurdering af pladens stand, som er oplyst på hjemmesiden ved bestillingstidspunktet.

I det her tilfælde var pladen vurderet til EX-EX, hvilket svarer til en meget høj stand og dermed også placerer den i den højere ende af prisniveauet.

Markedsprisen på denne titel varierer generelt en del afhængigt af stand, og vores pris afspejler denne vurdering samt den kvalitet og service, vi tilbyder – herunder reklamationsret, som man ikke nødvendigvis får ved private køb.

Jeg beklager ventetiden på svar på din henvendelse. Jeg kan se, at min kollega nu har været i kontakt med dig.

Hvis du stadig har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os igen.

Lene, Vinylpladen

Forsinket levering og ingen kommunikation/svar fra Support

Bestilte to plader d. 28. marts og fik oplyst leveringsdato d. 3.april, da en af pladerne skulle bestilles hjem. I dag, d. 13.4. er status fortsat uændret: “Varer sendt af leverandør” og jeg får ingen svar på min henvendelse til support vedr. ny estimeret levering. Troede at jeg var i god tid baseret på oplysninger på hjemmesiden ved bestillingen, men det kan man ikke regne med. Det er en gave, som desværre ikke når til tiden. Blot noget at være opmærksom på, hvis din bestilling er tidsfølsom.

13. april 2026

Hej Vedrana

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Desværre var flere af vores leveringer ramt af forsinkelser i forbindelse med påskedagene.

Du skulle naturligvis have modtaget en opdatering herom, så du havde haft mulighed for at finde en alternativ gave i tide.

Helligdagene medførte desværre også længere svartider end normalt i vores support - det beklager jeg meget.

Jeg forstår godt din utilfredshed og håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

udmærket hver gang.

som sædvanlig, udmærket og god service, hver gang, det kan i nogle tilfælde tage lidt tid, men fint nok, en LP skal jo komme hjem et sted fra, og LP plejer at ankomme hos mig i god indpakning i fin stand hver gang....Dato mærkning er ikke aktuelt, men jeg beskriver hvordan at det plejer at hverer................

22. marts 2026

Længere svar tid end ventet

Længere svar tid end ventet
Forudbestille en vare der i følge deres hjemmeside havde release den 6. Februar.
Opdateret: der kommer så et svar fra selvskabet som forklarer situationen, fornuftigt svar med god information, den ros skal de have

16. marts 2026

Hej Tobias

Jeg beklager den manglende kommunikation fra vores side i forbindelse med din ordre.

Du skulle selvfølgelig have modtaget en opdatering fra os meget tidligere, og at du samtidig oplevede lang svartid, da du kontaktede os, beklager jeg meget.

Det er dog godt at høre, at du efterfølgende har været tilfreds med den hjælp, du har modtaget😊

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Opdatering/ Dårlig kundeservice

Jeg har dd. modtaget pengene tilbage, måske pga. dårlig anmeldelse, ingen ved det.

Jeg modtog min LP den 27. Februar. Konstaterer at den hopper i rillerne, umulig at afspille. Returnerer ifølge forskrifterne, og har derefter intet hørt. Returpakken er udleveret til Vinylpladen. Sender info og anmoder igen om pengene retur. Her 13. Marts er der stadig ingen reaktion fra firmaet, til trods for flere rykkere. Elendig service

27. februar 2026

Hej Mariann

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet ventetid i forbindelse med din returnering til os.

Vores procedurer for returneringer varierer afhængigt af, om det drejer sig om en fortrydelse eller en reklamation.

Vi modtog desværre ingen henvendelser fra dig, før du sendte pladen retur til os.

Hvis du modtager en plade med hørbare eller synlige fejl, skal du altid kontakte os via supporten, så vi kan hjælpe dig og indlede en reklamation.

På den måde har vi mulighed for at se og høre fejlen og kan udelukke mulige fejlkilder – da et afspilningsproblem, vi ofte modtager henvendelser omkring, kan skyldes indstillingerne på pladeafspilleren.
Desuden dækker vi naturligvis fragten, hvis det viser sig, at pladen skal returneres.

Selvom reklamationsproceduren ikke blev fulgt, og min kollega ikke kunne genskabe fejlen, har vi alligevel forsøgt at imødekomme dig med en løsning.

Jeg håber derfor, at du på trods af din feedback her har været tilfreds med den service, du modtog i denne forbindelse😊