Jeg bestilte 5 plader med gavepapir mandag d. 15/12. På vinylpladens hjemmeside står der 1-2 dages levering på disse plader, jeg er meget omhyggelig med at vælge nogen de har på lager. Onsdag d.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no
Jens Juuls Vej 28, 8260, Viby J, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Superfint sted at handle,stort udvalg.
Nem og overskuelig.

Besvarelse fra Vinylpladen
Du kan med sindsro bestille hos Vinylpladen, Varee er som beskrevet. Når du køber brugt så kig på hvilken "tilstand" din valgte vinyl har - også er du homesafe.
Alle brugte plader er rengjorte (kæmpe +) og man får altid et omsalg med + et anitsatisk indresleeve hvilket virkelig er fedt.
Hvis man som jeg denne gang havde bestilt en vare der lang leveringstid på så står det tydelig på siden - og man kan uden problem afhente en del af orderen eller spillet den op.
Så bare god service og glade musisk mennesker.

Besvarelse fra Vinylpladen
Godt udvalg, rimelige priser og hurtig ekspedition. Jeg er tilfreds

Besvarelse fra Vinylpladen
Vinyl er igen det nye sort og hos Vinylpladen.dk finder du næsten altid det du søger.
Vurdering med VG+ systemet holder 100% her - Fuld tillid

Besvarelse fra Vinylpladen
Altid søde unge mennesker der udleverer på tanken et stort plus 🙂

Besvarelse fra Vinylpladen
Har bestilt en vinyl d 24-2-25 som ikke er længere end til bestilling samt jeg har fået ordre bekræftelse.
Så nu har banken ført mine penge retur da de ikke var hævet beløbet til tilden af venylplader. 😡 .
Finder et andet sted.
Til venyl tak for svar men betalingen er annulleret af banken, Så lad venligst være med at sende varen.

Besvarelse fra Vinylpladen
Vinylpladen har et stort udvalg af vinylplader, og tilbyder en unik og god service.
Jeg ville have givet 5 stjerner men jeg havde modtaget en plade hvor etuiet havde en mindre flænge. Der havde været nogen misforståelser under kommunikationen osv, så det tog længere tid end jeg havde håbet at få retuneret pladen og få en ny tilbage. Men da jeg fik pladen igen var den i perfekt stand.
Jeg tror dog at jeg bare har været uheldig, primært pga. misforståelserne, men jeg endte med at få pladen i god stand. Føler dog stadig at det er nødvendigt at nævne at det var en smugle besværligt at retunerer den, men ud over det er det en perfekt service ud fra min oplevelse.
Gode varer til en fornuftig pris
De første køb er gået glat. Absolut intet at sætte en finger på..
Ser frem til at udbygge min vinylsamling yderligere
//Jacob
Sikker, og hurtig levering. Fuld ud tilfreds 😊
Pladerne i god stand, lækre inner sleeves! lækkert ydercover, OG! Vanvittig hurtig levering.
Super service af Lynge som hjalp mig med bestilling af vinyler.
Det var anden men ikke sidste gang jeg handler med jer.
Startede med en super oplevelse på hjemmesiden, alt er nemt, og lækkert.
Varen jeg købte kom lynhurtigt, og alt var i orden.
Dette er helt klart stedet hvor jeg køber mit vinyl i fremtiden.
Jeg har handlet hos vinylpladen en håndfuld gange - senest den 30 januar 2025. Og det fungerer bare upåklageligt hver gang. Leveringstiden bliver overholdt og pladerne ankommer forsvarligt indpakket og som en ekstra service, følger der indre- samt ydresleeves med, til hver købte plade.
Bestilte en gammel LP, og coveret var, som forventet, selvfølgelig lidt slidt.... Selve pladen var som ny, så 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Besvarelse fra Vinylpladen
Ekstrem dårlig service. Der stod at leveringstiden for min ordre var 3-4 dage og at varen var på laver, men det viser sig så at leveringstiden i virkeligheden var 4-12 dage. Jeg havde bestilt en vare 14 dage før jeg skulle bruge den og den er endnu ikke kommet. Man skal også lige være opmærksom på at den anviste leveringstid vist er visene for hvornår pakken ankommer til dem. For der er allerede gået ca. 12 dage siden jeg bestilte min ordre og den er her endnu ikke. Derfor giver jeg 1 stjerne.

Besvarelse fra Vinylpladen
Super hurtig levering. Alt var som det skulle være.