Banner for Van Mossel Peugeot

1.588
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top geholpen, geen afspraak maar kwam binnen met een lekke achterband, meteen reparatie, binnen een uur weer veilig de weg op ! (Tijdens het wachten : koffie/thee/broodjes dus tijd vliegt om)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afspraak gemaakt ,kon blijven wachten zou 45 minuten duren na anderhalf uur aan de bel getrokken, eindstand niks gebeurd moet weer nieuwe afspraak maken en zo zijn er nog wel meer ervaringen die ik ka... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De service beurt is prima uitgevoerd. Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vrien... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Peugeot

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Peugeot

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

God

TrustScore 4 ud af 5

2 t anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.588)

573 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met Van Mossel in Zwaag…

Mijn ervaring met Van Mossel in Zwaag rondom de APK van mijn buscamper was helaas erg teleurstellend.

Tijdens mijn werk werd ik gebeld dat de fietsendrager verwijderd moest worden, omdat er volgens hen maximaal 3 achterlichten zichtbaar mochten zijn en het er met fietsendrager 5 zouden zijn. Dit verhaal vond ik opmerkelijk, mede omdat dit bij eerdere APK-keuringen bij andere garages nooit een probleem is geweest. Achteraf hoorde ik bovendien dat afplakken van de extra verlichting blijkbaar ook een mogelijke oplossing was geweest.

Daarnaast moesten volgens Van Mossel ook direct 4 banden vervangen worden. De totale rekening kwam uiteindelijk uit rond de € 1.700.

Wat mij vooral stoort is dat achteraf ruim € 220 inclusief btw in rekening is gebracht voor het demonteren en terugplaatsen van de fietsendrager. Als ik vooraf had geweten dat dit bedrag berekend zou worden, had ik zeer waarschijnlijk gekozen voor een andere garage of een alternatieve oplossing.

De fietsendrager zat met slechts twee bouten vast en ik heb geen inzicht gekregen in hoeveel tijd hiermee daadwerkelijk gemoeid is geweest. Ook blijft voor mij onduidelijk of de drager daadwerkelijk volledig verwijderd is geweest.

Direct na ontvangst van de factuur heb ik hierover per e-mail mijn bezwaar kenbaar gemaakt. Inmiddels zijn we ruim 1 mand verder en heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen. Dat vind ik minstens zo teleurstellend als de factuur zelf.

Jammer, want juist bij een APK verwacht je transparantie, overleg vooraf en duidelijke communicatie richting de klant.

Update op mijn eerdere review: inmiddels ben ik telefonisch benaderd door de directeur. We hebben de situatie uitgebreid besproken en zijn samen tot een voor beide partijen acceptabele oplossing gekomen.

Ik waardeer het dat de directeur persoonlijk contact heeft opgenomen en de moeite heeft genomen om tot een oplossing te komen. Daarom pas ik mijn eerdere beoordeling aan.

10. juni 2026

Citroën C3 ingeruild voor automaat

We waren tevreden met onze Citroën C3 maar zochten een nieuwere en een automaat. We kwamen via de app viaBovag bij van Mossel Amsterdam Noord terecht en werden daar uitstekend geholpen door Marc de Jong. Na een proefrit besloten we tot aankoop met inruil over te gaan en hebben daar geen spijt van.

3. juni 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na een valse start bij aankoop van een…

Na een valse start bij aankoop van een uit Luxemburg geimporteerde Jeep Avenger EV, heeft van Mossel namens Vestigingsdirecteur Laurens Zanoli de ontstane plooien helemaal glad gestreken. Nu zijn wij helemaal tevreden over de aankoop en het nakomen van tijdens het aankoopproces gemaakte afspraken.

8. juni 2026
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

door gebrekkige communicatie van de…

door gebrekkige communicatie van de kant van de garage, kon ik mijn auto pas , voor mij, te laat ophalen en moest ik hem een andere dag weer terug brengen.

5. juni 2026
Van Mossel Peugeot-logo

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

We betreuren dat u door "gebrekkige communicatie" u een dag later terug moest komen om uw auto gereed te maken. Inmiddels hebben wij contact met u gezocht. We nemen uw feedback serieus om onze service te verbeteren.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Onderhoud en APK Citroën

Onderhoud en APK gedaan aan de Citroën maar even later bleek de afsluiting bij het motor carter te lekken. Uiteraard gereclameerd maar Van Mossel Alkmaar had geen tijd om hun eigen fouten te herstellen. In overleg met Van Mossel Hillegom (Peugeot garage) is het in de vestiging Hillegom opgelost maar dat was niet met blijdschap van deze vestiging. Kortom: slecht werk en slechte service van de Almaar vestiging.

4. maj 2026

Zeer goede service

Zeer goede service. Personeel dat mee denkt met de klant.
4 sterren gegeven (5 verdiend) omdat er mogelijk altijd kleine verbeteringen zouden kunnen zijn.

3. juni 2026

Servicebeurt

De werkzaamheden zijn absoluut zeer deskundig uitgevoerd. In het contract zijn ze bijzonder stroperig en lijken ze haast ongeïnteresseerd/gemotiveerd.

5. juni 2026

Straalt vertrouwen uit.

Prettige ontvangst.
Als je wilt, kun je op je gemak de voorraad bekijken zonder opdringerig gedoe.
Na de interesse kenbaar te hebben gemaakt werden wij goed geholpen, proefrit geen probleem, proefrit in andere auto, ook geen probleem.
De man die ons heeft geholpen (Dennie) gaf ons vertrouwen. Elke vraag werd geduldig beantwoord.
Nu blij met onze aankoop.

4. juni 2026

Hulp was dichtbij!

Mijn oude auto kwam niet meer door de APK. Ik ben geweldig geholpen door Marcel Wilkens van vestiging Amstelveen om binnen enkele dagen een prachtige tweedehands auto te hebben. Zijn service was klantgericht, empathisch, vriendelijk, hulpvaardig en deskundig. Ook de mensen van de werkplaats en de altijd hulpvaardige Miguel van de receptie hebben geweldig meegewerkt om mij zo snel mogelijk in een nieuwe auto te krijgen, hulde. Allen heel erg veel dank!

1. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ten eerste contact per app is al heel…

Ten eerste contact per app is al heel vervelend en werkt slecht . Daarna ben ik niet gebeld dat mijn auto klaar was en meneer zei van wel . Vond de meneer in kwestie niet zo klant vriendelijk wellicht als je een nieuwe auto wilt . Volgend jaar ga ik ook bij een andere garage mijn beurt laten doen .

31. maj 2026