Banner for Van Mossel Peugeot - Heemstede

TrustScore 4.5 ud af 5

Cruquiusweg 37C, 2102 LS Heemstede, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De vorige keer zijn we weggestuurd van onze afspraak omdat het computerprogramma gehackt was; kijk maar even hoe je je APK nu zelf oplost. Toch maar terug voor de onderhoudsbeurt. Heel onvriendelijk t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel blij met van Mossel Heemstede! Vandaag onze nieuwe auto op kunnen halen en dat was echt een feestje! Afgelopen vrijdag besloten dat we deze auto wilde kopen na heel vriendelijk geholpen te zijn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Even een groot compliment voor Mart Cornelissen! Ik heb een nieuwe IPhone (16), maar kreeg die niet verbonden met Bluetooth in mijn 12 jaar oude Peugeot 108. Ten einde raad ging ik naar mijn Peu... Se mere

Virksomheden har svaret

Om Van Mossel Peugeot - Heemstede

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Cruquiusweg 37C, 2102 LS, Heemstede, Nederland, Holland

• 088 001 4600
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Heemstede

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

216 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

617 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende service en goed advies

Erg tevreden over de aankoop én inruil van een auto. De service is geweldig, het personeel denkt goed mee en de nieuwe auto is uitstekend afgeleverd, aan werkelijk alles is gedacht! Ik kan deze vestiging zeker aanraden.

1. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Zeer gastvrij

Zeer gastvrij, je krijgt iets te eten en te drinken aangeboden terwijl je wacht en je kan zelf nog meer pakken. De auto wordt ook nog schoon gespoten.

16. december 2024

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemstede

Dank voor uw mooie review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The main service was properly and…

The main service was properly and quickly done.
I asked though to them to check a problem with the oil and they did not solve it
Update after contact from the dealer and receiving their report, they worked on the issue and there was only a lack of communication when I picked up the car.

16. december 2024

Goedemiddag,
Hierbij graag nogmaals de uitleg dat wij het probleem hebben opgemerkt en uw oliedop er scheef op zat. Om de kosten laag te houden hebben wij dit uit service schoongemaakt en juist bevestigd. Zoals telefonisch besproken houdt u het nu even in de gaten en mocht onverhoopt het olielampje opnieuw gaan branden laat u ons dit weten, zodat we een verdere diagnose kunnen stellen.

Met zeer vriendelijke groet,
Team van Mossel Heemstede

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar gebleven

Over het algemeen ben ik heel tevreden over de dienstverlening. Alleen onlangs heb ik een bandenwissel gedaan en is zonder afstemming een reparatie uitgevoerd die al ingepland stond bij een andere garage. Er werd toegezegd dat de kosten hiervan zouden worden terugbetaald maar ik heb tot op heden nog geen terugbetaling ontvangen, Betrouwbaarheid is een belangrijk onderdeel om vertrouwen te houden. Hierdoor is mijn vertrouwen geschaad. Hierdoor is mijn laatste ervaring bij Van Mossel Heemstede geen positieve ervaring.

Naar aanleiding van de actie van Van Mossel bleek dit om een misverstand te gaan in de verwerking. De garage heeeft ook voorgesteld een geste te maken bij de volgende beurt, wat ik zeer op prijs stel. Eind goed al goed.

15. november 2024

Goedemiddag,

Zoals besproken hebben wij de kosten van de verlichting aan u gecrediteerd. De retournering van dit bedrag kunt u medio 24 december bijgeschreven zien staan op uw bankrekening.

In het vertrouwen u hiermee weer Van Mossel waardig van dienst te zijn geweest, verblijven wij in afwachting van uw herziende review.

Met zeer vriendelijke groet,
Team van Mossel Heemstede

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

online afspreken is voor mij (77jr en digibeet) altijd problematisch

Dus....kennelijk toch een misverstand tussen mij en garage ! (mijn boeking was niet bevestigd door v. Mossel ??) Dat was teleurstellend want ik kon geen vertraging hebben mbt andere afspraak.Edoch, een jonge medewerker heeft alsnog de apk beurt ingedeeld en uitgevoerd ! Deze flexibele en coulante oplossing heeft mij erg geholpen en dat was top !

23. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemstede

Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat we in overleg toch gelijk een passende oplossing mochten faciliteren. Graag tot een volgend bezoek. Groeten, Team Heemstede

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service

Slechte communicatie.

24. oktober 2024

Geachte mevrouw Hoppenbrouwers,

"Zoals besproken, begrijpen wij dat uw ervaring van 3 jaar geleden niet prettig was, en wij willen u daarvoor bedanken voor het delen van uw feedback. We betreuren dat u destijds niet tevreden was, maar we willen u graag verzekeren dat we sindsdien hard hebben gewerkt om onze service te verbeteren. Uw ervaring helpt ons om te blijven groeien.
Wij streven altijd naar een 5-sterren ervaring en we willen ervoor zorgen dat uw volgende bezoek bij ons volledig aan uw verwachtingen voldoet. Maandag, wanneer u ons weer bezoekt, zullen we alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat u de ervaring krijgt die u verdient. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en hopen dat u volledig tevreden zult zijn!"

Solide Peugeot dealer

Van Mossel Heemstede levert goede producten en is in staat maatwerk te leveren. Aanspreekbaar, luistert naar wensen van de klanten en over 3 jaar koop ik weer een nieuwe auto bij deze vestiging. Prima.

7. november 2024

Geachte heer Tulen,

Hartelijk dank voor het aangename gesprek. We stellen uw positieve feedback zeer op prijs en zullen deze zeker meenemen in onze verdere verbeteringen binnen de organisatie.

Zoals afgesproken kunt u mij altijd bereiken op mijn 06-nummer. We staan voor u klaar en helpen u graag wanneer dat nodig is.

Michiel Dussel
Van Mossel Heemstede

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beneden peil

Ik werd stelselmatig het bos ingestuurd. Op 7 okt kreeg mijn auto servicebeurt, waarbij ik vroeg vooral te letten op gerammel en gebonk. De stabilisatiestangen werden vervangen, maar er werd duidelijk geen controle proefrit uitgevoerd. Het gerammel en gebonk was nog erger geworden. Ik maakte me zorgen dat iets niet goed vastgezet was en het gevaarlijk was te rijden. Toen ik daarover belde was de eerste mogelijkheid voor een afspraak om een peoefrit te maken op 15 november (ruim een maand later!). Toen ik weer belde dat ik eerder wilde komen werd weer gezegd dat dat de eerste mogelijkheid was, maar dat ik (na aandringen van mijn kant) terug gebeld zou worden. Ik werd niet gebeld. Na 5 dagen weer zelf gebeld oa omdat mensen die met mij meereden het beangstigend vonden. Toen kon ik dezelfde middag (gisteren) langs komen en kreeg ik een vriendelijke monteur, die mee reed en na onderzoek vertelde dat de schokdempers vervangen moeten worden, waarvoor nu volgende week een afspraak is gemaakt.
Ook gezien het feit dat ik deze auto bij deze vestiging van v Mossel nieuw gekocht en altijd geserviced heb, vind ik de behandeling beneden peil.
Graag uw reactie

6. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemstede

Het spijt ons enorm te horen dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad. We zullen uw feedback intern bespreken om te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. Wij proberen vanavond nogmaals telefonisch contact met u op te nemen, zodat u vlot weer de service van ons kunt genieten welke u gewend bent.

Mvg. Michiel Dussel

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

slordig

Doordat alles over veel schijven gaat(geen vast aanspreekpunt) is het rommelig en gaat er regelmatig iets mis.

4. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemstede

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat betekent dat we op al onze locaties vaste aanspreekpunten hebben. Dank voor de beoordeling welke we terugkoppelen naar de locaties Heemstede. Graag tot een volgend bezoek.