Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd... Se mere

Se, hvad kunderne siger
De vorige keer zijn we weggestuurd van onze afspraak omdat het computerprogramma gehackt was; kijk maar even hoe je je APK nu zelf oplost. Toch maar terug voor de onderhoudsbeurt. Heel onvriendelijk t... Se mere
Heel blij met van Mossel Heemstede! Vandaag onze nieuwe auto op kunnen halen en dat was echt een feestje! Afgelopen vrijdag besloten dat we deze auto wilde kopen na heel vriendelijk geholpen te zijn... Se mere
Even een groot compliment voor Mart Cornelissen! Ik heb een nieuwe IPhone (16), maar kreeg die niet verbonden met Bluetooth in mijn 12 jaar oude Peugeot 108. Ten einde raad ging ik naar mijn Peu... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Peugeot - Heemstede
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Cruquiusweg 37C, 2102 LS, Heemstede, Nederland, Holland
- 088 001 4600

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Luisterend oor en vriendelijkheid
Plezierige omgang met client
Uitstekende service en goed advies
Erg tevreden over de aankoop én inruil van een auto. De service is geweldig, het personeel denkt goed mee en de nieuwe auto is uitstekend afgeleverd, aan werkelijk alles is gedacht! Ik kan deze vestiging zeker aanraden.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Goed advies bij het kopen van een Peugeot 108
Goed advies bij het kopen van een andere auto. Fijn geholpen door Milan van de Keer.

Zeer gastvrij
Zeer gastvrij, je krijgt iets te eten en te drinken aangeboden terwijl je wacht en je kan zelf nog meer pakken. De auto wordt ook nog schoon gespoten.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemstede
The main service was properly and…
The main service was properly and quickly done.
I asked though to them to check a problem with the oil and they did not solve it
Update after contact from the dealer and receiving their report, they worked on the issue and there was only a lack of communication when I picked up the car.

Betrouwbaar gebleven
Over het algemeen ben ik heel tevreden over de dienstverlening. Alleen onlangs heb ik een bandenwissel gedaan en is zonder afstemming een reparatie uitgevoerd die al ingepland stond bij een andere garage. Er werd toegezegd dat de kosten hiervan zouden worden terugbetaald maar ik heb tot op heden nog geen terugbetaling ontvangen, Betrouwbaarheid is een belangrijk onderdeel om vertrouwen te houden. Hierdoor is mijn vertrouwen geschaad. Hierdoor is mijn laatste ervaring bij Van Mossel Heemstede geen positieve ervaring.
Naar aanleiding van de actie van Van Mossel bleek dit om een misverstand te gaan in de verwerking. De garage heeeft ook voorgesteld een geste te maken bij de volgende beurt, wat ik zeer op prijs stel. Eind goed al goed.

online afspreken is voor mij (77jr en digibeet) altijd problematisch
Dus....kennelijk toch een misverstand tussen mij en garage ! (mijn boeking was niet bevestigd door v. Mossel ??) Dat was teleurstellend want ik kon geen vertraging hebben mbt andere afspraak.Edoch, een jonge medewerker heeft alsnog de apk beurt ingedeeld en uitgevoerd ! Deze flexibele en coulante oplossing heeft mij erg geholpen en dat was top !

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemstede
3000,- euro voor een reparatie die bij…
3000,- euro voor een reparatie die bij een andere garage 1200,- kostte. Voelt als oplichting, kom hier nooit meer terug.
klantvriendelijk en op tijd de…
klantvriendelijk en op tijd de werkzaamheden afgehandeld

Solide Peugeot dealer
Van Mossel Heemstede levert goede producten en is in staat maatwerk te leveren. Aanspreekbaar, luistert naar wensen van de klanten en over 3 jaar koop ik weer een nieuwe auto bij deze vestiging. Prima.

Beneden peil
Ik werd stelselmatig het bos ingestuurd. Op 7 okt kreeg mijn auto servicebeurt, waarbij ik vroeg vooral te letten op gerammel en gebonk. De stabilisatiestangen werden vervangen, maar er werd duidelijk geen controle proefrit uitgevoerd. Het gerammel en gebonk was nog erger geworden. Ik maakte me zorgen dat iets niet goed vastgezet was en het gevaarlijk was te rijden. Toen ik daarover belde was de eerste mogelijkheid voor een afspraak om een peoefrit te maken op 15 november (ruim een maand later!). Toen ik weer belde dat ik eerder wilde komen werd weer gezegd dat dat de eerste mogelijkheid was, maar dat ik (na aandringen van mijn kant) terug gebeld zou worden. Ik werd niet gebeld. Na 5 dagen weer zelf gebeld oa omdat mensen die met mij meereden het beangstigend vonden. Toen kon ik dezelfde middag (gisteren) langs komen en kreeg ik een vriendelijke monteur, die mee reed en na onderzoek vertelde dat de schokdempers vervangen moeten worden, waarvoor nu volgende week een afspraak is gemaakt.
Ook gezien het feit dat ik deze auto bij deze vestiging van v Mossel nieuw gekocht en altijd geserviced heb, vind ik de behandeling beneden peil.
Graag uw reactie

slordig
Doordat alles over veel schijven gaat(geen vast aanspreekpunt) is het rommelig en gaat er regelmatig iets mis.