Afspraak gemaakt ,kon blijven wachten zou 45 minuten duren na anderhalf uur aan de bel getrokken, eindstand niks gebeurd moet weer nieuwe afspraak maken en zo zijn er nog wel meer ervaringen die ik ka... Se mere
Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret
Bij de jaarlijkse beurt van mijn Peugeot 508 bleek de auto uitlaatgassen te lekken en werd dus afgekeurd voor APK. Uiteindelijk een heel dure reparatie. De pakking van de uitlaatspruitstuk bleek te le... Se mere
Tijdens ons verblijf in hotel Wijk aan Zee kregen we onderweg pech met onze Peugeot! Dat was 30 december en onze auto is 31 december gerepareerd door van Mossel Heemskerk . Top service op de allerl... Se mere
Prettige ervaring. Goed geholpen vriendelijk personeel. Prachtige auto gekocht, heel blij mee. En niet te vergeten….lekkere koffer met chocolaatjes en onwijs leuke give aways Super blij met mijn... Se mere
Skrevet af virksomheden
Rijksstraatweg 54, 1964 LK, Heemskerk, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super service, leenfiets stond klaar en ik werd netjes op de hoogte gehouden. Ook complimenten aan de heren aan de balie. Mag ook wel eens gezegd worden!
Super blij met mijn nieuwe auto
Dank je wel Pieter.
Afgesproken werkzaamheden goed verricht en werd op de hoogte gehouden van aanvullende werkzaamheden.
Receptie medewerker zeer vriendelijk auto keurig en netjes afgeleverd na onderhoud, zeer tevreden.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemskerk
Eerst in Heemstede goed geholpen door Milan in de keuze tussen 208 en 2008, uiteindelijk de koop gesloten in Heemskerk omdat de auto daar stond en het voor mij niet ver rijden was. Iedereen is behulpzaam en procatief. Maandag koop gesloten, vrijdag kon ik al rijden.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemskerk
Een persoonlijk en goed contact.
Men denkt mee over oplossingen, klantgericht.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemskerk
Het bedrijf komt zijn afspraken en beloftes na. Telefonisch goed te bereiken en prettige afhandeling bij de aankoop auto .

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemskerk
Hele goede en fijne uitleg gekregen op alle vragen. Heel vriendelijk geholpen door Mike

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemskerk
Eren heeft ons goed meegenomen in de dingen die belangrijk zijn bij het kiezen en kopen van een auto.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemskerk
Ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen, goede uitleg gekregen bij het ophalen van mijn nieuwe auto. Bedankt voor de service en persoonlijke adviezen van Michael.Ik ben erg blij! Vriendelijk groet Bianca

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Heemskerk
We zijn geholpen door Enes die de tijd heeft genomen om door de functionaliteiten van de auto heen te gaan. Goede en vriendelijke service.