Banner for Van Mossel Opel

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We waren op zoek naar een andere auto en kwamen voor een occasion bij Van Mossel in Middelharnis terecht. We werden gelijk prettig ontvangen door Bovey Verhoeff. Na een proefrit waren we heel enthousi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij Van Mossel Opel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant. Voorbeelden: De olie pas na 2 jaar/10.000 km verversen, de batterij in de afstandsbediening pas vervangen als he... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Opel

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Opel

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,2

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Uitblijven van een oplossing

Op 18 oktober 2025 heb ik bij Van Mossel Roosendaal een Opel Corsa uit 2025 gekocht. Al direct bij levering bleek dat de connected services niet werken door een probleem met de verbinding tussen telefoon en auto. Dit gebrek was dus aanwezig bij aankoop.
Sindsdien ben ik meerdere keren terug geweest en heb ik meerdere keren contact gehad met zowel Van Mossel als Opel. Helaas word ik vooral doorverwezen en voelt het alsof ik van het kastje naar de muur word gestuurd. In de tussentijd is vastgesteld dat er een onderdeel vervangen moet worden. Dit zou besteld zijn, maar werd verkeerd geleverd 🤨. Inmiddels is het alweer bijna een maand geleden zonder enige update vanuit hun kant.
We zijn nu circa 7 maanden verder sinds de aankoop en het probleem is nog steeds niet opgelost. Hierdoor kan ik niet volledig gebruikmaken van de functionaliteiten van de auto.
Dit vind ik erg teleurstellend. Je mag verwachten dat een auto bij aankoop goed functioneert en dat gebreken binnen een redelijke termijn worden opgelost. De communicatie en opvolging laten hierin helaas te wensen over.
Ik hoop dat dit alsnog snel en netjes wordt opgelost.

Op dit moment kan ik Van Mossel en Opel helaas niet aanbevelen op basis van mijn ervaring.

18. oktober 2025

Onjuiste informatie!!

Auto vroeg op de dag gebracht voor een grote beurt + APK. Rond 11.00 uur de mededeling dat de remblokken aan de achterzijde moesten worden vervangen. Zonder deze vervanging zou de auto niet door de keuring komen!! Einde van de middag (niets gehoord) gaan kijken, maar de auto was nog niet klaar. Telefoontje zou wel prettig zijn geweest. De remblokken konden pas een dag later worden vervangen. Einde tweede dag auto klaar. Bleek dat de auto al op de eerste dag was afgemeld voor de APK, kortom de auto was APK goedgekeurd voor de remblokken waren vervangen!! Als de juiste informatie was verstrekt was de dure reparatie van de remblokken niet gedaan en kon de auto op het einde van de eerste dag worden opgehaald.

21. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Opel

Wij betreuren het ten zeerste dat de communicatie rondom de APK en de vervanging van de remblokken zo onduidelijk is geweest. Het spijt ons dat dit tot verwarring en onnodige kosten heeft geleid. We nemen uw feedback serieus en zullen onze interne procedures hierop aanpassen om dit in de toekomst te voorkomen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Onvriendelijk personeel slechte service

Onvriendelijk personeel, slechte service. Ik zal in de toekomst geen zaken ( auto) meer doen met Van Mossel Afrikalaan 2 Den Bosch.

20. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Opel

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

verkoop opel Crossland ging goed, service niet

De aanschaf van opel Crossland ging prima. Goed geholpen en veel plezier van de auto. Alleen na 1 jaar daarna moest deze gekeurd worden en bleken remmen aan te lopen die niet versleten zijn van mijn 15.000 km gereden te hebben. Dus hadden ze bij de verkoop moeten vermelden. De kosten waren hiervoor incl apk en kleine beurt slechts 2600.00..daar kan een gemiddelde autogarage 3 auto's van repareren. Teleurstellend dit.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

1e autootje voor mijn dochter

Begin februari voor mijn dochter haar 1e autootje gekocht een Toyota Aygo van 2015. Hierbij zijn we vriendelijk en goed geholpen door Jochum Planting. Er zaten wel wat krasjes en kleine deukjes op de auto en ook het 3e remlicht en het elektrische raam van de bestuurder werkte niet, maar alles zou netjes worden opgelost. Bij de ophaling had de auto een grote beurt gehad, waarbij er zelfs 4 nieuwe banden op waren gedaan. Helaas waren niet alle krasjes en deukjes weggewerkt, waardoor we nogmaals vanuit Zeeuws Vlaanderen hiervoor naar Middelharnis moesten gaan. Wel kregen we een leenauto mee, wat weer top geregeld was. Toen we hem ophalen was helaas nog niet alles weggewerkt en omdat we niet nog eens vanuit Zeeuws Vlaanderen wilde rijden is dit vervolgens door van Mossel Schadebedrijf in Middelburg alsnog allemaal opgelost.

7. februar 2026

Vriendelijk

Vriendelijk, luisteren en raad geven bij vragen. Tijd vrijmaken voor contact.

14. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Opel

Bedankt voor de mooie review!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jaarlijkse onderhoudsbeurt plus APK…

Jaarlijkse onderhoudsbeurt plus APK redelijk goed verzorgd.
Wel jammer dat de dienst auto ophalen en terugbrengen er niet meer is, maar met de leen elektrische fiets ging het ook prima. Er was nog een kleine beschadiging op het spatbord. Afgesproken dat van Mossel een lakstift zou sturen dat ik het zelf op zou knappen. Echter tot op heden nog niets ontvangen. Ben dezelfde dag nog terug geweest omdat klep onder de auto "los" hing. En tot slot heb ik geen bericht gekregen dat de auto de volgende dag pas klaar was.

23. februar 2026

Zeer tevreden over alles

Eerste contact met Patrick was al zeer prettig. Zeer professioneel en duidelijk alles uitgelegd. Na een proefrit en de beoordeling van onze auto om in te ruilen tot een mooie overeenkomst gekomen. Patrick heeft tijdens dit gesprek ook nog duidelijk gemaakt dat de bumper, die door de vorige eigenaar niet echt netjes gemaakt en afgewerkt was, door hun op hun kosten weer helemaal goed en netjes gemaakt zou worden.
Vandaag de auto opgehaald en geen woord te veel gezegd. Hij zag er weer helemaal als nieuw uit en hij rijdt heerlijk.
Al met al een zeer goede service en klantgerichtheid!!

Zes weken zonder handrem

Zes weken zonder handrem. En ook nog met een foutmelding code 60, linkervoorportier ,(raam). Voel me zeer beperkt met mijn auto.

Beste Heer Verhoeven,

Kunnen wij anders de afspraak plannen bij een andere vestiging van Van Mossel helaas zit onze planning zo vol dat wij niet eerder tijd hebben hoe vervelend ook.

indien u dat wenst kunt u mij bereiken op 06-50274603
Met vriendelijke groeten,

Wim van Lieshout

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Auto grote beurt apk gehad netjes te…

Auto grote beurt apk gehad netjes te wordt gestaan luisteren naar de klant netjes leen auto gehad Sanne was corect en vriendelijk vestiging Roosendaal ging altijd naar Goes maar daar werd ik belazerd met onderhoud onvriendelijk personeel min punt moet betalen voor huur auto afgetankt snap ik maar beurt 1245 euro mag je verwachten huur auto gratis 45 euro belachelijk kom niet meer bij van mossel betaal de hypotheek voor hun pand

12. maj 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Update navi ging niet goed

De garage heeft meer klandizie dan ze aankunnen.
Tijdens de beurt zou de navigatie geüpdatet worden, bij afhaal auto was dat niet goed gegaan, moeten maar een keer een nieuwe afspraak maken was het nonchalante antwoord van de heer in het pak.

21. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Opel

Het spijt ons te horen dat de navigatie-update niet is gelukt en dat u de reactie als nonchalant heeft ervaren. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken. Dank voor uw tijd. kunt u met mij contact opnemen kan nakijken wij het geweest en deze persoon er op aanspreken is iets wat u niet van ons mag verwachten

met vriendelijke groeten,

Wim van Lieshout
06-50274603

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.