Banner for Van Mossel Opel - Oosterhout

Van Mossel Opel - Oosterhout Anmeldelser 140

4,1

De Boedingen 8, 4906 BA Oosterhout, Nederland, NL

Het begon al met een goede welkom en een lekkere kopje koffie erbij. Onze verkoper (Patrick Celi) was heel eerlijk en vriendelijk met ons tijdens de gespreken en zorgde ervoor dat alle vragen beantwoo... Se mere

Plezier ervaring met Patrick en ook overeen gekomen om een auto aan te schaffen waar we heel veel plezier aan beleven. Waren wat kleine dingetjes die opgelost zijn hoefde hiervoor niet naar Oosterho... Se mere

1. Opel-forhandler
  6. Brugtvognsforhandler

Om Van Mossel Opel - Oosterhout

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• De Boedingen 8, 4906 BA, Oosterhout, Nederland, Holland

• 0162 455 455
Promotion box for Van Mossel Opel - Oosterhout

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,1

God

Prima club

Prima club, betrouwbaar, duurde wel wat lang voor ik de auto mee kon nemen, maar het was druk, dus ja, wat doe je er aan.

20. april 2026

Steeds minder service…

Allereerst bij de afspraak bij de onderhoudsbeurt van mijn vorige auto er wordt niet gecommuniceerd. Afspraak gemaakt voor APK en onderhoudsbeurt plus voorgrill en opel embleem vernieuwen.
Bij afspraak geen onderdelen besteld, ne twee weken terug bleken ze niet meer te leveren te zijn??????.
Iemand had naar mijn prive adres gebeld om dit te melden, maar nooit een belletje gehad. Dan bij inruil wordt de prijs gedrukt i.v.m. bumper in kleur spuiten er was geen schade. Vroeger kreeg men berichtje of mail nu niets meer.

19. april 2026

Prima geholpen.

Prima geholpen en de leenauto stond ook klaar. Het enige was dat de auto niet afgetankt was, terwijl mij werd gezegd dat ik hem alleen maar moest aftanken.

15. april 2026

Bizar klantonvriendelijk

Ik kwam voor een specifieke auto naar de showroom welke zojuist online was geplaatst. Bij binnenkomst werden we niet begroet door verkopers, er werd wel oogcontact gemaakt door een verkoper achter zijn pc. Na vijf minuten zelf contact gezocht met deze verkoper was deze amper tot niet geïnteresseerd om ons te woord te staan. De auto waar ik voor kwam stond nog achter en bezichtiging was nog niet mogelijk was de boodschap. Een dag later staat deze als gereserveerd op de website terwijl ik over enkele dagen pas zou kunnen komen kijken. Slechte service en bizar klantonvriendelijk.

28. marts 2026

Eind februari apk

Eind februari apk, middelgrote beurt en airco check. Men vertelde mij dat de accu’s niet goed meer was. Dus een nieuwe accu erin. Wat schetst mijn verbazing stopte ze de duurste accu m.i. in mijn corsa €222.- lijkt mij dat ze dit even hadden kunnen overleggen. Dus na 25 jaar wordt het voor mij tijd om te vertrekken bij opel. Ik voel me zwaar besodemieterd. Ik heb dit tegen al mijn kennissen en vrienden die er ook komen verteld. Hopelijk vertrekken ze allemaal bij opel .

29. marts 2026

Goede service…

Ik kon snel terecht bij het maken van de afspraak. Vriendelijk personeel die mij goed te woord stond. Ik had een wacht afspraak en hoefde niet lang te wachten.

29. marts 2026

topbedrijf met uitstekend personeel

het eerste kontakt met Patrick, vriendelijk en doelgericht. bij de keuze van een auto door Marthijn te woord gestaan en vlot tot zaken gekomen. Kristel heeft het vervolgens contractueel zorgvuldig afgewerkt. De auto was op de afgesproken dag nog niet klaar, maar adequaat opgelost met een top-leenauto. Bij de nieuwe afspraak om de auto te halen was alles perfect geregeld. zeer tevreden over dit team en zeker aan te bevelen. Dick Boekhold

16. marts 2026

Goed gesprek met de verkoper

Vandaag een occasion gekocht via verkoper Patrick. Gave kerel en gul met koffie haha. Hebben vriendelijk en begripvol onderhandeld en dus met een fles champagne ?? en handdruk met de gekochte auto vertrokken. Bedankt Peter !!

21. januar 2026

Teleurstellend

Wij zijn teleurgesteld over het verkoopproces bij Van Mossel in Oosterhout. Het was een vervelende ervaring die eigenlijk heel feestelijk had moeten zijn. We kochten immers een auto, kost veel geld en is toch iets bijzonders…. De details mailen wij aan Van Mossel NL, maar we vinden het toch ook belangrijk hier te vermelden dat een vrouwelijke medewerker van deze vestiging bijzonder slecht heeft gecommuniceerd in dit proces en ons een behoorlijke nare nasmaak heeft bezorgd .

30. december 2025

Dik tevreden klant

Vooraf een melding voor een afspraak, telefonisch snel en duidelijk afspraak gemaakt, hierna nog enkele via de mail een herinnering gekregen. Netjes thuis gebracht en weer opgehaald, tijdens de beurt werd ik nog gebeld met enkele vragen of ik het goed vond om nog iets extra te repareren. Keurig behandeld bij de balie. Vandaar dit positief review.

26. december 2025

Defect achterlicht

Ik was blij dat het defecte achterlicht van mijn auto direct gerepareerd kon worden maar ik was teleurgesteld toen ik de volgende dag zag dat een schroef van het achterlicht los in de auto lag. Beetje slordig.

11. december 2025

Goed service

Datum online uitgezocht, volop keuze, goed service, prijsbepaling en omdat ik dichtbij werk ook weer makkelijk op kunnen halen.

10. december 2025