Banner for Van Mossel Opel - Tilburg

Van Mossel Opel - Tilburg Anmeldelser 110

4,1

Kraaivenstraat 8, 5048 AB Tilburg, Nederland, NL

We hebben hier onze vorige Opel Astra station wagen gekocht en dat was echt een Super aankoop ,goede deal kunnen sluiten ,echt een fijne betrouwbare auto ,waar we jaren goed hebben in gereden. Mijn... Se mere

Het was gemakkelijk een afspraak te maken. Goede uitleg bij de te verrichten werkzaamheden en een uitleg bij de onderdelenvervanging en kosten volgend jaar. Ook bij kleine problemen tussendoor heb... Se mere

1. Opel-forhandler
  6. Brugtvognsforhandler

Om Van Mossel Opel - Tilburg

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Kraaivenstraat 8, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Holland

• 013 594 2555
Promotion box for Van Mossel Opel - Tilburg

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,1

God

Mijn auto is hier al 13 jaar in onderhoud. De service is altijd goed, de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, maar na twee dure reparaties achter elkaar hebben ze toch nog een tandje bijgezet door de rekening deze keer wat vriendelijker voor m'n portemonnee te maken. Klasse!

10. april 2026

We hebben hier onze vorige Opel Astra…

Mijn man wilde graag een automaat nu met hogere instap en kwamen verkoper Sam van Kempen tegen en die heeft ons verder super geholpen met onze zoektocht en kreeg een goede prijs terug voor onze auto en verder was het een goede deal !Sam was net begonnen hier ,maar echt een topverkoper!
We hebben uiteindelijk geen deal gesloten,omdat we liever benzine nog rijden ipv hybride,maar hier kun je met een gerust hart een auto kopen!

9. april 2026

Betrouwbaar en attent

Ook bij kleine problemen tussendoor heb ik altijd op dit bedrijf terug kunnen vallen en ben ik adequaat geholpen.

12. april 2026

Niet profesioneel

We hebben onze Corsa Electric gebracht voor onderhoud volgens de boordcomputer. De kosten van het onderhoud waren vooraf al aan ons doorgegeven, dus daar was geen probleem mee. Bij het ophalen van de auto kreeg ik een factuur voor het genoemde bedrag, maar er stond slechts één regel op: “systematische onderhoudswerkzaamheden”. Ik vroeg om een meer gedetailleerd rapport of een document waaruit blijkt wat er precies is gedaan. Dat konden ze niet geven en ze zeiden alleen maar sorry. Ik zal mijn Opel hier niet meer naartoe brengen.

9. marts 2026

Apk afgewerkt

Apk afgewerkt. Alleen gevraagd of ze de ruitenwisser bij moesten vullen gezegd dat dit niet hoefde. toch 3 liter op de bon. Uiteindelijk ook een proefrit op de bon. Die is er niet geweest want ik kan zien hoe ver mijn bus gereden heeft die dag. Heel jammer was opzoek naar een eerlijke garage. Dus nu opzoek naar een andere plek voor onderhoud

5. april 2026

Zeer tevreden

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, ook als ik tussen de beurten in kom en vragen heb over een melding op het dashbord. En die melding wordt dan snel en vakkundig opgelost zonder kosten. Kortom prima service.

29. marts 2026