We zijn ontzettend goed geholpen door Patrick C, met de aankoop van onze Fiat 500, waar we super blij mee zijn! De service was erg goed. Achteraf was er een klein probleempje ontstaan, maar die is dir... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Ik kom hier nu sinds enkele jaren. De medewerkers helpen deskundig, stellen de juiste vragen. Bij onderhoudsbeurten altijd keurig en tijdig dat telefoontje met evt. mankementen en de kosten daarvan.... Se mere
Virksomheden har svaret
We just bought a second hand FIAT 500X, and are very happy with it. We are very happy with the sales support and service we received here. Since it was our first car, and the car was second hand, we w... Se mere
Ik kwam voor een specifieke auto naar de showroom welke zojuist online was geplaatst. Bij binnenkomst werden we niet begroet door verkopers, er werd wel oogcontact gemaakt door een verkoper achter zij... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Opel - Oosterhout
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
De Boedingen 8, 4906 BA, Oosterhout, Nederland, Holland
- 0162 455 455

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede ontvangst en duidelijke uitleg…
Goede ontvangst en duidelijke uitleg van de werkzaamheden
Vlot en vakkundig geholpen bij de…
Vlot en vakkundig geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe Opel Corsa
Super netjes aan de telefoon
Super netjes aan de telefoon
Snel afspraak kunnen en na de controle een goede uitleg heel fijn
Prima service...!
We zijn prima geholpen door Johan Jansen bij de aanschaf van onze auto. De auto werd helemaal naar behoren afgeleverd en ook de evt service/garantie kunnen we afnemen bij een Opel dealer wat dichter bij onze woonplaats.
Hier kun je nog gewoon een proefrit maken zonder chantage over de prijs vooraf!
Geen onderhandelingen voor een proefrit. Geheel vrijblijvend. Prettig contact. Mooi aanbod. Aflevering duurde door 2x fout bij klein spuiterij te lang maar netjes afgeleverd aan huis uiteindelijk.
Vriendelijke ontvangst en behulpzaam
Vriendelijke ontvangst en behulpzaam. Neemt de tijd.
Al tientallen jaren en een aantal…
Al tientallen jaren en een aantal auto’s zeer tevreden klant. Denken mee, geven onderbouwd en bruikbaar advies en uitstekende service. Chapeau!
Dit was de eerste keer dat ik een auto…
Dit was de eerste keer dat ik een auto kocht en ik ben er zeer tevreden over.De verkopers waren heel eerlijk in hun advies en ik had het gevoel dat ik op een goede plek was om een auto te kopen. Dank jullie wel allemaal.
Goede service en prettig geholpen
Vriendelijk en kundig!
Patrick C. heeft ons vriendelijk en kundig geholpen bij Van Mossel Oosterhout. Hij gaf ons tevens de ruimte om de gewenste auto uit te zoeken. Van binnenkomst tot het wegrijden was een prettige ervaring.
Vriendelijk geholpen door het personeel…
Vriendelijk geholpen door het personeel aan de receptie .
Hopelijk heeft de auto een goede grote beurt gehad waarbij alles goed nagekeken is, maar daar ga ik vanuit. Goede service van de leenfiets.
Minpuntje is dat de auto gewassen en gestofzuigd zou worden en dat was niet gedaan toen ik de auto kwam ophalen.
Ik heb geen op of aanmerkingen
Ik heb geen op of aanmerkingen, alles was prima geregeld.
Top ervaring!
Top ervaring! Met grote dank aan Patrick Celi die enorm behulpzaam, vol eerlijk en oplossingsgericht en op zeer betrouwbare wijze behulpzaam was bij keuze aankoop van onze occasion. Geen vraag of moeite was hem zowel voor als na aankoop teveel. Echt Top!! En dit met volle medewerking van Van Mossel Concern Oosterhout. We zijn ze zeer dankbaar !
Snelle afhandeling
Keurig geholpen
Kon erop wachten en banden werden opgehaald van andere vestiging, zodat ik niet terug hoefde tekomen
Super fijne service!
Het begon al met een goede welkom en een lekkere kopje koffie erbij. Onze verkoper (Patrick Celi) was heel eerlijk en vriendelijk met ons tijdens de gespreken en zorgde ervoor dat alle vragen beantwoord werden. Na de aankoop was alles prima geregeld en kwam de auto helemaal in goede orde bij ons in handen. Super fijne service!
Ruim van te voren de afspraak gemaakt…
Ruim van te voren de afspraak gemaakt en alles is uitgevoerd volgens de afspraken