Banner for Van Mossel Opel - Breda

TrustScore 4 ud af 5

Minervum 7001A, 4817 ZL Breda, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Opel combo gekocht, Wilde exact de zelfde als 5 jaar geleden. Alleen deze keer een benzine auto. Alles wat er mis kon gaan is dan ook echt gebeurd. Nul communicatie naar de klant , auto beste... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wilden een reparatie uitvoeren die na second opinion absoluut niet nodig was. Toen wij geen akkoord gaven lieten ze ons nog extra lang wachten voordat de rekening van de uitgevoerde beurt werd gegeven... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Opel - Breda

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Minervum 7001A, 4817 ZL, Breda, Nederland, Holland

• 088 001 4670
Promotion box for Van Mossel Opel - Breda

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

God

TrustScore 4 ud af 5

108 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

502 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst. Goede afspraken en levering van de auto conform afspraak.

10. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor de mooie beoordeling Jac. Veel rijplezier met jullie nieuwe auto toegewenst en graag tot ziens bij Van Mossel Breda.

Opel combo gekocht

Alles wat er mis kon gaan is dan ook echt gebeurd.
Nul communicatie naar de klant , auto besteld die niet nagekeken was door de vesteging directeur en klakkeloos besteld. Gevolg was een incomplete auto. Erg frustrerend om zo behandeld te worden.
Echter is er nu een frisse wind door het bedrijf aan het gaan.
Klant wordt weer gehoord.
Is nieuwe vesteging directeur en nieuwe verkopers.
Klachten worden serieus genomen en er wordt geluisterd naar de klant.
Klachten zijn naar tevredenheid opgelost en ben er erg gelukkig mee.

Dankjewel !

24. oktober 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor deze beoordeling met kritische kanttekening. Vervelend dat de zaken in eerste instantie niet zijn verlopen zoals gewenst. Fijn om te vernemen dat e.e.a. door onze nieuwe vestigingsdirecteur is opgelost. Veel rijplezier met de nieuwe Combo toegewenst en graag tot ziens in Breda.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Demo Corsa-E gekocht bij Ramon den…

Demo Corsa-E gekocht bij Ramon den Otter. Voelden ons uitstekend geholpen met juiste advies en creatieve ideeën voor hetgeen wij zochten. Ramon kwam al zijn toezeggingen en afspraken zorgvuldig na en was erg aangenaam in het contact. Gebakje bij het afhalen was leuk en gezellig. Na aflevering waren er een paar kleine puntjes die snel werden opgelost door Ramon. Service zoals je het graag wilt!

29. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor de mooie beoordeling Adriaan. Deze gaan we delen met Ramon. Veel rijplezier met jullie nieuwe, elektrische Corsa toegewenst en graag tot ziens. Groeten, Team Opel Breda.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en goed geholpen aan de balie

Ik belde voor een terugroepactie op mijn auto, en de week erop kon ik al terecht.
Goede uitleg en goed geholpen door Rutger.

28. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor de mooie beoordeling. Het is fijn om te horen dat je snel terecht kon en dat Rutger je goed heeft geholpen. Graag tot een volgend bezoek in Breda.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede zorg voor prima auto

Heel goed: tijdige start van onderhoudsbeurt en extra aandacht voor geurklacht. De beurt werd bovendien betrekkelijk snel uitgevoerd.
Jammer is dat toegezegde korting niet is toegepast, in afwijking van vorige jaren. Helaas zelf te laat gezien.

22. oktober 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor de mooie beoordeling Justus. Het spijt ons te vernemen dat de toegezegde korting niet is verwerkt. We zullen dit direct op uw klantkaart noteren zodat dit duidelijk is bij uw volgende bezoek. Graag tot ziens in Breda.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed geholpen bij van Mossel…

Zeer goed geholpen bij van Mossel occasion in Breda.
Erg tevreden over het gehele proces.
Menno top gedaan 👍

14. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor de mooie beoordeling; we zullen deze delen met Menno. Veel rijplezier met jullie nieuwe auto toegewenst en graag tot ziens in Breda.

Defecte zijspiegel.

Zijspiegel van mijn Ampera was door een aanrijding defect. Onderdeel was niet meer leverbaar. Auto zou er op afgekeurd kunnen worden. Medewerkers zijn tot het uitgegaan naar het vinden van een oplossing, en dat is ze gelukt. Fijn om te ervaren dat ze echt om auto's en klanten geven. Ja, er hangt een stevig prijskaartje aan, maar het is het waard.

9. oktober 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor de mooie beoordeling Martin. Het is uitermate vervelend wanneer een onderdeel van een auto defect is, zeker wanneer het niet meer leverbaar is. Het is fijn te horen dat onze medewerkers er alles aan gedaan hebben om een oplossing te vinden. Eind goed, al goed. Graag tot een volgend bezoek in Breda.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kom daar voor diagnose en nadat…

Ik kom daar voor diagnose en nadat problem werden geconstateerd werden gelijk onderdeel besteld terwijl ik aan het wachten en zo gezegd zo gedaan.
Ik hoefde geen afspraak te maken voor het reparatie van mij Opel Astra.
*SUPER PLUS*
AUTO GOED, IK OOK BLIJE KLANT.

24. oktober 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

FIjn dat we u snel konden helpen! Dank voor de mooie beoordeling en graag tot ziens. Groeten, Team Opel Breda

Goed geholpen

Goed geholpen. Kon wachten met een kop koffie. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

16. oktober 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgend bezoek. De koffie staat klaar. Groeten, Team Opel Breda.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was punctueel in orde.

Alles was punctueel in orde.
Baliemedewerker is geïnteresseerd en behulpzaam.
Auto is op tijd gereed.

13. oktober 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor de mooie beoordeling Cees. Veel fijne kilometers toegewenst en graag tot ziens. Team Opel Breda.

Top bedrijf

Top bedrijf. Prima uitleg en service. Had banden met te weinig profiel bij. Kreeg gelijk nieuwe auto mee Ommen ander setje te halen. Goed geregeld

6. oktober 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgend bezoek. Groeten, Team Opel Breda.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb mijn auto gebracht voor een…

Ik heb mijn auto gebracht voor een grote service en thermostaat vervangen, de zij dat waterpomp moet ook vervangen ok. En ik heb de monteur verteld dat het slang van het thermostaat is kapot gegaan en ANWB heeft het gemaakt.

Ik heb mijn gebracht, krijg het terug, ik ging een week later naar België om te tanken, zie rook uit mijn motorkap komen, ik ga kijken wat is gebeurd blijk dat ze hebben thermostaat vervangen maar het oude slangen hebben ze terug gemonteerd. En ik heb de monteur verteld dat schakelen gaat moeilijk wat is de oorzaak hij heeft op een brief geschreven wat kan het zijn. Hij zij dat het de koppeling plaat en de massavliegwiel is kapot.
Nou ik heb het bij een particulier garage laten maken, het blijk het is geen koppeling schijf en ook geen massavliegwiel, is de oorzaak.

4. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De beste dealer ooit voor mij.

Voor mij is dit de beste dealer waar ik ooit een auto heb gekocht, zeer klantvriendelijk, en mocht er wat zijn, ze geven je altijd tijd, goeie top monteurs, auto nog in de bovag, mocht er wat zijn wordt kosteloos diagnose gesteld, gerepareerd en mocht het lang duren krijg je een leenauto mee.
Heb alleen lof voor dit bedrijf, echt top bedrijf, je word netjes gebeld en geïnformeerd. Bij dit bedrijf kan je zonder hoofdpijn een auto kopen, want je bent in goede handen.

22. maj 2024

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda

Dank voor de mooie beoordeling Yous. Veel veilige kilometers in je nieuwe auto gewenst en graag tot ziens. Groeten, Team Breda